Soccer
🚨 After 25 years of partnership, Nike and the Premier League are parting ways! ❌⚽️
— Football Tweet ⚽ (@Football__Tweet) July 14, 2023
PUMA will become the official match ball supplier from 2025.
PUMA will then supply the balls for:
🇪🇸 La Liga
🇮🇹 Serie A
🏴 Premier League
✍️@TheAthleticFC pic.twitter.com/njLzkk1461
Manchester United and Barcelona have been fined €300,000 and €500,000 for breaching UEFA’s Financial Fair Play rules.
— The Athletic | Football (@TheAthleticFC) July 14, 2023
More from @bosherL https://t.co/5zXM58dOXt
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
❗️Excl. News #Walker: Bayern have reached a total verbal agreement NOW! Walker, ready to sign for FC Bayern as he said YES today!
— Florian Plettenberg (@Plettigoal) July 14, 2023
Now, Bayern has to find an agreement with ManCity. #MCFC
➡️ Contract until 2025 + 1 as revealed. @NathGissing | @SkySportDE 🏴 pic.twitter.com/ebdRPImqX7
napi Szoboszlai related komment.Még 36km/hval sem tudott menni???
🌪🌪🌪 pic.twitter.com/RAuqAScw7q
— UEFA Champions League (@ChampionsLeague) July 14, 2023
deyell
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
Majd Szobo kezébe veszi az irányítást!Állítólag "csak" a fele!Újabb zsoldos...700000 fontos fizu, agyrém!🚨 Jordan Henderson has accepted Al Ettifaq proposal. There’s an agreement in principle, still verbal. Contract agreed.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) July 13, 2023
Deal now depends on Liverpool and Al Ettifaq discussing on the fee, no chance to let him leave for free 🇸🇦
Hendo spoke to Klopp today and there’s green light. pic.twitter.com/aRgGd9YKPW
Beki
Tony Adams
Furi hogy egy nyáron elengedjük a kapitányt és a második számú kapitányt, mégha értem is.
Mikey
🌪🌪🌪 pic.twitter.com/RAuqAScw7q
— UEFA Champions League (@ChampionsLeague) July 14, 2023
built for this shit
Csak ha van hozzá egy összeszerelési útmutató valaholKonkrétan Gyökeres svéd-magyar kettős állampolgár.Én azt olvastam hogy mind2 szülő magyar, és emigráltak.Gyökeres a Sportinghoz igazolt.Mindenhol azt olvasom, hogy magyar származású játékos, de arról sehol sem olvastam, hogy hogyan. Attól hogy magyar családneve van, lehet hogy nem tudná megmutatni a vaktérképen a Dunát. 😀
Újabb magyar bravúr, vagyis Duna-menti siker ez.
ozibozi
Tony Adams
Heisman nádor
empty taxi
De ki lesz a verőnéger szerepkörben akkor a kp-n?Trossard a 2.felkészülési meccsen játszik Xhaka posztján. Érdekes.Anno az egyik Premier Leak-ben Peet felvetette, hogy Xhaka szerepkörét Ödegaard veszi át, ő lesz a 6/8 as, és az akkor még ismeretlen új igazolás (Havertz?) lesz a 8/10 es jövőre, Ödeggard intelligenciájából simán kinézem hogy be tudja tölteni ezt a szerepet.
Heisman nádor
Tony Adams
Igen, ez számomra is egyértelmű. Ő maradni akar és sikeres lenni…legalább pénzben megkapja ami jár neki, ha már sikerben nem, de ez utóbbi elsősorban nem rajta múlik.Kanenel és a klubhűséggel kapcsolatban mindig olyan furcsa érzés kap el. Az ember már vagy 5 éve menne, csak sosem jön neki össze. Szvsz nem azért van ő a helyén, mert annyira szereti a Spurst. Sokkal inkább érzem benne Levy kezét.Ha annyira menni akarna nem hosszabbított volna szerintem.
