Soccer

41 feliratkozó

4 hónapja
french Philadelphia Eagles 56
gróf BŰNÖZŐ dávid instája nagyot megy😁
french
Trollfoci is hozza a fizesd szintet😡
french
Jééé a trollfoci letörölte a gyermekbántalmazós posztját😁😁

Szerkesztette: french
4 hónapja
gyurczi New York Giants 2 588 — Giants fan
Volt már olyan, hogy valakit kiállítottak, mert fellökött egy labdaszedőt?
nagylaza, főpohárnok
azt hiszem PL-ben valamelyik dinamo londonos fel is rúgta az egyiket vagy valami ilyesmi rémlik
remontada
jaja, Hazard volt a Swansea ellen a mikiegér kupában, ki is kaptunk 😀
Löfli
A 90-es években asszem a Honvéd valami ex jugó csapat ellen játszott idegenben, a labdaszedő hozzávágta a labdát talán a szélső védőhöz az meg rámozdult, vagy visszadobta a labdát, aztán repült a piros. Nagyon régen volt, lehet pontatlan a sztori...

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
4 hónapja
french
Trollfoci is hozza a fizesd szintet😡
4 hónapja

Szerkesztette: french
4 hónapja
Ha a grófnak van esze akkor visszavonul!!!
french
Ha lenne esze tudná, hogy ez mindenhol piros.
Klaci79
Ez pont ugyan az az eset amikor a kalandparkban alárúgott a gyereknek a karateedző.
4 hónapja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 876
french
Ha lenne esze tudná, hogy ez mindenhol piros.
4 hónapja
4 hónapja
Hendrix Utah State Aggies 3 117
En viszont tovabbra sem ertem, hogy a Ferencvarosnal hogy nem kepesek olyan edzot talalni evek ota, aki kepes volna motivalni a csapatot a bajnoksagra is. Evek ota sir a labda nehany kivetellel a Fradinal, erolkodnek, aztan Varga vagy fejel egyet vagy sem, de ezek tobbsege nem kidolgozott es felepitett, tudatos akcio. Nem hogy teljesen hulye ez a csapat evek ota es nincsenek agyak, akik szetosszak a labdakat, de az, hogy egy ilyen kerettel mennyire sokszor nem tudnak dominalni egy NB I-es csapat ellen, es nem csak egy Paks ellen, az azert nekem erthetetlen.

Allandoan jon a felsopolcos edzo meg jatekos eloadas, aztan basszameg az europai kupameccsek kivetelevel folyamatosan motivalatlanok csomoan.

Volt itt budos tirpak szerb, ir legenda, osztrak tikitaka csavo, orosz ikon, es lehetne sorolni, aztan lofasz a jatek mindenkivel, mindegyiknek nagyobb volt a fustje, mint a langja. Siralom belegondolni, hogy a Fradi az elmult evek legszebb focijat, raadasul dominans focit egyedul a lenezett, nudli paraszt Mate Csabaval tudta jatszani, egy szros masodedzovel.

Nem ertem... Tok mas stilusu edzok, stabok, felfogasok, taktikak, kicserelodott haromszor a keret is, megsincs fejlodes. Rebrov ota. El ide vagy oda, ami papiron szepiti a dolgokat, de jatekra megis egy helyben toporgas erzetem van, nem fejlodes.
Stez
Detarinak nincs csapata, csak mondom. Ajanlom figyelmukbe.

Szerkesztette: Hendrix

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
4 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 27 188 — Cowboys fan
Slot out vót má?
remontada
nagyon buta hozzászólás lenne, valljuk be
slowmotion
akkor marad a Szobonak a padon a helye.. 😀
remontada
Amúgy a Slot nagy taktikus. Tudta h ha ad egy ilyen alamizsnát az még legalább hónapokig padon tartja Amorimot ami neki csak jó.
csebi
a nagy számok törvénye alapján előbb-utóbb sikerül összerakni egy olyan csapatot a trafóban, ami megint karcolni fog, csak idő kérdése az egész.
4 hónapja
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 116 — Illegális gyakorló
a spori azért pánik szerűen lefújta gyorsan miután varga állt a kapuba 😀 nem zavarta, hogy 3-4 perc volt a hosszabbításból a gróf féle cirkusz
peach
Fent van az összefoglaló, nem volt annyi.
95:40 körül kapta a pirosat Gróf, 96:50-nél már a kesztyűt veszi Varga. Másfél percet tett rá a 97-re Bogár, mert 98:25-nél fújta le.

4 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 865
Na vajon Robbie mit nyilatkozik. A bíró elcsalta😆
4 hónapja
Stez SMU Mustangs 47 527 — Whoops, looks like something went wrong.
En viszont tovabbra sem ertem, hogy a Ferencvarosnal hogy nem kepesek olyan edzot talalni evek ota, aki kepes volna motivalni a csapatot a bajnoksagra is. Evek ota sir a labda nehany kivetellel a Fradinal, erolkodnek, aztan Varga vagy fejel egyet vagy sem, de ezek tobbsege nem kidolgozott es felepitett, tudatos akcio. Nem hogy teljesen hulye ez a csapat evek ota es nincsenek agyak, akik szetosszak a labdakat, de az, hogy egy ilyen kerettel mennyire sokszor nem tudnak dominalni egy NB I-es csapat ellen, es nem csak egy Paks ellen, az azert nekem erthetetlen.

Allandoan jon a felsopolcos edzo meg jatekos eloadas, aztan basszameg az europai kupameccsek kivetelevel folyamatosan motivalatlanok csomoan.

Volt itt budos tirpak szerb, ir legenda, osztrak tikitaka csavo, orosz ikon, es lehetne sorolni, aztan lofasz a jatek mindenkivel, mindegyiknek nagyobb volt a fustje, mint a langja. Siralom belegondolni, hogy a Fradi az elmult evek legszebb focijat, raadasul dominans focit egyedul a lenezett, nudli paraszt Mate Csabaval tudta jatszani, egy szros masodedzovel.

Nem ertem... Tok mas stilusu edzok, stabok, felfogasok, taktikak, kicserelodott haromszor a keret is, megsincs fejlodes. Rebrov ota. El ide vagy oda, ami papiron szepiti a dolgokat, de jatekra megis egy helyben toporgas erzetem van, nem fejlodes.

4 hónapja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 441 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Volt már olyan, hogy valakit kiállítottak, mert fellökött egy labdaszedőt?
nagylaza, főpohárnok
azt hiszem PL-ben valamelyik dinamo londonos fel is rúgta az egyiket vagy valami ilyesmi rémlik
remontada
jaja, Hazard volt a Swansea ellen a mikiegér kupában, ki is kaptunk 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
4 hónapja
Sinisa New England Patriots 3 167 — Gràcies Pep!
Nem csak egy meccsre tiltanám el ezért grófot!
nagir
Az azonnali piros elvileg nem is nagyon lehet egy meccs, de most én is remélem, hogy vastagon fog majd az a ceruza. Legalja dolog volt.
Bálesz
3-10 meccs között lehet bármi.
Kenny
Szerintem ez a legalja volt.
Kíváncsi vagyok “Fradistának lenni felelősség” QB hogyan fogja kommentálni.
Én még ma este szerződést bontanék Vele.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
4 hónapja
Hendrix Utah State Aggies 3 117
Slot out vót má?
remontada
nagyon buta hozzászólás lenne, valljuk be
slowmotion
akkor marad a Szobonak a padon a helye.. 😀
remontada
Amúgy a Slot nagy taktikus. Tudta h ha ad egy ilyen alamizsnát az még legalább hónapokig padon tartja Amorimot ami neki csak jó.
csebi
Mint Zombori Sanyi fenykoraban.

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
4 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 490 — Omar's Coming Yo!
nagir
Az azonnali piros elvileg nem is nagyon lehet egy meccs, de most én is remélem, hogy vastagon fog majd az a ceruza. Legalja dolog volt.
Bálesz
3-10 meccs között lehet bármi.

4 hónapja
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 116 — Illegális gyakorló
nagir

4 hónapja
peach Atlanta Falcons 15 779 — a new hope (again)
a spori azért pánik szerűen lefújta gyorsan miután varga állt a kapuba 😀 nem zavarta, hogy 3-4 perc volt a hosszabbításból a gróf féle cirkusz

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
4 hónapja
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 483 — Bla, bla, bla

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
4 hónapja
davemayer Chicago Bears 15 445 — "Grammar maci"
Sejtettem hogy a bears/mu/fradi hármasomból egy nem fog nyerni de hogy a fradi...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
4 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 382 — The Mathematician
Már a Untied se a régi. Szokásos módon leül az ember, hogy elbasszák a vasárnapját, de még ez se sikerül! 😀 De kellett ez.
dugo93
az enyémet elbaszták

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
4 hónapja
Nem csak 3x lehet megszakítani a játékot cserével?
Mert a Fradinál 4 volt.
Sinisa
mintha az lenne, ha a kapust pirosozzák ki, akkor lehet 4 is
NB2
Igen
De a Tóth Ali csere volt a 4.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
4 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 562 — Kinek mit intézett a kormánya
Mert a Fradinál 4 volt.
Sinisa
NB2
Fejsérülés esetén van plusz egy, meg ugye a félidő nem számít bele a 3ba.

Poloska vagyok.
4 hónapja
NB2 New England Patriots 28 038 — nabege2@yahoo.com
Mert a Fradinál 4 volt.
Sinisa
4 hónapja
(Tudom fejsérülés, hosszabbítás stb.)
Mert a Fradinál 4 volt.

Szerkesztette: Sinisa

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern