NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

3 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 807 — Kinek mit intézett a kormánya
Tóth Balázs lesz a kapus ha minden igaz!
dande2
mi ertelme van megegetni szegeny gyereket?
Kenny
Hogy ne követeljék őt a kapuba Dibusz helyett😅😥

Poloska vagyok.
3 hónapja
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 009 — WHO DAT!!!!
Na Szappanos vagy Tóth Balázs kezd?
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Teljesen mindegy 4-5 alatt nem ússzuk meg
kapitnono
Nyerünk 2-1-re 😁😁😁
Úgy legyen! De sajnos nem túl sok az esély rá 😁

3 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 360 — Omar's Coming Yo!
dande2
mi ertelme van megegetni szegeny gyereket?

3 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 395 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
dande2
gyönnek a konteók mingyá', Dinit csak azért nem tették kapuba, hogy a várható vereséget ne neki kelljen elvinnie
slowmotion
DPK kimentette

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
3 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 921 — Cowboys fan
dande2
gyönnek a konteók mingyá', Dinit csak azért nem tették kapuba, hogy a várható vereséget ne neki kelljen elvinnie
3 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 395 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
dande2
Az NSO is már lehozta....remélem nem lesz neki trauma

Draft

3 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 156 — Így remélem megfelelek nektek.....
3 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 807 — Kinek mit intézett a kormánya
Na, már áll a tömeg a Corinthia előtt

Poloska vagyok.
3 hónapja
kapitnono
Nyerünk 2-1-re 😁😁😁

Draft

3 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 423 — LIGHTS OUT!
A Forrest tolt egy Spurst. Kirúgták Nunot, majd nem sokkal később kinevezték Postecoglut.

3 hónapja
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 009 — WHO DAT!!!!

3 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 920 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Hattól nagyon fontos meccs, Kongói DK-Szenegál!
🔵🔴

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
3 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 168 — #NoStress
Uraimsten, aztán elkezd arról vitatkozni, hogy rosszak az xG értékek
zacknorb
Valójában tényleg rosszak, mert ha van egy helyzet, aminek mondjuk 0.5 az xG-je, akkor ha ezt egy adott meccsen belövi a játékos, akkor abban a pillanatban az máris egy 0.5001-es xG, ha meg kihagyja akkor egy 0.4999-es. Mivel az xG az egy dinamikus szám, aminek értékét folyamatosan befolyásolják az új történések.
Őszentsége Sobri Jóska
de ő a 0.05-ről állítja azt, hogy az nagyobb, mint 0.5

Plusz a te példádban ott van ugye, hogy kerekítés meg az értékes jegyek, amit minden modell 2 tizedesjegyig számol.
zacknorb
Nem tudom ki ő és mit állít, csak azt, hogy az xG nem egzakt szám, hanem dinamikusan változó.
Pókerben ha preflop kettesben allin megyünk, neked van egy fekete ászpárod, nekem meg egy piros királypárom, akkor minden ilyen leosztásban 18.55% esélyem van nyerni, ez a szám nem változik.
De soccerben ha odaállok lőni egy büntetőt, és annak az xG-je 89.01, akkor ha belövöm, akkor nő az xG, ha kihagyom, akkor csökken, igaz, csak elenyésző mértékben (mondjuk 0.00001-el). De ettől még az xG egy dinamikus változó.

3 hónapja
zacknorb
Valójában tényleg rosszak, mert ha van egy helyzet, aminek mondjuk 0.5 az xG-je, akkor ha ezt egy adott meccsen belövi a játékos, akkor abban a pillanatban az máris egy 0.5001-es xG, ha meg kihagyja akkor egy 0.4999-es. Mivel az xG az egy dinamikus szám, aminek értékét folyamatosan befolyásolják az új történések.
Őszentsége Sobri Jóska
de ő a 0.05-ről állítja azt, hogy az nagyobb, mint 0.5

Plusz a te példádban ott van ugye, hogy kerekítés meg az értékes jegyek, amit minden modell 2 tizedesjegyig számol.

