Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 833 — "Montoya por favor!"
Gyökeres a Sportinghoz igazolt.
Újabb magyar bravúr, vagyis Duna-menti siker ez.
ozibozi
Mindenhol azt olvasom, hogy magyar származású játékos, de arról sehol sem olvastam, hogy hogyan. Attól hogy magyar családneve van, lehet hogy nem tudná megmutatni a vaktérképen a Dunát. 😀
Tony Adams
Én azt olvastam hogy mind2 szülő magyar, és emigráltak.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
ozibozi New York Giants 21 418
Mind1, ha sikeres akkor a mi fiúnk, ha béna akkor svéd.
több mint 2 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 856 — Colts Fan
ozibozi
Mindenhol azt olvasom, hogy magyar származású játékos, de arról sehol sem olvastam, hogy hogyan. Attól hogy magyar családneve van, lehet hogy nem tudná megmutatni a vaktérképen a Dunát. 😀
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 29 802 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Kane állítólag kap egy ajánlatot szerződés hosszabbításra a spursnel, heti 468ezer EUR (400K angol font) fizetéssel…
csebi
Előbb dobnék be egy disznót Levy kertjébe tiltakozásképpen, mert inkább a Bayernbe akarna menni. Ideális közeg lenne neki, hogy kb legenda legyen a belterjes közegen kívűl is.
FLZOLI
De nem döntené meg Shearer pl rekordját
davemayer
De legalább nyerne valami trófeát életében. PL gólrekord szerintem amúgy sem egy akkora szám...
kapitnono
Én mondjuk ezt sose értettem, hogy miért olyan hatalmas teljesítmény, ha valaki elmegy egy Bayernbe, Citybe, Real/Barcaba és akkor elmondhatja magáról, hogy bajnoki címet nyert. Kane nélkül is ugyanúgy simán hozzák a bajnoki címet. Szerintem sokkal nagyobb teljesítmény jelen esetben egy ilyen nagy rekorddöntés, mint a Bayernnel megnyerni a 8942. bajnoki címet.
Duff
Hát azért ha mondjuk 500 gól lenne a pl gólrekord és azt akarná megdönteni, vagy egy Pelé,Maradona tartaná, azt mondom talán megértem, de az hogy csak egy 260 gólos Shearert akarjon megelőzni, és ez legyen karrierje legnagyobb sikere, ő tudja....
kapitnono
Az oké, de nem egy arab csapat kereste meg csillió pénzért hanem egy top klub első számú befejezője lehet. Top szint, top fizetés és miután világi balfaszok is pengének tűntek korábban ott egy Kane kaliber simán aranycipős is lehet évekig.
Ezek helyett a posványban maradni inkább egy örök vesztes csapatban local herot játszani... Mert bárki bármit mond, ez a Tottenham max középcsapat szint, tök mindegy mekkora a költségvetes és a bérkeret.
FLZOLI
Ömm, ha valaki elmegy több pénzért, vagy trófeákat nyerni egy "nagy" csapatba, akkor az a baj, ha meg nem megy el és marad egy "közepes" csapatnál, á la klubhűség, akkor meg az a baj? 😊

Nyilván pl egy Totti is sokkal több mindent nyerhetett volna, ha eligazol "nagyobb" csapathoz, a lehetősége meglett volna rá. De szart rá, maradt a Rómában. Én ezt mondjuk tudom tisztelni.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
ozibozi New York Giants 21 418
több mint 2 éve
alatriste Green Bay Packers 11 889 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Újabb zsoldos...
Beki
700000 fontos fizu, agyrém!
Tony Adams
Állítólag "csak" a fele!

Furi hogy egy nyáron elengedjük a kapitányt és a második számú kapitányt, mégha értem is.
Mikey
VvD pedig most töltötte a 32.-et. Ő se 3-5 évre lesz Csk az is biztos. Ha valami fiatalt választanak/neveznek ki helyettesnek majd mögé az a future captain.

Liverpool Fc
több mint 2 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 614 — I like the Texans, I like who we are
Újabb zsoldos...
Beki
Tony Adams
Állítólag "csak" a fele!

Furi hogy egy nyáron elengedjük a kapitányt és a második számú kapitányt, mégha értem is.
Mikey
Szobo lesz a captain. Minden a terv szerint alakul.
több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 560
Újabb zsoldos...
Beki
Tony Adams
Állítólag "csak" a fele!

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
bogjosi New England Patriots 2 238
Újabb zsoldos... Beki
Miért? Mert 33 évesen, miután megnyert mindent a Lpool-lal, karrierje végéhez közeledve, amikor elképzelhető, hogy már csak csere lenne, elmegy, hogy megkeressen 1 évben annyit, amennyit költői túlzással élve egész karrierje során keresett?....hát, nem tudom. 😀
szerk1: jah, és Pool legenda az edző a csapatnál, tehát ismerős arc is lenne..
bogec7
nem örülnék neki ha elmenne mert az öltözőből nagyon hiányozna
de hibáztatni se tudom érte
zsoldosnak meg 2011ben zsoldos lett mikor a Sunderlandet elhagyta
Negritis, a vajda
persze, én is vagyok annyira szentimentális, hogy jobban szeretném, hogy a kedvencek a kedvenc csapatból vonulnának vissza, minthogy elmennek 1-2 évre "levezetni" még máshova, de annyira racionális is vagyok, hogy nem tudom hibáztatni, ha elfogad egy ilyen ajánlatot.

