Soccer
41 feliratkozó
3 hónapja
Rossi ezt azért nem kellene
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
Tizenvalahány perc alatt is szemmel látható hogy Tóth Barna és Ötvös nem válogatott szint. De legalább minden Paks és Fradi meccset ingyen nézett meg Rossi..
3 hónapja
Dragi te teljesen hulye vagy?és korpás, mikor megláttam ahogy csillog a fekete zakóján inkább kikapcsoltam a TV-t
Kenny

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
3 hónapja
a 2. gól előtt Mocsi a fasznak rongyolt ki, mint Zrínyi. Orbán odaváltott de már megvoltak az írek, beadásnál a gyerek meg levált Tóth Barnáról és FULL üresben érkezett a lasztira.
3 hónapja
Amúgy arról beszélünk h vajon Ötvös mit csinált? Mert tordelni nem tudott, fejelni nem tudom h mennyit fejelt el (nem sokat). Nem volt egy jó csere az semA feje felett lejátszották a meccset sansza nem volt labdába érni.
csebi
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
3 hónapja
Így-így, Vargát kivéve ma az összes Fradista gyenge napot fogott ki.Amúgy arról beszélünk h vajon Ötvös mit csinált? Mert tordelni nem tudott, fejelni nem tudom h mennyit fejelt el (nem sokat). Nem volt egy jó csere az semAlex sem volt jo, es latszolag Csopi is kereste a helyet. Toth Barna is duplanulla volt, es tudva, hogy az nb1 legjobbjairol van szo nem tul rozsas a helyzet.
csebi
Kenny

