Soccer
41 feliratkozó
3 hónapja
Kellett mar egy jo formaban levo Kalman oda kozepre.Vicci is lett volna, ha egy darab Stylesszal megyunk neki a meccsnek, mint vedekezessel komolyabban foglalkozo kozeppalyas. Mert sem Toth, sem Nagy Zs. nem tud.Szobo elég fura pozicióban kezdi a meccsetvery deep lying playmaker.
gamerkr
Kenny
Stez
Alexnek meg eddig ugy tunik nagy a kabat, de nem sok jobb legyen igazam es hozzon ma extrat, mint a Fradiban.
3 hónapja
Dagadt geci kint van?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
3 hónapja
set to becomeWith the population of just 593,149 people, 🇨🇻 Cape Verde is set to become the 2ND smallest nation EVER to participate at the World Cup!Ööö, csakhogy még nem jutottak ki szerintem...
The smallest still remains - 🇮🇸 Iceland (332,000)!
zacknorb
warr_b
3 hónapja
Amúgy hazai pályán miért nem a meggypiros mezben játsszunk?
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
3 hónapja
With the population of just 593,149 people, 🇨🇻 Cape Verde is set to become the 2ND smallest nation EVER to participate at the World Cup!Ööö, csakhogy még nem jutottak ki szerintem...
The smallest still remains - 🇮🇸 Iceland (332,000)!
zacknorb

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
3 hónapja
Ilyen a hanyatló BudapestA Városligetben is üresek a focipályák, grundok meg ugye lassan 60-70 éve nincsenek ✌️Legyen milyénk a grund?Na most valoszinuleg en vagyok muveletlen, de nem vagom, hogy jon a Pal utcai fiuk a mai meccshez.uzenet csanyinak.
Stez
eleg egyertelmu.
Kenny
Nemes samu09
ozibozi
3 hónapja
Kéne majd egyszer egy kaukázusi szomszédok sorozatot csinálniHajdú B-nek végleg elmentek otthonról, Azerbajdzsánt mondott Örményország helyett wazzVégül is szomszédok. 😀
r.baggio
iktriad
3 hónapja
Vicci is lett volna, ha egy darab Stylesszal megyunk neki a meccsnek, mint vedekezessel komolyabban foglalkozo kozeppalyas. Mert sem Toth, sem Nagy Zs. nem tud.Szobo elég fura pozicióban kezdi a meccsetvery deep lying playmaker.
gamerkr
Kenny
3 hónapja
Baltás gyilkos nem onnan származik?Hajdú B-nek végleg elmentek otthonról, Azerbajdzsánt mondott Örményország helyett wazzVégül is szomszédok. 😀
r.baggio
iktriad
Draft

3 hónapja
Eddig nagyon nálunk sem volt a labda.....
Draft

3 hónapja
Hajdú B-nek végleg elmentek otthonról, Azerbajdzsánt mondott Örményország helyett wazzVégül is szomszédok. 😀
r.baggio
3 hónapja
Szobo elég fura pozicióban kezdi a meccsetvery deep lying playmaker.
gamerkr
3 hónapja
A Városligetben is üresek a focipályák, grundok meg ugye lassan 60-70 éve nincsenek ✌️Legyen milyénk a grund?Na most valoszinuleg en vagyok muveletlen, de nem vagom, hogy jon a Pal utcai fiuk a mai meccshez.uzenet csanyinak.
Stez
eleg egyertelmu.
Kenny
Nemes samu09
Szerkesztette: ozibozi
3 hónapja
Szobo elég fura pozicióban kezdi a meccsetMisszionarius? #iktriading
gamerkr
3 hónapja
Szobo elég fura pozicióban kezdi a meccset
3 hónapja
Legyen milyénk a grund?Na most valoszinuleg en vagyok muveletlen, de nem vagom, hogy jon a Pal utcai fiuk a mai meccshez.uzenet csanyinak.
Stez
eleg egyertelmu.
Kenny
3 hónapja
Szalai Attila, könyörgöm... Mi kell ahhoz, hogy ne lehessen kezdő??

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
3 hónapja
With the population of just 593,149 people, 🇨🇻 Cape Verde is set to become the 2ND smallest nation EVER to participate at the World Cup!Akkor két ország jut ki a vb-re, ahol a portugál az anyanyelv
zacknorb
| tehát Portugália nem, ez a vicc benne |

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
3 hónapja
Nekem mindig megyAkkor Próbálj meg ücsörögni, hogy ne köpjön le valamelyik díszcsíra miután lezsidózott plNem kötelező, ha nem énekled, senkit sem érdekel.Most nem kínos, csak kötelezőItt valahogy sokakon láttam, hogy énekelték.Igen itt az erőltetett a jó szó -most isMegint ez a Maugli zeneSzerintem jó
ozibozi
Legalábbis a 2010-es években az MLSZ által erőltetett LGT dalnál ezerszer jobb.
Kampman
ozibozi
Amikor a "Miénk itt a tér" ment a meccsek előtt, inkább csak a kínos feszengés volt.
Kampman
ozibozi
Kampman
ozibozi
Poloska vagyok.
3 hónapja
2000 eur h Rossi is kisargazza magát a kövi meccsről
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
Hajdú B-nek végleg elmentek otthonról, Azerbajdzsánt mondott Örményország helyett wazz

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
3 hónapja
Ha arra gondolsz, hogy egy liberális újságíró megpróbált magából áldozatot csinálni, majd ebből szenzációt, akkor sajnos neki sem sikerült 😊Akkor Próbálj meg ücsörögni, hogy ne köpjön le valamelyik díszcsíra.Nem kötelező, ha nem énekled, senkit sem érdekel.Most nem kínos, csak kötelezőItt valahogy sokakon láttam, hogy énekelték.Igen itt az erőltetett a jó szó -most isMegint ez a Maugli zeneSzerintem jó
ozibozi
Kampman
ozibozi
Amikor a "Miénk itt a tér" ment a meccsek előtt, inkább csak a kínos feszengés volt.
Kampman
ozibozi
Kampman
ozibozi
3 hónapja
Akkor Próbálj meg ücsörögni, hogy ne köpjön le valamelyik díszcsíra miután lezsidózott plNem kötelező, ha nem énekled, senkit sem érdekel.Most nem kínos, csak kötelezőItt valahogy sokakon láttam, hogy énekelték.Igen itt az erőltetett a jó szó -most isMegint ez a Maugli zeneSzerintem jó
ozibozi
Kampman
ozibozi
Kampman
ozibozi
Kampman
Szerkesztette: ozibozi
3 hónapja
Nem kötelező, ha nem énekled, senkit sem érdekel.Most nem kínos, csak kötelezőItt valahogy sokakon láttam, hogy énekelték.Igen itt az erőltetett a jó szó -most isMegint ez a Maugli zeneSzerintem jó
ozibozi
Kampman
ozibozi
Kampman
ozibozi
3 hónapja
nem azt mondtam, hogy okosak a sracok😃Aztan annyi agya nincsen senkinek sem, ha Csanyit eluldozik, akkor megy a MOL es a tobbi is mosoda is, es sorjaban elkezdenek bedolni a klubok?Na most valoszinuleg en vagyok muveletlen, de nem vagom, hogy jon a Pal utcai fiuk a mai meccshez.uzenet csanyinak.
Stez
eleg egyertelmu.
Kenny
Stez