NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
Denver Broncos - Jacksonville Jaguars
131
15
22:05
RedZone week 16
83
15
19:00
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
64
18
22:25
Arizona Cardinals - Atlanta Falcons
13
3
22:05
Houston Texans - Las Vegas Raiders
9
4
22:25
Soccer
41 feliratkozó
3 hónapja
Sőt, ha a portugálok szépen végigvernek mindenkit, mi meg kétszer az örményeket, akkor az ír-örmeny meccs eredményétől függően az írek ellen itthon akár ki is kaphatunk, de a döntetlen simán elég.
3 hónapja
Ja,kicsit fiatalabb lenne,szerintem ilyen francia meg olasz középcsapatokba simán kezdene.focisták többsége azért nem agysebész.. szerintem bármelyik top bajnokság középcsapatában simán megállná a helyét, egyedül a sebessége nem az igazi, de így is kurva jó középcsatárVarga kurva jó volt megint, érthetetlen mit keres ő még itthon.. Kerkeznek volt már jó meccse a válogatottban? Szobó meg elemi hibát vétett, ha hibázott Kerkez (sztem igen), ha nem..Vargával 1 baj van..agyilag zokni
Szesze
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Szesze
3 hónapja
focisták többsége azért nem agysebész.. szerintem bármelyik top bajnokság középcsapatában simán megállná a helyét, egyedül a sebessége nem az igazi, de így is kurva jó középcsatárVarga kurva jó volt megint, érthetetlen mit keres ő még itthon.. Kerkeznek volt már jó meccse a válogatottban? Szobó meg elemi hibát vétett, ha hibázott Kerkez (sztem igen), ha nem..Vargával 1 baj van..agyilag zokni
Szesze
3 hónapja
Egész meccsen úgy játszottak velünk mint macska a gombolyaggal....Ket lovesunkbol lett ket gol. De amugy en a portugaloknal sem lattam tul sok nagy helyzetet, az elso goljuk totalis benazas utan jott, aztan egy tizi, a vegen meg tavolrol okosan bekurta a gyerek. De nagy helyzetukre nem igazan emlekszem CR lovesen kivul, amit Toth vedett az elejen.
3 hónapja
És taktikát is csak nagyvonalakban képes értelmezni, ösztönös fasziVarga kurva jó volt megint, érthetetlen mit keres ő még itthon.. Kerkeznek volt már jó meccse a válogatottban? Szobó meg elemi hibát vétett, ha hibázott Kerkez (sztem igen), ha nem..Vargával 1 baj van..agyilag zokni
Szesze
3 hónapja
A Himnusz után Buzi Mlsz jól hallottam? 😊
3 hónapja
Varga kurva jó volt megint, érthetetlen mit keres ő még itthon.. Kerkeznek volt már jó meccse a válogatottban? Szobó meg elemi hibát vétett, ha hibázott Kerkez (sztem igen), ha nem..Vargával 1 baj van..agyilag zokni
Szesze
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
3 hónapja
Egész meccsen úgy játszottak velünk mint macska a gombolyaggal....Az a baj hogy ez így volt, más kávéház, kis szerencsével lehetett volna
3 hónapja
Bozsik meg a Fortuna… istenem
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
Kár, mindkét meccsben lehetett volna több, mint amennyi végül lett.Ergo várható eredmények várhatón felüli játékképpel.
Ezzel együtt a sorsunk a saját kezünkben, legalábbis ami a 2. helyet illeti.
Kampman
Poloska vagyok.
3 hónapja
sztem csak elveszi a levegőt a fiatalabbak elől. 2004ben a már vb győztes scolarinak volt annyi esze, hogy az első meccs után teret adott neki. martinez meg a belgákból sem hozta ki a maximumot, persze hogy ugyanezt csinálja a portugálokkal is. a játékoskeret minőségéhez semmi köze a szövkapnakDe. De az, hogy a világ egyik legjobb válogatottjában még 40 fölött is meghatározó, az azt jelenti, hogy mindezek mellé még zseni is.az elmúlt 10-15 évben pont az volt a croni lore, hogy a zseni az messzi, ő viszont annyit dolgozott a focipályákon betöltött státuszáért, ami emberi szavakkal körülírhatatlan nem?elképesztőnek tartom, hogy a közvetlen világelitbe tartozó, a legutóbbi ebn a nyolc között nagy nehezen kizúgó portugáloknál ez a vén csotrogány, bullshit bajnokságban alibiző hisztiánó még mindig az univerzum közepeZseni a csávó.
fake.id
Őszentsége Sobri Jóska
fake.id
Őszentsége Sobri Jóska
3 hónapja
Varga kurva jó volt megint, érthetetlen mit keres ő még itthon.. Kerkeznek volt már jó meccse a válogatottban? Szobó meg elemi hibát vétett, ha hibázott Kerkez (sztem igen), ha nem..
3 hónapja
Egész meccsen úgy játszottak velünk mint macska a gombolyaggal....Ez volt a realitás
3 hónapja
A mai forduló után 10 ponttal már matematikailag is sima a második hely.
3 hónapja
Vagy hogy mivel ő már nagyobb, mint a válogatott, építeni kell rá.De. De az, hogy a világ egyik legjobb válogatottjában még 40 fölött is meghatározó, az azt jelenti, hogy mindezek mellé még zseni is.az elmúlt 10-15 évben pont az volt a croni lore, hogy a zseni az messzi, ő viszont annyit dolgozott a focipályákon betöltött státuszáért, ami emberi szavakkal körülírhatatlan nem?elképesztőnek tartom, hogy a közvetlen világelitbe tartozó, a legutóbbi ebn a nyolc között nagy nehezen kizúgó portugáloknál ez a vén csotrogány, bullshit bajnokságban alibiző hisztiánó még mindig az univerzum közepeZseni a csávó.
fake.id
Őszentsége Sobri Jóska
fake.id
Őszentsége Sobri Jóska
Poloska vagyok.
3 hónapja
Egész meccsen úgy játszottak velünk mint macska a gombolyaggal....
Draft

3 hónapja
Végülis mindent is meg lehet magyarázni. Az egyetlen passzopciója Szalai volt a szelen, akinek a passzopciója éppen elszaladt előle. Bár persze ha felkúrja előre, akkor nem kapunk gólt belőle. Ettől függetlenül a passz ha kockázatos is volt, de abszolút ütemre és lábra ment volna.Kockazatos passz volt, semmi szukseg sem lett volna ra ilyen helyzetben. Pont, hogy lassitanunk kellett volna a jatekot, folosleges volt ezt odaeeroltetni.Teljesen jó ütemben ment a passz, csak Kerkez befékezett, mert mindenáron maga mögé akarta pörgetni. Ha kifutja, és visszapasszol a védelemhez v kapusig, akkor onna valaki felkurja előre, es nincs gól.A passz nagyobb hiba volt szvsz, mint a megelozes. Oda nem adunk igy labdat.hogy a faszomba alszik bele egy PL jatekosunk ebbe?Szar passz is volt
Kenny
csebi
Stez
slowmotion
Stez
3 hónapja
Most nem jött a Rossi mákfaktor....Az mostanában amugysem állandó. Moneytimeban annyira nem jó a sorozata az utóbbi 1-2 évben
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
Kár, mindkét meccsben lehetett volna több, mint amennyi végül lett.Ezzel együtt a sorsunk a saját kezünkben, legalábbis ami a 2. helyet illeti.
3 hónapja
Oldalra hátra nem előre, hova sietett?
3 hónapja
Sikerült 3 pontot benn hagyni a zsákban
3 hónapja
Most nem jött a Rossi mákfaktor....
Draft

3 hónapja
Nagy meccs volt.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
3 hónapja
Világítás gond (amúgy asszem Elefántcsontparton lenne a meccs).A Benin-Lesotho meg technikai problémák miatt nem kezdődött el 😄katonai puccs vagy mi történt?
warr_b
Kampman
Vagy amit csebi írt.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta