NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 16 szombati dupla
159
22
23:00, MATCH4
NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 566
46
01:35 CFB Playoff - James Madison @ Oregon (ARENA4)
Soccer
41 feliratkozó
3 hónapja
Hogy ne követeljék őt a kapuba Dibusz helyett😅😥Tóth Balázs lesz a kapus ha minden igaz!mi ertelme van megegetni szegeny gyereket?
dande2
Kenny
Poloska vagyok.
3 hónapja
Úgy legyen! De sajnos nem túl sok az esély rá 😁Nyerünk 2-1-re 😁😁😁Na Szappanos vagy Tóth Balázs kezd?Teljesen mindegy 4-5 alatt nem ússzuk meg
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
kapitnono

3 hónapja
Tóth Balázs lesz a kapus ha minden igaz!mi ertelme van megegetni szegeny gyereket?
dande2
3 hónapja
DPK kimentetteTóth Balázs lesz a kapus ha minden igaz!gyönnek a konteók mingyá', Dinit csak azért nem tették kapuba, hogy a várható vereséget ne neki kelljen elvinnie
dande2
slowmotion
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
3 hónapja
Tóth Balázs lesz a kapus ha minden igaz!gyönnek a konteók mingyá', Dinit csak azért nem tették kapuba, hogy a várható vereséget ne neki kelljen elvinnie
dande2
3 hónapja
Tóth Balázs lesz a kapus ha minden igaz!Az NSO is már lehozta....remélem nem lesz neki trauma
dande2
Draft

3 hónapja
Tóth Balázs lesz a kapus ha minden igaz!
3 hónapja
Na, már áll a tömeg a Corinthia előtt
Poloska vagyok.
3 hónapja
Nyerünk 2-1-re 😁😁😁Na Szappanos vagy Tóth Balázs kezd?Teljesen mindegy 4-5 alatt nem ússzuk meg
kapitnono
Draft

3 hónapja
A Forrest tolt egy Spurst. Kirúgták Nunot, majd nem sokkal később kinevezték Postecoglut.
3 hónapja
Na Szappanos vagy Tóth Balázs kezd?Teljesen mindegy 4-5 alatt nem ússzuk meg

