Soccer
41 feliratkozó
3 hónapja
BAAALLLFFGAAASSSZZHOOOKKK
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
3 hónapja
Nem lehet teljes bizonyossággal megmondani, hogy fejben rendben rendben van-e. Fizikailag mindenképp. Kiváló egyéni teljesítmény.Na bazz...
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
3 hónapja
Gyors vót
3 hónapja
Nem gondoltam hogy gólt látok ha bekapcsolom a végét 😀Minden meccs végén várunk
Drip
3 hónapja
Helyzetkihasználás legalább jó. Kétszer jutunk el a kapuig, két gól

3 hónapja
góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóólSpoiler 😕
Varga!
NB2
Te se az m4sport.hu-n nézed gondolom 😀

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
3 hónapja
Mondtam hogy komoly ember ez a Varga bármennyire buta is. Ösztönös faszi🍺🍺🍺
3 hónapja
Amúgy nagyot röhögnék, ha most mg mi rúgnánk b a 2-2-t jelentő gólt a 93. percben.10 percet tévedtem, bocsi. 😀 Remélem nem "túl korán"' jött a gól.
iktriad
3 hónapja
Bazzeg Kluivert nem fejelt igy. Ez masterclass.
3 hónapja
Nem gondoltam hogy gólt látok ha bekapcsolom a végét 😀
3 hónapja
Pont ő fog kurvára hiányozni Örményország ellen..
Draft

3 hónapja
35 másodperc a kommented és a gól között nálamgóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóólbazmeg mennyivel vagy előttem?!
Varga!
NB2
Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
Amúgy nagyot röhögnék, ha most mg mi rúgnánk b a 2-2-t jelentő gólt a 83. percben.kijavítottam 😊
iktriad
3 hónapja
Amúgy nagyot röhögnék, ha most mg mi rúgnánk b a 2-2-t jelentő gólt a 93. percben.Majdnem. 83. perc lett
iktriad
3 hónapja
Ennyi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóólbazmeg mennyivel vagy előttem?!
Varga!
NB2
3 hónapja
Hoppá
Draft

3 hónapja
A felét Haaland rúgta.Norvégok meg már lőttek 10etKomolyan veszik ezt a gólarány számít dolgot
zacknorb
ozibozi
3 hónapja
az elmúlt 10-15 évben pont az volt a croni lore, hogy a zseni az messzi, ő viszont annyit dolgozott a focipályákon betöltött státuszáért, ami emberi szavakkal körülírhatatlan nem? mondjuk tök mindegy olyan szempontból, hogy töketlen a szövkapjuk. 3 meccs után elkussolna a hazai közvéleményük, ha látnák, hogy az isteni rinyáldó nélkül mennyivel jobban játszik a csapatukelképesztőnek tartom, hogy a közvetlen világelitbe tartozó, a legutóbbi ebn a nyolc között nagy nehezen kizúgó portugáloknál ez a vén csotrogány, bullshit bajnokságban alibiző hisztiánó még mindig az univerzum közepeZseni a csávó.
fake.id
Őszentsége Sobri Jóska
3 hónapja
kik vannak sárga veszélyben nálunk amúgy?mer én lehet lehoznám őket
3 hónapja
Amúgy nagyot röhögnék, ha most mg mi rúgnánk b a 2-2-t jelentő gólt a 93. percben.