Soccer
41 feliratkozó
4 hónapja
A 90-es években asszem a Honvéd valami ex jugó csapat ellen játszott idegenben, a labdaszedő hozzávágta a labdát talán a szélső védőhöz az meg rámozdult, vagy visszadobta a labdát, aztán repült a piros. Nagyon régen volt, lehet pontatlan a sztori...jaja, Hazard volt a Swansea ellen a mikiegér kupában, ki is kaptunk 😀Volt már olyan, hogy valakit kiállítottak, mert fellökött egy labdaszedőt?azt hiszem PL-ben valamelyik dinamo londonos fel is rúgta az egyiket vagy valami ilyesmi rémlik
nagylaza, főpohárnok
remontada
Löfli
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
4 hónapja
gróf BŰNÖZŐ dávid instája nagyot megy😁Trollfoci is hozza a fizesd szintet😡
french
4 hónapja
Ez pont ugyan az az eset amikor a kalandparkban alárúgott a gyereknek a karateedző.Ha a grófnak van esze akkor visszavonul!!!Ha lenne esze tudná, hogy ez mindenhol piros.
french
Klaci79
4 hónapja
Ha a grófnak van esze akkor visszavonul!!!Ha lenne esze tudná, hogy ez mindenhol piros.
french
4 hónapja
Ha a grófnak van esze akkor visszavonul!!!
4 hónapja
En viszont tovabbra sem ertem, hogy a Ferencvarosnal hogy nem kepesek olyan edzot talalni evek ota, aki kepes volna motivalni a csapatot a bajnoksagra is. Evek ota sir a labda nehany kivetellel a Fradinal, erolkodnek, aztan Varga vagy fejel egyet vagy sem, de ezek tobbsege nem kidolgozott es felepitett, tudatos akcio. Nem hogy teljesen hulye ez a csapat evek ota es nincsenek agyak, akik szetosszak a labdakat, de az, hogy egy ilyen kerettel mennyire sokszor nem tudnak dominalni egy NB I-es csapat ellen, es nem csak egy Paks ellen, az azert nekem erthetetlen.Detarinak nincs csapata, csak mondom. Ajanlom figyelmukbe.
Allandoan jon a felsopolcos edzo meg jatekos eloadas, aztan basszameg az europai kupameccsek kivetelevel folyamatosan motivalatlanok csomoan.
Volt itt budos tirpak szerb, ir legenda, osztrak tikitaka csavo, orosz ikon, es lehetne sorolni, aztan lofasz a jatek mindenkivel, mindegyiknek nagyobb volt a fustje, mint a langja. Siralom belegondolni, hogy a Fradi az elmult evek legszebb focijat, raadasul dominans focit egyedul a lenezett, nudli paraszt Mate Csabaval tudta jatszani, egy szros masodedzovel.
Nem ertem... Tok mas stilusu edzok, stabok, felfogasok, taktikak, kicserelodott haromszor a keret is, megsincs fejlodes. Rebrov ota. El ide vagy oda, ami papiron szepiti a dolgokat, de jatekra megis egy helyben toporgas erzetem van, nem fejlodes.
Stez
Szerkesztette: Hendrix
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
4 hónapja
a nagy számok törvénye alapján előbb-utóbb sikerül összerakni egy olyan csapatot a trafóban, ami megint karcolni fog, csak idő kérdése az egész.Amúgy a Slot nagy taktikus. Tudta h ha ad egy ilyen alamizsnát az még legalább hónapokig padon tartja Amorimot ami neki csak jó.akkor marad a Szobonak a padon a helye.. 😀Slot out vót má?nagyon buta hozzászólás lenne, valljuk be
remontada
slowmotion
remontada
csebi
4 hónapja
a spori azért pánik szerűen lefújta gyorsan miután varga állt a kapuba 😀 nem zavarta, hogy 3-4 perc volt a hosszabbításból a gróf féle cirkuszFent van az összefoglaló, nem volt annyi.
peach
95:40 körül kapta a pirosat Gróf, 96:50-nél már a kesztyűt veszi Varga. Másfél percet tett rá a 97-re Bogár, mert 98:25-nél fújta le.

