Soccer
jobban örülnék, ha a Lazióba menne.EXCL: Bournemouth are trying to hijack Lazio move to sign Milos Kerkez 🔴🍒
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) July 16, 2023
Understand personal terms are agreed between Bournemouth and Kerkez — it was the same with Lazio.
Deal now depends on the clubs — AZ want around €15/20m. Talks ongoing with Bournemouth. pic.twitter.com/FHrMigLdAB
zacknorb
built for this shit
EXCL: Bournemouth are trying to hijack Lazio move to sign Milos Kerkez 🔴🍒
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) July 16, 2023
Understand personal terms are agreed between Bournemouth and Kerkez — it was the same with Lazio.
Deal now depends on the clubs — AZ want around €15/20m. Talks ongoing with Bournemouth. pic.twitter.com/FHrMigLdAB
Poloska vagyok.
Vagy ennyivel kevesebbet a meccs előtt, mert munka miatt csak a kezdőrúgásra ér haza az emberNe fanyalogjatok, ennyivel is többet hallgathatjuk Bozsik Petit, a hülyének is megéri!Legalább van ivószünet, többet lehet reklámozniMost láttam a tv-ben az ajánlót, szerdán 6-kor játszik a Fradi. Kinek sikerült ezt így összehozni, ebben a nyári dög melegben?😊 Vagy ez a taktika része? 😊UEFA sorol be az idopontokra. Nagyjabol semmi beleszolasod nincs, amennyire en tudom.
NB2
Kenny
slowmotion
Tony Adams
Poloska vagyok.
Ne fanyalogjatok, ennyivel is többet hallgathatjuk Bozsik Petit, a hülyének is megéri!Legalább van ivószünet, többet lehet reklámozniMost láttam a tv-ben az ajánlót, szerdán 6-kor játszik a Fradi. Kinek sikerült ezt így összehozni, ebben a nyári dög melegben?😊 Vagy ez a taktika része? 😊UEFA sorol be az idopontokra. Nagyjabol semmi beleszolasod nincs, amennyire en tudom.
NB2
Kenny
slowmotion
Legalább van ivószünet, többet lehet reklámozniMost láttam a tv-ben az ajánlót, szerdán 6-kor játszik a Fradi. Kinek sikerült ezt így összehozni, ebben a nyári dög melegben?😊 Vagy ez a taktika része? 😊UEFA sorol be az idopontokra. Nagyjabol semmi beleszolasod nincs, amennyire en tudom.
NB2
Kenny
amikor friss a tracker.
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Mondjuk kedden is 19:30kor játszik Máltán a Balzan. Aznap nincs másik konfetti liga meccs, ezért is érthetetlen miért nem 21kor van a meccs. Konkrétan olyankor még bőven 30 fok körül lesz 70% feletti pára tartalommal ergo a hoerzet olyan 35 fok körül lesz…mondjuk ha hőségriadó van, csak lehet kérvényezni az uefánál, hogy később kezdjenekMost láttam a tv-ben az ajánlót, szerdán 6-kor játszik a Fradi. Kinek sikerült ezt így összehozni, ebben a nyári dög melegben?😊 Vagy ez a taktika része? 😊UEFA sorol be az idopontokra. Nagyjabol semmi beleszolasod nincs, amennyire en tudom.
NB2
Kenny
Löfli
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
mondjuk ha hőségriadó van, csak lehet kérvényezni az uefánál, hogy később kezdjenekMost láttam a tv-ben az ajánlót, szerdán 6-kor játszik a Fradi. Kinek sikerült ezt így összehozni, ebben a nyári dög melegben?😊 Vagy ez a taktika része? 😊UEFA sorol be az idopontokra. Nagyjabol semmi beleszolasod nincs, amennyire en tudom.
NB2
Kenny

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
Most láttam a tv-ben az ajánlót, szerdán 6-kor játszik a Fradi. Kinek sikerült ezt így összehozni, ebben a nyári dög melegben?😊 Vagy ez a taktika része? 😊UEFA sorol be az idopontokra. Nagyjabol semmi beleszolasod nincs, amennyire en tudom.
NB2
És akiknek nem tetszik hogy győztünk, lesothatnak!Lesotho mekkora győzelem!nagy nap ez nekunk, lesothoiaknak.
Löfli
Kenny
keita, milner, hendo, fabi elvesztése azért igen komoly lukat hagyna az ütköző kp posztonIgazából mindent elért Pool amit lehet a City szörnyeteg mellett. Egy jól működő csapat, lehet benne bízni.Fabinhoért befutott egy hivatalos 40 milliós ajánlat. Nem is utazott el a brazil a csapattal NémetországbaEz azért már kezd extrém rebuild lenni.
alatriste
Mikey
Heisman nádor
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Igazából mindent elért Pool amit lehet a City szörnyeteg mellett. Egy jól működő csapat, lehet benne bízni.Fabinhoért befutott egy hivatalos 40 milliós ajánlat. Nem is utazott el a brazil a csapattal NémetországbaEz azért már kezd extrém rebuild lenni.
alatriste
Mikey
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
Fabinhoért befutott egy hivatalos 40 milliós ajánlat. Nem is utazott el a brazil a csapattal NémetországbaEz azért már kezd extrém rebuild lenni.
alatriste
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
A new chapter begins. pic.twitter.com/ha5Btd8I2h
— Arsenal (@Arsenal) July 15, 2023
Poloska vagyok.

Liverpool Fc
sőt a mai napon a skót ligakupa is elkezdődik. rögtön a Raith Rovers - Dunfermline derbit nézhetjük élőben az arena4-en.Lesotho mekkora győzelem!Elkezdődött a dél-amerikai uefa kupa egyenes kieséses szakasza is közben.
Löfli
Sixo
built for this shit
Lesotho mekkora győzelem!Elkezdődött a dél-amerikai uefa kupa egyenes kieséses szakasza is közben.
Löfli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
Ha nem jön Kane akkor bmi az asztalon lehet, 3 vedos rendszer is hamis kilencessel (Gnabry).Továbbra sem feltétlenül értem ezt a Walker igazolást de okéMondjuk ahogy Pep szeretné használni ez egy win-win csere lehet
csebi
Bár azt nem nagyon néztem, de abból indultam ki, hogy a Bayern 4 védőzik
zacknorb
De ha jön Kane akkor nagy valószínűséggel 4 védő lesz (4-2-3-1).
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
Továbbra sem feltétlenül értem ezt a Walker igazolást de okéMondjuk ahogy Pep szeretné használni ez egy win-win csere lehet
csebi
Bár azt nem nagyon néztem, de abból indultam ki, hogy a Bayern 4 védőzik
Poloska vagyok.
I’m struggling to find the words to put with this post but please watch my most recent interview with Dele. It’s the most emotional, difficult yet inspirational conversation I’ve ever had in my life. Watch the interview on @wearetheoverlap here https://t.co/60d4IZwQmR pic.twitter.com/0cZowJGW77
— Gary Neville (@GNev2) July 13, 2023