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 035 — The Mathematician
Újabb zsoldos... Beki
Miért? Mert 33 évesen, miután megnyert mindent a Lpool-lal, karrierje végéhez közeledve, amikor elképzelhető, hogy már csak csere lenne, elmegy, hogy megkeressen 1 évben annyit, amennyit költői túlzással élve egész karrierje során keresett?....hát, nem tudom. 😀
bogec7
nem örülnék neki ha elmenne mert az öltözőből nagyon hiányozna
de hibáztatni se tudom érte
zsoldosnak meg 2011ben zsoldos lett mikor a Sunderlandet elhagyta

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
bogjosi New England Patriots 2 238
Újabb zsoldos... Beki

Szerkesztette: bogjosi

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 2 éve
Újabb zsoldos...
Beki
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Újabb zsoldos...
több mint 2 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 687 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Kane állítólag kap egy ajánlatot szerződés hosszabbításra a spursnel, heti 468ezer EUR (400K angol font) fizetéssel…
csebi
Előbb dobnék be egy disznót Levy kertjébe tiltakozásképpen, mert inkább a Bayernbe akarna menni. Ideális közeg lenne neki, hogy kb legenda legyen a belterjes közegen kívűl is.
FLZOLI
davemayer
De legalább nyerne valami trófeát életében. PL gólrekord szerintem amúgy sem egy akkora szám...
kapitnono
Én mondjuk ezt sose értettem, hogy miért olyan hatalmas teljesítmény, ha valaki elmegy egy Bayernbe, Citybe, Real/Barcaba és akkor elmondhatja magáról, hogy bajnoki címet nyert. Kane nélkül is ugyanúgy simán hozzák a bajnoki címet. Szerintem sokkal nagyobb teljesítmény jelen esetben egy ilyen nagy rekorddöntés, mint a Bayernnel megnyerni a 8942. bajnoki címet.
Duff
Hát azért ha mondjuk 500 gól lenne a pl gólrekord és azt akarná megdönteni, vagy egy Pelé,Maradona tartaná, azt mondom talán megértem, de az hogy csak egy 260 gólos Shearert akarjon megelőzni, és ez legyen karrierje legnagyobb sikere, ő tudja....
kapitnono
Az oké, de nem egy arab csapat kereste meg csillió pénzért hanem egy top klub első számú befejezője lehet. Top szint, top fizetés és miután világi balfaszok is pengének tűntek korábban ott egy Kane kaliber simán aranycipős is lehet évekig.
Ezek helyett a posványban maradni inkább egy örök vesztes csapatban local herot játszani... Mert bárki bármit mond, ez a Tottenham max középcsapat szint, tök mindegy mekkora a költségvetes és a bérkeret.

több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 904 — Így remélem megfelelek nektek.....
csebi
FLZOLI
davemayer
kapitnono
Duff
kapitnono
Szerintem rúgja meg a maradékot január végéig és január 31-el elhúzhat a Bayernbe 😛 😉 azért remélem amit a 260 góllal és Shearrel kapcsolatban írtál abból csak szarkazmust érzek és nem valóban így gondolod 😀
több mint 2 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 260 — WHO DAT!!!!
csebi
FLZOLI
davemayer
kapitnono
Duff

több mint 2 éve
badumts
Beki
400000 fontról van szó. 😀😀😀
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
badumts
több mint 2 éve
több mint 2 éve
alatriste Green Bay Packers 11 889 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Szoboszlainak ma volt az első napja a Poolal, egyből meg is nyerte Salah-val közösen az állóképességi tesztet
zacknorb
Csak azért volt esélyük mert Milnert nem engedte el a Brighton.

Liverpool Fc
több mint 2 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 982
csebi
FLZOLI
davemayer
kapitnono
Duff
Szerintem minden bajnoki cím mögött komoly teljesítmény és meló van, meg ha kívülről könnyűnek is tűnik. Az meg, hogy kinek mi tekinthető nagyobb teljesítménynek szerintem elég szubjektív.

Pl lehet neked nagyobb teljesítmény egy pl golrekord, de lehet Kane meg inkább megy a Bayernbe, hogy nyerjen bajnokságot vagy akar bl-t. Mert azért valljuk be jól mutat egy pl golrekord, de ha marad a Tottenhamben és esetleg tényleg megdönti senki nem erre fog emlékezni vele kapcsolatban, hanem hogy egy ilyen gólvago elcseszte a teljes karrierjét a spursben ugy, h meg egy szaros ligakupat sem nyert.

„History is a set of lies agreed upon.”

“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 2 éve
Duff Seattle Seahawks 3 486
csebi
FLZOLI
davemayer
kapitnono
több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 287 — NFL bracket champion '26
Volt ma reggel egy frissítő zápor,
friss trackerrel ez maga a mámor.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 29 802 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Panama 11esekkel kiütötte az USA-t a Gold Cup elődöntőjében. Így a 2 legerősebb CONCACAF csapat egyike sem lesz ott a Gold Cup döntőjében.
Sixo
A rendes játékidőben két meg nem adott gólja is volt Panamának, majd 0-0 után a hosszabbítás 1-1 lett, a tiziket meg bukta USA.
Mexikó meg lesimázta Jamaikát

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 439 — Lucas Scott
Milyen fényképek lehetnek elzárva, ha egy Kane a bajorokhoz ír alá.
ozibozi
Csak meg kellett mutatni h az elmúlt 5 évben hány trófeát nyertek a bajorok. Szembe állítva meg ott van az Audi kupa.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.