Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
A Kane-sztoriról: igazából itt rossz döntés nincsen a részéről, összességében a valaha volt legjobb angol csatárok között van a helye. A klublegenda státusza már most garantált a Spursnél (már csak azért is, mert nem egy PL-riválishoz akar menni) arról nem is beszélve, hogy ha most Münchenbe igazolna, 3-4 év múlva még visszamehet a PL-be, és megelőzheti Shearert.Pontosan ugyanígy gondolom én is.
Nyilván Münchenben nagyobb esélye van hazai és nemzetközi trófeákra, és ez alatt a pár év Münchenben is lehet olyan klubikon, mint anno mondjuk Makaay, vagy épp Toni volt. A kicsit megtépázott marketingértékkel bíró Bundesliga új arca is lehetne, szóval azért Anglián kívül is van perspektíva számára bőven.
Ha viszont marad Londonban, akkor azt is teljesen meg lehet érteni, és kalapot lehet emelni előtte, hogy a klubhűséget helyezi előtérbe. De azért örülnék neki Bayern-mezben. 😊
Hungarian Bill
Amúgy tegnap Dreesenek Londonba repültek és találkoztak Levyvel ami állítólag pozitív volt és most bizakodó Mki Münchenben.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Na a Birkirkara ikszelt Mariborban, szóval ez így a második meglepetés. Tegnap a szlovén csapatok nem szerepeltek túl fényesen
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Arról tudni valamit, hogy az EB selejtező csoport 1. és 2. helye között van-e valami különbség? Ilyenre gondolok, hogy esetleg a EB csoport húzásnál magasabb kalapból húzzák az elsőt vagy valami.Mintha azt hallottam volna hogy ha mi megnyerjük akkor a vb selejtezőkön az első kalapban lennénk.
Sixo
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
A Kane-sztoriról: igazából itt rossz döntés nincsen a részéről, összességében a valaha volt legjobb angol csatárok között van a helye. A klublegenda státusza már most garantált a Spursnél (már csak azért is, mert nem egy PL-riválishoz akar menni) arról nem is beszélve, hogy ha most Münchenbe igazolna, 3-4 év múlva még visszamehet a PL-be, és megelőzheti Shearert.Nyilván Münchenben nagyobb esélye van hazai és nemzetközi trófeákra, és ez alatt a pár év Münchenben is lehet olyan klubikon, mint anno mondjuk Makaay, vagy épp Toni volt. A kicsit megtépázott marketingértékkel bíró Bundesliga új arca is lehetne, szóval azért Anglián kívül is van perspektíva számára bőven.
Ha viszont marad Londonban, akkor azt is teljesen meg lehet érteni, és kalapot lehet emelni előtte, hogy a klubhűséget helyezi előtérbe. De azért örülnék neki Bayern-mezben. 😊
több mint 2 éve
De miért ne szajkózza? Nem értem.Nem sok értelmet látom ennek a társalgásnak így, ha meg se próbálod megérteni, amit írok. Bár őszintén nem tudom mit vártam tőled.Neki meg úgy tűnik, hogy nincs.Nem nagyon értem ezt a kommentet. Ha jól rémlik Shearer nyert egy pl-t, ami pont 1-el több, mint Kane 0-ja. De ha a véleményemre vagy kiváncsi, szerintem Shearer karrierje nem volt elcseszve, pl golrekorder, pl győztes, talán FA-kupát is nyert (vagy döntős volt, ez most nincs meg fejből), teljesen korrekt.Pl lehet neked nagyobb teljesítmény egy pl golrekord, de lehet Kane meg inkább megy a Bayernbe, hogy nyerjen bajnokságot vagy akar bl-t. Mert azért valljuk be jól mutat egy pl golrekord, de ha marad a Tottenhamben és esetleg tényleg megdönti senki nem erre fog emlékezni vele kapcsolatban, hanem hogy egy ilyen gólvago elcseszte a teljes karrierjét a spursben ugy, h meg egy szaros ligakupat sem nyert.Shearer elcseszte a karrierjét?
roberto23
Szerinted -fejből- hány bajnokságot, FA-kupát, illetve hány PL-t nyert?
Őszentsége Sobri Jóska
Kane viszont, és ez teljesen szubjektív, ha marad a Spursben elcseszi. Mert sokkal több lenne benne, mint egy pl golrekord. Ha megnyertek volna a bl-t más lenne, és nyilván igy is egy több, mint amiről sokan csak álmodhatnak, de nekem lenne hiányérzetem.
roberto23
És lehet, hogy úgy hiszi, hogy a teljes karrierje sincs elcseszve, pedig még se nem gólrekorder, se nem bajnok. De ettől még lehet boldog és kiegyensúlyozott ember, nem?
Őszentsége Sobri Jóska
Szimplán leírtam, hogy számomra (remelem érted a szó jelentését) lenne kis hiányérzet utána. Szó sem volt róla, hogy Kane mit érez vagy gondol. Ha neki így jó, oke. Csak akkor ne szajkózza, hogy nyerni is szeretne valamit.
De mégegyszer mondom, hátha így sikerül megérteni, leirtam a szubjektív véleményemet egy fórumon, függetlenül attól, hogy Kane mit gondol vagy mit nem. Ez talán belefer itt, nem?
roberto23
A szubjektív véleményed oké, lehet bármekkora faszság, persze, ez ilyen fórum, csak az ebből következő "elcseszett karrier" minősítést nem látom az általad elővezetett érvekből sehogyanse következőnek, ezt próbálom felgöngyölíteni, illetve cáfolni, hogy nem, Kane nem cseszte el a teljes karrierjét, és tegyen bármit, már nem is tudja.
Tudod, az jó dolog, hogy van veleményed, az pláne, hogy megosztod, csak az így simán indukálhat két dolgot is. Egyrészt, hogy a véleményed is véleményezésre kerül, másrészt, hogy ha nem világos a gondolati ív, akkor kérdéseket vet fel.
Esetünkben ez utóbbi történt, és csak tájékoztató jelleggel írom, de bizonyára fog ez még történni veled, ha magabiztosan, harsányan jelentesz ki megalapozatlan vagy megosztó veleményt.
több mint 2 éve
Közben a Balzan nyert Szlovéniában 4-1re, elég meglepő. Szomszédom végig játszotta a meccset, kedvenc máltai játékosom gólt szerzett.Meglepetésre a Gzira nem tudott otthon nyerni, pedig előzetesen őket vártam tovabbjutonak, így idegenben nehéz lesz.
Birkirkara meccs most kezdődött még csupán.
több mint 2 éve
ez egy jó elemzés Szoboszlai játékáról és lehetséges szerepéről a Poolban.built for this shit
több mint 2 éve
Arról tudni valamit, hogy az EB selejtező csoport 1. és 2. helye között van-e valami különbség? Ilyenre gondolok, hogy esetleg a EB csoport húzásnál magasabb kalapból húzzák az elsőt vagy valami.Szerintem nincs ilyesmi. Három playoffos hely ugye a nemzetek ligájából jön pluszba még...
Sixo

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
Arról tudni valamit, hogy az EB selejtező csoport 1. és 2. helye között van-e valami különbség? Ilyenre gondolok, hogy esetleg a EB csoport húzásnál magasabb kalapból húzzák az elsőt vagy valami.
több mint 2 éve
Trossard a 2.felkészülési meccsen játszik Xhaka posztján. Érdekes.Anno az egyik Premier Leak-ben Peet felvetette, hogy Xhaka szerepkörét Ödegaard veszi át, ő lesz a 6/8 as, és az akkor még ismeretlen új igazolás (Havertz?) lesz a 8/10 es jövőre, Ödeggard intelligenciájából simán kinézem hogy be tudja tölteni ezt a szerepet.