dugo93
Sixo
Valid érv Viktornak hogy ne engedje be a svédeket a NATO-ba 😀A neve alapján magyar-svéd (bocs, még korán van).Konkrétan Gyökeres svéd-magyar kettős állampolgár.Én azt olvastam hogy mind2 szülő magyar, és emigráltak.Gyökeres a Sportinghoz igazolt.Mindenhol azt olvasom, hogy magyar származású játékos, de arról sehol sem olvastam, hogy hogyan. Attól hogy magyar családneve van, lehet hogy nem tudná megmutatni a vaktérképen a Dunát. 😀
ozibozi
Tony Adams
Heisman nádor
empty taxi
Dzsokijuing
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
pedig nem is kapusA neve alapján magyar-svéd (bocs, még korán van).Konkrétan Gyökeres svéd-magyar kettős állampolgár.Én azt olvastam hogy mind2 szülő magyar, és emigráltak.Gyökeres a Sportinghoz igazolt.Mindenhol azt olvasom, hogy magyar származású játékos, de arról sehol sem olvastam, hogy hogyan. Attól hogy magyar családneve van, lehet hogy nem tudná megmutatni a vaktérképen a Dunát. 😀
ozibozi
Tony Adams
Heisman nádor
empty taxi
Dzsokijuing
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Friss a tracker.Rímek nélkül mindez mit ér?
empty taxi
Az ember ilyenkor a hitéből kitér.
| Köszi |

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
A neve alapján magyar-svéd (bocs, még korán van).Konkrétan Gyökeres svéd-magyar kettős állampolgár.Én azt olvastam hogy mind2 szülő magyar, és emigráltak.Gyökeres a Sportinghoz igazolt.Mindenhol azt olvasom, hogy magyar származású játékos, de arról sehol sem olvastam, hogy hogyan. Attól hogy magyar családneve van, lehet hogy nem tudná megmutatni a vaktérképen a Dunát. 😀
ozibozi
Tony Adams
Heisman nádor
empty taxi
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
Konkrétan Gyökeres svéd-magyar kettős állampolgár.Én azt olvastam hogy mind2 szülő magyar, és emigráltak.Gyökeres a Sportinghoz igazolt.Mindenhol azt olvasom, hogy magyar származású játékos, de arról sehol sem olvastam, hogy hogyan. Attól hogy magyar családneve van, lehet hogy nem tudná megmutatni a vaktérképen a Dunát. 😀
ozibozi
Tony Adams
Heisman nádor

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Kanenel és a klubhűséggel kapcsolatban mindig olyan furcsa érzés kap el. Az ember már vagy 5 éve menne, csak sosem jön neki össze. Szvsz nem azért van ő a helyén, mert annyira szereti a Spurst. Sokkal inkább érzem benne Levy kezét.Ha annyira menni akarna nem hosszabbított volna szerintem.
dugo93
Nuno Espirito Santo is pushing to have Fabinho at Al Ittihad. Fabinho's camp has been approached, talks took place about salary and contract. 🔴🇸🇦
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) July 14, 2023
Nothing is done yet despite reports, Liverpool have not received a formal proposal at this stage.
More to follow. pic.twitter.com/mOdgTCQ47P
ezt meg majd a következő NL végső sorrendje dönti elArról tudni valamit, hogy az EB selejtező csoport 1. és 2. helye között van-e valami különbség? Ilyenre gondolok, hogy esetleg a EB csoport húzásnál magasabb kalapból húzzák az elsőt vagy valami.Mintha azt hallottam volna hogy ha mi megnyerjük akkor a vb selejtezőkön az első kalapban lennénk.
Sixo
davemayer
Poloska vagyok.
Arról tudni valamit, hogy az EB selejtező csoport 1. és 2. helye között van-e valami különbség? Ilyenre gondolok, hogy esetleg a EB csoport húzásnál magasabb kalapból húzzák az elsőt vagy valami.hogyne lenne
Sixo
EB
első kalap: németek és 5 legjobb csoportels
második kalap: többi csoportgyőztes és legjobb második
és így tovább
nyilván a 3 db hatos csoportból az utolsó elleni eredményt kiszedik
Poloska vagyok.
😀 😀 😀De miért ne szajkózza? Nem értem.Nem sok értelmet látom ennek a társalgásnak így, ha meg se próbálod megérteni, amit írok. Bár őszintén nem tudom mit vártam tőled.Neki meg úgy tűnik, hogy nincs.Nem nagyon értem ezt a kommentet. Ha jól rémlik Shearer nyert egy pl-t, ami pont 1-el több, mint Kane 0-ja. De ha a véleményemre vagy kiváncsi, szerintem Shearer karrierje nem volt elcseszve, pl golrekorder, pl győztes, talán FA-kupát is nyert (vagy döntős volt, ez most nincs meg fejből), teljesen korrekt.Pl lehet neked nagyobb teljesítmény egy pl golrekord, de lehet Kane meg inkább megy a Bayernbe, hogy nyerjen bajnokságot vagy akar bl-t. Mert azért valljuk be jól mutat egy pl golrekord, de ha marad a Tottenhamben és esetleg tényleg megdönti senki nem erre fog emlékezni vele kapcsolatban, hanem hogy egy ilyen gólvago elcseszte a teljes karrierjét a spursben ugy, h meg egy szaros ligakupat sem nyert.Shearer elcseszte a karrierjét?
roberto23
Szerinted -fejből- hány bajnokságot, FA-kupát, illetve hány PL-t nyert?
Őszentsége Sobri Jóska
Kane viszont, és ez teljesen szubjektív, ha marad a Spursben elcseszi. Mert sokkal több lenne benne, mint egy pl golrekord. Ha megnyertek volna a bl-t más lenne, és nyilván igy is egy több, mint amiről sokan csak álmodhatnak, de nekem lenne hiányérzetem.
roberto23
És lehet, hogy úgy hiszi, hogy a teljes karrierje sincs elcseszve, pedig még se nem gólrekorder, se nem bajnok. De ettől még lehet boldog és kiegyensúlyozott ember, nem?
Őszentsége Sobri Jóska
Szimplán leírtam, hogy számomra (remelem érted a szó jelentését) lenne kis hiányérzet utána. Szó sem volt róla, hogy Kane mit érez vagy gondol. Ha neki így jó, oke. Csak akkor ne szajkózza, hogy nyerni is szeretne valamit.
De mégegyszer mondom, hátha így sikerül megérteni, leirtam a szubjektív véleményemet egy fórumon, függetlenül attól, hogy Kane mit gondol vagy mit nem. Ez talán belefer itt, nem?
roberto23
A szubjektív véleményed oké, lehet bármekkora faszság, persze, ez ilyen fórum, csak az ebből következő "elcseszett karrier" minősítést nem látom az általad elővezetett érvekből sehogyanse következőnek, ezt próbálom felgöngyölíteni, illetve cáfolni, hogy nem, Kane nem cseszte el a teljes karrierjét, és tegyen bármit, már nem is tudja.
Tudod, az jó dolog, hogy van veleményed, az pláne, hogy megosztod, csak az így simán indukálhat két dolgot is. Egyrészt, hogy a véleményed is véleményezésre kerül, másrészt, hogy ha nem világos a gondolati ív, akkor kérdéseket vet fel.
Esetünkben ez utóbbi történt, és csak tájékoztató jelleggel írom, de bizonyára fog ez még történni veled, ha magabiztosan, harsányan jelentesz ki megalapozatlan vagy megosztó veleményt.
Őszentsége Sobri Jóska
Oke. Nagyon szépen köszönöm, hogy felhivtad a figyelmemet a butasagomra az elképesztő tudásoddal és hatterismereteddel. Élmény ennyire értelmes és tájékozott emberekkel diskuralni. Kar, hogy a szövegértelmezés nem megy, de nem lehet minden tökéletes. 😊
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”