Soccer
41 feliratkozó
3 hónapja
A MÁV most akart robbantani, de lekésett rólahatarok osztrak kollegak nemzetbiztonsagi kockazatnak nyilvanitottak a vonatot es nem engedik tovabb oket.mentek volna gyalog.
Kenny
csebi
3 hónapja
Igazad van, hagyjuk meg ezt a tèmát Löflinek 🥴Az inkább húgyos szar vagy szaros húgy.... Hát egyik sem valami keményez megint a fos és a hugy között van.Ha összeáll akkor szr is lesz 😏
Kenny
dande2
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
3 hónapja
Az inkább húgyos szar vagy szaros húgy.... Hát egyik sem valami keményez megint a fos és a hugy között van.Ha összeáll akkor szr is lesz 😏
Kenny
dande2
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
3 hónapja
ez megint a fos és a hugy között van.Ha összeáll akkor szr is lesz 😏
Kenny
3 hónapja
Jó ő lábbal is, de ezt a 11es dolhot most nem erőltetnémFel se néz, nem is megy sarokra, ez kurva szar volt megintCsak fejelni tud....
davemayer
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
3 hónapja
Fel se néz, nem is megy sarokra, ez kurva szar volt megintCsak fejelni tud....
davemayer
Draft

3 hónapja
Fel se néz, nem is megy sarokra, ez kurva szar volt megintrégen ha jól emlékszem Zachariassen rúgta ezeket. Lehet vissza kéne neki adni
davemayer
3 hónapja
Fel se néz, nem is megy sarokra, ez kurva szar volt megint
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
3 hónapja
Varga nagyon gyengén rúgja a büntetőket
3 hónapja
Vargát ne engedjék már tizit lőni
Poloska vagyok.
3 hónapja
Testéről pattant, én nem adnám meg az ilyet
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
3 hónapja
az osztrák belügyminiszter nem engedélyezte a belépést.Ilyen ez a szuverenitásvédelem.
6 órás várakozás után a határon.
Kenny
Ideje is volna gyorsan megalapítani a Köcsög Labancok DPK-t.
3 hónapja
Miről maradtam eddig le?
Draft

3 hónapja
Dele volt az utolsó nagy nyári igazolás a Fradinál? Nagyon jó vétel volt ő is 😀
3 hónapja
Dibusz köszi 😀
3 hónapja
Ki az a törpének is alacsony a fagyiban, az tuti nincs még 160 cm sem stoplisban
3 hónapja
az osztrák belügyminiszter nem engedélyezte a belépést.6 órás várakozás után a határon.
3 hónapja
Amúgy elv a busszal most sincs gáz, csak a vonaton találtak gandzsákat.Buszozásokról mindig Áki haverom jut eszembe, ő nem ivott még akkor, őt nem motozák soha, mert a táskája mindig 2-3 könyvet tartalmazott, amiből egy agrárszakkönyv volt.
Poloska vagyok.
3 hónapja
hatarok osztrak kollegak nemzetbiztonsagi kockazatnak nyilvanitottak a vonatot es nem engedik tovabb oket.nem rajongok a zöldekért, de a kurva anyjukat az osztrákoknak
Kenny
ezért nem utazok már 20 éve semmilyen szurkolói busszal, vonattal... lehet, hogy jó buli, de a meccs nézése nekem fontosabb és arra sokkal nagyobb esély van egy autóban érkezve a helyszínre
és jönnek vissza Pestre
Szerkesztette: NB2