Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 604 — Cowboys fan
Henderson nem játszik a mai, első preseason meccsen a Karlsruhe ellen.

Fabinho el sem utazott ugye, Henderson sem játszik, alakul ez.
Mikey
onnantól, hogy Hendo elfogadta az arabok ajánlatát, igazából nem lehet ebből jól kiszállni. el akar menni, akkor el kell engedni, még ha potom pénzért is.
slowmotion
Persze. Csak igyekszem felfogni, hogy se ő, se Fabinho, se Milner, se Keïta nem lesz a középpályán.

Szoboszlai viszont kezd, és végre TAA is középpályán a kezdőben.
Mikey
jaja, Trent lesz a hatos. ez megint a régi 4-3-3 lesz, úgy tűnik.
több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 563

Mikey
onnantól, hogy Hendo elfogadta az arabok ajánlatát, igazából nem lehet ebből jól kiszállni. el akar menni, akkor el kell engedni, még ha potom pénzért is.
slowmotion
Persze. Csak igyekszem felfogni, hogy se ő, se Fabinho, se Milner, se Keïta nem lesz a középpályán.

Szoboszlai viszont kezd, és végre TAA is középpályán a kezdőben.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve

Mikey
több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 563

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
KeyG Baltimore Ravens 14 294
Mondjuk ilyen költés után amit az Arteta korszakban tol az Arsenal lassan ideje lenne valamit nyerni is.
Értem én, hogy szimpatikus az alulról építkező, fiatal maggal operáló narratíva, de lassan ki kéne derüljön, hogy Pep Copy Paste valóban képes-e a szintugrásra vagy marad a Poch féle ligában.
FLZOLI
Csak már nyert 1 igazi kupát 😉
Heisman nádor
Egyébként öröm nézni az Arsenalt, ami a Spursről a Pochettino féle Spursről nem tudom volt e valaha elmondható hosszútávon.
Remélem sikeres lesz Arteta és az Arsenal kupák terén is.
Jó lesz újra BL-ben látni őket.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 449 — Lucas Scott
kozben vegre aktiv lett a maltai csapatom a Hibernians a piacon:

eloszor is sikerult ujra leszerzodtetni edzonek Branko Nisevicet. o igazi special one maltai kiadasban. volt mar a Hibernians edzoje korabban 2013 majus es 2016 majus kozott, amikor bajnoksagot is nyert 2015ben ( plusz elotte 2002ben jatekoskent).
azota volt a Gziranal is rovid ideig, a Nadurnal, majd legutobb a Hamrunnal, akikkel tavaly 19 pont elonnyel nyert meg a bajnoksagot, pedig Maltan nem szokas ilyen kulonbseggel. Meglepetes volt, hogy nem folytatta tovabb ott a munkat, nagyon jo kis csapatot epitett.

emellett az egyik legjobb maltai jatekos Jurgen Degabriele maradt, uj szerzodest irt ala, pedig voltak Gorogorszagbol is keroi. ez is nagyon fontos volt miutan Jake Grech eligazolt.

ja es az uj mezeket is bemutattak.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 29 802 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Valaki tudja, hogy miért szakadt félbe az Emperor Kupa meccs a hosszabbításban? @warr_b? @Löfli?
Sixo
Ömm, nem tudom, már a hosszabbítás ment (2-2 volt a rendes játékidő), vezetett a Niigata, a 96. percben még volt egy sárga, ez az utolsó amit látok. Elvileg kb egy óra múlva folytatják, ha minden igaz.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 687 — farkas.l.zoltan@gmail.com
BUNDESLIGA Fantasy:

Akkor ha valakit erdekel megcsinaltam a ligat.

kickbase.app.link/BtPHOJO2jBb

Toto21
5-en vagyunk idáig még 1 ember kéne még minimum. Kezdés most hétvégén lenne tiszta lappal mindenkinek. 😊

Gyertek bátran Bundesliga fanatikusok! 😀
Toto21
Nem kell hozzá fanatikusnak lenni, én is csak távolról ugatom a ligát, de ettől még lenyomom a népet a szaudi like kufárkodásban 🙂

több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 287 — NFL bracket champion '26
Pioli is on fire,
updated tracker is your desire.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
én még Romeo Lavianal le vagyok maradva
zacknorb
elvileg ő jön, nemtom mi lesz belőle
Negritis, a vajda
nem leszek népszerű, de örülök, hogy Fab elmegy, ha bárkit hozunk a helyére, aki gyorsabb. a csávó egyszerűen nemcsak fizikailag lassult be, hanem fejben is, pedig azért nem ki kihagyásai voltak, ami alatt tudott volna bőven pihenni.
ugye annak idején úgy jött hatosba, hogy visszalép a védőkhöz, indítja a labdakihozatalt, mert van annyira technikás, hogy kijátssza a letámadást. na tavaly ebből már csak annyit láttunk, hogy ha megkapta a labdát a tizenhatos előtt, akkor görcsbe rándult mindenkinek a gyomra. félpályánál sima passzból nem tudta lekezelni a labdát, körbefutották, leszerelték nem egyszer, egészen konkrétan two-way liability lett belőle. Bajcetic, Morton egyszerűen nem rosszabb nála, mert nem lehet annak lenni. csak még néhány kilót kellene rájuk pakolni.

én a nagyobb problémát abban látom, hogy elment Milly, és megy Hendo is. nekem örök vesszőparipám, hogy angol cséká kell, mert mindenki más hendikeppel indul az angol bírók szemében. na most jelen állás szerint Van Dijk a cséká, TAA-Robbo-Alisson a pecking order. Trent nem tudom, mennyire mer odaállni a bíróhoz, Robboval nincs ilyen szempontból gond, szerintem Robbo-Trent-Virgil kellene hogy legyen a sorrend.
több mint 2 éve
Zalgiris mekkorát fordított, jöhet nekik a Galatasaray 😀 (mondjuk tavaly is konfetti csoportkörbe jutottak)
Löfli
na es akkor a tegnapi maltai eredmenyek.

a Hamrun kikapott Haifaban is 2-1re. elvileg nem volt nagyobb rendbontas. egesz jol tartottak magukat, vezettek is sokaig, de feloroltek oket. kovetkezo korben mehetnek a konferencia liga selejtezo bajnoki agara, ahol az Astana-Tbilisi vesztesevel jatszanak. hat egyik sem egyszeru.

Balzan - Domzale: ugye itt meglepetesre nyertek 4-1re Szloveniaban, szomszedom ujra kezdett, de felidoben lecsereltek 0-1nel. rendes jatekidoben a szlovenok kiharcoltak a hosszabbitast 3-0val, jobbak voltak, de hosszabbitasban jott a Kaloz Andre es golt szerzett, majd okosan beszedett 2 sargat gyorsan, hogy mehessen is zuhanyozni a maltai hosegben. utana mar a szlovenok nyomtak, de nem igazan tudtak helyzeteket kialakitani, mig a Balzannak volt 1-2, kedvenc jatekosom Jake Grech is kihagyott egyet. 5 perces hosszabbitas (ami valojaban 6 volt, a sok maltai gorcs miatt) utan vegul hatalmas unneplesben tort ki a lelato, mert tovabbment a csapat, meglepetesre.
kovetkezo forduloban johet a Vaduz-Neman Grodno tovabbjutoja, elso meccset Grodno nyerte idegenben 2-1re.
ha marad a sorsolas akkor jovo heten kimegyek vszeg a Balzan meccsere.
csebi
Felháborító, hogy sehol sem írják ki róla, hogy csebi szomszédja
zacknorb
itthon. bezzeg a maltai mediaban. mar a felallasnal sem a nevet irjak oda 😊

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 847 — Kinek mit intézett a kormánya
Zalgiris mekkorát fordított, jöhet nekik a Galatasaray 😀 (mondjuk tavaly is konfetti csoportkörbe jutottak)
Löfli

a Hamrun kikapott Haifaban is 2-1re. elvileg nem volt nagyobb rendbontas. egesz jol tartottak magukat, vezettek is sokaig, de feloroltek oket. kovetkezo korben mehetnek a konferencia liga selejtezo bajnoki agara, ahol az Astana-Tbilisi vesztesevel jatszanak. hat egyik sem egyszeru.

Balzan - Domzale: ugye itt meglepetesre nyertek 4-1re Szloveniaban, szomszedom ujra kezdett, de felidoben lecsereltek 0-1nel. rendes jatekidoben a szlovenok kiharcoltak a hosszabbitast 3-0val, jobbak voltak, de hosszabbitasban jott a Kaloz Andre es golt szerzett, majd okosan beszedett 2 sargat gyorsan, hogy mehessen is zuhanyozni a maltai hosegben. utana mar a szlovenok nyomtak, de nem igazan tudtak helyzeteket kialakitani, mig a Balzannak volt 1-2, kedvenc jatekosom Jake Grech is kihagyott egyet. 5 perces hosszabbitas (ami valojaban 6 volt, a sok maltai gorcs miatt) utan vegul hatalmas unneplesben tort ki a lelato, mert tovabbment a csapat, meglepetesre.
kovetkezo forduloban johet a Vaduz-Neman Grodno tovabbjutoja, elso meccset Grodno nyerte idegenben 2-1re.
csebi
Felháborító, hogy sehol sem írják ki róla, hogy csebi szomszédja

Poloska vagyok.
több mint 2 éve

Sixo
minek nekunk Kane ha van egy Sabitzerunk is ...csebi
Sabitzer-Howitzer

Szerkesztette: slowmotion
több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 428 — LIGHTS OUT!
Valaki tudja, hogy miért szakadt félbe az Emperor Kupa meccs a hosszabbításban? @warr_b? @Löfli?

