Soccer
41 feliratkozó
3 hónapja
Azt játszunk amihez értünk.... Be 🦔ba és egy-egy ellencsapásból betalálunk ...csak nehogy jöjjön Zsanett
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
Azt játszunk amihez értünk.... Be 🦔ba és egy-egy ellencsapásból betalálunk ...
Szerkesztette: ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
3 hónapja
van 3 balhátvédünk meg 3 jobb hátvédünk, mondjuk ebből az egyik épp eltiltvaStyles felfele log ki a csapatbol, es az irek ellen is felfele logott ki. Fel eve baromi jo formaban jatszik, annyi a bibi, hogy balhatved a WBA-ban.Nekem Szalai meg Styles szúrja a szemem.Egyiket se értem mit keresnek itt....Sallai istenem mennyire hianyzik. PHa Sallai lenne, nem lett volna a filleres Nagy Zsolt-assist. Egyaltalan nem jatszik rosszul Joe. Toth, Bolla es Szobo kurva gyenge. Utobbi adta el a portugal gol elott a labdat.
JéBé
Stez
Foresz
Stez
3 hónapja
Styles felfele log ki a csapatbol, es az irek ellen is felfele logott ki. Fel eve baromi jo formaban jatszik, annyi a bibi, hogy balhatved a WBA-ban.Nekem Szalai meg Styles szúrja a szemem.Egyiket se értem mit keresnek itt....Sallai istenem mennyire hianyzik. PHa Sallai lenne, nem lett volna a filleres Nagy Zsolt-assist. Egyaltalan nem jatszik rosszul Joe. Toth, Bolla es Szobo kurva gyenge. Utobbi adta el a portugal gol elott a labdat.
JéBé
Stez
Foresz
3 hónapja
Tóth nagyon idegennek tűnik ebben a csapat szerkezetben.Sallai istenem mennyire hianyzik. PHa Sallai lenne, nem lett volna a filleres Nagy Zsolt-assist. Egyaltalan nem jatszik rosszul Joe. Toth, Bolla es Szobo kurva gyenge. Utobbi adta el a portugal gol elott a labdat.
JéBé
Stez
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
Styles konkrétan az aki nemzetközi átlagot tesz fel, és ezzel sosincs a rosszak közt.Nekem Szalai meg Styles szúrja a szemem.Egyiket se értem mit keresnek itt....Sallai istenem mennyire hianyzik. PHa Sallai lenne, nem lett volna a filleres Nagy Zsolt-assist. Egyaltalan nem jatszik rosszul Joe. Toth, Bolla es Szobo kurva gyenge. Utobbi adta el a portugal gol elott a labdat.
JéBé
Stez
Foresz
Ír meccsen pl legjobb volt, de ma se szar.
Poloska vagyok.
3 hónapja
Nekem Szalai meg Styles szúrja a szemem.Egyiket se értem mit keresnek itt....Sallai istenem mennyire hianyzik. PHa Sallai lenne, nem lett volna a filleres Nagy Zsolt-assist. Egyaltalan nem jatszik rosszul Joe. Toth, Bolla es Szobo kurva gyenge. Utobbi adta el a portugal gol elott a labdat.
JéBé
Stez
3 hónapja
Hajdú B ma annyira nem vészes
Poloska vagyok.
3 hónapja
nem, szarabbHajdú Borzalmas PistaAnnyira azért nem borzalmas, amennyire itt szidjátok
Negritis, a vajda
Kampman
3 hónapja
Egyenlőre Korrekt ez /amíg fel nem idegesítik őket.
3 hónapja
Sallai istenem mennyire hianyzik. PHa Sallai lenne, nem lett volna a filleres Nagy Zsolt-assist. Egyaltalan nem jatszik rosszul Joe. Toth, Bolla es Szobo kurva gyenge. Utobbi adta el a portugal gol elott a labdat.
JéBé
3 hónapja
Ez a Hajdú B vállalhatatlanHányszor hangzott el a szájából eddig ma, hogy "Szalai... lecsúszott a lábáról" ?
JC6 (Mr. Miele)
Hajdú B-t még értem, mert a kor, de mi történt ezzel az emberrel?
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
3 hónapja
Hajdú Borzalmas PistaAnnyira azért nem borzalmas, amennyire itt szidjátok
Negritis, a vajda
3 hónapja
Szalai punter karrierre hajtMeg félpályánal is felszabadít legelső emberként
Gergőbácsi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
Nagy Zsolt mekkora láma
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
3 hónapja
Hajdú Borzalmas Pista
3 hónapja
Szalai punter karrierre hajt
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
3 hónapja
Sallai istenem mennyire hianyzik. P
3 hónapja
nem lehetne b+ hogy ne essünk el minden szarért?
3 hónapja
Szalai
3 hónapja
Ez a Hajdú B vállalhatatlan
3 hónapja
44 percben már pontokat számolunk. Pista ne márSZÁMOLGATÁS-ban világelsők vagyunk, pont ezért.
gamerkr
3 hónapja
44 percben már pontokat számolunk. Pista ne már