Soccer
41 feliratkozó
3 hónapja
De ha jól értelmezed ezt a predikciót, akkor azért megállapíthatod, hogy 84% az esélye, hogy végül nem nyer. Ezt is nehéz komolyan venni?theanalyst.com/articles/champions-league-predictions-2025-26-opta-supercomputerNehéz komolyan venni egy olyan listát ahol az Arsenal a második legesélyesebb csapat a győzelemre...
theanalyst.com/articles/europa-league-predictions-2025-26-opta-supercomputer
zacknorb
FLZOLI
3 hónapja
theanalyst.com/articles/champions-league-predictions-2025-26-opta-supercomputerNehéz komolyan venni egy olyan listát ahol az Arsenal a második legesélyesebb csapat a győzelemre...
theanalyst.com/articles/europa-league-predictions-2025-26-opta-supercomputer
zacknorb
3 hónapja
www.nytimes.com/athletic/6577412/2025/09/10/how-liverpool-sell-players-and-get-so-much-money-for-them/liverpool eladási stratégiájáról kis elemzés
avagy miért tudunk ifistákat eladni szemmel látható összegért
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
www.thefa.com/news/2025/sep/11/chelsea-fc-update-110925"A klub a hivatalos oldalán reagált az FA által nyilvánosságra hozott 74 vádpontra:
Negritis, a vajda
"A Chelsea FC örömmel erősíti meg, hogy az FA-val folytatott tárgyalások a klub által önként bejelentett ügyekben mostanra lezárulnak.
A klub tulajdonosi csoportja 2022. május 30-án véglegesítette a klub megvásárlását. A vásárlás lezárását megelőző alapos átvilágítási folyamat során a tulajdonosi csoport tudomást szerzett a korábbi tranzakciókkal kapcsolatos potenciálisan hiányos pénzügyi jelentésekről és az FA szabályainak egyéb potenciális megsértéseiről. A vásárlás lezárását követően a klub azonnal önként jelentette ezeket az ügyeket az összes érintett szabályozó hatóságnak, beleértve az FA-t is.
A klub példátlan átláthatóságot tanúsított a folyamat során, többek között azzal, hogy teljes hozzáférést biztosított a klub irataihoz és korábbi adataihoz. Továbbra is együttműködünk az FA-val, hogy a lehető leggyorsabban lezárjuk ezt az ügyet. Szeretnénk kifejezni hálánkat az FA-nak, hogy együttműködött a klubbal ebben a bonyolult ügyben, amelynek középpontjában több mint tíz évvel ezelőtti események állnak.""
www.chelseafc.com/en/news/article/club-statement-11-09-25
Szerkesztette: zacknorb
Poloska vagyok.
3 hónapja
www.thefa.com/news/2025/sep/11/chelsea-fc-update-110925
3 hónapja
Hát épp az a lényeg. Az xG-nek semmi köze a kapus teljesítményéhez. A lövések negyede ötöde találja el a kaput kb. A kapusnak ahhoz semmi ha az nem megy be. Az, hogy mennyivel védte alul vagy felül a várható gólokat azt mindig xGOT-ből számították, Semmi értelme nem lenne másból. Ráadásul az xG az azt nézi, hogy honnan lőtték el, azt nem ,hogy hova ment, az xGOT meg pont fordítva. És a védés minősítésében az számít, hogy hova érkezett.2.38-ra. Amit te nezel, az az xGOT.3.53ra kapott 3 góltKicsit amugy mar erezheto, hogy az embereknek a faszuk megtelt a Gulacsi-Dibusz vitaval, majd Dibusz benazasabol. Toth jol vedett tegnap, de amugy kapott harom golt, Gulacsinal ugyanilyen esetben ment a flame, Dibusznal ugyszinten, Tothot meg egyenesen imadni akarjak az emberek meg igy is, hogy alapvetoen mind Gulanak, mind Dibusznak ugyanugy megvolt legtobbszor ez az egy-ket bravurja. Szerintem meguntak ezt a kapustemat es aki nem Fradista, annak egyszeruen tetszik, hogy jon valaki uj, teljesen tiszta lappal. Szvsz Szappanost is ugyanigy pozitivan fogadtak volna, annyira elege van mindenkinek ebbol a cirkuszbol.2.38ra kapott 3 gólt, de kvázi egyik se volt az ő hibája
Stez
Ráadásul lábbal is használható volt
Bemutatkozásnak nem kell több
De nyilván hiába véd jól ha minden meccsen kap 3at majd
Mindenesetre én remélem hogy marad a kapuban
Annyi bajom lett volna nekem szappanossal hogy nem mutat előre az ő szereplése
Negritis, a vajda
Sixo
Stez
3 hónapja
És az értéke 0, ha nem kaput eltalált lövésről beszélünk, ergo ez alkalmas a kapus által védendő helyzetminőség számszerűsítésére.Az xGOT nem csak azt nezi, mekkora helyzetben volt a tamado, hanem magat a megvalositast is. Ha peldaul kozepre kur egy labdat, az alacsonyabb szamot fog adni, mintha a kapu szelere helyezne a labdat, mert annal altalaban nehezebb a kapus dolga, nagyobb bravurt kell bemutatnia.Ami a kapusoknál vizsgálva van, merthát a 0,15-es xG-jű blokkolt lövéshez sok köze nem volt.2.38-ra. Amit te nezel, az az xGOT.3.53ra kapott 3 góltKicsit amugy mar erezheto, hogy az embereknek a faszuk megtelt a Gulacsi-Dibusz vitaval, majd Dibusz benazasabol. Toth jol vedett tegnap, de amugy kapott harom golt, Gulacsinal ugyanilyen esetben ment a flame, Dibusznal ugyszinten, Tothot meg egyenesen imadni akarjak az emberek meg igy is, hogy alapvetoen mind Gulanak, mind Dibusznak ugyanugy megvolt legtobbszor ez az egy-ket bravurja. Szerintem meguntak ezt a kapustemat es aki nem Fradista, annak egyszeruen tetszik, hogy jon valaki uj, teljesen tiszta lappal. Szvsz Szappanost is ugyanigy pozitivan fogadtak volna, annyira elege van mindenkinek ebbol a cirkuszbol.2.38ra kapott 3 gólt, de kvázi egyik se volt az ő hibája
Stez
Negritis, a vajda
Sixo
Stez
zacknorb
Stez
Amit már a te általad leírtak is igazolnak, hiszen ha a kapus szempontjából kedvezőbb helyre ment a lövés, akkor az xGOT (vagy psxG, ugyanaz a kettő, csak más modell máshogy hívja) kisebb, mint az xG.
Poloska vagyok.
3 hónapja
Az xGOT nem csak azt nezi, mekkora helyzetben volt a tamado, hanem magat a megvalositast is. Ha peldaul kozepre kur egy labdat, az alacsonyabb szamot fog adni, mintha a kapu szelere helyezne a labdat, mert annal altalaban nehezebb a kapus dolga, nagyobb bravurt kell bemutatnia.Ami a kapusoknál vizsgálva van, merthát a 0,15-es xG-jű blokkolt lövéshez sok köze nem volt.2.38-ra. Amit te nezel, az az xGOT.3.53ra kapott 3 góltKicsit amugy mar erezheto, hogy az embereknek a faszuk megtelt a Gulacsi-Dibusz vitaval, majd Dibusz benazasabol. Toth jol vedett tegnap, de amugy kapott harom golt, Gulacsinal ugyanilyen esetben ment a flame, Dibusznal ugyszinten, Tothot meg egyenesen imadni akarjak az emberek meg igy is, hogy alapvetoen mind Gulanak, mind Dibusznak ugyanugy megvolt legtobbszor ez az egy-ket bravurja. Szerintem meguntak ezt a kapustemat es aki nem Fradista, annak egyszeruen tetszik, hogy jon valaki uj, teljesen tiszta lappal. Szvsz Szappanost is ugyanigy pozitivan fogadtak volna, annyira elege van mindenkinek ebbol a cirkuszbol.2.38ra kapott 3 gólt, de kvázi egyik se volt az ő hibája
Stez
Negritis, a vajda
Sixo
Stez
zacknorb
3 hónapja
Ami a kapusoknál vizsgálva van, merthát a 0,15-es xG-jű blokkolt lövéshez sok köze nem volt.2.38-ra. Amit te nezel, az az xGOT.3.53ra kapott 3 góltKicsit amugy mar erezheto, hogy az embereknek a faszuk megtelt a Gulacsi-Dibusz vitaval, majd Dibusz benazasabol. Toth jol vedett tegnap, de amugy kapott harom golt, Gulacsinal ugyanilyen esetben ment a flame, Dibusznal ugyszinten, Tothot meg egyenesen imadni akarjak az emberek meg igy is, hogy alapvetoen mind Gulanak, mind Dibusznak ugyanugy megvolt legtobbszor ez az egy-ket bravurja. Szerintem meguntak ezt a kapustemat es aki nem Fradista, annak egyszeruen tetszik, hogy jon valaki uj, teljesen tiszta lappal. Szvsz Szappanost is ugyanigy pozitivan fogadtak volna, annyira elege van mindenkinek ebbol a cirkuszbol.2.38ra kapott 3 gólt, de kvázi egyik se volt az ő hibája
Stez
Negritis, a vajda
Sixo
Stez
Poloska vagyok.
