Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 919 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
na jöhet a nap rangadója, Veszprém - Tatabánya az MB3 nyugati csoportjáért!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 263
Az kulon priceless, hogy a ven kurafi ma ott figyelt a VIP-ben xD
gabokocka
Remélem azért jött, hogy visszavegye a klubot a Kakadu hozzá nem értő sleppjétől.

Amúgy szerintem is kiestünk. Érett már ez sajna évek óta. Biztos mindenki reménykedik a megtisztulásban, de én simán látok egy Vasas féle évekig vegetálást a másodvonalban. Vagy egy esetleg még annál is rosszabbat. Főleg ha a mostani Mendelényi/Bozó/Kun II (és igazából valószínűleg Szijjártó - a sleppje is olyan fogalmatlan, mint ő, meglepi, ja nem) bagázs marad a góré.
iktriad
Homlok a Haladás átvételekor az első ankéton vhogy úgy fogalmazott, h "nézzék szeretem a focit nézni, de csinálni nem akarom, egy dolgot ne várjanak tőlem, h pénzt adjak...".
több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 283 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
gabokocka
Remélem azért jött, hogy visszavegye a klubot a Kakadu hozzá nem értő sleppjétől.

Amúgy szerintem is kiestünk. Érett már ez sajna évek óta. Biztos mindenki reménykedik a megtisztulásban, de én simán látok egy Vasas féle évekig vegetálást a másodvonalban. Vagy egy esetleg még annál is rosszabbat. Főleg ha a mostani Mendelényi/Bozó/Kun II (és igazából valószínűleg Szijjártó - a sleppje is olyan kispályás, mint ő, meglepi, ja nem) bagázs marad a góré.

Szerkesztette: iktriad
több mint 2 éve
davemayer Chicago Bears 15 544 — "Grammar maci"
2019 óta először nem az Inter Escaldes nyerte az andorrai bajnokságot, most a városi rivális Atletic lett az első.
warr_b
Ott melyik csapat nem városi rivális? 😁

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 29 766 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Leedsnek már kb semmi esélye nem maradt így a bent maradásra. Abban hihetnek, hogy a Bournemouth pontot rabol Liverpoolban és ők valahogy legyőzik a PL legjobb csapatát ... sok sikert hozzá.
Sixo
Hogy a PL mijét? 😆

Amúgy ez a hajó már elment...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 400 — LIGHTS OUT!
Leedsnek már kb semmi esélye nem maradt így a bent maradásra. Abban hihetnek, hogy a Bournemouth pontot rabol Liverpoolban és ők valahogy legyőzik a PL legjobb csapatát ... sok sikert hozzá.

több mint 2 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 084
az ulloin 10 negernek meg egy szovjet edzonek tapsikolnak, simon tibi elhanyna magat.
gabokocka
Alapvetően Fradi-szimpatizánsként sem helyezném Simon Tibit erkölcsi piedesztálra.
Megvolt neki meg a hozzá hasonló játékosoknak is a (mellék)szerepe abban, hogy a 90-es években maffiózók és szélhámosok martaléka lett a Fradi, meg a magyar futball is úgy általában

több mint 2 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 608 — Omar's Coming Yo!
mondjuk levetetni velük a mezt, az utolsó meccs előtt ahol még meglehet a bennmaradás, nem okos. Bár a Honvédosok sose voltak azok.
Kenny
Vasas nagyobb ellenállást fog tanúsítani, mint a Zete, szerinted?
jobbágy#JC6
nincs az még lejátszva, jönnek majd a hirek a héten.

több mint 2 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 346 — Keep pounding
mondjuk levetetni velük a mezt, az utolsó meccs előtt ahol még meglehet a bennmaradás, nem okos. Bár a Honvédosok sose voltak azok.
Kenny
Nyilván meglehet, lol.
A szerepleshez kepest a csapat amilyen tamogatast kapott a szurkoloktol, ket kezuket osszetehetik, regen fele ilyen szar szereplesert repultek a sallerek meccs utan, de ez mar ilyen vilag, az ulloin 10 negernek meg egy szovjet edzonek tapsikolnak, simon tibi elhanyna magat.

De egyebkent sem roluk kell levetetni, hanem a stromanokra kell ragyujtani a hazukat. Ugye regebben allandoan ment a buzihemingway, ezekkel a trogerekkel kesztyus kezzel van banva, remelem csak eddig.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 119
Kenny
Vasas nagyobb ellenállást fog tanúsítani, mint a Zete, szerinted?
több mint 2 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 649 — Volt egy kis zápor
Egy élmény a Honvéd drukkerek szájáról olvasni.
Kampman
Végre a helyükre takarodnak ezek a férgek.

több mint 2 éve
Kenny
Levetetni a mezt, meg magukból kikelve őrjöngeni amúgy sem túl okos.
Mit érnek el vele? Azt nem, amit remélnek.

több mint 2 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 608 — Omar's Coming Yo!

több mint 2 éve
Egy élmény a Honvéd drukkerek szájáról olvasni.

több mint 2 éve
Felcsút-Honvéd utolsó forduló, garantált a balhé
NB2
2016 megismétlődik, csak fordítva.

több mint 2 éve
NB2 New England Patriots 28 467 — nabege2@yahoo.com
Felcsút-Honvéd utolsó forduló, garantált a balhé
több mint 2 éve
Ezt mintha direkt engedte volna be a kapus... Nézzétek majd meg jobban
r.baggio
Visszanézésből nekem annyira nem jött át.
A 2018-as VB-döntőn a horvát kapus sokkal látványosabban kapott 2 ilyen gólt is.

több mint 2 éve
Grat Warrb, én megszereztem nektek az előny. De addig szurkoltál a Leedsnek amíg ki nem kaptok ...

több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 29 766 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Picsába, nem les 😥

több mint 2 éve
A Lecce és a Spezia 0-0 meccsével, a utolsó 2 forduló előtt 3 csapat áll 3 ponton belül, harcban a bent maradásért. Lecce 33, Spezia 31, Verona 30. Egyikük kiesik. Ha jól tudom pontegyenlőség esetén meccset játszanak egymással.

több mint 2 éve
csipkelli 4 010
Nem ezen múlik, de a 4 perc hogy jött ki? 80-90 között állt csak annyit.
több mint 2 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 119
Ha kiesik a Honvéd, Szappanos megy vissza Kövesdre…
Elég feltűnő volt ez a 3. gól..
több mint 2 éve
2019 óta először nem az Inter Escaldes nyerte az andorrai bajnokságot, most a városi rivális Atletic lett az első.

több mint 2 éve
Toto21 Chicago Bears 8 290
r.baggio
3 kapura tarto lovese van a Kovesdnek. 3 golt lottek.
több mint 2 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal