Soccer
Én azt olvastam hogy mind2 szülő magyar, és emigráltak.Gyökeres a Sportinghoz igazolt.Mindenhol azt olvasom, hogy magyar származású játékos, de arról sehol sem olvastam, hogy hogyan. Attól hogy magyar családneve van, lehet hogy nem tudná megmutatni a vaktérképen a Dunát. 😀
Újabb magyar bravúr, vagyis Duna-menti siker ez.
ozibozi
Tony Adams
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
Gyökeres a Sportinghoz igazolt.Mindenhol azt olvasom, hogy magyar származású játékos, de arról sehol sem olvastam, hogy hogyan. Attól hogy magyar családneve van, lehet hogy nem tudná megmutatni a vaktérképen a Dunát. 😀
ozibozi
Ömm, ha valaki elmegy több pénzért, vagy trófeákat nyerni egy "nagy" csapatba, akkor az a baj, ha meg nem megy el és marad egy "közepes" csapatnál, á la klubhűség, akkor meg az a baj? 😊Az oké, de nem egy arab csapat kereste meg csillió pénzért hanem egy top klub első számú befejezője lehet. Top szint, top fizetés és miután világi balfaszok is pengének tűntek korábban ott egy Kane kaliber simán aranycipős is lehet évekig.Hát azért ha mondjuk 500 gól lenne a pl gólrekord és azt akarná megdönteni, vagy egy Pelé,Maradona tartaná, azt mondom talán megértem, de az hogy csak egy 260 gólos Shearert akarjon megelőzni, és ez legyen karrierje legnagyobb sikere, ő tudja....Én mondjuk ezt sose értettem, hogy miért olyan hatalmas teljesítmény, ha valaki elmegy egy Bayernbe, Citybe, Real/Barcaba és akkor elmondhatja magáról, hogy bajnoki címet nyert. Kane nélkül is ugyanúgy simán hozzák a bajnoki címet. Szerintem sokkal nagyobb teljesítmény jelen esetben egy ilyen nagy rekorddöntés, mint a Bayernnel megnyerni a 8942. bajnoki címet.De legalább nyerne valami trófeát életében. PL gólrekord szerintem amúgy sem egy akkora szám...De nem döntené meg Shearer pl rekordjátKane állítólag kap egy ajánlatot szerződés hosszabbításra a spursnel, heti 468ezer EUR (400K angol font) fizetéssel…Előbb dobnék be egy disznót Levy kertjébe tiltakozásképpen, mert inkább a Bayernbe akarna menni. Ideális közeg lenne neki, hogy kb legenda legyen a belterjes közegen kívűl is.
csebi
FLZOLI
davemayer
kapitnono
Duff
kapitnono
Ezek helyett a posványban maradni inkább egy örök vesztes csapatban local herot játszani... Mert bárki bármit mond, ez a Tottenham max középcsapat szint, tök mindegy mekkora a költségvetes és a bérkeret.
FLZOLI
Nyilván pl egy Totti is sokkal több mindent nyerhetett volna, ha eligazol "nagyobb" csapathoz, a lehetősége meglett volna rá. De szart rá, maradt a Rómában. Én ezt mondjuk tudom tisztelni.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
VvD pedig most töltötte a 32.-et. Ő se 3-5 évre lesz Csk az is biztos. Ha valami fiatalt választanak/neveznek ki helyettesnek majd mögé az a future captain.Állítólag "csak" a fele!Újabb zsoldos...700000 fontos fizu, agyrém!🚨 Jordan Henderson has accepted Al Ettifaq proposal. There’s an agreement in principle, still verbal. Contract agreed.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) July 13, 2023
Deal now depends on Liverpool and Al Ettifaq discussing on the fee, no chance to let him leave for free 🇸🇦
Hendo spoke to Klopp today and there’s green light. pic.twitter.com/aRgGd9YKPW
Beki
Tony Adams
Furi hogy egy nyáron elengedjük a kapitányt és a második számú kapitányt, mégha értem is.
Mikey

Liverpool Fc
Szobo lesz a captain. Minden a terv szerint alakul.Állítólag "csak" a fele!Újabb zsoldos...700000 fontos fizu, agyrém!🚨 Jordan Henderson has accepted Al Ettifaq proposal. There’s an agreement in principle, still verbal. Contract agreed.
Deal now depends on Liverpool and Al Ettifaq discussing on the fee, no chance to let him leave for free 🇸🇦
Beki
Tony Adams
Furi hogy egy nyáron elengedjük a kapitányt és a második számú kapitányt, mégha értem is.
Mikey
Állítólag "csak" a fele!Újabb zsoldos...700000 fontos fizu, agyrém!🚨 Jordan Henderson has accepted Al Ettifaq proposal. There’s an agreement in principle, still verbal. Contract agreed.
Beki
Tony Adams
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
persze, én is vagyok annyira szentimentális, hogy jobban szeretném, hogy a kedvencek a kedvenc csapatból vonulnának vissza, minthogy elmennek 1-2 évre "levezetni" még máshova, de annyira racionális is vagyok, hogy nem tudom hibáztatni, ha elfogad egy ilyen ajánlatot.nem örülnék neki ha elmenne mert az öltözőből nagyon hiányoznaÚjabb zsoldos... BekiMiért? Mert 33 évesen, miután megnyert mindent a Lpool-lal, karrierje végéhez közeledve, amikor elképzelhető, hogy már csak csere lenne, elmegy, hogy megkeressen 1 évben annyit, amennyit költői túlzással élve egész karrierje során keresett?....hát, nem tudom. 😀
szerk1: jah, és Pool legenda az edző a csapatnál, tehát ismerős arc is lenne..
bogec7
de hibáztatni se tudom érte
zsoldosnak meg 2011ben zsoldos lett mikor a Sunderlandet elhagyta
Negritis, a vajda
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
nem örülnék neki ha elmenne mert az öltözőből nagyon hiányoznaÚjabb zsoldos... BekiMiért? Mert 33 évesen, miután megnyert mindent a Lpool-lal, karrierje végéhez közeledve, amikor elképzelhető, hogy már csak csere lenne, elmegy, hogy megkeressen 1 évben annyit, amennyit költői túlzással élve egész karrierje során keresett?....hát, nem tudom. 😀
bogec7
de hibáztatni se tudom érte
zsoldosnak meg 2011ben zsoldos lett mikor a Sunderlandet elhagyta
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Újabb zsoldos... BekiMiért? Mert 33 évesen, miután megnyert mindent a Lpool-lal, karrierje végéhez közeledve, amikor elképzelhető, hogy már csak csere lenne, elmegy, hogy megkeressen 1 évben annyit, amennyit költői túlzással élve egész karrierje során keresett?....hát, nem tudom. 😀
Szerkesztette: bogjosi
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
Újabb zsoldos...700000 fontos fizu, agyrém!🚨 Jordan Henderson has accepted Al Ettifaq proposal. There’s an agreement in principle, still verbal. Contract agreed.
Beki
🚨 Jordan Henderson has accepted Al Ettifaq proposal. There’s an agreement in principle, still verbal. Contract agreed.
Az oké, de nem egy arab csapat kereste meg csillió pénzért hanem egy top klub első számú befejezője lehet. Top szint, top fizetés és miután világi balfaszok is pengének tűntek korábban ott egy Kane kaliber simán aranycipős is lehet évekig.Hát azért ha mondjuk 500 gól lenne a pl gólrekord és azt akarná megdönteni, vagy egy Pelé,Maradona tartaná, azt mondom talán megértem, de az hogy csak egy 260 gólos Shearert akarjon megelőzni, és ez legyen karrierje legnagyobb sikere, ő tudja....Én mondjuk ezt sose értettem, hogy miért olyan hatalmas teljesítmény, ha valaki elmegy egy Bayernbe, Citybe, Real/Barcaba és akkor elmondhatja magáról, hogy bajnoki címet nyert. Kane nélkül is ugyanúgy simán hozzák a bajnoki címet. Szerintem sokkal nagyobb teljesítmény jelen esetben egy ilyen nagy rekorddöntés, mint a Bayernnel megnyerni a 8942. bajnoki címet.De legalább nyerne valami trófeát életében. PL gólrekord szerintem amúgy sem egy akkora szám...De nem döntené meg Shearer pl rekordjátKane állítólag kap egy ajánlatot szerződés hosszabbításra a spursnel, heti 468ezer EUR (400K angol font) fizetéssel…Előbb dobnék be egy disznót Levy kertjébe tiltakozásképpen, mert inkább a Bayernbe akarna menni. Ideális közeg lenne neki, hogy kb legenda legyen a belterjes közegen kívűl is.
