Soccer
41 feliratkozó
3 hónapja
Nem lett volna rossz az irek ellen, csak a ket kurva nagy helyzetet elpuskazta, ami utolag sokba kerult.Amúgy ma Bolla is elég szürkeszombaton is szídta itt mindenki, mint a bokrot. tök mindegy
csebi
fake.id
3 hónapja
Na most egy Szoboszlai-szabad
3 hónapja
Na esély
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
3 hónapja
Szombaton jól játszott csak a befejezéséi voltak szarok. Ma mintha pályán sem lenneAmúgy ma Bolla is elég szürkeszombaton is szídta itt mindenki, mint a bokrot. tök mindegy
csebi
fake.id
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
Te szivarvanypeter fan club tagMegvan a Dibusz utód(Neki kellett volna védenie az írek ellen is...)
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
iktriad
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
* isŐ is fog remélhetőleg majd az írek ellenMegvan a Dibusz utód(Neki kellett volna védenie az írek ellen is...)
iktriad
ozibozi
3 hónapja
Pedig szabálykönyben tényleg úgy van, ahogy Hurka írta.Az érdekes mert jópár meccset láttam idén spanyol,angol bajnokikon ahol ujrafújtak egy kihagyott büntetöt azért mert belépett az ellenfél játékosa. És nem volt hatással a játékra mert a kapus vagy megfogta vagy szögletre vagy oldalra ütötte a labdát, vagy mellélőtték.Nem, itt már változott a szabály tavaly - csak akkor ismétlik meg, ha a belépő játékos utána hatással van a játékra (pl.a kipattanó labdát ő játssza meg).Pedig Tóth még jó helyre is vetődött, de remek tizi volt.Nego még ide is beugrott, ha ki is védi újra lett volna rúgatva
iktriad
kapitnono
Hurka
kapitnono
Poloska vagyok.
3 hónapja
Ő is fog remélhetőleg majd az írek ellenMegvan a Dibusz utód(Neki kellett volna védenie az írek ellen is...)
iktriad
3 hónapja
Amúgy ma Bolla is elég szürke
3 hónapja
Megvan a Dibusz utód(Neki kellett volna védenie az írek ellen is...)
3 hónapja
A szabálytalanságnak definíció szerint nem kritériuma a szándékosság.
3 hónapja
Dibusz nem baj ha sérült marad a válogatott szünetekre
3 hónapja
Szabálykönyv szerint jogos volt sajnos.Meg lehetett adni ezt nem vitatom, adtak ennèl kevesebbèrt is, csak pláne ha már van VAR akkor jobban lehetne mèrlegelni, hogy mennyire volt szándèkos ès a játèkot akadályozó ès mennyire nem. Ha mi kapjuk így meg a tizit akkor is ezt mondom.én értem miért fáj, de sztem egy 10ből 9x bünti
dande2
Negritis, a vajda
Az más kérdés, hogy a szabály nem teljesen jó.
3 hónapja
Megvan a Dibusz utód
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
3 hónapja
Az érdekes mert jópár meccset láttam idén spanyol,angol bajnokikon ahol ujrafújtak egy kihagyott büntetöt azért mert belépett az ellenfél játékosa. És nem volt hatással a játékra mert a kapus vagy megfogta vagy szögletre vagy oldalra ütötte a labdát, vagy mellélőtték.Nem, itt már változott a szabály tavaly - csak akkor ismétlik meg, ha a belépő játékos utána hatással van a játékra (pl.a kipattanó labdát ő játssza meg).Pedig Tóth még jó helyre is vetődött, de remek tizi volt.Nego még ide is beugrott, ha ki is védi újra lett volna rúgatva
iktriad
kapitnono
Hurka

3 hónapja
Meg lehetett adni ezt nem vitatom, adtak ennèl kevesebbèrt is, csak pláne ha már van VAR akkor jobban lehetne mèrlegelni, hogy mennyire volt szándèkos ès a játèkot akadályozó ès mennyire nem. Ha mi kapjuk így meg a tizit akkor is ezt mondom.én értem miért fáj, de sztem egy 10ből 9x bünti
dande2
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
Már csak a lomha Tóth barna kellene
3 hónapja
Meg lehetett adni ezt nem vitatom, adtak ennèl kevesebbèrt is, csak pláne ha már van VAR akkor jobban lehetne mèrlegelni, hogy mennyire volt szándèkos ès a játèkot akadályozó ès mennyire nem. Ha mi kapjuk így meg a tizit akkor is ezt mondom.
3 hónapja
Az a vicc hogy 4 EL meccs alatt szokott 3 sárgát kapni és 1 meccs bant.Ez a baj Varga Barni al,hogy agyilag egy zokninem az a baj hogy buta mint a tök
hanem hogy hozzá van szokva hogy azt csinál amit akar mer a Fradinak mindent IS lehet
Negritis, a vajda
Poloska vagyok.
3 hónapja
Mondjuk ilyen 73-75%!labdabirtoklás ilyen SAN Marinók ellen szokott lenni, mert Luxemburg, Andorra már keményebben nyomja
3 hónapja
Még megragadtak a 90-es években, mikor volt olyan poszt a butáknak, hogy söprögető, akinek nem volt más dolga, mint előre rúgni a labdát vaktában. Na ő azSzalai istenemEgyáltalán örüljünk h mem felszabadítani próbált onnan 😉
Negritis, a vajda
csebi
3 hónapja
Bejött Lukács, majd ő rúg egyet. Őt is mi(=Honvéd) termeltük ki a magyar labdarúgásnak,
3 hónapja
Egyébként a török császár kint van a meccsen?