3 hónapja
Hattól nagyon fontos meccs, Kongói DK-Szenegál! 🔵🔴

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
3 hónapja
Nem tudom ki ő és mit állít, csak azt, hogy az xG nem egzakt szám, hanem dinamikusan változó.de ő a 0.05-ről állítja azt, hogy az nagyobb, mint 0.5Uraimsten, aztán elkezd arról vitatkozni, hogy rosszak az xG értékekValójában tényleg rosszak, mert ha van egy helyzet, aminek mondjuk 0.5 az xG-je, akkor ha ezt egy adott meccsen belövi a játékos, akkor abban a pillanatban az máris egy 0.5001-es xG, ha meg kihagyja akkor egy 0.4999-es. Mivel az xG az egy dinamikus szám, aminek értékét folyamatosan befolyásolják az új történések.
zacknorb
Őszentsége Sobri Jóska
Plusz a te példádban ott van ugye, hogy kerekítés meg az értékes jegyek, amit minden modell 2 tizedesjegyig számol.
zacknorb
Pókerben ha preflop kettesben allin megyünk, neked van egy fekete ászpárod, nekem meg egy piros királypárom, akkor minden ilyen leosztásban 18.55% esélyem van nyerni, ez a szám nem változik.
De soccerben ha odaállok lőni egy büntetőt, és annak az xG-je 89.01, akkor ha belövöm, akkor nő az xG, ha kihagyom, akkor csökken, igaz, csak elenyésző mértékben (mondjuk 0.00001-el). De ettől még az xG egy dinamikus változó.
3 hónapja
de ő a 0.05-ről állítja azt, hogy az nagyobb, mint 0.5Uraimsten, aztán elkezd arról vitatkozni, hogy rosszak az xG értékekValójában tényleg rosszak, mert ha van egy helyzet, aminek mondjuk 0.5 az xG-je, akkor ha ezt egy adott meccsen belövi a játékos, akkor abban a pillanatban az máris egy 0.5001-es xG, ha meg kihagyja akkor egy 0.4999-es. Mivel az xG az egy dinamikus szám, aminek értékét folyamatosan befolyásolják az új történések.
zacknorb
Őszentsége Sobri Jóska
Plusz a te példádban ott van ugye, hogy kerekítés meg az értékes jegyek, amit minden modell 2 tizedesjegyig számol.
Poloska vagyok.
3 hónapja
Szerintem ezt legalább féltucatnyiszor elmondta. Szóval lehet, hogy van amikor úgy mondta, hogy legtehetségesebb, de nekem a legjobb rémlik. Lehet mondta mindkettőt. Az is hülyeség, de azon nem akadtam volna ki annyira.Militár Iván hamar átcsapott minősíthetetlenbe. Nem lehet egy szavát sem komolyan venni. Nálam akkor akadt ki a merő amikor elkezdte Phil Fodent a valaha volt legjobb angol focistának nevezni. Pedig amikor ezeket mondta, épp a Cityben sem volt kezdő abban a szezonban. De hát a hülyeségeiből Dunát lehetne rekeszteni.Mondjuk ott szerintem a legtehetségesebb jelzőt használta, azzal meg úgy vagyok hogy felőlem használja.
Sixo
zacknorb
3 hónapja
Uraimsten, aztán elkezd arról vitatkozni, hogy rosszak az xG értékekValójában tényleg rosszak, mert ha van egy helyzet, aminek mondjuk 0.5 az xG-je, akkor ha ezt egy adott meccsen belövi a játékos, akkor abban a pillanatban az máris egy 0.5001-es xG, ha meg kihagyja akkor egy 0.4999-es. Mivel az xG az egy dinamikus szám, aminek értékét folyamatosan befolyásolják az új történések.
zacknorb
3 hónapja
X-n kommentelgettunk egymasnak. egy Dibusz-Gulacsi vitaban sikerult neki egy Messi-Jordi Alba case studyra hivatkoznia.És akkor jön a baj, amikor ezt random behozza Dibuszra meg Langra meg Nikitscherre 😀
csebi
Poloska vagyok.
3 hónapja
Militár Iván hamar átcsapott minősíthetetlenbe. Nem lehet egy szavát sem komolyan venni. Nálam akkor akadt ki a merő amikor elkezdte Phil Fodent a valaha volt legjobb angol focistának nevezni. Pedig amikor ezeket mondta, épp a Cityben sem volt kezdő abban a szezonban. De hát a hülyeségeiből Dunát lehetne rekeszteni.Mondjuk ott szerintem a legtehetségesebb jelzőt használta, azzal meg úgy vagyok hogy felőlem használja.
Sixo
Poloska vagyok.
3 hónapja
X-n kommentelgettunk egymasnak. egy Dibusz-Gulacsi vitaban sikerult neki egy Messi-Jordi Alba case studyra hivatkoznia.Militár Iván hamar átcsapott minősíthetetlenbe. Nem lehet egy szavát sem komolyan venni. Nálam akkor akadt ki a merő amikor elkezdte Phil Fodent a valaha volt legjobb angol focistának nevezni. Pedig amikor ezeket mondta, épp a Cityben sem volt kezdő abban a szezonban. De hát a hülyeségeiből Dunát lehetne rekeszteni.Nem tévedtem, a sárga vagy piros részben pontosan ezt csinálta.Minőségi podcast kontent az ír-magyarról. És Seahawks sapka (és full gear) is látható benne!!Még nem hallgattam meg, de fix lesz benne valami Military Vanes faszság, amire ha reflektálsz akkor még te vagy a szar.
iktriad
Csávónak pl. kapuskérdésben csak a teljesen nonszensz faszságai, már-már hazugságok jöttek ki a száján (sőt, nem már-már)
zacknorb
So nem meglepő, hogy egyértelműen védi Hajdú B.-t, ő is ugyanolyan random nonsense faszságokat és tárgyi tévedéseket tol.
Uraimsten, aztán elkezd arról vitatkozni, hogy rosszak az xG értékek, mert ő full szubjektíve mást mond, mekkora Military Van moment.
zacknorb
Sixo
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
Militár Iván hamar átcsapott minősíthetetlenbe. Nem lehet egy szavát sem komolyan venni. Nálam akkor akadt ki a merő amikor elkezdte Phil Fodent a valaha volt legjobb angol focistának nevezni. Pedig amikor ezeket mondta, épp a Cityben sem volt kezdő abban a szezonban. De hát a hülyeségeiből Dunát lehetne rekeszteni.Nem tévedtem, a sárga vagy piros részben pontosan ezt csinálta.Minőségi podcast kontent az ír-magyarról. És Seahawks sapka (és full gear) is látható benne!!Még nem hallgattam meg, de fix lesz benne valami Military Vanes faszság, amire ha reflektálsz akkor még te vagy a szar.
iktriad
Csávónak pl. kapuskérdésben csak a teljesen nonszensz faszságai, már-már hazugságok jöttek ki a száján (sőt, nem már-már)
zacknorb
So nem meglepő, hogy egyértelműen védi Hajdú B.-t, ő is ugyanolyan random nonsense faszságokat és tárgyi tévedéseket tol.
Uraimsten, aztán elkezd arról vitatkozni, hogy rosszak az xG értékek, mert ő full szubjektíve mást mond, mekkora Military Van moment.
zacknorb
3 hónapja
Nem tévedtem, a sárga vagy piros részben pontosan ezt csinálta.Minőségi podcast kontent az ír-magyarról. És Seahawks sapka (és full gear) is látható benne!!Még nem hallgattam meg, de fix lesz benne valami Military Vanes faszság, amire ha reflektálsz akkor még te vagy a szar.
iktriad
zacknorb
Szerkesztette: zacknorb
Poloska vagyok.
3 hónapja
addig ne allj fel labon amig megerkezik egy ilyen dontes.Stadion bezárást, 2 millió eurót és Magyar Pétert a börtönbe.Az UEFA büntetéseknek van valami honlapja?mondjuk a palesztin zaszloert milyen buntetest varsz?
Komolyan érdekelne hogy az ír szektorban a palesztin zászló és az Izrael ellenes 30 méteres molino után kaptak-e bármilyen büntetést?
JC6 (Mr. Miele)
csebi
JC6 (Mr. Miele)
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
Stadion bezárást, 2 millió eurót és Magyar Pétert a börtönbe.Az UEFA büntetéseknek van valami honlapja?mondjuk a palesztin zaszloert milyen buntetest varsz?
Komolyan érdekelne hogy az ír szektorban a palesztin zászló és az Izrael ellenes 30 méteres molino után kaptak-e bármilyen büntetést?
JC6 (Mr. Miele)
csebi
3 hónapja
Na Szappanos vagy Tóth Balázs kezd?Dibusz
3 hónapja
Na Szappanos vagy Tóth Balázs kezd?
Draft