Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 844 — Kinek mit intézett a kormánya
PL második fordulójában Liverpool-Bournemouth

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 844 — Kinek mit intézett a kormánya
Kerkez ma klubbot válthat.

iktriad
Serie A 2. helyezett és BL helyett angol 15/20? Biztos én vagyok a hülye, de nem értem ez miért jó döntés...
StormST
Egyrészt több pénz van, másrészt a legutóbbi Iraola balhátvédet egy bizonyos Real Madrid vásárolt meg. Míg Sarrinal nem biztos a fejlődés, meghát oké, most van BL, de ez utána egyáltalán nem biztosított.
Bajnokság azért jóval magasabb színvonalú. Plusz itt vagy 20-as éveid elején, innen gyorsan tudsz feljebb menni.

És a tavalyi Lazio 2. hely eléggé fluke volt.

Szerkesztette: zacknorb

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
StormST Denver Broncos 12 833 — SB 50 Champion @ Grund

iktriad
Serie A 2. helyezett és BL helyett angol 15/20? Biztos én vagyok a hülye, de nem értem ez miért jó döntés...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 320 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 29 802 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Mexikó nyerte a Gold Cupot.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 287 — NFL bracket champion '26
 rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2023/07/17/goran-vlahovic-psg-atigazolasi-pletyka-fenyegetes-ultrak/?_gl=1*nmacoi*_gcl_au*MTQyMjAzNTM0Mi4xNjg0ODMwMjM5
empty taxi
azt hittem Goran Vlahovic már 2004-ben visszavonult.
deyell
Az Goran Vlaovic, ettől még ciki h nem sikerült eltalálni a keresztnevet.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 630 — Sworn to the Dark
 rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2023/07/17/goran-vlahovic-psg-atigazolasi-pletyka-fenyegetes-ultrak/?_gl=1*nmacoi*_gcl_au*MTQyMjAzNTM0Mi4xNjg0ODMwMjM5
empty taxi
azt hittem Goran Vlahovic már 2004-ben visszavonult.

built for this shit

több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 287 — NFL bracket champion '26

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 29 802 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 sportal.blikk.hu/labdarugas/magyar-labdarugas/nb-2/kispesten-szamit-a-rutin-ivan-lovric-es-tomas-tujvel-is-szerzodest-hosszabbitott/2023062214050953767

😛

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 904 — Így remélem megfelelek nektek.....
Azt hiszem számíthatunk az "5 cikk per nap Szoboszlairól" című játékra 😛

www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/video-szoboszlai-golt-lott-mac-allister-passzabol-a-liverpool-edzesen-2968023
több mint 2 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 604 — Cowboys fan

alatriste
én mondjuk lfc fonttal rendeltem volna, mert szerintem különlegesebb a dizájnja, de hát igazából az csak az én rendeléseim tekintetében releváns
slowmotion
Szerintem botrányos az a font. PL-essel fogok rendelni én is, ha majd eljutok oda.
Mikey
egyébként ez hogy lesz? a PL-meccseken ilyen lesz a tipográfia, a BL-meccseken meg olyan?
slowmotion
Ezer éve így van már.
Mikey
Mondtam én, hogy egy kő alatt élek 😮
több mint 2 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 642
Szép ez a reggel olalalaa,
Unitedbe megy Onanaaa

több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 428 — LIGHTS OUT!

több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 563

alatriste
én mondjuk lfc fonttal rendeltem volna, mert szerintem különlegesebb a dizájnja, de hát igazából az csak az én rendeléseim tekintetében releváns
slowmotion
Szerintem botrányos az a font. PL-essel fogok rendelni én is, ha majd eljutok oda.
Mikey
egyébként ez hogy lesz? a PL-meccseken ilyen lesz a tipográfia, a BL-meccseken meg olyan?
slowmotion
Ezer éve így van már.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
ozibozi New York Giants 21 418
Bournemouth are close to complete the hijack and sign highly rated LB Milos Kerkez from AZ! 🔴🍒

Negotiations entering final stages — it could be completed and sealed in 24h after Bournemouth blitz revealed today.

Personal terms agreed, clubs close to full agreement.
több mint 2 éve
ozibozi New York Giants 21 418
Sergio Busquets officially joins Lionel Messi at Inter Miami 🤯
több mint 2 éve

alatriste
slowmotion
Mikey
slowmotion
Olyanok nem lesznek 😀
alatriste
ja igaz, a megszokás hatalma. akkor Répaliga.
több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 320 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Könyörgöm valaki igazolja már le Kerkezt..
JC6 - a ruszki
Majd a Honvéd. 😀 😀 😀 (Amely ma elverte a BVSC-t 6:1-re Zuglóban, de tudom ez túl mainstream a COSAFA kupa mellett. 😊 😊 😊. A stream alapján egészen tetszetős a kvázi tinikből álló támadósorunk.)
több mint 2 éve
alatriste Green Bay Packers 11 889 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.

alatriste
slowmotion
Mikey
slowmotion
Olyanok nem lesznek 😀

Liverpool Fc
több mint 2 éve

alatriste
slowmotion
Mikey
több mint 2 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 121
Könyörgöm valaki igazolja már le Kerkezt..
több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 563

alatriste
slowmotion

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 929 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
Zambia hozta a papírformát, behúzták a COSAFA-kupát

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve

alatriste
több mint 2 éve
alatriste Green Bay Packers 11 889 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.

Liverpool Fc