Soccer
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
hagyjuk már ezt a Felix gyereket. Ferran szint, annó valamikor dekázott hármat azóta tolják megkora sztár gyerek, semmit se mutatott azóta, kár hogy ennek 5-6 éve már..EXCLUSIVE — João Félix statement on his future: “I’d love to play for Barça”.Szép benyalás, ilyen tehetséggel simán felvennek a Megafonba is.
◉ “Barcelona has always been my first choice and I’d love to join Barça”.
◉ “It was always my dream since I was a kid”.
◉ “If it happens, it will be a dream come true for me”.
ozibozi
Helye amúgy lenne és elég fickós lenne a Dembele, Lewa, Félix trió elől
FLZOLI
🚨 The players who sell the most shirts at AC Milan:
— Football Tweet ⚽ (@Football__Tweet) July 18, 2023
1️⃣🇵🇹 Rafael Leao: 56.1%
2️⃣🇫🇷 Theo Hernandez: 16.3%
3️⃣🇫🇷 Olivier Giroud: 13.4%
4️⃣🇫🇷 Mike Maignan: 4.1%
✍️ @Gazzetta_it pic.twitter.com/AptdfTTFW6
Idény közben ugrott be, olyan nagy közé nem volt azért hozzá, de oké ez igazolja őt 🙂Mondjuk ilyen költés után amit az Arteta korszakban tol az Arsenal lassan ideje lenne valamit nyerni is.Csak már nyert 1 igazi kupát 😉
Értem én, hogy szimpatikus az alulról építkező, fiatal maggal operáló narratíva, de lassan ki kéne derüljön, hogy Pep Copy Paste valóban képes-e a szintugrásra vagy marad a Poch féle ligában.
FLZOLI
Heisman nádor
Mondjuk ilyen költés után amit az Arteta korszakban tol az Arsenal lassan ideje lenne valamit nyerni is.Csak már nyert 1 igazi kupát 😉
Értem én, hogy szimpatikus az alulról építkező, fiatal maggal operáló narratíva, de lassan ki kéne derüljön, hogy Pep Copy Paste valóban képes-e a szintugrásra vagy marad a Poch féle ligában.
FLZOLI
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
EXCLUSIVE — João Félix statement on his future: “I’d love to play for Barça”.Szép benyalás, ilyen tehetséggel simán felvennek a Megafonba is.
ozibozi
Helye amúgy lenne és elég fickós lenne a Dembele, Lewa, Félix trió elől

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
Különösebben nem zavar a dolog, 1 értelmes extra méretű stadion állhat az országban, csak ne loptak volna ki ebből is milliárdokat... De nyilván ebből is jön valami NER faragott önfényező hugy volt, hugy nem volt mítoszépítés.
Mi az isten ez az új Arsenál mez ?
Sixo
The Arsenal 2023/24 away kit design features fluid black lines inspired by the map of Islington & represents the journeys supporters make out of the club’s home borough for away days on the road. 🫡 #afc pic.twitter.com/BPp0jNa82T
— afcstuff (@afcstuff) July 18, 2023
szegény Garancsi, csak 10 milliárdot vett ki idén a kaszinóbizniszből, ami kb. 2x-ese amit a MOL adott. persze értem hogy sír a szája mert ezt a pénzt nem neki kellett kicsengetni. de azért ne menjen már koldulni Cserpához lol.www.csakfoci.hu/magyar-foci/masik-polcon-a-vidi-drasztikus-elvonasok-elado-alapemberek-fizetesi-plafon-elet-a-mol-utanA bubi.
Kiment a bubi...
warr_b
Hol vannak már azok az idők, amikor Nikónak 40 ezer ojrót fizetett a MOL és még 40 ezret Garancsi? Havonta.
JC6 - a ruszki
1 csapat van csak akinál végtelenx1000 pénzből költhet akire akar. nem a Kecsó.
superstore.afcb.co.uk/Jön is majd a Kerkez-dressz 😉
1. Ez egy marha jó idegenbeli mez
2. Ezek az árak barátibbak mint a Pool shopban
zacknorb
www.csakfoci.hu/magyar-foci/masik-polcon-a-vidi-drasztikus-elvonasok-elado-alapemberek-fizetesi-plafon-elet-a-mol-utanA bubi.
Kiment a bubi...
warr_b
Hol vannak már azok az idők, amikor Nikónak 40 ezer ojrót fizetett a MOL és még 40 ezret Garancsi? Havonta.
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
Kiment a bubi...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
You’ve gotta see this.
— Craig Foster (@Craig_Foster) July 12, 2023
In full.
Football is football. Sport is sport.
End of story.
Get into sport played by women, and the phenomenal athletes in the @FIFAWWC
Copyright @orangefrance pic.twitter.com/PUm7zkmrBI
Kva jo kis francia hype vidi a csutortokon indulo noi VBhez 😊
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
superstore.afcb.co.uk/nekem a színvilág nem annyira jön be, de a hazai nem rossz, bár ott nincs semmi extra, csak a szokásos dizájn, asszem egy FM17 mentésben elég jó csapatot csináltam belőlük, lehet befigyel egy mez majd 😀
zacknorb

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
Poloska vagyok.
Ez konkrétan sztem vmelyik Adidas stoplis mintája volt pár éve.Mi az isten ez az új Arsenál mez ?Rice után már nem maradt pénz ruha tervezőkre
Sixo
csebi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Mi az isten ez az új Arsenál mez ?Rice után már nem maradt pénz ruha tervezőkre
Sixo
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
Alvás helyett tracker,A szar alvás nem problémaFriss a tracker.retek szarul aludtam
| Retek szarul aludtam, így nincs ma rím. |
empty taxi
így ilyen rímet faragtam
szívesen 😊
NB2
Tracker is jut minden napra.
Heisman nádor
Empty így van ezzel.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
A szar alvás nem problémaFriss a tracker.retek szarul aludtam
| Retek szarul aludtam, így nincs ma rím. |
empty taxi
így ilyen rímet faragtam
szívesen 😊
NB2
Tracker is jut minden napra.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
Egyik csapatban: Puyol Ronaldinho, Xavi az ifjú Messi Eto'o stb a másikban Becks, a Ronaldo (az igazi) Robi C az ifjú Ramos Zizu stb
Van nèmi hiányèrzet bennem ha a mostaniakra gondolok ...😏😏 ès ez nem a règen minden jobb volt gondolatköre, csak úgy elmèlkedèskèpp írom 🙂
Exclusive: Harry Kane not interested in PSG move as Tottenham face fight with Bayern Munich over striker's future
— Telegraph Football (@TeleFootball) July 17, 2023
✍️ @Matt_Law_DT#TelegraphFootball