Soccer

41 feliratkozó

3 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 360 — Omar's Coming Yo!
meghigy nem lesz szurkoloi osszefogas az mlsz ellen😃😃

3 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 807 — Kinek mit intézett a kormánya
Ronaldo lefutotta Szalait. wtf.
Stez
Mi lett volna ha 10 évvel fiatalabb
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Szalai?
Akkor is ez lett volna 🤣

Poloska vagyok.
3 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 395 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Stez
Mi lett volna ha 10 évvel fiatalabb

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
3 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 837 — Whoops, looks like something went wrong.

3 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 395 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Kerkez majdnem belögott megitn

Draft

3 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 807 — Kinek mit intézett a kormánya
Baszki, amíg nem tudunk kettő pontos labdát adni egymásnak, addig mit akarunk?
Ígéretes indítások és labdaszerzések halnak el ilyeneken.
Lúdas Solymi
Egyszer kellett két pontos labda, máris gól lett.

Poloska vagyok.
3 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 018
Bármennyiszer nézem, csodálatos ez a Varga fejes, szerintem az egyik legszebb gól a közelmúltból
r.baggio
Nálam Sallai gólja az első, amit a szerbeknek rúgott

3 hónapja
Lúdas Solymi New England Patriots 8 880
Baszki, amíg nem tudunk kettő pontos labdát adni egymásnak, addig mit akarunk?
Ígéretes indítások és labdaszerzések halnak el ilyeneken.
3 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 922 — Cowboys fan
Pálya mellett a Visit Qatar ma különösen ül
3 hónapja
A portugálok simán képesek elbohóckodni a meccset ha nekik jó az eredmény, és ez nekik tökéletes most.
Csordogáljon csak
ozibozi
Sajnos én is ezt érzem

Draft

3 hónapja
ozibozi New York Giants 20 233
A portugálok simán képesek elbohóckodni a meccset ha nekik jó az eredmény, és ez nekik tökéletes most.
Csordogáljon csak
3 hónapja
Sallai istenem mennyire hianyzik. P
JéBé
Ha Sallai lenne, nem lett volna a filleres Nagy Zsolt-assist. Egyaltalan nem jatszik rosszul Joe. Toth, Bolla es Szobo kurva gyenge. Utobbi adta el a portugal gol elott a labdat.
Stez
Nekem Szalai meg Styles szúrja a szemem.Egyiket se értem mit keresnek itt....
Foresz
Styles felfele log ki a csapatbol, es az irek ellen is felfele logott ki. Fel eve baromi jo formaban jatszik, annyi a bibi, hogy balhatved a WBA-ban.
Stez
van 3 balhátvédünk meg 3 jobb hátvédünk, mondjuk ebből az egyik épp eltiltva
Negritis, a vajda
De attol meg Styles a kozeppalyan is nagyjabol a szeptemberi selejtezoink legjobbja eddig.
Stez
kerdes nelkul.
Kenny
Ez három félidő idáig,ahol nagyjából végig védekezni meg rombolnia kellett.Azért ahhoz nagy talent nem kell...
Foresz
Ket eve sincs, hogy pont egy hasonlo rombolo jatekos kapott Aranylabdat. De, nagyon is kell. Raadasul Styles adott egy golpasszt is, az irek ellen kivette a reszet a tamadasokbol is. Most nem veheti, de latszik, hogy ROssi kerte, hogy hatrebb legyen, mivel o az egyetlen, aki vedekezo kp-nak lett felkuldve.

3 hónapja
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 332 — no es importante
Bármennyiszer nézem, csodálatos ez a Varga fejes, szerintem az egyik legszebb gól a közelmúltból

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
3 hónapja
Foresz Denver Broncos 888 — Broncos
JéBé
Ha Sallai lenne, nem lett volna a filleres Nagy Zsolt-assist. Egyaltalan nem jatszik rosszul Joe. Toth, Bolla es Szobo kurva gyenge. Utobbi adta el a portugal gol elott a labdat.
Stez
Foresz
Styles felfele log ki a csapatbol, es az irek ellen is felfele logott ki. Fel eve baromi jo formaban jatszik, annyi a bibi, hogy balhatved a WBA-ban.
Stez
Negritis, a vajda
De attol meg Styles a kozeppalyan is nagyjabol a szeptemberi selejtezoink legjobbja eddig.
Stez
kerdes nelkul.
Kenny
Ez három félidő idáig,ahol nagyjából végig védekezni meg rombolnia kellett.Azért ahhoz nagy talent nem kell...
3 hónapja
JéBé
Stez
Foresz
Stez
Negritis, a vajda
4 jobb bek van, EAFC szerint lehetne 5 is.

Poloska vagyok.
3 hónapja
JéBé
Stez
Tóth nagyon idegennek tűnik ebben a csapat szerkezetben.
csebi
Egyelőre így néz ki, remélem, hogy idővel és tapasztalattal meghatározó tud majd lenni. Egy kis kis plusz csibészség sem ártana
Gergőbácsi
Jelen esetben azert en lehet, kevesbe mutogatnek a 19 eves Tothra, es csunyan neznek Rossira, mert az elmult ket evben nem igazan emlekszem kozeppalyasra, akit kepes lett volna beepiteni a valogatottba. Meg az oriasi talent Dardait sem, de Nikitschert sem azt megelozoen. Ez a hatos-nyolcas kozeppalyas dolog valami mumus neki.

3 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 537
JéBé
Stez
Szerintem meg ritka szar. Mint egy mérgezett egér, össze vissza szaladgál, nem jól helyezkedik és a golpassz mellett egy indítása sem talált embert
3 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 360 — Omar's Coming Yo!
JéBé
Stez
Foresz
Stez
Negritis, a vajda
Stez
kerdes nelkul.

3 hónapja
Foresz Denver Broncos 888 — Broncos
Szalainál nem azt kell nézni mit csinál a labdával, mert az zavarja, hanem hogy meccsenként kifejel 20 beadást és nyer ugyanennyi párharcot. Az ír meccsen is meg ma is. Jelenleg sztem ő a legjobb opció Orbán mellé.
gabokocka
Azért itt az első félidőben vagy háromszor íveltek be közéjük vagy mögéjük,és azért ott a középhátvéd helyezkedése sokat számít.
Styles lehet jó munkásember,de valahogy inkább szegénységi bizonyítvány hogy nincs helyette jobb.Én az előre játékban keveslem nagyon.
3 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 537
Ez a Hajdú B vállalhatatlan
JC6 (Mr. Miele)
Hányszor hangzott el a szájából eddig ma, hogy "Szalai... lecsúszott a lábáról" ?

Hajdú B-t még értem, mert a kor, de mi történt ezzel az emberrel?
r.baggio
Amit lemuvel…
Nem volt les.
Megerdemeltuk volna hogy lefújja a bíró.
Ez járt volna.
Szabálytalan volt (közben siman a labdát rúgta el)
Stb.
Szanalom
3 hónapja
Azt játszunk amihez értünk.... Be 🦔ba és egy-egy ellencsapásból betalálunk ...
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
csak nehogy jöjjön Zsanett
Negritis, a vajda
Was?

Draft

3 hónapja
Szalainál nem azt kell nézni mit csinál a labdával, mert az zavarja, hanem hogy meccsenként kifejel 20 beadást és nyer ugyanennyi párharcot. Az ír meccsen is meg ma is. Jelenleg sztem ő a legjobb opció Orbán mellé.
gabokocka
Fejjel jó...lábbal kurvagyenge

Draft

3 hónapja
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 355 — Packers Suicide Squad
JéBé
Stez
Tóth nagyon idegennek tűnik ebben a csapat szerkezetben.
csebi
Egyelőre így néz ki, remélem, hogy idővel és tapasztalattal meghatározó tud majd lenni. Egy kis kis plusz csibészség sem ártana

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
3 hónapja
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 530 — Keep pounding

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
3 hónapja
JéBé
Stez
Foresz
Stez
Negritis, a vajda