Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra!

Soccer

41 feliratkozó

4 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 59 038 — The Mathematician
kedvenc olasz csapatom nagyot megy az edzőváltás óta
Löfli
Genoa?
Sixo
amennyit WC-re jár, szerintem a pisa
eaglesmcnabb
vagy a Calcio Latte Dolce és azért jár annyir wc-re
bár hogy minek nézne Serie D-t azt nem tudom

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
4 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 875 — LIGHTS OUT!
Löfli
Genoa?
Sixo
eaglesmcnabb
Hiljemark alatt 3 meccs, 1 rúgott gól, 1 pont. Mondjuk ez lehet arrafele nagyot menésnek számít.

4 hónapja
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 460 — je suis poloska
Löfli
Genoa?
Sixo

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
4 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 875 — LIGHTS OUT!
Löfli
Genoa?

4 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 59 038 — The Mathematician
nyilván megint a real "kárára" tévednek

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
4 hónapja
remontada San Francisco 49ers 1 613
Remélem OT lesz Bergamoban, jó kis meccset játszik az Atalanta és a Dortmund!
iktriad
Bensebaini nem akar túlórázni
Toto21
Haaaat, az olasz srác derék alá hajolt …
csebi
Az a baj hogy azt se tudta mit csinál ha nem hajol le az olasz akkor meg derékba rúgja es azert tizi
remontada
Amúgy érdekes h a bírónak csak azt mutattak h fejbe rúgtae ami elég valószínű volt mivel vérzett a forma.
Azt egy másodpercre sem nézte meg h egyáltalán a támadó mennyire le hajolt, ami ha jól tudom szabály szerint sem mindegy.

Az meg nem volt egyértelmű h most a labdát vagy a fejet találja el.
Sztem amúgy nem tizenegyes.
csebi
Szerintem tizi. Egyszerre rúgta el mindkettőt. Félig labda félig fej. De ha nem hajol le akkor meg derékba vagy hasba talpalja és azert fújták volna be hiába rúgja el félig a labdát is. Meggondolatlanul hátra rúgsz vagy vagy alapon
remontada
es honnan tizi. mert pl veszelyes jatek alapbol szabadrugas nem?
YoungZeeZee
Hát ezen az alapon fújták volna be bárhogy talpalja telibe. Alapból faszság hogy miért nem tizi 16on belül az ilyen veszélyes játék ha minden más kezezéses hülyesegekért meg halom számra fújkálják a tiziket
4 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 674 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Múltkor Alisson ellen 11-est adtak azért amiért Vinicius most nem kapott
ozibozi
Tegnapi Atletin 2 ilyen volt és 0 tizi
4 hónapja
YoungZeeZee 9 847
iktriad
Toto21
csebi
Az a baj hogy azt se tudta mit csinál ha nem hajol le az olasz akkor meg derékba rúgja es azert tizi
remontada
Amúgy érdekes h a bírónak csak azt mutattak h fejbe rúgtae ami elég valószínű volt mivel vérzett a forma.
Azt egy másodpercre sem nézte meg h egyáltalán a támadó mennyire le hajolt, ami ha jól tudom szabály szerint sem mindegy.

csebi
Szerintem tizi. Egyszerre rúgta el mindkettőt. Félig labda félig fej. De ha nem hajol le akkor meg derékba vagy hasba talpalja és azert fújták volna be hiába rúgja el félig a labdát is. Meggondolatlanul hátra rúgsz vagy vagy alapon
remontada
es honnan tizi. mert pl veszelyes jatek alapbol szabadrugas nem?
4 hónapja
ozibozi New York Giants 21 727
Múltkor Alisson ellen 11-est adtak azért amiért Vinicius most nem kapott

Szerkesztette: ozibozi
4 hónapja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 24 263 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
4 hónapja
iktriad
Toto21
csebi
remontada

csebi
4 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 971 — Lucas Scott
iktriad
Toto21
csebi
remontada

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
4 hónapja
iktriad
Toto21
csebi
4 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 674 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
iktriad
Toto21
8/10-es Sweet Chin Music volt. Nem kérdéses, hogy Shawn Michaels a példaképe.
4 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 280
Mekkora meccs volt anyam borogass!!!!
ATALANTAAAAAAA
4 hónapja
Ezt gyönyörűen össze hozta a kapus balfaszkodása meg a védő okossága
4 hónapja
Toto21 Chicago Bears 8 656
iktriad
Toto21
csebi
igaz, de akkor se csinálsz ilyet a 16-oson belül. Jó kis lelkiállapottal mennek neki a hétvégi meccsnek 😀
4 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 971 — Lucas Scott
iktriad
Toto21

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
4 hónapja
Toto21 Chicago Bears 8 656
iktriad
4 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 86 055 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
4 hónapja
YoungZeeZee 9 847
jo meccs a dortmund
4 hónapja
Lol, Faragó Ricsi azt mondta Az se szar, ő rossz.
4 hónapja
mas: jovo heten elnezek a Tottensonka - Kristaly Palota kiesesi rangadora. volt mar vki a White Hart Lane kornyeken? jo tanacsok azon felul, hogy feloltom Ser Dunkan panceljat a kornyek jellege miatt?
csebi
Én anno NFLen voltam ott, de semmi parát nem éreztem, csak akkor épp metrofelújítás volt és csomószor át kellett szállni.
Metroról leszállva akkor full szarul volt kiírva, hogy melyik busz a kereszteződés melyik végéből indul. (Akkor jött egy busz hogy elvisz minket ingyen odáig, mert direkt ilyenek miatt a city council vagy ki akkor beállított pár ingyenes ilyen segítő buszt a metro meg a stadion közé. )
zacknorb
Ja, és bent van egy sörfőzde a stadionban, elég jók
Mondjuk nekem benn sikerült eltévedni és a VIP közepétől zavartak ki, addig rám se szólt senki xdd
A belső rész elég nagy kavar, hogy melyik szintre melyik lifttel mehetsz fel.
4 hónapja
NB2 New England Patriots 29 066 — nabege2@yahoo.com
mas: jovo heten elnezek a Tottensonka - Kristaly Palota kiesesi rangadora. volt mar vki a White Hart Lane kornyeken? jo tanacsok azon felul, hogy feloltom Ser Dunkan panceljat a kornyek jellege miatt?
csebi
A stadion gyönyörű, érj ki időben, de azért ne túl korán mert túl sok kiszolgáló egység nincs a környékén (kissé meglepő módon). Ja és nem tudom mekkora vagy de a székek nagyon karcsúak, több helyen voltam már Angliában is meg európai stadionokban is de ott volt a legrosszabb, nagy hering party.
davemayer
Melyik néppel is emlegetik együtt a Tottenhamet? 😊
4 hónapja
davemayer Chicago Bears 15 641 — "Grammar maci"
csebi
A stadion gyönyörű, érj ki időben, de azért ne túl korán mert túl sok kiszolgáló egység nincs a környékén (kissé meglepő módon). Ja és nem tudom mekkora vagy de a székek nagyon karcsúak, több helyen voltam már Angliában is meg európai stadionokban is de ott volt a legrosszabb, nagy hering party.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal