Soccer
Milos Kerkez will fly to England tomorrow in order to become new Bournemouth player. 🍒🇭🇺
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) July 17, 2023
◉ Medical tests to be done in 24/48h.
◉ Long term deal agreed player side.
◉ Deal worth £15.5m total package.
Exclusive news confirmed ✔️ pic.twitter.com/7F39ldk65x
Serie A 2. helyezett és BL helyett angol 15/20? Biztos én vagyok a hülye, de nem értem ez miért jó döntés...Egyrészt mert gondolom nem ő döntött, hanem az AZ, nekik meg jobb a több pénz, tökmindegy ki fizeti ki. Ha a szaudiaktól kapnak egy kétszer ekkora ajánlatot, akkor oda adják el.
StormST
Másrészt Kerkez karrierje és nagycsapathoz kerülése szempontjából jobb egy angol kiscsapat, aki szeret 'olcsón venni, drágán adni', mint egy olasz nagycsapat, aki a saját céljaihoz keres játékost. Ha Kerkez szorgalmas, kitesz magáért, akkor az angoloktól akárhova továbbléphet, csak rajta múlik, míg ez a Lazional kisebb sansz.
Annyi kell a move megértéséhez, és jónak látásához, hogy megtaláld a megfelelő nézőpontot.
2 belső védőt is igazolt a Fener a nyáron, egyrészt a ghánai válogatott Djikut a Ligue 1-ből, plusz Brazíliából hozták a korábbi utánpótlás válogatott Gustavo Henriquét.Közben Szalai mégsem megy az Unionba 😀 a fickót évek óta minden átigazolási szezonban eladják fél Európának, mégis a Fenerből vonul majd vissza. (Ami messze nem lenne gáz, ez a körítés viszont az)Most már a Hoffenheimet és a Freiburgot is pletykálják, nagyon túl akar adni rajta a Fener...
Bálesz
Tony Adams

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
🔝🇧🇬 Micsoda tündérmese van kibontakozóban Bulgáriában! Érdemes lesz odafigyelni az újonc FC Krumovgrad csapatára:Nagyon remélem, hogy ő volt a névadó. 😀 😀 😀
2021: feljutás a harmadosztályba
2022: feljutás a másodosztályba
2023: feljutás az első osztályba
Történelme első élvonalbeli meccsén 3-1-es győzelem a 12-szeres bajnok Ludogorec ellen!
(Bunteto.com)
A bolgár és a román 1 már a hétvégén elkezdődött
zacknorb
Szerkesztette: iktriad
2021: feljutás a harmadosztályba
2022: feljutás a másodosztályba
2023: feljutás az első osztályba
Történelme első élvonalbeli meccsén 3-1-es győzelem a 12-szeres bajnok Ludogorec ellen!
(Bunteto.com)
A bolgár és a román 1 már a hétvégén elkezdődött
Poloska vagyok.
ő nem kő alatt él, hanem állandó stressz alattAz nem a gy(í)eek?😁Mondtam én, hogy egy kő alatt élek 😮Ezer éve így van már.egyébként ez hogy lesz? a PL-meccseken ilyen lesz a tipográfia, a BL-meccseken meg olyan?Szerintem botrányos az a font. PL-essel fogok rendelni én is, ha majd eljutok oda.én mondjuk lfc fonttal rendeltem volna, mert szerintem különlegesebb a dizájnja, de hát igazából az csak az én rendeléseim tekintetében releváns
alatriste
slowmotion
Mikey
slowmotion
Mikey
slowmotion
.
.
.
Boccs!😉
nagir
Az nem a gy(í)eek?😁Mondtam én, hogy egy kő alatt élek 😮Ezer éve így van már.egyébként ez hogy lesz? a PL-meccseken ilyen lesz a tipográfia, a BL-meccseken meg olyan?Szerintem botrányos az a font. PL-essel fogok rendelni én is, ha majd eljutok oda.én mondjuk lfc fonttal rendeltem volna, mert szerintem különlegesebb a dizájnja, de hát igazából az csak az én rendeléseim tekintetében releváns
alatriste
slowmotion
Mikey
slowmotion
Mikey
slowmotion
.
.
.
Boccs!😉