Poloska vagyok.
3 hónapja
Militár Iván hamar átcsapott minősíthetetlenbe. Nem lehet egy szavát sem komolyan venni. Nálam akkor akadt ki a merő amikor elkezdte Phil Fodent a valaha volt legjobb angol focistának nevezni. Pedig amikor ezeket mondta, épp a Cityben sem volt kezdő abban a szezonban. De hát a hülyeségeiből Dunát lehetne rekeszteni.
Sixo
Mondjuk ott szerintem a legtehetségesebb jelzőt használta, azzal meg úgy vagyok hogy felőlem használja.
zacknorb
Szerintem ezt legalább féltucatnyiszor elmondta. Szóval lehet, hogy van amikor úgy mondta, hogy legtehetségesebb, de nekem a legjobb rémlik. Lehet mondta mindkettőt. Az is hülyeség, de azon nem akadtam volna ki annyira.

3 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 168 — #NoStress
zacknorb

3 hónapja
X-n kommentelgettunk egymasnak. egy Dibusz-Gulacsi vitaban sikerult neki egy Messi-Jordi Alba case studyra hivatkoznia.
csebi
És akkor jön a baj, amikor ezt random behozza Dibuszra meg Langra meg Nikitscherre 😀

Poloska vagyok.
3 hónapja
Militár Iván hamar átcsapott minősíthetetlenbe. Nem lehet egy szavát sem komolyan venni. Nálam akkor akadt ki a merő amikor elkezdte Phil Fodent a valaha volt legjobb angol focistának nevezni. Pedig amikor ezeket mondta, épp a Cityben sem volt kezdő abban a szezonban. De hát a hülyeségeiből Dunát lehetne rekeszteni.
Sixo
Mondjuk ott szerintem a legtehetségesebb jelzőt használta, azzal meg úgy vagyok hogy felőlem használja.

Poloska vagyok.
3 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 934 — Lucas Scott
Minőségi podcast kontent az ír-magyarról. És Seahawks sapka (és full gear) is látható benne!!

iktriad
Még nem hallgattam meg, de fix lesz benne valami Military Vanes faszság, amire ha reflektálsz akkor még te vagy a szar.
Csávónak pl. kapuskérdésben csak a teljesen nonszensz faszságai, már-már hazugságok jöttek ki a száján (sőt, nem már-már)
zacknorb
Nem tévedtem, a sárga vagy piros részben pontosan ezt csinálta.
So nem meglepő, hogy egyértelműen védi Hajdú B.-t, ő is ugyanolyan random nonsense faszságokat és tárgyi tévedéseket tol.

Uraimsten, aztán elkezd arról vitatkozni, hogy rosszak az xG értékek, mert ő full szubjektíve mást mond, mekkora Military Van moment.
zacknorb
Sixo
X-n kommentelgettunk egymasnak. egy Dibusz-Gulacsi vitaban sikerult neki egy Messi-Jordi Alba case studyra hivatkoznia.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
Minőségi podcast kontent az ír-magyarról. És Seahawks sapka (és full gear) is látható benne!!

iktriad
Még nem hallgattam meg, de fix lesz benne valami Military Vanes faszság, amire ha reflektálsz akkor még te vagy a szar.
Csávónak pl. kapuskérdésben csak a teljesen nonszensz faszságai, már-már hazugságok jöttek ki a száján (sőt, nem már-már)
zacknorb
So nem meglepő, hogy egyértelműen védi Hajdú B.-t, ő is ugyanolyan random nonsense faszságokat és tárgyi tévedéseket tol.

Uraimsten, aztán elkezd arról vitatkozni, hogy rosszak az xG értékek, mert ő full szubjektíve mást mond, mekkora Military Van moment.
zacknorb

3 hónapja

iktriad
zacknorb

Szerkesztette: zacknorb

Poloska vagyok.
3 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 934 — Lucas Scott
Az UEFA büntetéseknek van valami honlapja?
Komolyan érdekelne hogy az ír szektorban a palesztin zászló és az Izrael ellenes 30 méteres molino után kaptak-e bármilyen büntetést?
JC6 (Mr. Miele)
mondjuk a palesztin zaszloert milyen buntetest varsz?
csebi
Stadion bezárást, 2 millió eurót és Magyar Pétert a börtönbe.
JC6 (Mr. Miele)
addig ne allj fel labon amig megerkezik egy ilyen dontes.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 537
Az UEFA büntetéseknek van valami honlapja?
Komolyan érdekelne hogy az ír szektorban a palesztin zászló és az Izrael ellenes 30 méteres molino után kaptak-e bármilyen büntetést?
JC6 (Mr. Miele)
mondjuk a palesztin zaszloert milyen buntetest varsz?
csebi
Stadion bezárást, 2 millió eurót és Magyar Pétert a börtönbe.
3 hónapja
Dibusz

3 hónapja

Draft