Soccer
Az arab ajanlat amit el fog fogadni holnap.
Nagy volt az arc, vagy ez mi?Évek óta egyre nagyobb.
Heisman nádor

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
Ez nyilvánvaló. Arra gondoltam hogy ő sem volt az az érzelemkimutató típus, de azért őrjöngene talánElgondolkodtam, ha most Rebrov lenne a kispadon, mit tenneRebrov az elso felidoben megnyerte volna ezt a meccset.
Gergőbácsi
Kenny
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
Elgondolkodtam, ha most Rebrov lenne a kispadon, mit tenneRebrov az elso felidoben megnyerte volna ezt a meccset.
Gergőbácsi
Elgondolkodtam, ha most Rebrov lenne a kispadon, mit tenneVele nem állnánk 0-3-ra
Gergőbácsi

Csak a düh beszél belőled. Nem akarnak kikapni, ennyire gyenge a szakmai munka, amit a tavasz is bizonyított.itt nem a jatekosokkal van a baj nagyreszt.Nemár Kenny, Traoret is lattad egy évvel ezelott hogy jatszott, ma mit csinal?!
hanem azzal, hogy konkretan nincs kepe a jateknak, semmi tudatos elem, begyakorolt figura. Marpedig ezt mindenki tudta, hogy betoljak a buszt. erre fel lehetett volna keszulni.
Kenny
Az egesz csapat lézeng, nincs az a taktika amit ha felrajzolsz működik egy olyan csapatnak amelyik KI AKAR KAPNI.
davemayer
és csak a helyzeteik felét lőtték beMost kezdtem el nézni. Azt hittem, rosszul látok.Kár h csak most, az eredmenynel sokkolóbb volt ahogy kialakult
nagylaza, főpohárnok
davemayer
Poloska vagyok.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
Most kezdtem el nézni. Azt hittem, rosszul látok.Kár h csak most, az eredmenynel sokkolóbb volt ahogy kialakult
nagylaza, főpohárnok
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
Szoboszlai kezdő egy edzomeccsen, mi ez ha nem bizonyítéka a magyar foci fejlődésének.legalább legyen ma egy kis sikerélményHogy volt merszed?EXCLUSIVE: Joško Gvardiol to Man City, here we go! Agreement reached on the fee between City and Leipzig 🔵🇭🇷
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) July 19, 2023
🚨 Understand Gvardiol has completed the first part of medical tests today — deal on the verge of being signed.
Gvardiol agreed personal terms one month ago with City. pic.twitter.com/njylKAxYAU
zacknorb
FLZOLI
hiszen horvát, Főni is megmondta, a mi kutyánk kölyke
zacknorb
itt nem a jatekosokkal van a baj nagyreszt.Nemár Kenny, Traoret is lattad egy évvel ezelott hogy jatszott, ma mit csinal?!
hanem azzal, hogy konkretan nincs kepe a jateknak, semmi tudatos elem, begyakorolt figura. Marpedig ezt mindenki tudta, hogy betoljak a buszt. erre fel lehetett volna keszulni.
Kenny
Az egesz csapat lézeng, nincs az a taktika amit ha felrajzolsz működik egy olyan csapatnak amelyik KI AKAR KAPNI.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
legalább legyen ma egy kis sikerélményHogy volt merszed?EXCLUSIVE: Joško Gvardiol to Man City, here we go! Agreement reached on the fee between City and Leipzig 🔵🇭🇷
🚨 Understand Gvardiol has completed the first part of medical tests today — deal on the verge of being signed.
Gvardiol agreed personal terms one month ago with City. pic.twitter.com/njylKAxYAU
zacknorb
FLZOLI
hiszen horvát, Főni is megmondta, a mi kutyánk kölyke
Poloska vagyok.
Hogy volt merszed?EXCLUSIVE: Joško Gvardiol to Man City, here we go! Agreement reached on the fee between City and Leipzig 🔵🇭🇷
zacknorb
Forint last time I checkedJelentem megtettem 2000-rel a döntetlen 9es szirzóértEuro? Jól van csak az első mondatig olvastam.
Bár csak nemzetünk pénznemében
(De csak azért mert visszabónuszozzák, ha vesztes a tét)
Gergőbácsi
Tactful Cactus
Vajon Kubi járt a feröeriek öltözőjèben😁🙈?Gondolom ott nem lehet szavazót vásárolni így nem valószínű
dande2