csebi
FLZOLI
davemayer
kapitnono
Duff
kapitnono
Ezek helyett a posványban maradni inkább egy örök vesztes csapatban local herot játszani... Mert bárki bármit mond, ez a Tottenham max középcsapat szint, tök mindegy mekkora a költségvetes és a bérkeret.
Szerintem rúgja meg a maradékot január végéig és január 31-el elhúzhat a Bayernbe 😛 😉 azért remélem amit a 260 góllal és Shearrel kapcsolatban írtál abból csak szarkazmust érzek és nem valóban így gondolod 😀Hát azért ha mondjuk 500 gól lenne a pl gólrekord és azt akarná megdönteni, vagy egy Pelé,Maradona tartaná, azt mondom talán megértem, de az hogy csak egy 260 gólos Shearert akarjon megelőzni, és ez legyen karrierje legnagyobb sikere, ő tudja....Én mondjuk ezt sose értettem, hogy miért olyan hatalmas teljesítmény, ha valaki elmegy egy Bayernbe, Citybe, Real/Barcaba és akkor elmondhatja magáról, hogy bajnoki címet nyert. Kane nélkül is ugyanúgy simán hozzák a bajnoki címet. Szerintem sokkal nagyobb teljesítmény jelen esetben egy ilyen nagy rekorddöntés, mint a Bayernnel megnyerni a 8942. bajnoki címet.De legalább nyerne valami trófeát életében. PL gólrekord szerintem amúgy sem egy akkora szám...De nem döntené meg Shearer pl rekordjátKane állítólag kap egy ajánlatot szerződés hosszabbításra a spursnel, heti 468ezer EUR (400K angol font) fizetéssel…Előbb dobnék be egy disznót Levy kertjébe tiltakozásképpen, mert inkább a Bayernbe akarna menni. Ideális közeg lenne neki, hogy kb legenda legyen a belterjes közegen kívűl is.
csebi
FLZOLI
davemayer
kapitnono
Duff
kapitnono
Hát azért ha mondjuk 500 gól lenne a pl gólrekord és azt akarná megdönteni, vagy egy Pelé,Maradona tartaná, azt mondom talán megértem, de az hogy csak egy 260 gólos Shearert akarjon megelőzni, és ez legyen karrierje legnagyobb sikere, ő tudja....Én mondjuk ezt sose értettem, hogy miért olyan hatalmas teljesítmény, ha valaki elmegy egy Bayernbe, Citybe, Real/Barcaba és akkor elmondhatja magáról, hogy bajnoki címet nyert. Kane nélkül is ugyanúgy simán hozzák a bajnoki címet. Szerintem sokkal nagyobb teljesítmény jelen esetben egy ilyen nagy rekorddöntés, mint a Bayernnel megnyerni a 8942. bajnoki címet.De legalább nyerne valami trófeát életében. PL gólrekord szerintem amúgy sem egy akkora szám...De nem döntené meg Shearer pl rekordjátKane állítólag kap egy ajánlatot szerződés hosszabbításra a spursnel, heti 468ezer EUR (400K angol font) fizetéssel…Előbb dobnék be egy disznót Levy kertjébe tiltakozásképpen, mert inkább a Bayernbe akarna menni. Ideális közeg lenne neki, hogy kb legenda legyen a belterjes közegen kívűl is.
csebi
FLZOLI
davemayer
kapitnono
Duff

badumts400000 fontról van szó. 😀😀😀FIFA spokeperson statement on Al Nassr situation 🇸🇦
“Al-Nassr is currently prevented from registering new players — this due to outstanding debts”.
“Relevant bans will be lifted immediately upon the settlement of the debts being confirmed by the creditors concerned”. pic.twitter.com/sj6sMy85rm
Beki
FIFA spokeperson statement on Al Nassr situation 🇸🇦
“Al-Nassr is currently prevented from registering new players — this due to outstanding debts”.
