Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
A melegben bíztunk, de lehűlt az idő /)
több mint 2 éve
🤣🤣🤣🤣
több mint 2 éve
😂😂😂istenem de megerdemeljuk a oltari nagy pofank miatt.
több mint 2 éve
Hol AOL a éee
több mint 2 éve
csipkelli
4 010
Jöhet Doll.
több mint 2 éve
ivoszunet es Csercseszov nem orditja le a fejuket hanem zsebre dugott kezzel magyaraz. Na ez az ami felbasz.
több mint 2 éve
Vajon lesz-e ma kapura lovesunk?
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Civic ennyire balfasz sajnos.Kicsit bealudtak a sracok.Civic sztem ezt direkt csinálta, edzőbuktatás?
igy is sima lesz a vege, de akkor is kurva cink ez😃
Kenny
Pont erről beszéltünk ma tesómmal hogy ha ki akarják tetetni az oroszt akkor semmilyen csoportkörbe sem szabad bejutni, ahhoz meg kb az kell hogy ma kiszopjanak.
davemayer
De latvanyos a leszaras. Ezt a meccset Toth Alexekkel, Halmaikkal, Lisztesekkel kellene agyonnyerni. Ehelyett ezek a kivalo kepessegu kollegak vannak, akik valahogy csak nagy csapatok ellen tudnak jatszani.
több mint 2 éve
Főleg hogy pénzt keresnének. Hihetetlen, hogy a mai világban még mindig elhiszi Vlk , hogy képes egy zsoldos nem pénzt keresni. Csak mert Nem szimpi, inkább nem kell a lóvé.De az miért jó nekik, ha semmilyen csoportkörbe nem jutnak be?Kicsit bealudtak a sracok.Civic sztem ezt direkt csinálta, edzőbuktatás?
Kenny
Pont erről beszéltünk ma tesómmal hogy ha ki akarják tetetni az oroszt akkor semmilyen csoportkörbe sem szabad bejutni, ahhoz meg kb az kell hogy ma kiszopjanak.
davemayer
ervinator
Igen vlsz ez így működik.
Szerkesztette: ozibozi
több mint 2 éve
Én nem tudom, de hogy az oroszt nem komázzák az latványosan látszik.De az miért jó nekik, ha semmilyen csoportkörbe nem jutnak be?Kicsit bealudtak a sracok.Civic sztem ezt direkt csinálta, edzőbuktatás?
Kenny
davemayer
ervinator
Most is látod hogy lötyögés van, senki sem hajt. Passzolgatnak mintha 0-0 lenne
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
De az miért jó nekik, ha semmilyen csoportkörbe nem jutnak be?Kicsit bealudtak a sracok.Civic sztem ezt direkt csinálta, edzőbuktatás?
Kenny
davemayer
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 2 éve
Vajon a Liverpool meccset lehet nézni a YT oldalukon? Élő felvezetés megy... Ha valakinek van egy streamje megköszönöm.
több mint 2 éve
Kicsit bealudtak a sracok.Civic sztem ezt direkt csinálta, edzőbuktatás?
Kenny
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Ha ezek ellen is sikerül kiesni, akkor nyolcaddöntő ide vagy oda, már ma elzavarnám Csercseszovot...Ha kiesnek ma a Fradi az a világ szégyene lenne
Bálesz
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Kicsit bealudtak a sracok.igy is sima lesz a vege, de akkor is kurva cink ez😃
több mint 2 éve
Mert aki menni akar, azt el kell engedni. Klopp két éve is megmondta. Csak olyanok kellenek, akik 100%-ig elkötelezettek.Ha jobban belegondolunk ebből a társaságból igazán csak Fabinho fog hiányozni, nem is értem, hogy őt miért engedték el!Persze. Csak igyekszem felfogni, hogy se ő, se Fabinho, se Milner, se Keïta nem lesz a középpályán.Henderson nem játszik a mai, első preseason meccsen a Karlsruhe ellen.onnantól, hogy Hendo elfogadta az arabok ajánlatát, igazából nem lehet ebből jól kiszállni. el akar menni, akkor el kell engedni, még ha potom pénzért is.
Fabinho el sem utazott ugye, Henderson sem játszik, alakul ez.
Mikey
slowmotion
Szoboszlai viszont kezd, és végre TAA is középpályán a kezdőben.
Mikey
Stoki
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
Ha ezek ellen is sikerül kiesni, akkor nyolcaddöntő ide vagy oda, már ma elzavarnám Csercseszovot...

több mint 2 éve
Na most gondolom azt először, hogy ebből gáz lehet
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
csipkelli
4 010
Civic továbbra is okos. Jöhet majd Ramirez.
több mint 2 éve
Ha jobban belegondolunk ebből a társaságból igazán csak Fabinho fog hiányozni, nem is értem, hogy őt miért engedték el!Persze. Csak igyekszem felfogni, hogy se ő, se Fabinho, se Milner, se Keïta nem lesz a középpályán.Henderson nem játszik a mai, első preseason meccsen a Karlsruhe ellen.onnantól, hogy Hendo elfogadta az arabok ajánlatát, igazából nem lehet ebből jól kiszállni. el akar menni, akkor el kell engedni, még ha potom pénzért is.
Fabinho el sem utazott ugye, Henderson sem játszik, alakul ez.
Mikey
slowmotion
Szoboszlai viszont kezd, és végre TAA is középpályán a kezdőben.
Mikey