Heisman nádor
több mint 2 éve
Trossard a 2.felkészülési meccsen játszik Xhaka posztján. Érdekes.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Nem sok értelmet látom ennek a társalgásnak így, ha meg se próbálod megérteni, amit írok. Bár őszintén nem tudom mit vártam tőled.Neki meg úgy tűnik, hogy nincs.Nem nagyon értem ezt a kommentet. Ha jól rémlik Shearer nyert egy pl-t, ami pont 1-el több, mint Kane 0-ja. De ha a véleményemre vagy kiváncsi, szerintem Shearer karrierje nem volt elcseszve, pl golrekorder, pl győztes, talán FA-kupát is nyert (vagy döntős volt, ez most nincs meg fejből), teljesen korrekt.Pl lehet neked nagyobb teljesítmény egy pl golrekord, de lehet Kane meg inkább megy a Bayernbe, hogy nyerjen bajnokságot vagy akar bl-t. Mert azért valljuk be jól mutat egy pl golrekord, de ha marad a Tottenhamben és esetleg tényleg megdönti senki nem erre fog emlékezni vele kapcsolatban, hanem hogy egy ilyen gólvago elcseszte a teljes karrierjét a spursben ugy, h meg egy szaros ligakupat sem nyert.Shearer elcseszte a karrierjét?
roberto23
Őszentsége Sobri Jóska
Kane viszont, és ez teljesen szubjektív, ha marad a Spursben elcseszi. Mert sokkal több lenne benne, mint egy pl golrekord. Ha megnyertek volna a bl-t más lenne, és nyilván igy is egy több, mint amiről sokan csak álmodhatnak, de nekem lenne hiányérzetem.
roberto23
És lehet, hogy úgy hiszi, hogy a teljes karrierje sincs elcseszve, pedig még se nem gólrekorder, se nem bajnok. De ettől még lehet boldog és kiegyensúlyozott ember, nem?
Őszentsége Sobri Jóska
Szimplán leírtam, hogy számomra (remelem érted a szó jelentését) lenne kis hiányérzet utána. Szó sem volt róla, hogy Kane mit érez vagy gondol. Ha neki így jó, oke. Csak akkor ne szajkózza, hogy nyerni is szeretne valamit.
De mégegyszer mondom, hátha így sikerül megérteni, leirtam a szubjektív véleményemet egy fórumon, függetlenül attól, hogy Kane mit gondol vagy mit nem. Ez talán belefer itt, nem?
Szerkesztette: rob3r7o
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 2 éve
Neki meg úgy tűnik, hogy nincs.Nem nagyon értem ezt a kommentet. Ha jól rémlik Shearer nyert egy pl-t, ami pont 1-el több, mint Kane 0-ja. De ha a véleményemre vagy kiváncsi, szerintem Shearer karrierje nem volt elcseszve, pl golrekorder, pl győztes, talán FA-kupát is nyert (vagy döntős volt, ez most nincs meg fejből), teljesen korrekt.Pl lehet neked nagyobb teljesítmény egy pl golrekord, de lehet Kane meg inkább megy a Bayernbe, hogy nyerjen bajnokságot vagy akar bl-t. Mert azért valljuk be jól mutat egy pl golrekord, de ha marad a Tottenhamben és esetleg tényleg megdönti senki nem erre fog emlékezni vele kapcsolatban, hanem hogy egy ilyen gólvago elcseszte a teljes karrierjét a spursben ugy, h meg egy szaros ligakupat sem nyert.Shearer elcseszte a karrierjét?
roberto23
Őszentsége Sobri Jóska
roberto23
több mint 2 éve
Amúgy sztem az valid dolog h ha gol rekord hajtja meg az egy klub ikonsag. Nincs ezzel baj. Csak éppen fel éve azt hallani h nyerni is akar vmit. A spursnel még a Wenger kupara sem lesz esélye.
több mint 2 éve
Egy bajnoki címe van a Blackburnnel, ahonnan elment a Castle-be.Nem nagyon értem ezt a kommentet. Ha jól rémlik Shearer nyert egy pl-t, ami pont 1-el több, mint Kane 0-ja. De ha a véleményemre vagy kiváncsi, szerintem Shearer karrierje nem volt elcseszve, pl golrekorder, pl győztes, talán FA-kupát is nyert (vagy döntős volt, ez most nincs meg fejből), teljesen korrekt.Pl lehet neked nagyobb teljesítmény egy pl golrekord, de lehet Kane meg inkább megy a Bayernbe, hogy nyerjen bajnokságot vagy akar bl-t. Mert azért valljuk be jól mutat egy pl golrekord, de ha marad a Tottenhamben és esetleg tényleg megdönti senki nem erre fog emlékezni vele kapcsolatban, hanem hogy egy ilyen gólvago elcseszte a teljes karrierjét a spursben ugy, h meg egy szaros ligakupat sem nyert.Shearer elcseszte a karrierjét?
roberto23
Őszentsége Sobri Jóska
roberto23
Kétszer játszott FA kupa döntőt, mind2-t elveszítette a NU-val....+ 2 PL ezüst és semmi.
Willie Parker
több mint 2 éve
Egy bajnoki címe van a Blackburnnel, ahonnan elment a Castle-be.Nem nagyon értem ezt a kommentet. Ha jól rémlik Shearer nyert egy pl-t, ami pont 1-el több, mint Kane 0-ja. De ha a véleményemre vagy kiváncsi, szerintem Shearer karrierje nem volt elcseszve, pl golrekorder, pl győztes, talán FA-kupát is nyert (vagy döntős volt, ez most nincs meg fejből), teljesen korrekt.Pl lehet neked nagyobb teljesítmény egy pl golrekord, de lehet Kane meg inkább megy a Bayernbe, hogy nyerjen bajnokságot vagy akar bl-t. Mert azért valljuk be jól mutat egy pl golrekord, de ha marad a Tottenhamben és esetleg tényleg megdönti senki nem erre fog emlékezni vele kapcsolatban, hanem hogy egy ilyen gólvago elcseszte a teljes karrierjét a spursben ugy, h meg egy szaros ligakupat sem nyert.Shearer elcseszte a karrierjét?
roberto23
Őszentsége Sobri Jóska
roberto23
Kétszer játszott FA kupa döntőt, mind2-t elveszítettea NU-val + 2 bajnoki ezüstöt nyert, egyet a Roverssel, egyet a NU-val....és semmi.
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 2 éve
ahh, a kedvenc napom, konfetti liga első selejtezőkör 😍

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
Nem nagyon értem ezt a kommentet. Ha jól rémlik Shearer nyert egy pl-t, ami pont 1-el több, mint Kane 0-ja. De ha a véleményemre vagy kiváncsi, szerintem Shearer karrierje nem volt elcseszve, pl golrekorder, pl győztes, talán FA-kupát is nyert (vagy döntős volt, ez most nincs meg fejből), teljesen korrekt.Pl lehet neked nagyobb teljesítmény egy pl golrekord, de lehet Kane meg inkább megy a Bayernbe, hogy nyerjen bajnokságot vagy akar bl-t. Mert azért valljuk be jól mutat egy pl golrekord, de ha marad a Tottenhamben és esetleg tényleg megdönti senki nem erre fog emlékezni vele kapcsolatban, hanem hogy egy ilyen gólvago elcseszte a teljes karrierjét a spursben ugy, h meg egy szaros ligakupat sem nyert.Shearer elcseszte a karrierjét?
roberto23
Őszentsége Sobri Jóska
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 2 éve
2021-ben a City 125 millió fontot ajánlott Kane-ért, neki meg heti 280ezer fontos fizetést és 5 éves szerződést. Levy akkor nem adta el, de miért hosszabbított vajon Kane?Évek óta próbálna elmenni, csak nyilván Levy nem adja oda olcsón senkinek.Ömm, ha valaki elmegy több pénzért, vagy trófeákat nyerni egy "nagy" csapatba, akkor az a baj, ha meg nem megy el és marad egy "közepes" csapatnál, á la klubhűség, akkor meg az a baj? 😊Az oké, de nem egy arab csapat kereste meg csillió pénzért hanem egy top klub első számú befejezője lehet. Top szint, top fizetés és miután világi balfaszok is pengének tűntek korábban ott egy Kane kaliber simán aranycipős is lehet évekig.Hát azért ha mondjuk 500 gól lenne a pl gólrekord és azt akarná megdönteni, vagy egy Pelé,Maradona tartaná, azt mondom talán megértem, de az hogy csak egy 260 gólos Shearert akarjon megelőzni, és ez legyen karrierje legnagyobb sikere, ő tudja....Én mondjuk ezt sose értettem, hogy miért olyan hatalmas teljesítmény, ha valaki elmegy egy Bayernbe, Citybe, Real/Barcaba és akkor elmondhatja magáról, hogy bajnoki címet nyert. Kane nélkül is ugyanúgy simán hozzák a bajnoki címet. Szerintem sokkal nagyobb teljesítmény jelen esetben egy ilyen nagy rekorddöntés, mint a Bayernnel megnyerni a 8942. bajnoki címet.De legalább nyerne valami trófeát életében. PL gólrekord szerintem amúgy sem egy akkora szám...De nem döntené meg Shearer pl rekordjátKane állítólag kap egy ajánlatot szerződés hosszabbításra a spursnel, heti 468ezer EUR (400K angol font) fizetéssel…Előbb dobnék be egy disznót Levy kertjébe tiltakozásképpen, mert inkább a Bayernbe akarna menni. Ideális közeg lenne neki, hogy kb legenda legyen a belterjes közegen kívűl is.
csebi
FLZOLI
davemayer
kapitnono
Duff
kapitnono
Ezek helyett a posványban maradni inkább egy örök vesztes csapatban local herot játszani... Mert bárki bármit mond, ez a Tottenham max középcsapat szint, tök mindegy mekkora a költségvetes és a bérkeret.
FLZOLI
Nyilván pl egy Totti is sokkal több mindent nyerhetett volna, ha eligazol "nagyobb" csapathoz, a lehetősége meglett volna rá. De szart rá, maradt a Rómában. Én ezt mondjuk tudom tisztelni.
warr_b
Az a Roma egyébként sokkal több mindent nyert akkoriban és fogjuk rá contender volt mindenhol
FLZOLI
A City-vel nyerhetett volna PL-t, de igazából a BL-re is lett volna esélye, meg a PL örökranglista első helyére is egyúttal...
több mint 2 éve
Az 1 PL viszonylag gyorsan megvolt nekiPl lehet neked nagyobb teljesítmény egy pl golrekord, de lehet Kane meg inkább megy a Bayernbe, hogy nyerjen bajnokságot vagy akar bl-t. Mert azért valljuk be jól mutat egy pl golrekord, de ha marad a Tottenhamben és esetleg tényleg megdönti senki nem erre fog emlékezni vele kapcsolatban, hanem hogy egy ilyen gólvago elcseszte a teljes karrierjét a spursben ugy, h meg egy szaros ligakupat sem nyert.Shearer elcseszte a karrierjét?