3 hónapja
2.38-ra. Amit te nezel, az az xGOT.3.53ra kapott 3 góltKicsit amugy mar erezheto, hogy az embereknek a faszuk megtelt a Gulacsi-Dibusz vitaval, majd Dibusz benazasabol. Toth jol vedett tegnap, de amugy kapott harom golt, Gulacsinal ugyanilyen esetben ment a flame, Dibusznal ugyszinten, Tothot meg egyenesen imadni akarjak az emberek meg igy is, hogy alapvetoen mind Gulanak, mind Dibusznak ugyanugy megvolt legtobbszor ez az egy-ket bravurja. Szerintem meguntak ezt a kapustemat es aki nem Fradista, annak egyszeruen tetszik, hogy jon valaki uj, teljesen tiszta lappal. Szvsz Szappanost is ugyanigy pozitivan fogadtak volna, annyira elege van mindenkinek ebbol a cirkuszbol.2.38ra kapott 3 gólt, de kvázi egyik se volt az ő hibája
Stez
Negritis, a vajda
Sixo
3 hónapja
telex.hu/kulfold/2025/09/10/szerbia-kormany-szurkolok-verolegeny-stadion-anglia-vb-selejtezo-eroszak
Poloska vagyok.
3 hónapja
Moldova GK Cristian Avram on Erling Haaland’s comments during their 11-1 thumping: «He said it wasn’t my fault. He was apologising to me for rushing after every goal. He said they had to keep going because of the goal difference»nem is tudtam, hogy ilyen rendes gyerek ez a Haaland.
buhloone mindstate
3 hónapja
???? itt nincs mi mire gondol. Egyetlen statisztika van ami a kapu teljesítményét méri ezek közül.xG vs XGOT 😊igen, itt is 3.53at írtelefonról ezt találtam meg2.38ra kapott 3 gólt, de kvázi egyik se volt az ő hibája3.53ra kapott 3 gólt
Negritis, a vajda
Sixo
www.eredmenyek.com/merkozes/foci/magyarorszag-MTVhw6Go/portugalia-WvJrjFVN/osszefoglalas/statisztika/0/?mid=prLcIgP7
Negritis, a vajda
Sixo
mittomén ki mire gondol, ráadásul az oldal fele teljesen off
Negritis, a vajda
3 hónapja
xG vs XGOT 😊igen, itt is 3.53at írtelefonról ezt találtam meg2.38ra kapott 3 gólt, de kvázi egyik se volt az ő hibája3.53ra kapott 3 gólt
Negritis, a vajda
Sixo
www.eredmenyek.com/merkozes/foci/magyarorszag-MTVhw6Go/portugalia-WvJrjFVN/osszefoglalas/statisztika/0/?mid=prLcIgP7
Negritis, a vajda
Sixo
mittomén ki mire gondol, ráadásul az oldal fele teljesen off
3 hónapja
igen, itt is 3.53at írtelefonról ezt találtam meg2.38ra kapott 3 gólt, de kvázi egyik se volt az ő hibája3.53ra kapott 3 gólt
Negritis, a vajda
Sixo
Negritis, a vajda
3 hónapja
telefonról ezt találtam meg2.38ra kapott 3 gólt, de kvázi egyik se volt az ő hibája3.53ra kapott 3 gólt
Negritis, a vajda
Sixo
3 hónapja
3.53ra kapott 3 góltKicsit amugy mar erezheto, hogy az embereknek a faszuk megtelt a Gulacsi-Dibusz vitaval, majd Dibusz benazasabol. Toth jol vedett tegnap, de amugy kapott harom golt, Gulacsinal ugyanilyen esetben ment a flame, Dibusznal ugyszinten, Tothot meg egyenesen imadni akarjak az emberek meg igy is, hogy alapvetoen mind Gulanak, mind Dibusznak ugyanugy megvolt legtobbszor ez az egy-ket bravurja. Szerintem meguntak ezt a kapustemat es aki nem Fradista, annak egyszeruen tetszik, hogy jon valaki uj, teljesen tiszta lappal. Szvsz Szappanost is ugyanigy pozitivan fogadtak volna, annyira elege van mindenkinek ebbol a cirkuszbol.2.38ra kapott 3 gólt, de kvázi egyik se volt az ő hibája
Stez
Negritis, a vajda
3 hónapja
Jah, abszolut adom Tothot en is es orulnek, ha megragadna a kapuban. De ervenyes ram is peldaul, amit leirtam, tokom tele ezzel a kapus temaval es tokre adom, hogy jon egy uj arc, aki a jovo embere lehet, tiszta lappal indulva.Kicsit amugy mar erezheto, hogy az embereknek a faszuk megtelt a Gulacsi-Dibusz vitaval, majd Dibusz benazasabol. Toth jol vedett tegnap, de amugy kapott harom golt, Gulacsinal ugyanilyen esetben ment a flame, Dibusznal ugyszinten, Tothot meg egyenesen imadni akarjak az emberek meg igy is, hogy alapvetoen mind Gulanak, mind Dibusznak ugyanugy megvolt legtobbszor ez az egy-ket bravurja. Szerintem meguntak ezt a kapustemat es aki nem Fradista, annak egyszeruen tetszik, hogy jon valaki uj, teljesen tiszta lappal. Szvsz Szappanost is ugyanigy pozitivan fogadtak volna, annyira elege van mindenkinek ebbol a cirkuszbol.2.38ra kapott 3 gólt, de kvázi egyik se volt az ő hibája
Stez
Negritis, a vajda
3 hónapja
YoungZeeZee
9 409
a kora miatt illetve a csampo jobb liga mint a vizz ligaKicsit amugy mar erezheto, hogy az embereknek a faszuk megtelt a Gulacsi-Dibusz vitaval, majd Dibusz benazasabol. Toth jol vedett tegnap, de amugy kapott harom golt, Gulacsinal ugyanilyen esetben ment a flame, Dibusznal ugyszinten, Tothot meg egyenesen imadni akarjak az emberek meg igy is, hogy alapvetoen mind Gulanak, mind Dibusznak ugyanugy megvolt legtobbszor ez az egy-ket bravurja. Szerintem meguntak ezt a kapustemat es aki nem Fradista, annak egyszeruen tetszik, hogy jon valaki uj, teljesen tiszta lappal. Szvsz Szappanost is ugyanigy pozitivan fogadtak volna, annyira elege van mindenkinek ebbol a cirkuszbol.2.38ra kapott 3 gólt, de kvázi egyik se volt az ő hibája
Stez
Negritis, a vajda
3 hónapja
Kicsit amugy mar erezheto, hogy az embereknek a faszuk megtelt a Gulacsi-Dibusz vitaval, majd Dibusz benazasabol. Toth jol vedett tegnap, de amugy kapott harom golt, Gulacsinal ugyanilyen esetben ment a flame, Dibusznal ugyszinten, Tothot meg egyenesen imadni akarjak az emberek meg igy is, hogy alapvetoen mind Gulanak, mind Dibusznak ugyanugy megvolt legtobbszor ez az egy-ket bravurja. Szerintem meguntak ezt a kapustemat es aki nem Fradista, annak egyszeruen tetszik, hogy jon valaki uj, teljesen tiszta lappal. Szvsz Szappanost is ugyanigy pozitivan fogadtak volna, annyira elege van mindenkinek ebbol a cirkuszbol.2.38ra kapott 3 gólt, de kvázi egyik se volt az ő hibája
Stez
3 hónapja
Kicsit amugy mar erezheto, hogy az embereknek a faszuk megtelt a Gulacsi-Dibusz vitaval, majd Dibusz benazasabol. Toth jol vedett tegnap, de amugy kapott harom golt, Gulacsinal ugyanilyen esetben ment a flame, Dibusznal ugyszinten, Tothot meg egyenesen imadni akarjak az emberek meg igy is, hogy alapvetoen mind Gulanak, mind Dibusznak ugyanugy megvolt legtobbszor ez az egy-ket bravurja. Szerintem meguntak ezt a kapustemat es aki nem Fradista, annak egyszeruen tetszik, hogy jon valaki uj, teljesen tiszta lappal. Szvsz Szappanost is ugyanigy pozitivan fogadtak volna, annyira elege van mindenkinek ebbol a cirkuszbol.
3 hónapja
Szerintem ennél azért kacifántosabb. Alapban a Fradisták támadják az MLSZ-t és a többi klub szurkolója is úgy érzi, hogy most támadják őket a sok büntivel. A CB-t évek óta basztatják a Fradisták és most is kb az volt a szitu, hogy ha a CB nem áll a klubszurkolók mellé, akkor megrendszabályozzák őket. CB-nek amúgy szerintem nincs baja az MLSZ-szel, sokszor kaptak ők jegyet, ebből volt is balhé.
3 hónapja
Az MLSZ burkoltan üzent a videóval a kapu mögötti csoportnak, akik vérig sértődtek, pedig amit benne látni, hallani, azok igazak. Fáj nekik az igazság, ezért bedurciztak."Amikor egy új játékost behívok, akkor azt tartsák tiszteletbe, mert van oka, hogy meghívtam. Senki nem befolyásol ezekben a döntéseimben, csak azt hívom be, aki szerintem megérdemli azt.”olvassa a fórumot is az nso kommentek mellett?
😀😀😀DDDDD
JC6 (Mr. Miele)
egyébként mi ez a cb vs mlsz?
peach
5 percen át nem szurkoltak, ment a buzi MLSZ meg a szarházi MLSZ egész meccsen.
Ami fura volt hogy eddig az egész stadion nyomta a Marco - Rossi kilátást, de most gyorsan elhalt és nem is lehetett annyira kivenni.