Soccer
41 feliratkozó
3 hónapja
“Jó sok helyzetet tudtunk volna kialakítani, ha játszunk és nem a kapunk elől rugdaljuk előre a labdákat”Bazzeg, nem te mondod meg nekik mit csináljanak?
Siralmas..
PS: és most magát sajnálhatja… ki nem állom
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
3 hónapja
Ilyenkor nem szedi le valaki a játékosok fejét akik nevetgélnek az oldalvonal mellett?Nem, mert a Dardai familiaval nem pocsolnek. 😛
JC6 (Mr. Miele)
3 hónapja
Kerkez meg Szoboszlai magat okolja latszolag, Dardai meg rohogcsel.Nem ő qrta el a végén
Nem jo ez igy.
Kenny
3 hónapja
Ilyenkor nem szedi le valaki a játékosok fejét akik nevetgélnek az oldalvonal mellett?
3 hónapja
Szegeny Varga valami elkepeszto butasagrol tett tanubizonysagot igy eloben. Persze ismerjuk, mi tudjuk, de... facepalm. XD
3 hónapja
Túl sok volt a mák az elmúlt 2-3 évben. Túl sok. Most meg nem jön a Rossi easy..
3 hónapja
Mondom, amúgy kergessèk csak el Csányit ès mèg jobban nèzhet ki a fejèből a sok okos....
3 hónapja
Egy ilyenert sárga lapot: Barni baszki olyan habzó szájjal mentél mintha pezsgő robbant volna gyomrodban
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
Volt 5 perc mikor az ultrak siri csendben ultek a szekeken, az is MLSZ-nek szoltA Himnusz után Buzi Mlsz jól hallottam? 😊Az UEFA büntet, ha az MLSZ-t szidják? 😀
gamerkr
Kampman
3 hónapja
egyébként mikor Varga fejelte a 2.-at, itt ültem, pont a fórumot olvastam, kb egy mp volt beírni, hogy gólde nyilván egy netes streamnél biztos, hogy gyorsabb leszek, azért a kábel tuti gyorsabb annál
3 hónapja
Kerkez meg Szoboszlai magat okolja latszolag, Dardai meg rohogcsel.Dragóner meg győzelemről beszél közben
Nem jo ez igy.
Kenny
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
Merey Andreat ki tartja kepernyon?A férje.
Hendrix
Meg hogy annyira nem szar a munkájában.
Sőt, szerintem okés, már már jó.
Poloska vagyok.
3 hónapja
Kerkez meg Szoboszlai magat okolja latszolag, Dardai meg rohogcsel. Nem jo ez igy.
3 hónapja
A Himnusz után Buzi Mlsz jól hallottam? 😊Az UEFA büntet, ha az MLSZ-t szidják? 😀
gamerkr
3 hónapja
Kerkez nem egy Michael Thomas.INT lett a slant útvonalból
Poloska vagyok.
3 hónapja
A vébé-selejtetőket amúgy nem mind ugyanolyan labdával kellene játszani? A franciák meccsén valami fekete-fehér, hülye mintás labdával játszottak...
3 hónapja
Azért Dárdai meg Orbán szépen elnevetgél amíg mennek egy kört
3 hónapja
Merey Andreat ki tartja kepernyon?
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
3 hónapja
Sőt, ha a portugálok szépen végigvernek mindenkit, mi meg kétszer az örményeket, akkor az ír-örmeny meccs eredményétől függően az írek ellen itthon akár ki is kaphatunk, de a döntetlen simán elég.
3 hónapja
Ja,kicsit fiatalabb lenne,szerintem ilyen francia meg olasz középcsapatokba simán kezdene.focisták többsége azért nem agysebész.. szerintem bármelyik top bajnokság középcsapatában simán megállná a helyét, egyedül a sebessége nem az igazi, de így is kurva jó középcsatárVarga kurva jó volt megint, érthetetlen mit keres ő még itthon.. Kerkeznek volt már jó meccse a válogatottban? Szobó meg elemi hibát vétett, ha hibázott Kerkez (sztem igen), ha nem..Vargával 1 baj van..agyilag zokni
Szesze
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Szesze
3 hónapja
focisták többsége azért nem agysebész.. szerintem bármelyik top bajnokság középcsapatában simán megállná a helyét, egyedül a sebessége nem az igazi, de így is kurva jó középcsatárVarga kurva jó volt megint, érthetetlen mit keres ő még itthon.. Kerkeznek volt már jó meccse a válogatottban? Szobó meg elemi hibát vétett, ha hibázott Kerkez (sztem igen), ha nem..Vargával 1 baj van..agyilag zokni
Szesze
3 hónapja
Egész meccsen úgy játszottak velünk mint macska a gombolyaggal....Ket lovesunkbol lett ket gol. De amugy en a portugaloknal sem lattam tul sok nagy helyzetet, az elso goljuk totalis benazas utan jott, aztan egy tizi, a vegen meg tavolrol okosan bekurta a gyerek. De nagy helyzetukre nem igazan emlekszem CR lovesen kivul, amit Toth vedett az elejen.
3 hónapja
És taktikát is csak nagyvonalakban képes értelmezni, ösztönös fasziVarga kurva jó volt megint, érthetetlen mit keres ő még itthon.. Kerkeznek volt már jó meccse a válogatottban? Szobó meg elemi hibát vétett, ha hibázott Kerkez (sztem igen), ha nem..Vargával 1 baj van..agyilag zokni
Szesze