Szerkesztette: Sixo

több mint 2 éve
Löfli

több mint 2 éve
 www.csakfoci.hu/magyar-foci/masik-polcon-a-vidi-drasztikus-elvonasok-elado-alapemberek-fizetesi-plafon-elet-a-mol-utan

Kiment a bubi...
warr_b
A bubi.
Hol vannak már azok az idők, amikor Nikónak 40 ezer ojrót fizetett a MOL és még 40 ezret Garancsi? Havonta.
JC6 - a ruszki
szegény Garancsi, csak 10 milliárdot vett ki idén a kaszinóbizniszből, ami kb. 2x-ese amit a MOL adott. persze értem hogy sír a szája mert ezt a pénzt nem neki kellett kicsengetni. de azért ne menjen már koldulni Cserpához lol.
1 csapat van csak akinál végtelenx1000 pénzből költhet akire akar. nem a Kecsó.
petey
egyreszt a Kodro-Schon paros lazan johetne a fradiba, upgrade lenne mindketto.

masreszt: egy kis spoiler, hogy mi tortenne, ha a fidesz bukna a valasztasokon. eleg komolyan megvaltozna a mennyei.

több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 035 — The Mathematician
zacknorb
elvileg ő jön, nemtom mi lesz belőle

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 847 — Kinek mit intézett a kormánya
Fabinho is megy Szaúd-Arábiába, nagyon komoly...
Mikey
faszom, tényleg kell még hozni valakit akkor
Negritis, a vajda
Kimmich/Goretzka elviekben mozdítható a Bayernből, kell a pénz Kanere.

Előbbi durván jó fogás lenne. De elviekben Philips lesz ebből a Cityből. Szokásos túlhypeolt beltenyészet, de fiatal szóval még működhetne is és 1 év padozas után tuti be is esett az ára
FLZOLI

Poloska vagyok.
több mint 2 éve

Sixo
minek nekunk Kane ha van egy Sabitzerunk is ...

Mikey
Negritis, a vajda

Előbbi durván jó fogás lenne. De elviekben Philips lesz ebből a Cityből. Szokásos túlhypeolt beltenyészet, de fiatal szóval még működhetne is és 1 év padozas után tuti be is esett az ára
FLZOLI
Goretzka jobban, de meg akar harcolni a helyert. azonban o nem hatos, egyertelmuen kiderult elozo szezonban is, plusz sztem 50 millat sem er jelenleg.

sztem a penz amugy megvan Kanera, inkabb azert kellene eladni vkit, hogy johessen egy igazi hatos. en btw orulnek Philipsnek, sztem jo jatekos, es nagyon illene Kimmich melle. de Tuchel allitolag teljesen nyugodtan alszik, ha kovetkezo szezonban Kimmich-Laimer paros lesz a kozeppalyan. en mar kevesbe fogok a BL meccsek elott, de az mas kerdes.

több mint 2 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 687 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Mikey
Negritis, a vajda

több mint 2 éve
Toto21 Chicago Bears 8 297
BUNDESLIGA Fantasy:

Akkor ha valakit erdekel megcsinaltam a ligat.

kickbase.app.link/BtPHOJO2jBb

Toto21
5-en vagyunk idáig még 1 ember kéne még minimum. Kezdés most hétvégén lenne tiszta lappal mindenkinek. 😊

Gyertek bátran Bundesliga fanatikusok! 😀
több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 035 — The Mathematician
Mikey

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
EXCLUSIVE — João Félix statement on his future: “I’d love to play for Barça”.

◉ “Barcelona has always been my first choice and I’d love to join Barça”.

◉ “It was always my dream since I was a kid”.

◉ “If it happens, it will be a dream come true for me”.
ozibozi
Nyilatkozattól nyilván mindenki outraged lett Atléti oldalon
és marha gyorsan el akarják oda passzolni kölcsön+vételi opcióval

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
dawyd728 4 200
több mint 2 éve
NB2 New England Patriots 28 489 — nabege2@yahoo.com

Sixo
ez a meccs sikeresen szolgálta a felkészülésünket a következő szezonra, mondaná egy magyar edző 😊