Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
ozibozi New York Giants 21 418
Azért Ez a 18+ millió euró már egy jó kis polcra tette fel a srácot.
több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 320 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Romano szerint 15.5 millió fontért megy Angliába Kerkez.
több mint 2 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 813 — #NoStress
Serie A 2. helyezett és BL helyett angol 15/20? Biztos én vagyok a hülye, de nem értem ez miért jó döntés...
StormST
Egyrészt mert gondolom nem ő döntött, hanem az AZ, nekik meg jobb a több pénz, tökmindegy ki fizeti ki. Ha a szaudiaktól kapnak egy kétszer ekkora ajánlatot, akkor oda adják el.
Másrészt Kerkez karrierje és nagycsapathoz kerülése szempontjából jobb egy angol kiscsapat, aki szeret 'olcsón venni, drágán adni', mint egy olasz nagycsapat, aki a saját céljaihoz keres játékost. Ha Kerkez szorgalmas, kitesz magáért, akkor az angoloktól akárhova továbbléphet, csak rajta múlik, míg ez a Lazional kisebb sansz.
Annyi kell a move megértéséhez, és jónak látásához, hogy megtaláld a megfelelő nézőpontot.

több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 287 — NFL bracket champion '26
Közben Szalai mégsem megy az Unionba 😀 a fickót évek óta minden átigazolási szezonban eladják fél Európának, mégis a Fenerből vonul majd vissza. (Ami messze nem lenne gáz, ez a körítés viszont az)
Bálesz
Most már a Hoffenheimet és a Freiburgot is pletykálják, nagyon túl akar adni rajta a Fener...
Tony Adams
2 belső védőt is igazolt a Fener a nyáron, egyrészt a ghánai válogatott Djikut a Ligue 1-ből, plusz Brazíliából hozták a korábbi utánpótlás válogatott Gustavo Henriquét.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 320 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
🔝🇧🇬 Micsoda tündérmese van kibontakozóban Bulgáriában! Érdemes lesz odafigyelni az újonc FC Krumovgrad csapatára:
2021: feljutás a harmadosztályba
2022: feljutás a másodosztályba
2023: feljutás az első osztályba
Történelme első élvonalbeli meccsén 3-1-es győzelem a 12-szeres bajnok Ludogorec ellen!
(Bunteto.com)

A bolgár és a román 1 már a hétvégén elkezdődött
zacknorb
Nagyon remélem, hogy ő volt a névadó. 😀 😀 😀

Szerkesztette: iktriad
több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 428 — LIGHTS OUT!
Tegyük hozzá még a Kerkez ügyhöz azt is, hogy a Lazio elnöke, Claudio Lotito, notórius arról, hogy a játékosait nem hajlandó elengedni amíg szerződésük van, és 5-6 éves szerződéseket szokott köttetni. Hiába jön érted egy bőven áron felüli ajánlat ami számod előre lépés lenne, ha szerződésed van, nem mész sehova. Egy 19 éves játékos számára szerintem nagyon is fontos, hogy legyen előre lépési lehetőség, és ha Milos 2 évig tudja ezt a szintet hozni fejlődésben, akkor őt is elviszi a Pool. Ebben a korban nem az a cél meglátásom szerint, hogy a legnagyobb klubbot válaszd, hanem, hogy olyan helyen legyél ahol a legtöbb játéklehetőséget kapod és a legtöbbet fejlődhetsz.

több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 846 — Kinek mit intézett a kormánya
🔝🇧🇬 Micsoda tündérmese van kibontakozóban Bulgáriában! Érdemes lesz odafigyelni az újonc FC Krumovgrad csapatára:
2021: feljutás a harmadosztályba
2022: feljutás a másodosztályba
2023: feljutás az első osztályba
Történelme első élvonalbeli meccsén 3-1-es győzelem a 12-szeres bajnok Ludogorec ellen!
(Bunteto.com)

A bolgár és a román 1 már a hétvégén elkezdődött

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 604 — Cowboys fan

alatriste
én mondjuk lfc fonttal rendeltem volna, mert szerintem különlegesebb a dizájnja, de hát igazából az csak az én rendeléseim tekintetében releváns
slowmotion
Szerintem botrányos az a font. PL-essel fogok rendelni én is, ha majd eljutok oda.
Mikey
egyébként ez hogy lesz? a PL-meccseken ilyen lesz a tipográfia, a BL-meccseken meg olyan?
slowmotion
Ezer éve így van már.
Mikey
Mondtam én, hogy egy kő alatt élek 😮
slowmotion
Az nem a gy(í)eek?😁
.
.
.
Boccs!😉
nagir
ő nem kő alatt él, hanem állandó stressz alatt
több mint 2 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 590 — Bla, bla, bla

alatriste
én mondjuk lfc fonttal rendeltem volna, mert szerintem különlegesebb a dizájnja, de hát igazából az csak az én rendeléseim tekintetében releváns
slowmotion
Szerintem botrányos az a font. PL-essel fogok rendelni én is, ha majd eljutok oda.
Mikey
egyébként ez hogy lesz? a PL-meccseken ilyen lesz a tipográfia, a BL-meccseken meg olyan?
slowmotion
Ezer éve így van már.
Mikey
Mondtam én, hogy egy kő alatt élek 😮
slowmotion
Az nem a gy(í)eek?😁
.
.
.
Boccs!😉

