Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Komoly a baj, felmentem az origora, de ott se tudtak megnyugtatni.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 2 éve
csipkelli
4 010
én arra leszek kíváncsi, hogy vajon a fizetett szurkolók mernek-e szidni valakit vagy kuss lesz még most is...Épp töltenek le egy orosz szótárt. Kurvagyengézés már volt.
NB2
több mint 2 éve
én arra leszek kíváncsi, hogy vajon a fizetett szurkolók mernek-e szidni valakit vagy kuss lesz még most is...Elvemberek nem csinálnak ilyet, csak elvesznek mindent és zsebre teszik
NB2
több mint 2 éve
Hú most láttam a gólokat Dibusz nyomot egy Robinsont....
több mint 2 éve
én arra leszek kíváncsi, hogy vajon a fizetett szurkolók mernek-e szidni valakit vagy kuss lesz még most is...
több mint 2 éve
Meg a lesz hazai golt is.13-as odds a hazai, mehet rá a 2000 euró!Én most ezt kihagynám...😆
Tony Adams
zemanla
több mint 2 éve
"Zavaró tényező az eredmény!!" 😀😀😀D
több mint 2 éve
Fradi nyom egy Pogacart...na jó nem sèrtegetem a szlovènt 🙋
több mint 2 éve
13-as odds a hazai, mehet rá a 2000 euró!Én most ezt kihagynám...😆
Tony Adams

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 2 éve
13-as odds a hazai, mehet rá a 2000 euró!
több mint 2 éve
A döglött bálna bomlása sok hőt termel- műfűÚgy látszik a meleget a bálnavadászok jobban bírják. Mégiscsak egy mediterrán sziget, nem...
- labda
- pályaméret
kérem a tippeket mik lesznek a kulcsszavak
petey
zemanla
több mint 2 éve
Dehogyis, égjen csak a pofája a második félidoben is.Nem kívánság volt, megérzés.Lesz itt még vendég gól, nyugi.Nagy kiraly vagy 😉
Bálesz
Remélem beirjak dibusznak
Civic
Traore
Dibusz a golszerzok, megis 0-3
davemayer
Kibaszott vicc. Szünetben el lehet küldeni az edzőt vajon?
Bálesz
Hozzatennem halkan, hogy egy ekkora égésről amúgy egyértelműen nem az edző tehet hanem azok akik játszanak, semmilyen szakmai hiba nem indokolhat felidei 0-3at egy ilyen meccsen, láttuk hogy történt, elég egyertelmű na.
Én a fele keretet átadólistára tenném ezután, leszarom mennyiert de takarodjanak.
Nem a mezt vetetném le velük hanem a házukat rájuk gyújtanám aki ilyet meg mer csinálni.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
- műfűÚgy látszik a meleget a bálnavadászok jobban bírják. Mégiscsak egy mediterrán sziget, nem...
- labda
- pályaméret
petey

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 2 éve
Kicsit bealudtak a sracok.Végülis tenyleg sima a vége, és tényleg elég cink, sokat nem tévedtél.
igy is sima lesz a vege, de akkor is kurva cink ez😃
Kenny
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
Bálnavadász csapat
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 2 éve
Hát a meleg tényleg megzavart egy csapatotFóliázzuk be a meleget!!! Ez felháborító!!
zacknorb
több mint 2 éve
Hát a meleg tényleg megzavart egy csapatotCsak erősebb pedofil törvény kéne lássátok.
zacknorb
több mint 2 éve
- műfű- labda
- pályaméret
több mint 2 éve
Hát a meleg tényleg megzavart egy csapatot
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Szemükbe sütött a nap!"HÁ MENJ MÁR KÖZELEBB HOZZÁ BAZDMEG"
alatriste
aktualis.
több mint 2 éve
Hogy a fontos dolgokról is beszéljünk, mintha Szobo középen játszana, nem a szélen.
több mint 2 éve
Akármi lesz a vége de ez azégyen
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Szemükbe sütött a nap!

Liverpool Fc
több mint 2 éve
uefa csoportkorben tudunk pontot szerezni, BL-ben nem. Elore gondolkodunk. Becsulendo.