Soccer
41 feliratkozó
3 hónapja
"Amikor egy új játékost behívok, akkor azt tartsák tiszteletbe, mert van oka, hogy meghívtam. Senki nem befolyásol ezekben a döntéseimben, csak azt hívom be, aki szerintem megérdemli azt.”olvassa a fórumot is az nso kommentek mellett?
😀😀😀DDDDD
JC6 (Mr. Miele)
egyébként mi ez a cb vs mlsz?
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
3 hónapja
Lol

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
3 hónapja
viszont így már arra fogadnék, hogy az interkontinentális pótselejtezőt afrikai csapat nyeri majd.2 csapat jut ki onnan, a 2 legmagasabb világranglista helyezettek byeon lesznek, a többit sorsolják össze
deyell
Poloska vagyok.
3 hónapja
YoungZeeZee
9 409
csak a masodik felidot lattam.a portugalok azt toltak elonyben amit nekunk kellett volna az irek ellen.
huztak az idot ugy h naluk volt a labda.jarattak.
soha nem ertettem fociban mikor a hatranyban levo csapat visszaall a terfelere es var h jojjon az elonyben levo.
en anti edzo lenek es szolnek a csapatomnak h passzolgassatok hatul.
ergo minosegben jobbak a portugalok.
ket pontot vartam egy lett.
3 hónapja
lol. a brazilok trollkodtak egy sort. viszont így már arra fogadnék, hogy az interkontinentális pótselejtezőt afrikai csapat nyeri majd.Venezuelának meg nem sikerült az interkonti pótselejtezőre bejutni, Bolívia megy oda, miuán verték a SelecaotDe bakker ez mi, hogy történelmi lehetőség előtt állnak aztán kapnak otthon HATOT Kolumbiától, akinek már semmi tétje nem volt az ég világon ennek a meccsnek? Az első félidő még hagyján, vezettek kétszer is és egál lett, de a második félidőben mi a rossebet csináltak?
zacknorb
Curacao hozta a papírformát, Haitinél meg Nazon mesterhármas fél óra alatt (a szünetben állt be), CRC ellen azért az derék.
warr_b
buhloone mindstate
3 hónapja
Tegnap az ormenyek abszolut jo palyan nyomtak otthon az irek ellen.most mondom, hogy Jerevanban a talaj lesz a problema es a szel😃Na, a Mister a sajttajon ratett egy lapattal, nagyon nagyot megy.szuletesnapjan hagyj csinaljon mar bmit amit akar. lehet mar o is be volt rugva mint Dzsoki.
Stez
sztem ebben a selejtezo sorozatban nem lesz olyan meccs mikor ne birozna.
csebi
Kenny
Hozzateszem, az egesz meccsen kb nem reklamaltak a kemeny ir belepokre, kussban jatszottak, igazabol a semmibol csaptak egyet kontrabol, majd ahogy kinyiltak jobban az irek, jo par helyzetet kialakotottak az ormenyek, lohettek volna otot. De mar a selejtezo elott azon a velemenyen voltam, hogy az irek felelmetesen gyengek, az ormenyek legalabb egyszer meg fogjak oket lepni. Minket szvsz nem fognak es verjuk oket oda-vissza.
3 hónapja
Dominik nem nyilatkozott sehol vagy csak en nem talalom?
3 hónapja
Venezuelának meg nem sikerült az interkonti pótselejtezőre bejutni, Bolívia megy oda, miuán verték a SelecaotDe bakker ez mi, hogy történelmi lehetőség előtt állnak aztán kapnak otthon HATOT Kolumbiától, akinek már semmi tétje nem volt az ég világon ennek a meccsnek? Az első félidő még hagyján, vezettek kétszer is és egál lett, de a második félidőben mi a rossebet csináltak?
zacknorb
Curacao hozta a papírformát, Haitinél meg Nazon mesterhármas fél óra alatt (a szünetben állt be), CRC ellen azért az derék.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
3 hónapja
Venezuelának meg nem sikerült az interkonti pótselejtezőre bejutni, Bolívia megy oda, miuán verték a Selecaot
Poloska vagyok.
3 hónapja
Mekkora meccsek voltak hajnalban a Curacao-Bermuda meg a Costa Rica-Haiti.
3 hónapja
Meg a bíró. Ha lesz azért, ha nem azért.most mondom, hogy Jerevanban a talaj lesz a problema es a szel😃Na, a Mister a sajttajon ratett egy lapattal, nagyon nagyot megy.szuletesnapjan hagyj csinaljon mar bmit amit akar. lehet mar o is be volt rugva mint Dzsoki.
Stez
csebi
Kenny

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
3 hónapja
most mondom, hogy Jerevanban a talaj lesz a problema es a szel😃Na, a Mister a sajttajon ratett egy lapattal, nagyon nagyot megy.szuletesnapjan hagyj csinaljon mar bmit amit akar. lehet mar o is be volt rugva mint Dzsoki.
Stez
csebi
3 hónapja
Na, a Mister a sajttajon ratett egy lapattal, nagyon nagyot megy.szuletesnapjan hagyj csinaljon mar bmit amit akar. lehet mar o is be volt rugva mint Dzsoki.
Stez
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
"Amikor egy új játékost behívok, akkor azt tartsák tiszteletbe, mert van oka, hogy meghívtam. Senki nem befolyásol ezekben a döntéseimben, csak azt hívom be, aki szerintem megérdemli azt.” 😀😀😀DDDDD
3 hónapja
Na, a Mister a sajttajon ratett egy lapattal, nagyon nagyot megy.
3 hónapja
Beszolt megint mindenkinek, meg sertodott kisfiuban tolta. Az ir meccs kapcsan meg mondta, hogy az a biron mult.Es elkezd birozni. Elkepeszto.Mit bírózik?
Stez
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
3 hónapja
Rossi nyilatkozat olvasható valahol?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
Azért az örményeket telt ház előtt bedaráljuk, az nem is kérdés. Kint, szar pályán, párás levegőben tűzforró leszAhogy az írek ellen se volt kérdés mi lesz 0-2rol
JC6 (Mr. Miele)
Oh wait
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
Jó úton járunk. Meglehet a vébé. Mondjuk be is basztam.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
3 hónapja
Kopasz kókler
3 hónapja
Mondjuk a szerencsével jöhet, én emlékszem azokra az egyáltalán nem kihangsúlyozott szerencsénk volt mondásokra 2-3 éve.Birozik és jön a szerencsével 😆😆😆Apja faszát azt
JC6 (Mr. Miele)
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Poloska vagyok.
3 hónapja
Ki fog gólt lőni?
3 hónapja
Azért az örményeket telt ház előtt bedaráljuk, az nem is kérdés. Kint, szar pályán, párás levegőben tűzforró lesz
3 hónapja
A kopasz szánalmas ezzel a bírótással