Soccer

41 feliratkozó

3 hónapja
peach Atlanta Falcons 15 608 — a new hope (again)
"Amikor egy új játékost behívok, akkor azt tartsák tiszteletbe, mert van oka, hogy meghívtam. Senki nem befolyásol ezekben a döntéseimben, csak azt hívom be, aki szerintem megérdemli azt.”

😀😀😀DDDDD
JC6 (Mr. Miele)
olvassa a fórumot is az nso kommentek mellett?

egyébként mi ez a cb vs mlsz?

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
3 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 920 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Lol

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
3 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 814 — Kinek mit intézett a kormánya
viszont így már arra fogadnék, hogy az interkontinentális pótselejtezőt afrikai csapat nyeri majd.
deyell
2 csapat jut ki onnan, a 2 legmagasabb világranglista helyezettek byeon lesznek, a többit sorsolják össze

Poloska vagyok.
3 hónapja
YoungZeeZee 9 409
csak a masodik felidot lattam.
a portugalok azt toltak elonyben amit nekunk kellett volna az irek ellen.
huztak az idot ugy h naluk volt a labda.jarattak.
soha nem ertettem fociban mikor a hatranyban levo csapat visszaall a terfelere es var h jojjon az elonyben levo.
en anti edzo lenek es szolnek a csapatomnak h passzolgassatok hatul.
ergo minosegben jobbak a portugalok.
ket pontot vartam egy lett.
3 hónapja
deyell Las Vegas Raiders 12 229
Venezuelának meg nem sikerült az interkonti pótselejtezőre bejutni, Bolívia megy oda, miuán verték a Selecaot
zacknorb
De bakker ez mi, hogy történelmi lehetőség előtt állnak aztán kapnak otthon HATOT Kolumbiától, akinek már semmi tétje nem volt az ég világon ennek a meccsnek? Az első félidő még hagyján, vezettek kétszer is és egál lett, de a második félidőben mi a rossebet csináltak?

Curacao hozta a papírformát, Haitinél meg Nazon mesterhármas fél óra alatt (a szünetben állt be), CRC ellen azért az derék.
warr_b
lol. a brazilok trollkodtak egy sort. viszont így már arra fogadnék, hogy az interkontinentális pótselejtezőt afrikai csapat nyeri majd.

buhloone mindstate

3 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 839 — Whoops, looks like something went wrong.
Na, a Mister a sajttajon ratett egy lapattal, nagyon nagyot megy.
Stez
szuletesnapjan hagyj csinaljon mar bmit amit akar. lehet mar o is be volt rugva mint Dzsoki.
sztem ebben a selejtezo sorozatban nem lesz olyan meccs mikor ne birozna.
csebi
most mondom, hogy Jerevanban a talaj lesz a problema es a szel😃
Kenny
Tegnap az ormenyek abszolut jo palyan nyomtak otthon az irek ellen.

Hozzateszem, az egesz meccsen kb nem reklamaltak a kemeny ir belepokre, kussban jatszottak, igazabol a semmibol csaptak egyet kontrabol, majd ahogy kinyiltak jobban az irek, jo par helyzetet kialakotottak az ormenyek, lohettek volna otot. De mar a selejtezo elott azon a velemenyen voltam, hogy az irek felelmetesen gyengek, az ormenyek legalabb egyszer meg fogjak oket lepni. Minket szvsz nem fognak es verjuk oket oda-vissza.

3 hónapja
JéBé Green Bay Packers 7 725
Dominik nem nyilatkozott sehol vagy csak en nem talalom?
3 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 920 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Venezuelának meg nem sikerült az interkonti pótselejtezőre bejutni, Bolívia megy oda, miuán verték a Selecaot
zacknorb
De bakker ez mi, hogy történelmi lehetőség előtt állnak aztán kapnak otthon HATOT Kolumbiától, akinek már semmi tétje nem volt az ég világon ennek a meccsnek? Az első félidő még hagyján, vezettek kétszer is és egál lett, de a második félidőben mi a rossebet csináltak?

Curacao hozta a papírformát, Haitinél meg Nazon mesterhármas fél óra alatt (a szünetben állt be), CRC ellen azért az derék.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
3 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 814 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
3 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 424 — LIGHTS OUT!
Mekkora meccsek voltak hajnalban a Curacao-Bermuda meg a Costa Rica-Haiti.

3 hónapja
Matthew99 New Orleans Saints 10 097 — Invisible man
Stez
szuletesnapjan hagyj csinaljon mar bmit amit akar. lehet mar o is be volt rugva mint Dzsoki.
csebi
Kenny
Meg a bíró. Ha lesz azért, ha nem azért.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
3 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 361 — Omar's Coming Yo!
Stez
csebi

3 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 937 — Lucas Scott
Stez

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 537
"Amikor egy új játékost behívok, akkor azt tartsák tiszteletbe, mert van oka, hogy meghívtam. Senki nem befolyásol ezekben a döntéseimben, csak azt hívom be, aki szerintem megérdemli azt.”

😀😀😀DDDDD
3 hónapja

3 hónapja
Es elkezd birozni. Elkepeszto.
Stez
Mit bírózik?
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Beszolt megint mindenkinek, meg sertodott kisfiuban tolta. Az ir meccs kapcsan meg mondta, hogy az a biron mult.

3 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 993 — The Mathematician
Rossi nyilatkozat olvasható valahol?

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
Foresz Denver Broncos 888 — Broncos
Nemtom volt-e már,de a norvégek rendesen lelépték a moldávokat.... 11-1 😮

Szerkesztette: Foresz
3 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 993 — The Mathematician
Azért az örményeket telt ház előtt bedaráljuk, az nem is kérdés. Kint, szar pályán, párás levegőben tűzforró lesz
JC6 (Mr. Miele)
Ahogy az írek ellen se volt kérdés mi lesz 0-2rol

Oh wait

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 539 — Saturday Night Lights
Jó úton járunk. Meglehet a vébé. Mondjuk be is basztam.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
3 hónapja
Kopasz kókler
3 hónapja
Birozik és jön a szerencsével 😆😆😆
JC6 (Mr. Miele)
Apja faszát azt
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Mondjuk a szerencsével jöhet, én emlékszem azokra az egyáltalán nem kihangsúlyozott szerencsénk volt mondásokra 2-3 éve.

Poloska vagyok.
3 hónapja
ozibozi New York Giants 20 239
Ki fog gólt lőni?
3 hónapja
Azért az örményeket telt ház előtt bedaráljuk, az nem is kérdés. Kint, szar pályán, párás levegőben tűzforró lesz
3 hónapja
ozibozi New York Giants 20 239
A kopasz szánalmas ezzel a bírótással