Soccer
41 feliratkozó
3 hónapja
Szalai?Ronaldo lefutotta Szalait. wtf.Mi lett volna ha 10 évvel fiatalabb
Stez
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Akkor is ez lett volna 🤣
Poloska vagyok.
3 hónapja
Ronaldo lefutotta Szalait. wtf.Mi lett volna ha 10 évvel fiatalabb
Stez
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
3 hónapja
Kerkez majdnem belögott megitn
Draft

3 hónapja
Baszki, amíg nem tudunk kettő pontos labdát adni egymásnak, addig mit akarunk?Egyszer kellett két pontos labda, máris gól lett.
Ígéretes indítások és labdaszerzések halnak el ilyeneken.
Lúdas Solymi
Poloska vagyok.
3 hónapja
Bármennyiszer nézem, csodálatos ez a Varga fejes, szerintem az egyik legszebb gól a közelmúltbólNálam Sallai gólja az első, amit a szerbeknek rúgott
r.baggio
3 hónapja
Baszki, amíg nem tudunk kettő pontos labdát adni egymásnak, addig mit akarunk?Ígéretes indítások és labdaszerzések halnak el ilyeneken.
3 hónapja
Pálya mellett a Visit Qatar ma különösen ül
3 hónapja
A portugálok simán képesek elbohóckodni a meccset ha nekik jó az eredmény, és ez nekik tökéletes most.Sajnos én is ezt érzem
Csordogáljon csak
ozibozi
Draft

3 hónapja
A portugálok simán képesek elbohóckodni a meccset ha nekik jó az eredmény, és ez nekik tökéletes most.Csordogáljon csak
3 hónapja
Ket eve sincs, hogy pont egy hasonlo rombolo jatekos kapott Aranylabdat. De, nagyon is kell. Raadasul Styles adott egy golpasszt is, az irek ellen kivette a reszet a tamadasokbol is. Most nem veheti, de latszik, hogy ROssi kerte, hogy hatrebb legyen, mivel o az egyetlen, aki vedekezo kp-nak lett felkuldve.Ez három félidő idáig,ahol nagyjából végig védekezni meg rombolnia kellett.Azért ahhoz nagy talent nem kell...kerdes nelkul.De attol meg Styles a kozeppalyan is nagyjabol a szeptemberi selejtezoink legjobbja eddig.van 3 balhátvédünk meg 3 jobb hátvédünk, mondjuk ebből az egyik épp eltiltvaStyles felfele log ki a csapatbol, es az irek ellen is felfele logott ki. Fel eve baromi jo formaban jatszik, annyi a bibi, hogy balhatved a WBA-ban.Nekem Szalai meg Styles szúrja a szemem.Egyiket se értem mit keresnek itt....Sallai istenem mennyire hianyzik. PHa Sallai lenne, nem lett volna a filleres Nagy Zsolt-assist. Egyaltalan nem jatszik rosszul Joe. Toth, Bolla es Szobo kurva gyenge. Utobbi adta el a portugal gol elott a labdat.
JéBé
Stez
Foresz
Stez
Negritis, a vajda
Stez
Kenny
Foresz
3 hónapja
Bármennyiszer nézem, csodálatos ez a Varga fejes, szerintem az egyik legszebb gól a közelmúltból