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 2 éve
Tiszta Honvéd a 2000-es évek elején feeling. 😀 😀 😀
 www.csakfoci.hu/kulfoldi-foci/kinos-ugy-dardaieknal-az-edzotaborbol-vittek-el-a-rendorok-a-hertha-jatekosat
több mint 2 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 687 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Közben Szalai mégsem megy az Unionba 😀 a fickót évek óta minden átigazolási szezonban eladják fél Európának, mégis a Fenerből vonul majd vissza. (Ami messze nem lenne gáz, ez a körítés viszont az)
Bálesz
Most már a Hoffenheimet és a Freiburgot is pletykálják, nagyon túl akar adni rajta a Fener...
Tony Adams
A jó öreg NSO pörgeti a hülyeség hengert folyamatosan, pedig lassan már csak tényleg arra lesz jó a print lapjuk, hogy a csövesek azzal fűtsenek fel a susnyásban.

több mint 2 éve
A Bornemouth új tulaja amúgy amcsi, Jacksonville,-ben él, és övé az NHL es Vegas Golden Knight is.
Tony Adams
Shad Khan tud róla, hogy nem ő az egyedüli PL és amerikai Major League csapat tulajdonos Duvalban? 😀

Szerkesztette: iktriad
több mint 2 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 856 — Colts Fan
A Bornemouth új tulaja amúgy amcsi, Jacksonville,-ben él, és övé az NHL es Vegas Golden Knight is.
több mint 2 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 121
Amikor a Lazio tutinak tűnt, írtam is hogy nem örülök, ez a Bornemouth egy jóval rizikósabb karrier lépés, de nekem szimpatikusabb.
A klubban tulajdonos váltás volt, és már tavaly is főleg fiatalokat igazoltak, látszik hogy átmeneti transzferklubbá akarnak válni.
Nem itt fog megöregedni Kerkez, de van annyira fiatal, és tehetséges, hogy ha esetleg belebukik a projectbe, még akkor is 24-25 évesen egy Lazio szintű csapatba simán eligazolhat.
Ha pedig bevállik, és kiemelkedik, garantált a feljebb lépés, a bal hátvéd még mindig sok PL csapatnál hiányposzt, mehet tovább egy top10 körüli csapatba.
Tony Adams
Anglia a neki való hely, ott még prémiumot is fog kapni, ha olyan elánnal edz, mint tette az AZ-nál.
több mint 2 éve
Milos Kerkez to Bournemouth, here we go! Agreement reached and hijack now completed after news revealed 24h ago — done deal 🚨🔴🍒 #AFCB

Kerkez agreed personal terms yesterday and clubs agreed with AZ green light.

Medical being booked this week for Hungarian LB. Huge signing.
Ez a lényeg

Szerkesztette: ozibozi
több mint 2 éve
Bálesz
több mint 2 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 687 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Amikor a Lazio tutinak tűnt, írtam is hogy nem örülök, ez a Bornemouth egy jóval rizikósabb karrier lépés, de nekem szimpatikusabb.
A klubban tulajdonos váltás volt, és már tavaly is főleg fiatalokat igazoltak, látszik hogy átmeneti transzferklubbá akarnak válni.
Nem itt fog megöregedni Kerkez, de van annyira fiatal, és tehetséges, hogy ha esetleg belebukik a projectbe, még akkor is 24-25 évesen egy Lazio szintű csapatba simán eligazolhat.
Ha pedig bevállik, és kiemelkedik, garantált a feljebb lépés, a bal hátvéd még mindig sok PL csapatnál hiányposzt, mehet tovább egy top10 körüli csapatba.
Tony Adams
Mivel a Lazio nem akart annyit fizetni érte mint amennyit az AZ szerint ér így nem értem miről szól egyáltalán ez a vita. Az angol favágók kifizetik gond nélkül. Top bajnokság, kiesőjelölt csapat, új, spanyol edző, simán kulcsember lehet belőle. Csak ha van esze a managernek csak kiesési záradékkal fogadja el a szerződést.

több mint 2 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 136 — Illegális gyakorló

több mint 2 éve
több mint 2 éve
több mint 2 éve
A világ legerősebb bajnokságában fog játszani, annyi pénzért vették meg, hogy Tuti kezdő lesz. Ha stabil kezdő lesz ott, akkor neki határ a csillagos ég 2-3-4 év múlva.
Ha kevés lesz a premierbe akkor még mindig mehet lejjebb, akár olaszba is, bár ott a taktika/technika sokkal erősebb, főleg a védőknél, mint máshol.
Az ő kis vaddisznó mentalitása lehet jobb is a PL-be.
Én nem féltem, jó az a srác.
ozibozi
Az lehet, hogy tuti kezdő lesz (bár egyébként a Lazioban is elég sanszos, hogy az lenne), inkább nekem azzal van bajom, hogy a csapat nem biztos, hogy jövőre is abban a bajnokságban lesz. A válogatott szempontjából meg pláne jobb lenne, ha nemzetközi meccseket is játszana. De persze jöjjön be neki a dolog, csak kicsit erősnek érzem ezt az angol fétist, nálam egy PL-Championship ingázó, 15. helyezett csapat messze nem a Lazio szintje, hiába erősebb a bajnokság maga...
StormST
Szerintem is Pro-kontra lehet érvelni mind a kettő mellett, de ez most egy nagyon kegyelmi állapot.
Egyetlen dolog fontos csak, hogy ne sérüljön meg. A srác fiatal és forog a neve, ráadásul komoly noteszekben. Én mindkettőnek jobban örültem mint a Benficanak, mert azt a ‘nevelő’ szintet már az AZ-nél megugrotta, a luzitánok meg csak egy jóval nagyobb összegért adták volna el, mint a mostani vételár.

több mint 2 éve
StormST Denver Broncos 12 833 — SB 50 Champion @ Grund
A világ legerősebb bajnokságában fog játszani, annyi pénzért vették meg, hogy Tuti kezdő lesz. Ha stabil kezdő lesz ott, akkor neki határ a csillagos ég 2-3-4 év múlva.
Ha kevés lesz a premierbe akkor még mindig mehet lejjebb, akár olaszba is, bár ott a taktika/technika sokkal erősebb, főleg a védőknél, mint máshol.
ozibozi
Az lehet, hogy tuti kezdő lesz (bár egyébként a Lazioban is elég sanszos, hogy az lenne), inkább nekem azzal van bajom, hogy a csapat nem biztos, hogy jövőre is abban a bajnokságban lesz. A válogatott szempontjából meg pláne jobb lenne, ha nemzetközi meccseket is játszana. De persze jöjjön be neki a dolog, csak kicsit erősnek érzem ezt az angol fétist, nálam egy PL-Championship ingázó, 15. helyezett csapat messze nem a Lazio szintje, hiába erősebb a bajnokság maga...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 846 — Kinek mit intézett a kormánya
Kerkez ma klubbot válthat.

iktriad
Serie A 2. helyezett és BL helyett angol 15/20? Biztos én vagyok a hülye, de nem értem ez miért jó döntés...
StormST
Egyrészt több pénz van, másrészt a legutóbbi Iraola balhátvédet egy bizonyos Real Madrid vásárolt meg. Míg Sarrinal nem biztos a fejlődés, meghát oké, most van BL, de ez utána egyáltalán nem biztosított.
Bajnokság azért jóval magasabb színvonalú. Plusz itt vagy 20-as éveid elején, innen gyorsan tudsz feljebb menni.

És a tavalyi Lazio 2. hely eléggé fluke volt.
zacknorb
Tehát az, hogy egy csapat az utolsó 9 szezonból 7-ben legalább EL volt, az nem biztosíték semmire, de hogy egyszer egy játékost a Real megvett egy csapatból, az számít? Érdekes logika... 😀
StormST
Itt inkább az edzők és a stílusaik közötti eltérésekre szerettem volna utalni. Főleg játékosfejlesztés szempontjából
zacknorb
Az edzőknél lehet ott a különbség, én meg arra utalnék, hogy egy pofozógép csapatban egy local bajnokságban nehezebb fejlődni, mint egy erősebb csapatban és nemzetközi porondon, még ha a bajnokság talán gyengébb is valamennyivel...
StormST
persze, ez egy full valid érv

Poloska vagyok.
több mint 2 éve

több mint 2 éve
StormST Denver Broncos 12 833 — SB 50 Champion @ Grund
Kerkez ma klubbot válthat.

iktriad
StormST
Egyrészt több pénz van, másrészt a legutóbbi Iraola balhátvédet egy bizonyos Real Madrid vásárolt meg. Míg Sarrinal nem biztos a fejlődés, meghát oké, most van BL, de ez utána egyáltalán nem biztosított.
Bajnokság azért jóval magasabb színvonalú. Plusz itt vagy 20-as éveid elején, innen gyorsan tudsz feljebb menni.

És a tavalyi Lazio 2. hely eléggé fluke volt.
zacknorb
Tehát az, hogy egy csapat az utolsó 9 szezonból 7-ben legalább EL volt, az nem biztosíték semmire, de hogy egyszer egy játékost a Real megvett egy csapatból, az számít? Érdekes logika... 😀
StormST
Itt inkább az edzők és a stílusaik közötti eltérésekre szerettem volna utalni. Főleg játékosfejlesztés szempontjából
zacknorb
Az edzőknél lehet ott a különbség, én meg arra utalnék, hogy egy pofozógép csapatban egy local bajnokságban nehezebb fejlődni, mint egy erősebb csapatban és nemzetközi porondon, még ha a bajnokság talán gyengébb is valamennyivel...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!