“Relevant bans will be lifted immediately upon the settlement of the debts being confirmed by the creditors concerned”. pic.twitter.com/sj6sMy85rm
Szoboszlainak ma volt az első napja a Poolal, egyből meg is nyerte Salah-val közösen az állóképességi tesztetCsak azért volt esélyük mert Milnert nem engedte el a Brighton.
zacknorb

Liverpool Fc
Szerintem minden bajnoki cím mögött komoly teljesítmény és meló van, meg ha kívülről könnyűnek is tűnik. Az meg, hogy kinek mi tekinthető nagyobb teljesítménynek szerintem elég szubjektív.Én mondjuk ezt sose értettem, hogy miért olyan hatalmas teljesítmény, ha valaki elmegy egy Bayernbe, Citybe, Real/Barcaba és akkor elmondhatja magáról, hogy bajnoki címet nyert. Kane nélkül is ugyanúgy simán hozzák a bajnoki címet. Szerintem sokkal nagyobb teljesítmény jelen esetben egy ilyen nagy rekorddöntés, mint a Bayernnel megnyerni a 8942. bajnoki címet.De legalább nyerne valami trófeát életében. PL gólrekord szerintem amúgy sem egy akkora szám...De nem döntené meg Shearer pl rekordjátKane állítólag kap egy ajánlatot szerződés hosszabbításra a spursnel, heti 468ezer EUR (400K angol font) fizetéssel…Előbb dobnék be egy disznót Levy kertjébe tiltakozásképpen, mert inkább a Bayernbe akarna menni. Ideális közeg lenne neki, hogy kb legenda legyen a belterjes közegen kívűl is.
csebi
FLZOLI
davemayer
kapitnono
Duff
Pl lehet neked nagyobb teljesítmény egy pl golrekord, de lehet Kane meg inkább megy a Bayernbe, hogy nyerjen bajnokságot vagy akar bl-t. Mert azért valljuk be jól mutat egy pl golrekord, de ha marad a Tottenhamben és esetleg tényleg megdönti senki nem erre fog emlékezni vele kapcsolatban, hanem hogy egy ilyen gólvago elcseszte a teljes karrierjét a spursben ugy, h meg egy szaros ligakupat sem nyert.
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
Én mondjuk ezt sose értettem, hogy miért olyan hatalmas teljesítmény, ha valaki elmegy egy Bayernbe, Citybe, Real/Barcaba és akkor elmondhatja magáról, hogy bajnoki címet nyert. Kane nélkül is ugyanúgy simán hozzák a bajnoki címet. Szerintem sokkal nagyobb teljesítmény jelen esetben egy ilyen nagy rekorddöntés, mint a Bayernnel megnyerni a 8942. bajnoki címet.De legalább nyerne valami trófeát életében. PL gólrekord szerintem amúgy sem egy akkora szám...De nem döntené meg Shearer pl rekordjátKane állítólag kap egy ajánlatot szerződés hosszabbításra a spursnel, heti 468ezer EUR (400K angol font) fizetéssel…Előbb dobnék be egy disznót Levy kertjébe tiltakozásképpen, mert inkább a Bayernbe akarna menni. Ideális közeg lenne neki, hogy kb legenda legyen a belterjes közegen kívűl is.
csebi
FLZOLI
davemayer
kapitnono
friss trackerrel ez maga a mámor.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Panama 11esekkel kiütötte az USA-t a Gold Cup elődöntőjében. Így a 2 legerősebb CONCACAF csapat egyike sem lesz ott a Gold Cup döntőjében.A rendes játékidőben két meg nem adott gólja is volt Panamának, majd 0-0 után a hosszabbítás 1-1 lett, a tiziket meg bukta USA.
Sixo
Mexikó meg lesimázta Jamaikát

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
Milyen fényképek lehetnek elzárva, ha egy Kane a bajorokhoz ír alá.Csak meg kellett mutatni h az elmúlt 5 évben hány trófeát nyertek a bajorok. Szembe állítva meg ott van az Audi kupa.
ozibozi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.