Soccer
41 feliratkozó
3 hónapja
És pls beszéljünk Hajdú B egyre vállalhatatlanabb performance-áról is, ha már Gundit is ekézzük.
Poloska vagyok.
3 hónapja
Én meg azt gondolom, hogy teljesen elengedtük a csoportelsőség esélyét ezzel. Szerintem egyáltalán nem volt lehetetlen, mostmár az.Ez speciel nem igaz.
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Ha 4 pontot csinálunk a portugálok ellen, 4-t az írek ellen, 6-t az örmények ellen, akkor csoportelsők vagyunk.
Ha nem verjük meg az egyik meccsen a portugálokat, akkor meg amúgyis a második hely lehet a max. Vagyis a csoportelsőségről a portugál meccsek döntenek, a második helyről az ír meccsek. Ez minden matek szerint tényleg egy lényegtelen meccs volt. Akkor lenne csak jelentősége, ha az írektől ma sokgóllal kaptunk volna ki.
3 hónapja
Amikor a buliban a legjobb csajjal alakulnak nagyon jól a dolgok, de az este végén csak a lealjasodott mid barátnőjét viszed haza.Cél elérve, de hát azért na....
Poloska vagyok.
3 hónapja
az irek nem fognak harom pontos elonnyel rafordulni az utolso fordulora, igy teljesen mindegy, ott kell nyerni az a lenyeg.
3 hónapja
"polemizalas" de nagy ertelmisegiek ulnek a studioban.
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
3 hónapja
Amúgy az megvan h Manning már megint TD passzal mentett meg egy meccset a végén?
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
aszondja bozsik: apró baki 😀Ezen felröhögtem én is
peach
U9-ben nem nyúlhatsz így a labdához.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
3 hónapja
"Szoboszlaiék hatalmasat küzdöttek Írországban, közel jártak a csodához" (origo)Sallai egy idióta volt, Bolla meg balfasz, a kapitánytól kérdezem, hogy Vargát és Kerkezt miért is kellett lehozni??? De főleg az utóbbi lehozatala wtf. Sajnos a cserék nagyon gyengék voltak. A meccs első félideje a prime Rossi, a második meg a mostani. Nyilván előre jó lett volna a 2-2, de így se rossz, csak így az Örmények ellen nem szabad bukni pontokat ha biztosra akarunk menni.
3 hónapja
Szalai nagyot játszott, ez pozitív, kellett egy ember a védelembe Orbán mellé. Styles is nagyon hasznos volt. Dibusz katasztrófa, de ezt tudtuk előre, be is igazolódott. Az első 20 perc játéka sztem hosszú idő után király volt, ezt kell tovább vinni és meg lesz a második heky.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
3 hónapja
De vszeg kisebb esélye van a golnak h a srác onnan ellovi mint h kiteszi, tiszta beadás a legjobb lábú ír játékostól.elcsúszott az egész csapat. dibusz meg ahelyett, hogy amikor átért a túloldalra kivetődött volna inkább torpant egyet visszafele a vonalra így esélye sem volt.amúgy mocsi sztem nem hibázott, lövő helyzet lett volna ha nem rombol oda.De már jött az a játékos is mellette akié volt az a része a pályának
peach
csebi
peach
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
Szép is amikor a stúdióban a bíró a hibás, Sallai szegénynek igaza volt, és a szemét írek egyfolytában ívelgettek.Gondolom az Origót olvassák fel.
Minden világos
ozibozi
3 hónapja
aszondja bozsik: apró baki 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
3 hónapja
Én meg azt gondolom, hogy teljesen elengedtük a csoportelsőség esélyét ezzel. Szerintem egyáltalán nem volt lehetetlen, mostmár az.
3 hónapja
elcsúszott az egész csapat. dibusz meg ahelyett, hogy amikor átért a túloldalra kivetődött volna inkább torpant egyet visszafele a vonalra így esélye sem volt.amúgy mocsi sztem nem hibázott, lövő helyzet lett volna ha nem rombol oda.De már jött az a játékos is mellette akié volt az a része a pályának
peach
csebi
3 hónapja
Nem történt tragédia, de sikerült úgy lábon lőni magunkat, hogy azt még Plaxico Burress is megirigyelné.Mindenesetre ezt a német vakegeret nem kellene erőltetni nemzetközi szinten.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
3 hónapja
amúgy mocsi sztem nem hibázott, lövő helyzet lett volna ha nem rombol oda.De már jött az a játékos is mellette akié volt az a része a pályának
peach
3 hónapja
Én már úgy emlékszem , hogy tíz emberrel kiharcoltuk a döntetlent. Ott lesz az a híd.
3 hónapja
A tizenhatoson belül jobboldali beadásnál a hosszú oldal a LB területe, ehhez képest Nagy Zs valahol kint kolbászolt, és a csatár "ugrott fel" fejelni
3 hónapja
Na, most néztem vissza a másodikat. Ti is nézzetek meg. Nem is kérdés, full Dibusz….Inkább védelem nálam.
JC6 (Mr. Miele)
3 hónapja
én elengedtem...De megpattanhat a labda is, és az üres sarkon pont bepattanhat.Bal lábas támadó, baloldalról, előtte védő.. fel sem nézett… biztos kapura rúgja…A rövidet felesleges védeni??? Rúgja be oda nyugodtan? Most ezt nem gondolhatod komolyan...értem én, hogy bosszantó, de legyünk már egy picit realistábbak egy-egy ilyen szitunál.Annál a szitunál fölösleges volt a rovidet fogni… hulló falevél volt és 4 méterről… SOHA A BÜDÖS ÉLETBEN NEM JÖN KI.Mert a rövid a kapusénem vagyok egy Dibusz fan, de esélye se volt erre...ennyire üresen, ennyire egyedül egy csatárt se lehet hagyni...Dibusznak a rövidről kellett volna odaérni, ez szinte lehetetlenMiért volt a röviden?
Klaci79
Szokol
csebi
SOHA.
JC6 (Mr. Miele)
Klaci79
De mindegy is, 4 méterről fejeltek, ha 1 méterről fejelnének se jönne ki.. csak tudnám mi a szar tartja a kapuban? Kubaszov?
JC6 (Mr. Miele)
slowmotion
3 hónapja
Na, most néztem vissza a másodikat. Ti is nézzetek meg. Nem is kérdés, full Dibusz….A baj vele h mikor jön a beadás oldalra mozog, ahelyett h atlosan és akkor ütne el.
JC6 (Mr. Miele)
3 hónapja
amúgy mocsi sztem nem hibázott, lövő helyzet lett volna ha nem rombol oda.
3 hónapja
Na, most néztem vissza a másodikat. Ti is nézzetek meg. Nem is kérdés, full Dibusz….
3 hónapja
Varga Barni Sallai megmozdulasarol: ez benne van a fociban. Istenempersze hogy benne van, csak az is hogy pirosat kapsz érte
csebi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
Meccs előtt X-re tippeltem, 0-2 után sima magyar W-re, 1-2-nél ír győzelemre. Aztán mégis döntetlen lett. Ugye, megmondtam?!Nagy Marci, te vagy az? 😊
nagylaza, főpohárnok