Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Legalább a Vaduz nevét meg lehetett jegyezni, ezt meg ki se bírom mondani... 😒you mean KÍ se bírod mondani 😀
Szokol
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Legalább a Vaduz nevét meg lehetett jegyezni, ezt meg ki se bírom mondani... 😒
több mint 2 éve
A fradi ha gólt nem is szerez, de mindig képes a soccer, a gyűlölködjünk és a politika topikok összevonására.viccek, azt ki ne hagyd
Tactful Cactus
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
A fradi ha gólt nem is szerez, de mindig képes a soccer, a gyűlölködjünk és a politika topikok összevonására.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 2 éve
egy átlag megafonost nem érdekelnek ilyen holmi objektív tények"A magyar adófizetők pénzéből tisztességesen gazdálkodó FTC úgy döntött, nem vesz részt a sorosista brüsszelita RTL Klub felelőtlen költekezésének eredményeképp ősztől sugárzandó Bajnokok Ligája c. sorozatban. Papp Dániel kiemelte, az autómosó továbbra is működni fog."De az RTL-n csak jövőre lesz!!
zacknorb
Kampman
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
"A magyar adófizetők pénzéből tisztességesen gazdálkodó FTC úgy döntött, nem vesz részt a sorosista brüsszelita RTL Klub felelőtlen költekezésének eredményeképp ősztől sugárzandó Bajnokok Ligája c. sorozatban. Papp Dániel kiemelte, az autómosó továbbra is működni fog."De az RTL-n csak jövőre lesz!!
zacknorb
több mint 2 éve
A szimpatikusabb csapat jutott tovább.
több mint 2 éve
"A magyar adófizetők pénzéből tisztességesen gazdálkodó FTC úgy döntött, nem vesz részt a sorosista brüsszelita RTL Klub felelőtlen költekezésének eredményeképp ősztől sugárzandó Bajnokok Ligája c. sorozatban. Papp Dániel kiemelte, az autómosó továbbra is működni fog."
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
De legalább a tolmács is marad, ha Csercseszov is. Ez pozitív.

több mint 2 éve
Na Kubatov levonja a konzekvenciakat, mar postolt is.Mit írt a mester?
Kenny
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
Undoritoak am ezek az m4-es kerdesek szinte mindig.
több mint 2 éve
www.facebook.com/fradi.hu/posts/pfbid0mdtNErydC4tWu4YQEKH8ZQ85cBgoYfD2qWZCXg7gARsWNfDnqemNofruZSCrBuEl
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Na Kubatov levonja a konzekvenciakat, mar postolt is.
több mint 2 éve
Közben állítólag megegyezett a Liverpool és az Ettifaq Henderson vételáráról, ami 12 millió font lesz. Szóval már csak a papírmunka van hátra.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
"Elszoktunk a negatív sikerektől"...😄😄😄😄

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 2 éve
A Kubatov éra egy dologra építette a legitimációját (na jó kettő, de anyagilag a többi klub is rendben van, mert azt a ner garantálja).Azt, hogy felemelik a klubot a szarból, jönnek a trófeák, meg a nemzetközi szereplés.
Ez volt az ami, mindig egy lehengerlő ellenérv volt azokkal szemben, akik felemlegették a sok visszásságot, identitásvesztést, vénaszkennert, csirkekabalát, pozórködést meg Győzikét.
Most nem mondom, hogy egy ilyen vereség konkrétan mindent lerombolt, ami az elmúlt években felépült, talán 1-2 év múlva lehet biztosabbat mondani, de az azért tényleg látszik, hogy ez a Fradi, ami úgy 2018 óta dominál, tényleg egy hazai verziója az Anzsi Mahacskalának, meg a hozzájuk hasonló, a nyugati elitprojektekhez képest kérészéletű kelet-európai fellángolásoknak. Még csak nem is egy Dinamo Zagreb.
több mint 2 éve
uh-oh.akkor Csercseszov holnap mehet a munkanélküli segélyért folyamodni?
több mint 2 éve
de most fixen mind a 4 még ott lesz 😀Nezzuk a pozitivumokat. 4 magyar csapat az EKL selejtezoben.Visszaternek lassan az idok, amikor augusztusban mar nem kellett magyar csapatert drukkolni a nemzetkozi porondon.
Siker!
Kenny
Toto21
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Nezzuk a pozitivumokat. 4 magyar csapat az EKL selejtezoben.Visszaternek lassan az idok, amikor augusztusban mar nem kellett magyar csapatert drukkolni a nemzetkozi porondon.
Siker!
Kenny
több mint 2 éve
Nezzuk a pozitivumokat. 4 magyar csapat az EKL selejtezoben. Siker!
több mint 2 éve
Dibusz konkretan beismerte, hogy mindenki tudott rola😃Jah, de a szakmai stab nem tudott mit csinalni! Ezzel kimondta, hogy a kecske gyenge
Kenny
több mint 2 éve
Dibusz konkretan beismerte, hogy mindenki tudott rola😃
több mint 2 éve
Amúgy már elkapcsoltam, de írják miket mond HenyaBasszus, FTC alkalmazottként nem is mondhat pártatlanul semmit, kár volt őt hívni
Poloska vagyok.