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
www.csakfoci.hu/kulfoldi-foci/kinos-ugy-dardaieknal-az-edzotaborbol-vittek-el-a-rendorok-a-hertha-jatekosat
A jó öreg NSO pörgeti a hülyeség hengert folyamatosan, pedig lassan már csak tényleg arra lesz jó a print lapjuk, hogy a csövesek azzal fűtsenek fel a susnyásban.Közben Szalai mégsem megy az Unionba 😀 a fickót évek óta minden átigazolási szezonban eladják fél Európának, mégis a Fenerből vonul majd vissza. (Ami messze nem lenne gáz, ez a körítés viszont az)Most már a Hoffenheimet és a Freiburgot is pletykálják, nagyon túl akar adni rajta a Fener...
Bálesz
Tony Adams
A Bornemouth új tulaja amúgy amcsi, Jacksonville,-ben él, és övé az NHL es Vegas Golden Knight is.Shad Khan tud róla, hogy nem ő az egyedüli PL és amerikai Major League csapat tulajdonos Duvalban? 😀
Tony Adams
Szerkesztette: iktriad
Amikor a Lazio tutinak tűnt, írtam is hogy nem örülök, ez a Bornemouth egy jóval rizikósabb karrier lépés, de nekem szimpatikusabb.Anglia a neki való hely, ott még prémiumot is fog kapni, ha olyan elánnal edz, mint tette az AZ-nál.
A klubban tulajdonos váltás volt, és már tavaly is főleg fiatalokat igazoltak, látszik hogy átmeneti transzferklubbá akarnak válni.
Nem itt fog megöregedni Kerkez, de van annyira fiatal, és tehetséges, hogy ha esetleg belebukik a projectbe, még akkor is 24-25 évesen egy Lazio szintű csapatba simán eligazolhat.
Ha pedig bevállik, és kiemelkedik, garantált a feljebb lépés, a bal hátvéd még mindig sok PL csapatnál hiányposzt, mehet tovább egy top10 körüli csapatba.
Tony Adams
Kerkez agreed personal terms yesterday and clubs agreed with AZ green light.
Medical being booked this week for Hungarian LB. Huge signing.
Ez a lényeg
Szerkesztette: ozibozi
Közben Szalai mégsem megy az Unionba 😀 a fickót évek óta minden átigazolási szezonban eladják fél Európának, mégis a Fenerből vonul majd vissza. (Ami messze nem lenne gáz, ez a körítés viszont az)Most már a Hoffenheimet és a Freiburgot is pletykálják, nagyon túl akar adni rajta a Fener...
Bálesz
Amikor a Lazio tutinak tűnt, írtam is hogy nem örülök, ez a Bornemouth egy jóval rizikósabb karrier lépés, de nekem szimpatikusabb.Mivel a Lazio nem akart annyit fizetni érte mint amennyit az AZ szerint ér így nem értem miről szól egyáltalán ez a vita. Az angol favágók kifizetik gond nélkül. Top bajnokság, kiesőjelölt csapat, új, spanyol edző, simán kulcsember lehet belőle. Csak ha van esze a managernek csak kiesési záradékkal fogadja el a szerződést.
A klubban tulajdonos váltás volt, és már tavaly is főleg fiatalokat igazoltak, látszik hogy átmeneti transzferklubbá akarnak válni.
Nem itt fog megöregedni Kerkez, de van annyira fiatal, és tehetséges, hogy ha esetleg belebukik a projectbe, még akkor is 24-25 évesen egy Lazio szintű csapatba simán eligazolhat.
Ha pedig bevállik, és kiemelkedik, garantált a feljebb lépés, a bal hátvéd még mindig sok PL csapatnál hiányposzt, mehet tovább egy top10 körüli csapatba.
Tony Adams

10 years since France won the U20 WC and I bet you didn't know where Yaya Sanogo is currently playing pic.twitter.com/C0iDh8YUjV
— Szabó Christophe (@omlettdufro) July 17, 2023
Szerintem is Pro-kontra lehet érvelni mind a kettő mellett, de ez most egy nagyon kegyelmi állapot.A világ legerősebb bajnokságában fog játszani, annyi pénzért vették meg, hogy Tuti kezdő lesz. Ha stabil kezdő lesz ott, akkor neki határ a csillagos ég 2-3-4 év múlva.Az lehet, hogy tuti kezdő lesz (bár egyébként a Lazioban is elég sanszos, hogy az lenne), inkább nekem azzal van bajom, hogy a csapat nem biztos, hogy jövőre is abban a bajnokságban lesz. A válogatott szempontjából meg pláne jobb lenne, ha nemzetközi meccseket is játszana. De persze jöjjön be neki a dolog, csak kicsit erősnek érzem ezt az angol fétist, nálam egy PL-Championship ingázó, 15. helyezett csapat messze nem a Lazio szintje, hiába erősebb a bajnokság maga...
Ha kevés lesz a premierbe akkor még mindig mehet lejjebb, akár olaszba is, bár ott a taktika/technika sokkal erősebb, főleg a védőknél, mint máshol.
Az ő kis vaddisznó mentalitása lehet jobb is a PL-be.
Én nem féltem, jó az a srác.
ozibozi
StormST
Egyetlen dolog fontos csak, hogy ne sérüljön meg. A srác fiatal és forog a neve, ráadásul komoly noteszekben. Én mindkettőnek jobban örültem mint a Benficanak, mert azt a ‘nevelő’ szintet már az AZ-nél megugrotta, a luzitánok meg csak egy jóval nagyobb összegért adták volna el, mint a mostani vételár.
A világ legerősebb bajnokságában fog játszani, annyi pénzért vették meg, hogy Tuti kezdő lesz. Ha stabil kezdő lesz ott, akkor neki határ a csillagos ég 2-3-4 év múlva.Az lehet, hogy tuti kezdő lesz (bár egyébként a Lazioban is elég sanszos, hogy az lenne), inkább nekem azzal van bajom, hogy a csapat nem biztos, hogy jövőre is abban a bajnokságban lesz. A válogatott szempontjából meg pláne jobb lenne, ha nemzetközi meccseket is játszana. De persze jöjjön be neki a dolog, csak kicsit erősnek érzem ezt az angol fétist, nálam egy PL-Championship ingázó, 15. helyezett csapat messze nem a Lazio szintje, hiába erősebb a bajnokság maga...
Ha kevés lesz a premierbe akkor még mindig mehet lejjebb, akár olaszba is, bár ott a taktika/technika sokkal erősebb, főleg a védőknél, mint máshol.
ozibozi