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
3 hónapja
Ez három félidő idáig,ahol nagyjából végig védekezni meg rombolnia kellett.Azért ahhoz nagy talent nem kell...kerdes nelkul.De attol meg Styles a kozeppalyan is nagyjabol a szeptemberi selejtezoink legjobbja eddig.van 3 balhátvédünk meg 3 jobb hátvédünk, mondjuk ebből az egyik épp eltiltvaStyles felfele log ki a csapatbol, es az irek ellen is felfele logott ki. Fel eve baromi jo formaban jatszik, annyi a bibi, hogy balhatved a WBA-ban.Nekem Szalai meg Styles szúrja a szemem.Egyiket se értem mit keresnek itt....Sallai istenem mennyire hianyzik. PHa Sallai lenne, nem lett volna a filleres Nagy Zsolt-assist. Egyaltalan nem jatszik rosszul Joe. Toth, Bolla es Szobo kurva gyenge. Utobbi adta el a portugal gol elott a labdat.
JéBé
Stez
Foresz
Stez
Negritis, a vajda
Stez
Kenny
3 hónapja
4 jobb bek van, EAFC szerint lehetne 5 is.van 3 balhátvédünk meg 3 jobb hátvédünk, mondjuk ebből az egyik épp eltiltvaStyles felfele log ki a csapatbol, es az irek ellen is felfele logott ki. Fel eve baromi jo formaban jatszik, annyi a bibi, hogy balhatved a WBA-ban.Nekem Szalai meg Styles szúrja a szemem.Egyiket se értem mit keresnek itt....Sallai istenem mennyire hianyzik. PHa Sallai lenne, nem lett volna a filleres Nagy Zsolt-assist. Egyaltalan nem jatszik rosszul Joe. Toth, Bolla es Szobo kurva gyenge. Utobbi adta el a portugal gol elott a labdat.
JéBé
Stez
Foresz
Stez
Negritis, a vajda
Poloska vagyok.
3 hónapja
Jelen esetben azert en lehet, kevesbe mutogatnek a 19 eves Tothra, es csunyan neznek Rossira, mert az elmult ket evben nem igazan emlekszem kozeppalyasra, akit kepes lett volna beepiteni a valogatottba. Meg az oriasi talent Dardait sem, de Nikitschert sem azt megelozoen. Ez a hatos-nyolcas kozeppalyas dolog valami mumus neki.Egyelőre így néz ki, remélem, hogy idővel és tapasztalattal meghatározó tud majd lenni. Egy kis kis plusz csibészség sem ártanaTóth nagyon idegennek tűnik ebben a csapat szerkezetben.Sallai istenem mennyire hianyzik. PHa Sallai lenne, nem lett volna a filleres Nagy Zsolt-assist. Egyaltalan nem jatszik rosszul Joe. Toth, Bolla es Szobo kurva gyenge. Utobbi adta el a portugal gol elott a labdat.
JéBé
Stez
csebi
Gergőbácsi
3 hónapja
Szerintem meg ritka szar. Mint egy mérgezett egér, össze vissza szaladgál, nem jól helyezkedik és a golpassz mellett egy indítása sem talált embertSallai istenem mennyire hianyzik. PHa Sallai lenne, nem lett volna a filleres Nagy Zsolt-assist. Egyaltalan nem jatszik rosszul Joe. Toth, Bolla es Szobo kurva gyenge. Utobbi adta el a portugal gol elott a labdat.
JéBé
Stez
3 hónapja
kerdes nelkul.De attol meg Styles a kozeppalyan is nagyjabol a szeptemberi selejtezoink legjobbja eddig.van 3 balhátvédünk meg 3 jobb hátvédünk, mondjuk ebből az egyik épp eltiltvaStyles felfele log ki a csapatbol, es az irek ellen is felfele logott ki. Fel eve baromi jo formaban jatszik, annyi a bibi, hogy balhatved a WBA-ban.Nekem Szalai meg Styles szúrja a szemem.Egyiket se értem mit keresnek itt....Sallai istenem mennyire hianyzik. PHa Sallai lenne, nem lett volna a filleres Nagy Zsolt-assist. Egyaltalan nem jatszik rosszul Joe. Toth, Bolla es Szobo kurva gyenge. Utobbi adta el a portugal gol elott a labdat.
JéBé
Stez
Foresz
Stez
Negritis, a vajda
Stez
3 hónapja
Szalainál nem azt kell nézni mit csinál a labdával, mert az zavarja, hanem hogy meccsenként kifejel 20 beadást és nyer ugyanennyi párharcot. Az ír meccsen is meg ma is. Jelenleg sztem ő a legjobb opció Orbán mellé.Azért itt az első félidőben vagy háromszor íveltek be közéjük vagy mögéjük,és azért ott a középhátvéd helyezkedése sokat számít.
gabokocka
Styles lehet jó munkásember,de valahogy inkább szegénységi bizonyítvány hogy nincs helyette jobb.Én az előre játékban keveslem nagyon.
3 hónapja
Amit lemuvel…Ez a Hajdú B vállalhatatlanHányszor hangzott el a szájából eddig ma, hogy "Szalai... lecsúszott a lábáról" ?
JC6 (Mr. Miele)
Hajdú B-t még értem, mert a kor, de mi történt ezzel az emberrel?
r.baggio
Nem volt les.
Megerdemeltuk volna hogy lefújja a bíró.
Ez járt volna.
Szabálytalan volt (közben siman a labdát rúgta el)
Stb.
Szanalom
3 hónapja
Was?Azt játszunk amihez értünk.... Be 🦔ba és egy-egy ellencsapásból betalálunk ...csak nehogy jöjjön Zsanett
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Negritis, a vajda
Draft

3 hónapja
Szalainál nem azt kell nézni mit csinál a labdával, mert az zavarja, hanem hogy meccsenként kifejel 20 beadást és nyer ugyanennyi párharcot. Az ír meccsen is meg ma is. Jelenleg sztem ő a legjobb opció Orbán mellé.Fejjel jó...lábbal kurvagyenge
gabokocka
Draft

3 hónapja
Egyelőre így néz ki, remélem, hogy idővel és tapasztalattal meghatározó tud majd lenni. Egy kis kis plusz csibészség sem ártanaTóth nagyon idegennek tűnik ebben a csapat szerkezetben.Sallai istenem mennyire hianyzik. PHa Sallai lenne, nem lett volna a filleres Nagy Zsolt-assist. Egyaltalan nem jatszik rosszul Joe. Toth, Bolla es Szobo kurva gyenge. Utobbi adta el a portugal gol elott a labdat.
JéBé
Stez
csebi
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
3 hónapja
Szalainál nem azt kell nézni mit csinál a labdával, mert az zavarja, hanem hogy meccsenként kifejel 20 beadást és nyer ugyanennyi párharcot. Az ír meccsen is meg ma is. Jelenleg sztem ő a legjobb opció Orbán mellé.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
3 hónapja
De attol meg Styles a kozeppalyan is nagyjabol a szeptemberi selejtezoink legjobbja eddig.van 3 balhátvédünk meg 3 jobb hátvédünk, mondjuk ebből az egyik épp eltiltvaStyles felfele log ki a csapatbol, es az irek ellen is felfele logott ki. Fel eve baromi jo formaban jatszik, annyi a bibi, hogy balhatved a WBA-ban.Nekem Szalai meg Styles szúrja a szemem.Egyiket se értem mit keresnek itt....Sallai istenem mennyire hianyzik. PHa Sallai lenne, nem lett volna a filleres Nagy Zsolt-assist. Egyaltalan nem jatszik rosszul Joe. Toth, Bolla es Szobo kurva gyenge. Utobbi adta el a portugal gol elott a labdat.
JéBé
Stez
Foresz
Stez
Negritis, a vajda