NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 5 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

3 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 173 — #NoStress
Sőt, ha a portugálok szépen végigvernek mindenkit, mi meg kétszer az örményeket, akkor az ír-örmeny meccs eredményétől függően az írek ellen itthon akár ki is kaphatunk, de a döntetlen simán elég.

3 hónapja
Foresz Denver Broncos 888 — Broncos
Varga kurva jó volt megint, érthetetlen mit keres ő még itthon.. Kerkeznek volt már jó meccse a válogatottban? Szobó meg elemi hibát vétett, ha hibázott Kerkez (sztem igen), ha nem..
Szesze
Vargával 1 baj van..agyilag zokni
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
focisták többsége azért nem agysebész.. szerintem bármelyik top bajnokság középcsapatában simán megállná a helyét, egyedül a sebessége nem az igazi, de így is kurva jó középcsatár
Szesze
Ja,kicsit fiatalabb lenne,szerintem ilyen francia meg olasz középcsapatokba simán kezdene.
3 hónapja
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
Varga kurva jó volt megint, érthetetlen mit keres ő még itthon.. Kerkeznek volt már jó meccse a válogatottban? Szobó meg elemi hibát vétett, ha hibázott Kerkez (sztem igen), ha nem..
Szesze
focisták többsége azért nem agysebész.. szerintem bármelyik top bajnokság középcsapatában simán megállná a helyét, egyedül a sebessége nem az igazi, de így is kurva jó középcsatár
3 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 840 — Whoops, looks like something went wrong.
Egész meccsen úgy játszottak velünk mint macska a gombolyaggal....
Ket lovesunkbol lett ket gol. De amugy en a portugaloknal sem lattam tul sok nagy helyzetet, az elso goljuk totalis benazas utan jott, aztan egy tizi, a vegen meg tavolrol okosan bekurta a gyerek. De nagy helyzetukre nem igazan emlekszem CR lovesen kivul, amit Toth vedett az elejen.

3 hónapja
ozibozi New York Giants 20 242
Szesze
És taktikát is csak nagyvonalakban képes értelmezni, ösztönös faszi
3 hónapja
gamerkr Green Bay Packers 11 538 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
A Himnusz után Buzi Mlsz jól hallottam? 😊

3 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 398 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Szesze

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
3 hónapja
Az a baj hogy ez így volt, más kávéház, kis szerencsével lehetett volna
3 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 941 — Lucas Scott
Bozsik meg a Fortuna… istenem

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 825 — Kinek mit intézett a kormánya
Kár, mindkét meccsben lehetett volna több, mint amennyi végül lett.

Ezzel együtt a sorsunk a saját kezünkben, legalábbis ami a 2. helyet illeti.
Kampman
Ergo várható eredmények várhatón felüli játékképpel.

Poloska vagyok.
3 hónapja
fake.id 1 329 — tush push aficionado
elképesztőnek tartom, hogy a közvetlen világelitbe tartozó, a legutóbbi ebn a nyolc között nagy nehezen kizúgó portugáloknál ez a vén csotrogány, bullshit bajnokságban alibiző hisztiánó még mindig az univerzum közepe
fake.id
Zseni a csávó.
Őszentsége Sobri Jóska
az elmúlt 10-15 évben pont az volt a croni lore, hogy a zseni az messzi, ő viszont annyit dolgozott a focipályákon betöltött státuszáért, ami emberi szavakkal körülírhatatlan nem?
fake.id
De. De az, hogy a világ egyik legjobb válogatottjában még 40 fölött is meghatározó, az azt jelenti, hogy mindezek mellé még zseni is.
Őszentsége Sobri Jóska
sztem csak elveszi a levegőt a fiatalabbak elől. 2004ben a már vb győztes scolarinak volt annyi esze, hogy az első meccs után teret adott neki. martinez meg a belgákból sem hozta ki a maximumot, persze hogy ugyanezt csinálja a portugálokkal is. a játékoskeret minőségéhez semmi köze a szövkapnak
3 hónapja
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
3 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 031
Ez volt a realitás

3 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 173 — #NoStress
A mai forduló után 10 ponttal már matematikailag is sima a második hely.

3 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 825 — Kinek mit intézett a kormánya
elképesztőnek tartom, hogy a közvetlen világelitbe tartozó, a legutóbbi ebn a nyolc között nagy nehezen kizúgó portugáloknál ez a vén csotrogány, bullshit bajnokságban alibiző hisztiánó még mindig az univerzum közepe
fake.id
Zseni a csávó.
Őszentsége Sobri Jóska
az elmúlt 10-15 évben pont az volt a croni lore, hogy a zseni az messzi, ő viszont annyit dolgozott a focipályákon betöltött státuszáért, ami emberi szavakkal körülírhatatlan nem?
fake.id
De. De az, hogy a világ egyik legjobb válogatottjában még 40 fölött is meghatározó, az azt jelenti, hogy mindezek mellé még zseni is.
Őszentsége Sobri Jóska
Vagy hogy mivel ő már nagyobb, mint a válogatott, építeni kell rá.

Poloska vagyok.
3 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 398 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......

Draft

3 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 926 — Cowboys fan
hogy a faszomba alszik bele egy PL jatekosunk ebbe?
Kenny
Szar passz is volt
csebi
A passz nagyobb hiba volt szvsz, mint a megelozes. Oda nem adunk igy labdat.
Stez
Teljesen jó ütemben ment a passz, csak Kerkez befékezett, mert mindenáron maga mögé akarta pörgetni. Ha kifutja, és visszapasszol a védelemhez v kapusig, akkor onna valaki felkurja előre, es nincs gól.
slowmotion
Kockazatos passz volt, semmi szukseg sem lett volna ra ilyen helyzetben. Pont, hogy lassitanunk kellett volna a jatekot, folosleges volt ezt odaeeroltetni.
Stez
Végülis mindent is meg lehet magyarázni. Az egyetlen passzopciója Szalai volt a szelen, akinek a passzopciója éppen elszaladt előle. Bár persze ha felkúrja előre, akkor nem kapunk gólt belőle. Ettől függetlenül a passz ha kockázatos is volt, de abszolút ütemre és lábra ment volna.
3 hónapja
Most nem jött a Rossi mákfaktor....
Az mostanában amugysem állandó. Moneytimeban annyira nem jó a sorozata az utóbbi 1-2 évben

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
Érik az örmény sztori.
Baltás koreográfia már készül

Szerkesztette: ozibozi
3 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 031
Kár, mindkét meccsben lehetett volna több, mint amennyi végül lett.

Ezzel együtt a sorsunk a saját kezünkben, legalábbis ami a 2. helyet illeti.

3 hónapja
Oldalra hátra nem előre, hova sietett?
3 hónapja
Sikerült 3 pontot benn hagyni a zsákban

3 hónapja
Most nem jött a Rossi mákfaktor....

Draft

3 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 541 — Saturday Night Lights
Nagy meccs volt.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
3 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 926 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
A Benin-Lesotho meg technikai problémák miatt nem kezdődött el 😄
warr_b
katonai puccs vagy mi történt?
Kampman
Világítás gond (amúgy asszem Elefántcsontparton lenne a meccs).

Vagy amit csebi írt.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta