Soccer
41 feliratkozó
4 hónapja
az Deutsch voltMajd vasárnap tervezem én is csekkolni hazai környezetben, bár tavaly az Illovszkyban kiállítatta magát, ha jól rémlik.Latom Vinicius megint megmutatta sportemberi nagysagat.kint voltam a szeged vs bvsc rangadón, de azon kívül, hogy 35+ évesen ránézésre 8-10 kg plusz súllyal is oktatta a mezőnyt nekem semmi extra tahóság nem tűnt fel amit csinált volna.
Blevi
peach
zacknorb

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
4 hónapja
Műringyó meg BarcikáraSignori Sopronba.Massaro jön Pécsre.vad pletyka.hat en beszarok ha tenyleg Kluivert lesz az ujpest edzoje😃Kluivert?! Ez honnan jött?😊
Kenny
zavi27
Kenny
Kampman
Őszentsége Sobri Jóska
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
4 hónapja
Signori Sopronba.Massaro jön Pécsre.vad pletyka.hat en beszarok ha tenyleg Kluivert lesz az ujpest edzoje😃Kluivert?! Ez honnan jött?😊
Kenny
zavi27
Kenny
Kampman
4 hónapja
Massaro jön Pécsre.vad pletyka.hat en beszarok ha tenyleg Kluivert lesz az ujpest edzoje😃Kluivert?! Ez honnan jött?😊
Kenny
zavi27
Kenny
4 hónapja
Never underestimate yourself.I have as many Premier League saves as David Raya this October.
Poloska vagyok.
4 hónapja
vad pletyka.hat en beszarok ha tenyleg Kluivert lesz az ujpest edzoje😃Kluivert?! Ez honnan jött?😊
Kenny
zavi27
4 hónapja
Majd vasárnap tervezem én is csekkolni hazai környezetben, bár tavaly az Illovszkyban kiállítatta magát, ha jól rémlik.Latom Vinicius megint megmutatta sportemberi nagysagat.kint voltam a szeged vs bvsc rangadón, de azon kívül, hogy 35+ évesen ránézésre 8-10 kg plusz súllyal is oktatta a mezőnyt nekem semmi extra tahóság nem tűnt fel amit csinált volna.
Blevi
peach
Poloska vagyok.
4 hónapja
Vini hülye de az éven sokkal visszafogottabb mint előtte.Es akkor Vini mar jo arc is hirtelen? 😀 az eg nem azert kek mert a fu zold.Latom Vinicius megint megmutatta sportemberi nagysagat.Off: én egy videót láttam tegnap egy másik undorító emberről, a neve: Suarez.
Blevi
Az ellenfél gyúrójával veszekedett a pálya közepén a lefújás után majd LEKÖPTE a kb 60 éves bácsit..
JC6 (Mr. Miele)
Blevi
Ancelotti hagyta ezt kiengedni, bár ő igazából sok minden mást csinált az utolsó éveiben.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
4 hónapja
hat en beszarok ha tenyleg Kluivert lesz az ujpest edzoje😃Kluivert?! Ez honnan jött?😊
Kenny
4 hónapja
Es akkor Vini mar jo arc is hirtelen? 😀 az eg nem azert kek mert a fu zold.Latom Vinicius megint megmutatta sportemberi nagysagat.Off: én egy videót láttam tegnap egy másik undorító emberről, a neve: Suarez.
Blevi
Az ellenfél gyúrójával veszekedett a pálya közepén a lefújás után majd LEKÖPTE a kb 60 éves bácsit..
JC6 (Mr. Miele)
4 hónapja
Latom Vinicius megint megmutatta sportemberi nagysagat.kint voltam a szeged vs bvsc rangadón, de azon kívül, hogy 35+ évesen ránézésre 8-10 kg plusz súllyal is oktatta a mezőnyt nekem semmi extra tahóság nem tűnt fel amit csinált volna.
Blevi
Szerkesztette: peach
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
4 hónapja
Latom Vinicius megint megmutatta sportemberi nagysagat.Off: én egy videót láttam tegnap egy másik undorító emberről, a neve: Suarez.
Blevi
4 hónapja
Nála tök mindegy hozzáérnek e vagy semLatom Vinicius megint megmutatta sportemberi nagysagat.Amennyit faragták tegnap abban a fél órában nem csodálom.
Blevi
kapitnono
Getafe pedig a legszebb focit jászó csapat, nem tudom miről beszélsz😅
4 hónapja
Latom Vinicius megint megmutatta sportemberi nagysagat.Amennyit faragták tegnap abban a fél órában nem csodálom.
Blevi

4 hónapja
hat en beszarok ha tenyleg Kluivert lesz az ujpest edzoje😃Karácsonyra már nem lesz itt úgyse
Kenny
4 hónapja
Latom Vinicius megint megmutatta sportemberi nagysagat.Ennek nincs hírértéke már így nem is beszélünk róla. Majd ha az ellenkezője történik..
Blevi
4 hónapja
hat en beszarok ha tenyleg Kluivert lesz az ujpest edzoje😃
4 hónapja
Latom Vinicius megint megmutatta sportemberi nagysagat.
4 hónapja
Akkor már a szemem se a régi. Vagy túl régi.Ahogy lattam, a gyereknel volt labda, amikor Grof elindult fele, egy kicsit belepockolt, Grof pont ezt a mozdulatot latta es egybol jofej volt. A gyerek sem volt sportszeru, de el nem rugta a labdat, szerintem kb 20 centire pockolte el, meg ott volt boven a labanal, amikor Grof ellokte.Láttam a felvételt, a meccset nem, miért lökte fel a srácot? Nem volt nála labda, beszólt valamit?Ha a grófnak van esze akkor visszavonul!!!Ha lenne esze tudná, hogy ez mindenhol piros.
french
Klaci79
Őszentsége Sobri Jóska
Stez
4 hónapja
Ahogy lattam, a gyereknel volt labda, amikor Grof elindult fele, egy kicsit belepockolt, Grof pont ezt a mozdulatot latta es egybol jofej volt. A gyerek sem volt sportszeru, de el nem rugta a labdat, szerintem kb 20 centire pockolte el, meg ott volt boven a labanal, amikor Grof ellokte.Láttam a felvételt, a meccset nem, miért lökte fel a srácot? Nem volt nála labda, beszólt valamit?Ha a grófnak van esze akkor visszavonul!!!Ha lenne esze tudná, hogy ez mindenhol piros.
french
Klaci79
Őszentsége Sobri Jóska
4 hónapja
Láttam a felvételt, a meccset nem, miért lökte fel a srácot? Nem volt nála labda, beszólt valamit?Ha a grófnak van esze akkor visszavonul!!!Ha lenne esze tudná, hogy ez mindenhol piros.
french
Klaci79
4 hónapja
Na, legalább a négy csere dolog megoldódott, ennyi pozitívum maradt meccs utánra 😀

4 hónapja
Mit tettek ki?Jééé a trollfoci letörölte a gyermekbántalmazós posztját😁😁gróf BŰNÖZŐ dávid instája nagyot megy😁Trollfoci is hozza a fizesd szintet😡
french
french
french
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"