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
persze, ez egy full valid érvAz edzőknél lehet ott a különbség, én meg arra utalnék, hogy egy pofozógép csapatban egy local bajnokságban nehezebb fejlődni, mint egy erősebb csapatban és nemzetközi porondon, még ha a bajnokság talán gyengébb is valamennyivel...Itt inkább az edzők és a stílusaik közötti eltérésekre szerettem volna utalni. Főleg játékosfejlesztés szempontjábólTehát az, hogy egy csapat az utolsó 9 szezonból 7-ben legalább EL volt, az nem biztosíték semmire, de hogy egyszer egy játékost a Real megvett egy csapatból, az számít? Érdekes logika... 😀Egyrészt több pénz van, másrészt a legutóbbi Iraola balhátvédet egy bizonyos Real Madrid vásárolt meg. Míg Sarrinal nem biztos a fejlődés, meghát oké, most van BL, de ez utána egyáltalán nem biztosított.Kerkez ma klubbot válthat.Serie A 2. helyezett és BL helyett angol 15/20? Biztos én vagyok a hülye, de nem értem ez miért jó döntés...
Bournemouth are confident to close and seal Milos Kerkez deal today. The agreement is imminent with AZ, talks are progressing well. 🔴🍒 #AFCB
Kerkez has already agreed terms and accepted the destination. Here we go soon. pic.twitter.com/pyt5tTn09K
iktriad
StormST
Bajnokság azért jóval magasabb színvonalú. Plusz itt vagy 20-as éveid elején, innen gyorsan tudsz feljebb menni.
És a tavalyi Lazio 2. hely eléggé fluke volt.
zacknorb
StormST
zacknorb
StormST
Poloska vagyok.
Az edzőknél lehet ott a különbség, én meg arra utalnék, hogy egy pofozógép csapatban egy local bajnokságban nehezebb fejlődni, mint egy erősebb csapatban és nemzetközi porondon, még ha a bajnokság talán gyengébb is valamennyivel...Itt inkább az edzők és a stílusaik közötti eltérésekre szerettem volna utalni. Főleg játékosfejlesztés szempontjábólTehát az, hogy egy csapat az utolsó 9 szezonból 7-ben legalább EL volt, az nem biztosíték semmire, de hogy egyszer egy játékost a Real megvett egy csapatból, az számít? Érdekes logika... 😀Egyrészt több pénz van, másrészt a legutóbbi Iraola balhátvédet egy bizonyos Real Madrid vásárolt meg. Míg Sarrinal nem biztos a fejlődés, meghát oké, most van BL, de ez utána egyáltalán nem biztosított.Kerkez ma klubbot válthat.Serie A 2. helyezett és BL helyett angol 15/20? Biztos én vagyok a hülye, de nem értem ez miért jó döntés...
Bournemouth are confident to close and seal Milos Kerkez deal today. The agreement is imminent with AZ, talks are progressing well. 🔴🍒 #AFCB
Kerkez has already agreed terms and accepted the destination. Here we go soon. pic.twitter.com/pyt5tTn09K
iktriad
StormST
Bajnokság azért jóval magasabb színvonalú. Plusz itt vagy 20-as éveid elején, innen gyorsan tudsz feljebb menni.
És a tavalyi Lazio 2. hely eléggé fluke volt.
zacknorb
StormST
zacknorb

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!