Madden hates me.
3 hónapja
Sztem ez a meccs Dibuszon ment el.Ha nem balfaszkodik, nem kerül ilyen mederbe a meccs. Ráadásul nem is beadás volt, egy középre jövő fos lővést ütött oda az íreknek.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
3 hónapja
Amúgy arról beszélünk h vajon Ötvös mit csinált? Mert tordelni nem tudott, fejelni nem tudom h mennyit fejelt el (nem sokat). Nem volt egy jó csere az semAlex sem volt jo, es latszolag Csopi is kereste a helyet. Toth Barna is duplanulla volt, es tudva, hogy az nb1 legjobbjairol van szo nem tul rozsas a helyzet.
csebi
3 hónapja
A meccs előtt valóban fontos volt, hogy ne kapjunk ki sok góllal, de most, a 2-2 után már lényegtelen, mert a hazai ír meccs dönt a második helyről, a 2 portugál meccs meg az elsőről. Ha meg nem verjük oda-vissza a full ergya örményeket, akkor pláne egymindegy.Ez minden matek szerint egy kurva fontos meccs volt, mert ez adja a kontextust ezután mindenhez, hogy mi az elérhető és ahhoz milyen eredmények kellenek.Én meg azt gondolom, hogy teljesen elengedtük a csoportelsőség esélyét ezzel. Szerintem egyáltalán nem volt lehetetlen, mostmár az.Ez speciel nem igaz.
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Ha 4 pontot csinálunk a portugálok ellen, 4-t az írek ellen, 6-t az örmények ellen, akkor csoportelsők vagyunk.
Ha nem verjük meg az egyik meccsen a portugálokat, akkor meg amúgyis a második hely lehet a max. Vagyis a csoportelsőségről a portugál meccsek döntenek, a második helyről az ír meccsek. Ez minden matek szerint tényleg egy lényegtelen meccs volt. Akkor lenne csak jelentősége, ha az írektől ma sokgóllal kaptunk volna ki.
Őszentsége Sobri Jóska
zacknorb
3 hónapja
És pls beszéljünk Hajdú B egyre vállalhatatlanabb performance-áról is, ha már Gundit is ekézzük.Hajdú B lassan 10 éve vállalhatlatlan sajnos
zacknorb
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
Matematikailag jól levezette, hogy miért nem, főleg ha egy realista szempontból nézzük, azaz hogy a 2. helyért voltunk/vagyunk harcban.Ez minden matek szerint egy kurva fontos meccs volt, mert ez adja a kontextust ezután mindenhez, hogy mi az elérhető és ahhoz milyen eredmények kellenek.Én meg azt gondolom, hogy teljesen elengedtük a csoportelsőség esélyét ezzel. Szerintem egyáltalán nem volt lehetetlen, mostmár az.Ez speciel nem igaz.
Ha 4 pontot csinálunk a portugálok ellen, 4-t az írek ellen, 6-t az örmények ellen, akkor csoportelsők vagyunk.
Ha nem verjük meg az egyik meccsen a portugálokat, akkor meg amúgyis a második hely lehet a max. Vagyis a csoportelsőségről a portugál meccsek döntenek, a második helyről az ír meccsek. Ez minden matek szerint tényleg egy lényegtelen meccs volt. Akkor lenne csak jelentősége, ha az írektől ma sokgóllal kaptunk volna ki.
Őszentsége Sobri Jóska
zacknorb
Lélektanilag volt fontos meccs, abból a szempontból nyilván tekinthető kudarcnak
3 hónapja
Amikor a buliban a legjobb csajjal alakulnak nagyon jól a dolgok, de az este végén csak a lealjasodott mid barátnőjét viszed haza.A Crying Game-ben ráadásul faszival, ha már írek.
Cél elérve, de hát azért na....
zacknorb
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
3 hónapja
Így nagyon fájó és bosszantó ez az X, de amúgy itthon ha verjük ezeket a gyenge íreket meglehet a második hely.
3 hónapja
Kösz, ezt nem láttam. Akkor így érthető. Bár nem jött jól. Magyarán kicsinálták Milost az írek.Sallai egy idióta volt, Bolla meg balfasz, a kapitánytól kérdezem, hogy Vargát és Kerkezt miért is kellett lehozni??? De főleg az utóbbi lehozatala wtf.Kerkezt lerúgták kb 10 perccel azelőtt, hogy lehozták, figyeltem utána a mozgását, kb végig sántított.
NB2
empty taxi
3 hónapja
Amúgy arról beszélünk h vajon Ötvös mit csinált? Mert tordelni nem tudott, fejelni nem tudom h mennyit fejelt el (nem sokat). Nem volt egy jó csere az sem
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
hat ez Sallai pirosan ment el ezt azert ki kell mondani.Szoboszlai rettenet ideges, de jol tartja magat az interju kozben.Láthatóan rohadt mérges Sallaira
Ebben is fejlodott.
Kenny
csebi
3 hónapja
Szalai nagyot játszott, ez pozitív, kellett egy ember a védelembe Orbán mellé. Styles is nagyon hasznos volt. Dibusz katasztrófa, de ezt tudtuk előre, be is igazolódott. Az első 20 perc játéka sztem hosszú idő után király volt, ezt kell tovább vinni és meg lesz a második heky.Nagyon meglepődnék hogy ha Orbánra nem hoznának valaki kezdőt Lipcsébe.
gabokocka
A sérúlése után nem tudott visszatérni saját magához.
Szerkesztette: ozibozi
3 hónapja
Szoboszlai rettenet ideges, de jol tartja magat az interju kozben.Láthatóan rohadt mérges Sallaira
Ebben is fejlodott.
Kenny
3 hónapja
Ez minden matek szerint egy kurva fontos meccs volt, mert ez adja a kontextust ezután mindenhez, hogy mi az elérhető és ahhoz milyen eredmények kellenek.Én meg azt gondolom, hogy teljesen elengedtük a csoportelsőség esélyét ezzel. Szerintem egyáltalán nem volt lehetetlen, mostmár az.Ez speciel nem igaz.
Őszentsége Sobri Jóska
Poloska vagyok.
3 hónapja
Ígyígy Dibusz kinn volt a röviden, látta merre száll a labda és ösztönösen hátrált egy lépést miután beért a kapu közepéhez.elcsúszott az egész csapat. dibusz meg ahelyett, hogy amikor átért a túloldalra kivetődött volna inkább torpant egyet visszafele a vonalra így esélye sem volt.amúgy mocsi sztem nem hibázott, lövő helyzet lett volna ha nem rombol oda.De már jött az a játékos is mellette akié volt az a része a pályának
peach
csebi
peach
Mondjuk nekem a visszajátszás alapján benne van az is, hogy ha úgy dönt, hogy kilép, akkor lehet nem éri el. Akkor meg azért kapná az ívet, hogy vonalkapus minek megy ki a rokonok elé.
Dolog másik része, hogy múltkor Janekék is pedzegették, hogy Dibusznak a Fradiban mióta nincs Bogdán nincs konkurenciája, mióta a válogatottban nincs Gula, azóta ott is fix kezdő, ez sajnos elkényelmesít.
Sallai egy idióta volt, Bolla meg balfasz, a kapitánytól kérdezem, hogy Vargát és Kerkezt miért is kellett lehozni??? De főleg az utóbbi lehozatala wtf.Kerkezt lerúgták kb 10 perccel azelőtt, hogy lehozták, figyeltem utána a mozgását, kb végig sántított.
NB2

Madden hates me.
3 hónapja
És pls beszéljünk Hajdú B egyre vállalhatatlanabb performance-áról is, ha már Gundit is ekézzük.Amúgy kezd igen ilyen nso szintű kommentaradat lenni. Neki nem kellene ennyit foglalkoznia a bíróval
zacknorb
3 hónapja
Szoboszlai rettenet ideges, de jol tartja magat az interju kozben. Ebben is fejlodott.
3 hónapja
És pls beszéljünk Hajdú B egyre vállalhatatlanabb performance-áról is, ha már Gundit is ekézzük.Tényleg gyengül mindkettő.
zacknorb
3 hónapja
Én meg azt gondolom, hogy teljesen elengedtük a csoportelsőség esélyét ezzel. Szerintem egyáltalán nem volt lehetetlen, mostmár az.A csoportelsőséghez reálisan 4, de legalább 3 pont kellet volna Portugália ellen.
Majdnem a lehetetlen kategória volt eddig is.