Soccer
Poloska vagyok.
Egyrészt több pénz van, másrészt a legutóbbi Iraola balhátvédet egy bizonyos Real Madrid vásárolt meg. Míg Sarrinal nem biztos a fejlődés, meghát oké, most van BL, de ez utána egyáltalán nem biztosított.Kerkez ma klubbot válthat.Serie A 2. helyezett és BL helyett angol 15/20? Biztos én vagyok a hülye, de nem értem ez miért jó döntés...
Bournemouth are confident to close and seal Milos Kerkez deal today. The agreement is imminent with AZ, talks are progressing well. 🔴🍒 #AFCB
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) July 17, 2023
Kerkez has already agreed terms and accepted the destination. Here we go soon. pic.twitter.com/pyt5tTn09K
iktriad
StormST
Bajnokság azért jóval magasabb színvonalú. Plusz itt vagy 20-as éveid elején, innen gyorsan tudsz feljebb menni.
És a tavalyi Lazio 2. hely eléggé fluke volt.
Szerkesztette: zacknorb
Poloska vagyok.
Kerkez ma klubbot válthat.Serie A 2. helyezett és BL helyett angol 15/20? Biztos én vagyok a hülye, de nem értem ez miért jó döntés...
Bournemouth are confident to close and seal Milos Kerkez deal today. The agreement is imminent with AZ, talks are progressing well. 🔴🍒 #AFCB
Kerkez has already agreed terms and accepted the destination. Here we go soon. pic.twitter.com/pyt5tTn09K
iktriad

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
Az Goran Vlaovic, ettől még ciki h nem sikerült eltalálni a keresztnevet.rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2023/07/17/goran-vlahovic-psg-atigazolasi-pletyka-fenyegetes-ultrak/?_gl=1*nmacoi*_gcl_au*MTQyMjAzNTM0Mi4xNjg0ODMwMjM5azt hittem Goran Vlahovic már 2004-ben visszavonult.
empty taxi
deyell

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2023/07/17/goran-vlahovic-psg-atigazolasi-pletyka-fenyegetes-ultrak/?_gl=1*nmacoi*_gcl_au*MTQyMjAzNTM0Mi4xNjg0ODMwMjM5azt hittem Goran Vlahovic már 2004-ben visszavonult.
empty taxi
built for this shit

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
😛

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/video-szoboszlai-golt-lott-mac-allister-passzabol-a-liverpool-edzesen-2968023
Mondtam én, hogy egy kő alatt élek 😮Ezer éve így van már.egyébként ez hogy lesz? a PL-meccseken ilyen lesz a tipográfia, a BL-meccseken meg olyan?Szerintem botrányos az a font. PL-essel fogok rendelni én is, ha majd eljutok oda.én mondjuk lfc fonttal rendeltem volna, mert szerintem különlegesebb a dizájnja, de hát igazából az csak az én rendeléseim tekintetében releváns
alatriste
slowmotion
Mikey
slowmotion
Mikey
🚨‼️ Juan Cuadrado will join Inter. [@DiMarzio] #FCIM #Inter
— Italian Football News 🇮🇹 (@footitalia1) July 16, 2023
Ezer éve így van már.egyébként ez hogy lesz? a PL-meccseken ilyen lesz a tipográfia, a BL-meccseken meg olyan?Szerintem botrányos az a font. PL-essel fogok rendelni én is, ha majd eljutok oda.én mondjuk lfc fonttal rendeltem volna, mert szerintem különlegesebb a dizájnja, de hát igazából az csak az én rendeléseim tekintetében releváns
alatriste
slowmotion
Mikey
slowmotion
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
Negotiations entering final stages — it could be completed and sealed in 24h after Bournemouth blitz revealed today.
Personal terms agreed, clubs close to full agreement.
ja igaz, a megszokás hatalma. akkor Répaliga.Olyanok nem lesznek 😀egyébként ez hogy lesz? a PL-meccseken ilyen lesz a tipográfia, a BL-meccseken meg olyan?Szerintem botrányos az a font. PL-essel fogok rendelni én is, ha majd eljutok oda.én mondjuk lfc fonttal rendeltem volna, mert szerintem különlegesebb a dizájnja, de hát igazából az csak az én rendeléseim tekintetében releváns
alatriste
slowmotion
Mikey
slowmotion
alatriste
Könyörgöm valaki igazolja már le Kerkezt..Majd a Honvéd. 😀 😀 😀 (Amely ma elverte a BVSC-t 6:1-re Zuglóban, de tudom ez túl mainstream a COSAFA kupa mellett. 😊 😊 😊. A stream alapján egészen tetszetős a kvázi tinikből álló támadósorunk.)
JC6 - a ruszki
Olyanok nem lesznek 😀egyébként ez hogy lesz? a PL-meccseken ilyen lesz a tipográfia, a BL-meccseken meg olyan?Szerintem botrányos az a font. PL-essel fogok rendelni én is, ha majd eljutok oda.én mondjuk lfc fonttal rendeltem volna, mert szerintem különlegesebb a dizájnja, de hát igazából az csak az én rendeléseim tekintetében releváns
alatriste
slowmotion
Mikey
slowmotion

Liverpool Fc
egyébként ez hogy lesz? a PL-meccseken ilyen lesz a tipográfia, a BL-meccseken meg olyan?Szerintem botrányos az a font. PL-essel fogok rendelni én is, ha majd eljutok oda.én mondjuk lfc fonttal rendeltem volna, mert szerintem különlegesebb a dizájnja, de hát igazából az csak az én rendeléseim tekintetében releváns
alatriste
slowmotion
Mikey
Szerintem botrányos az a font. PL-essel fogok rendelni én is, ha majd eljutok oda.én mondjuk lfc fonttal rendeltem volna, mert szerintem különlegesebb a dizájnja, de hát igazából az csak az én rendeléseim tekintetében releváns
alatriste
slowmotion
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
én mondjuk lfc fonttal rendeltem volna, mert szerintem különlegesebb a dizájnja, de hát igazából az csak az én rendeléseim tekintetében releváns
alatriste