roberto23
Őszentsége Sobri Jóska
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Évek óta próbálna elmenni, csak nyilván Levy nem adja oda olcsón senkinek.Ömm, ha valaki elmegy több pénzért, vagy trófeákat nyerni egy "nagy" csapatba, akkor az a baj, ha meg nem megy el és marad egy "közepes" csapatnál, á la klubhűség, akkor meg az a baj? 😊Az oké, de nem egy arab csapat kereste meg csillió pénzért hanem egy top klub első számú befejezője lehet. Top szint, top fizetés és miután világi balfaszok is pengének tűntek korábban ott egy Kane kaliber simán aranycipős is lehet évekig.Hát azért ha mondjuk 500 gól lenne a pl gólrekord és azt akarná megdönteni, vagy egy Pelé,Maradona tartaná, azt mondom talán megértem, de az hogy csak egy 260 gólos Shearert akarjon megelőzni, és ez legyen karrierje legnagyobb sikere, ő tudja....Én mondjuk ezt sose értettem, hogy miért olyan hatalmas teljesítmény, ha valaki elmegy egy Bayernbe, Citybe, Real/Barcaba és akkor elmondhatja magáról, hogy bajnoki címet nyert. Kane nélkül is ugyanúgy simán hozzák a bajnoki címet. Szerintem sokkal nagyobb teljesítmény jelen esetben egy ilyen nagy rekorddöntés, mint a Bayernnel megnyerni a 8942. bajnoki címet.De legalább nyerne valami trófeát életében. PL gólrekord szerintem amúgy sem egy akkora szám...De nem döntené meg Shearer pl rekordjátKane állítólag kap egy ajánlatot szerződés hosszabbításra a spursnel, heti 468ezer EUR (400K angol font) fizetéssel…Előbb dobnék be egy disznót Levy kertjébe tiltakozásképpen, mert inkább a Bayernbe akarna menni. Ideális közeg lenne neki, hogy kb legenda legyen a belterjes közegen kívűl is.
csebi
FLZOLI
davemayer
kapitnono
Duff
kapitnono
Ezek helyett a posványban maradni inkább egy örök vesztes csapatban local herot játszani... Mert bárki bármit mond, ez a Tottenham max középcsapat szint, tök mindegy mekkora a költségvetes és a bérkeret.
FLZOLI
Nyilván pl egy Totti is sokkal több mindent nyerhetett volna, ha eligazol "nagyobb" csapathoz, a lehetősége meglett volna rá. De szart rá, maradt a Rómában. Én ezt mondjuk tudom tisztelni.
warr_b
Az a Roma egyébként sokkal több mindent nyert akkoriban és fogjuk rá contender volt mindenhol
több mint 2 éve
Handerson, 40 millió oké.Beteg egy világ ez. Jó, hogy leraboljak a világot a PL klubbok ha arab pénzmosodaként működnek. Még az a gyökér Bóvli kéne megtalalja a számláján az arab pénzt hogy elverjen pár száz milliót.
Osimeh még szabadon rabolható. Esetleg a Barcat kisegiteni a Dembele, De Jong duó áron felüli megvételével.
több mint 2 éve
Pl lehet neked nagyobb teljesítmény egy pl golrekord, de lehet Kane meg inkább megy a Bayernbe, hogy nyerjen bajnokságot vagy akar bl-t. Mert azért valljuk be jól mutat egy pl golrekord, de ha marad a Tottenhamben és esetleg tényleg megdönti senki nem erre fog emlékezni vele kapcsolatban, hanem hogy egy ilyen gólvago elcseszte a teljes karrierjét a spursben ugy, h meg egy szaros ligakupat sem nyert.Shearer elcseszte a karrierjét?
roberto23
több mint 2 éve
Jaja tuti hogy ezzel van Dijk lenne a cséká, az tuti hogy Alisson a vice captain. Adná magát hogy TAA legyen a third captain. Mondjuk én nem rajonganék érte később sem mint cséká.VvD pedig most töltötte a 32.-et. Ő se 3-5 évre lesz Csk az is biztos. Ha valami fiatalt választanak/neveznek ki helyettesnek majd mögé az a future captain.Állítólag "csak" a fele!Újabb zsoldos...700000 fontos fizu, agyrém!🚨 Jordan Henderson has accepted Al Ettifaq proposal. There’s an agreement in principle, still verbal. Contract agreed.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) July 13, 2023
Deal now depends on Liverpool and Al Ettifaq discussing on the fee, no chance to let him leave for free 🇸🇦
Hendo spoke to Klopp today and there’s green light. pic.twitter.com/aRgGd9YKPW
Beki
Tony Adams
Furi hogy egy nyáron elengedjük a kapitányt és a második számú kapitányt, mégha értem is.
Mikey
alatriste
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May