Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 630 — Sworn to the Dark

zacknorb
jobban örülnék, ha a Lazióba menne.

built for this shit

több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 844 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 844 — Kinek mit intézett a kormánya
Most láttam a tv-ben az ajánlót, szerdán 6-kor játszik a Fradi. Kinek sikerült ezt így összehozni, ebben a nyári dög melegben?😊 Vagy ez a taktika része? 😊
NB2
UEFA sorol be az idopontokra. Nagyjabol semmi beleszolasod nincs, amennyire en tudom.
Kenny
Legalább van ivószünet, többet lehet reklámozni
slowmotion
Ne fanyalogjatok, ennyivel is többet hallgathatjuk Bozsik Petit, a hülyének is megéri!
Tony Adams
Vagy ennyivel kevesebbet a meccs előtt, mert munka miatt csak a kezdőrúgásra ér haza az ember

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 856 — Colts Fan
Most láttam a tv-ben az ajánlót, szerdán 6-kor játszik a Fradi. Kinek sikerült ezt így összehozni, ebben a nyári dög melegben?😊 Vagy ez a taktika része? 😊
NB2
UEFA sorol be az idopontokra. Nagyjabol semmi beleszolasod nincs, amennyire en tudom.
Kenny
slowmotion
Ne fanyalogjatok, ennyivel is többet hallgathatjuk Bozsik Petit, a hülyének is megéri!
több mint 2 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 604 — Cowboys fan
NB2
Kenny
több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 287 — NFL bracket champion '26
Ez egy vasárnap reggel,
amikor friss a tracker.

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 439 — Lucas Scott
NB2
Kenny
mondjuk ha hőségriadó van, csak lehet kérvényezni az uefánál, hogy később kezdjenek
Löfli
Mondjuk kedden is 19:30kor játszik Máltán a Balzan. Aznap nincs másik konfetti liga meccs, ezért is érthetetlen miért nem 21kor van a meccs. Konkrétan olyankor még bőven 30 fok körül lesz 70% feletti pára tartalommal ergo a hoerzet olyan 35 fok körül lesz…

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 428 — LIGHTS OUT!
De brutális az előnye a Botafogonak a brazil bajnokságban 15 forduló után. Annyira van tőlük a 2. Flamengo, mint a Flamengotól a 16. Bahia, oszt összesen van 20 csapat.

több mint 2 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 929 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
NB2
Kenny
mondjuk ha hőségriadó van, csak lehet kérvényezni az uefánál, hogy később kezdjenek

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 614 — Omar's Coming Yo!
NB2

több mint 2 éve
NB2 New England Patriots 28 489 — nabege2@yahoo.com
több mint 2 éve
Lesotho mekkora győzelem!
Löfli
nagy nap ez nekunk, lesothoiaknak.
Kenny
És akiknek nem tetszik hogy győztünk, lesothatnak!
több mint 2 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 614 — Omar's Coming Yo!
Löfli
nagy nap ez nekunk, lesothoiaknak.

Szerkesztette: Kenny

több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 035 — The Mathematician
Fabinhoért befutott egy hivatalos 40 milliós ajánlat. Nem is utazott el a brazil a csapattal Németországba
alatriste
Ez azért már kezd extrém rebuild lenni.
Mikey
Igazából mindent elért Pool amit lehet a City szörnyeteg mellett. Egy jól működő csapat, lehet benne bízni.
Heisman nádor
keita, milner, hendo, fabi elvesztése azért igen komoly lukat hagyna az ütköző kp poszton

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve

Heisman nádor
 www.youtube.com/watch?v=eB7Ayp1kOc8
több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 833 — "Montoya por favor!"
Fabinhoért befutott egy hivatalos 40 milliós ajánlat. Nem is utazott el a brazil a csapattal Németországba
alatriste
Mikey
Igazából mindent elért Pool amit lehet a City szörnyeteg mellett. Egy jól működő csapat, lehet benne bízni.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 563
alatriste

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
alatriste Green Bay Packers 11 889 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.

Liverpool Fc
több mint 2 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 630 — Sworn to the Dark
Löfli
Elkezdődött a dél-amerikai uefa kupa egyenes kieséses szakasza is közben.
Sixo
sőt a mai napon a skót ligakupa is elkezdődik. rögtön a Raith Rovers - Dunfermline derbit nézhetjük élőben az arena4-en.

built for this shit

több mint 2 éve
Löfli
Elkezdődött a dél-amerikai uefa kupa egyenes kieséses szakasza is közben.

több mint 2 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 929 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 439 — Lucas Scott
Továbbra sem feltétlenül értem ezt a Walker igazolást de oké
csebi
Mondjuk ahogy Pep szeretné használni ez egy win-win csere lehet
Bár azt nem nagyon néztem, de abból indultam ki, hogy a Bayern 4 védőzik
zacknorb
Ha nem jön Kane akkor bmi az asztalon lehet, 3 vedos rendszer is hamis kilencessel (Gnabry).
De ha jön Kane akkor nagy valószínűséggel 4 védő lesz (4-2-3-1).

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Továbbra sem feltétlenül értem ezt a Walker igazolást de oké
csebi
Mondjuk ahogy Pep szeretné használni ez egy win-win csere lehet
Bár azt nem nagyon néztem, de abból indultam ki, hogy a Bayern 4 védőzik

Poloska vagyok.
több mint 2 éve