Soccer
41 feliratkozó
3 hónapja
Na remélem megérte csak politikai alapon kezdő kapust kijelölniNem politikai alapon lett kijelölve.
r.baggio
3 hónapja
Milyen kapus az aki nem jön ki az ötösre se, sose...A második félidő bravúros volt. Emberhatranyban sem kellett volna ennyire beszarian játszani.
3 hónapja
Mondjuk épp dicsérni akartam Mocsit erre úgy kirontott a gólnál és lett tiszta beadás mögötte h nem teszem inkább
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
Ez a bíró egy kreten, nem kérdés. De sikerült egy simán nyerhető meccset elbaszni. Gratulálok.
„History is a set of lies agreed upon.”
3 hónapja
Azert volt nekunk is lehetosegunk, csak elbalfaszkodtuk.
3 hónapja
Na remélem megérte csak politikai alapon kezdő kapust kijelölni

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
3 hónapja
nem vagyok egy Dibusz fan, de esélye se volt erre...ennyire üresen, ennyire egyedül egy csatárt se lehet hagyni...Dibusznak a rövidről kellett volna odaérni, ez szinte lehetetlen
3 hónapja
Érdemes nézni Dibusz mozgását. A srácok hagyták magukat felhúzni és begyűjtöttek két zsák lapot, ami a további meccseket is befolyasolhatja.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
3 hónapja
Majd a fradi dpkban megvédik a bravúrvonalkapust
3 hónapja
nem jött donate, végig néztem a félidőt xd
3 hónapja
jó, hogy dénes véd két nagyot de jön is róla kettő
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
3 hónapja
Dibusz a balett iskolába készül már gondolom, olyan kecses mozdulatai vannak 😊
3 hónapja
Tipikus balfasz magyar choke.
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
3 hónapja
Mi a büdös kurva anyádért fogod a rövidet beadásnál te gyoker Dibusz??? MIÉRT NEM JÖSSZ KI????? 4 meter baszod 4 kurva meter
3 hónapja
édes faszom, akár én is lehettem volna ott ebben a szituban ...
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
2-0 a legvszélysbb eredmény. Dibusznak erre ki kellett volna mennie.erre, és még 10 másikra.
iktriad
3 hónapja
Dibusz te bambababa
3 hónapja
2-0 a legvszélysbb eredmény. Dibusznak erre ki kellett volna mennie.
3 hónapja
Na Dibusz hozza a kötelezőt
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
3 hónapja
Nyomorek.
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
3 hónapja
Dibusz bazmeg, ez a tiéd volt..
3 hónapja
dibusz mekkor láma bazmeg
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
3 hónapja
Várható volt.