Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Mi ez a lelketlen szar? Mintha egy edzőmeccs lenne...
több mint 2 éve
Jelentem megtettem 2000-rel a döntetlen 9es szirzóértEuro? Jól van csak az első mondatig olvastam.
Bár csak nemzetünk pénznemében
(De csak azért mert visszabónuszozzák, ha vesztes a tét)
Gergőbácsi
Szerkesztette: Tactful Cactus
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
Vajon Kubi járt a feröeriek öltözőjèben😁🙈?
több mint 2 éve
Jelentem megtettem 2000-rel a döntetlen 9es szirzóértBár csak nemzetünk pénznemében
(De csak azért mert visszabónuszozzák, ha vesztes a tét)
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
csipkelli
4 010
Ráadásul kurva hülye neve van.En az abu fani igazolasnal mondtam azt hogy aki ezt a sracot latta az tudja hogy nagyon limitalt a fejlodesi lehetosege a fizikai adottsagai miatt, aki pedig elhitte hogy itt majd varazsolni fog az egy kretén. Sosem lesz belole jegyzett futballista.én azt se értettem mire kellett ennyi új semmirekellő. Egy posztra 3 ugyanolyan játékos van. Minek kérdem.akkor jöhet az új edző és még 5-6 ember, mert az ittlévők nem férnek bele az elképzelésbe. Azt majd bevezetik azt a szabályt, hogy a Fradi két csapattal indulhat az NB 1-ben.Remelhetoleg nem azert kell 5-6 ember majd hanem mert kirugdaljak oket meg az orszagbol is.
Toto21
Én ezt nekik sosem fogom megbocsajtani.
davemayer
Toto21
davemayer
több mint 2 éve
Nem sok esélye volt Kellehernek. 🥹
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
En az abu fani igazolasnal mondtam azt hogy aki ezt a sracot latta az tudja hogy nagyon limitalt a fejlodesi lehetosege a fizikai adottsagai miatt, aki pedig elhitte hogy itt majd varazsolni fog az egy kretén. Sosem lesz belole jegyzett futballista.én azt se értettem mire kellett ennyi új semmirekellő. Egy posztra 3 ugyanolyan játékos van. Minek kérdem.akkor jöhet az új edző és még 5-6 ember, mert az ittlévők nem férnek bele az elképzelésbe. Azt majd bevezetik azt a szabályt, hogy a Fradi két csapattal indulhat az NB 1-ben.Remelhetoleg nem azert kell 5-6 ember majd hanem mert kirugdaljak oket meg az orszagbol is.
Toto21
davemayer
Toto21
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
ide hozhatsz barkit, ezt a buszt senki nem tolja mar odebb.
több mint 2 éve
Inkább gyertek fantasyt játszani, jobbat tesz az idegrendszerrel 🙂kickbase.app.link/9lyh1blazBb
több mint 2 éve
Nincs esély a BL-be jutni így nem is forgácsolják el az erőt. Szimpla magyar fifika- műfűVálassz:
- labda
- pályaméret
kérem a tippeket mik lesznek a kulcsszavak
petey
- Hozzászoktak az első meccsen a műfűhöz és a kisebb labdához.
- Fordítva készületek a meccsekre.
- Fel volt locsolva a pálya.
- Kevés pénz volt erősítésre és idő se volt összeszokásra.
Matthew99
több mint 2 éve
én azt se értettem mire kellett ennyi új semmirekellő. Egy posztra 3 ugyanolyan játékos van. Minek kérdem.akkor jöhet az új edző és még 5-6 ember, mert az ittlévők nem férnek bele az elképzelésbe. Azt majd bevezetik azt a szabályt, hogy a Fradi két csapattal indulhat az NB 1-ben.Remelhetoleg nem azert kell 5-6 ember majd hanem mert kirugdaljak oket meg az orszagbol is.
Toto21
davemayer
több mint 2 éve
Nem is írtam hogy ezek ne lennènek benne 😉Hú most láttam a gólokat Dibusz nyomot egy Robinsont....És civic? Meg traore? A mutatott lötyögésről ne is beszéljünk.
dande2
Azert az hogy 2023ban ezt egy fradi megcsinalja ilyen "profi" állapotok mellett az még a kiesésnél is nagyobb szégyen.
Én nem hittem el hogy ilyet játékosok ma még meg mernek csinálni.
davemayer
több mint 2 éve
És nem hozza be Lisztest, az agyam eldobom. Bár lehet jobb ha ebben ő nem vesz részt
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
akkor jöhet az új edző és még 5-6 ember, mert az ittlévők nem férnek bele az elképzelésbe. Azt majd bevezetik azt a szabályt, hogy a Fradi két csapattal indulhat az NB 1-ben.Remelhetoleg nem azert kell 5-6 ember majd hanem mert kirugdaljak oket meg az orszagbol is.
Toto21
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
akkor jöhet az új edző és még 5-6 ember, mert az ittlévők nem férnek bele az elképzelésbe. Azt majd bevezetik azt a szabályt, hogy a Fradi két csapattal indulhat az NB 1-ben.
több mint 2 éve
Lehet, hogy ez valami jónak a kezdete. Talán megtisztulás, a bokánkat összefosás megvoltNem hiszem hogy megtisztitanak a keretet, max kirúgják az oroszt aztan annyi, el van intézve.
Gergőbácsi
Pedig aki ekkorat bundázik azt nem lenne szabad alkalmazni egy percig sem.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
- műfűVálassz:
- labda
- pályaméret
kérem a tippeket mik lesznek a kulcsszavak
petey
- Hozzászoktak az első meccsen a műfűhöz és a kisebb labdához.
- Fordítva készületek a meccsekre.
- Fel volt locsolva a pálya.
- Kevés pénz volt erősítésre és idő se volt összeszokásra.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
Komoly a baj, felmentem az origora, de ott se tudtak megnyugtatni.Épp szedik össze, hogy miért komoly csapat a Ki és hogy a Ki mit tudott.
Zsellértelkes Vrij
Bezzeg a fradi épp alapozás közben van, új mindenki, meleg van, rohadt Brüsszel
több mint 2 éve
Lehet, hogy ez valami jónak a kezdete. Talán megtisztulás, a bokánkat összefosás megvolt
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
Egyébként csak a fiamat meg a hozzá hasonló fiatalokat sajnálom èn már "öreg" vagyok ahhoz hogy ezen ne csupán mosolyogjak 😏Kell nekik a pofon, tudják mi a magyar valóság
dande2
több mint 2 éve
Hú most láttam a gólokat Dibusz nyomot egy Robinsont....És civic? Meg traore? A mutatott lötyögésről ne is beszéljünk.
dande2
Azert az hogy 2023ban ezt egy fradi megcsinalja ilyen "profi" állapotok mellett az még a kiesésnél is nagyobb szégyen.
Én nem hittem el hogy ilyet játékosok ma még meg mernek csinálni.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Meglepő, ám nem mulatságos

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 2 éve
Egyébként csak a fiamat meg a hozzá hasonló fiatalokat sajnálom èn már "öreg" vagyok ahhoz hogy ezen ne csupán mosolyogjak 😏
több mint 2 éve
én arra leszek kíváncsi, hogy vajon a fizetett szurkolók mernek-e szidni valakit vagy kuss lesz még most is...Kit/mit szidnanak?
NB2
Kint vannak a jo levegon, szep ido is van, lattak mar 3 golt.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."