4 hónapja
Na vajon Robbie mit nyilatkozik. A bíró elcsalta😆
4 hónapja
En viszont tovabbra sem ertem, hogy a Ferencvarosnal hogy nem kepesek olyan edzot talalni evek ota, aki kepes volna motivalni a csapatot a bajnoksagra is. Evek ota sir a labda nehany kivetellel a Fradinal, erolkodnek, aztan Varga vagy fejel egyet vagy sem, de ezek tobbsege nem kidolgozott es felepitett, tudatos akcio. Nem hogy teljesen hulye ez a csapat evek ota es nincsenek agyak, akik szetosszak a labdakat, de az, hogy egy ilyen kerettel mennyire sokszor nem tudnak dominalni egy NB I-es csapat ellen, es nem csak egy Paks ellen, az azert nekem erthetetlen. Allandoan jon a felsopolcos edzo meg jatekos eloadas, aztan basszameg az europai kupameccsek kivetelevel folyamatosan motivalatlanok csomoan.
Volt itt budos tirpak szerb, ir legenda, osztrak tikitaka csavo, orosz ikon, es lehetne sorolni, aztan lofasz a jatek mindenkivel, mindegyiknek nagyobb volt a fustje, mint a langja. Siralom belegondolni, hogy a Fradi az elmult evek legszebb focijat, raadasul dominans focit egyedul a lenezett, nudli paraszt Mate Csabaval tudta jatszani, egy szros masodedzovel.
Nem ertem... Tok mas stilusu edzok, stabok, felfogasok, taktikak, kicserelodott haromszor a keret is, megsincs fejlodes. Rebrov ota. El ide vagy oda, ami papiron szepiti a dolgokat, de jatekra megis egy helyben toporgas erzetem van, nem fejlodes.
4 hónapja
jaja, Hazard volt a Swansea ellen a mikiegér kupában, ki is kaptunk 😀Volt már olyan, hogy valakit kiállítottak, mert fellökött egy labdaszedőt?azt hiszem PL-ben valamelyik dinamo londonos fel is rúgta az egyiket vagy valami ilyesmi rémlik
nagylaza, főpohárnok
remontada

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
4 hónapja
Szerintem ez a legalja volt.3-10 meccs között lehet bármi.Nem csak egy meccsre tiltanám el ezért grófot!Az azonnali piros elvileg nem is nagyon lehet egy meccs, de most én is remélem, hogy vastagon fog majd az a ceruza. Legalja dolog volt.
nagir
Bálesz
Kenny
Kíváncsi vagyok “Fradistának lenni felelősség” QB hogyan fogja kommentálni.
Én még ma este szerződést bontanék Vele.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
4 hónapja
Mint Zombori Sanyi fenykoraban.Amúgy a Slot nagy taktikus. Tudta h ha ad egy ilyen alamizsnát az még legalább hónapokig padon tartja Amorimot ami neki csak jó.akkor marad a Szobonak a padon a helye.. 😀Slot out vót má?nagyon buta hozzászólás lenne, valljuk be
remontada
slowmotion
remontada
csebi
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
4 hónapja
3-10 meccs között lehet bármi.Nem csak egy meccsre tiltanám el ezért grófot!Az azonnali piros elvileg nem is nagyon lehet egy meccs, de most én is remélem, hogy vastagon fog majd az a ceruza. Legalja dolog volt.
nagir
Bálesz
4 hónapja
Nem csak egy meccsre tiltanám el ezért grófot!Az azonnali piros elvileg nem is nagyon lehet egy meccs, de most én is remélem, hogy vastagon fog majd az a ceruza. Legalja dolog volt.
nagir

4 hónapja
a spori azért pánik szerűen lefújta gyorsan miután varga állt a kapuba 😀 nem zavarta, hogy 3-4 perc volt a hosszabbításból a gróf féle cirkusz
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
4 hónapja
Nem csak egy meccsre tiltanám el ezért grófot!

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
4 hónapja
Sejtettem hogy a bears/mu/fradi hármasomból egy nem fog nyerni de hogy a fradi...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
4 hónapja
Már a Untied se a régi. Szokásos módon leül az ember, hogy elbasszák a vasárnapját, de még ez se sikerül! 😀 De kellett ez.az enyémet elbaszták
dugo93
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
4 hónapja
IgenNem csak 3x lehet megszakítani a játékot cserével?mintha az lenne, ha a kapust pirosozzák ki, akkor lehet 4 is
Mert a Fradinál 4 volt.
Sinisa
NB2
De a Tóth Ali csere volt a 4.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
4 hónapja
Fejsérülés esetén van plusz egy, meg ugye a félidő nem számít bele a 3ba.Nem csak 3x lehet megszakítani a játékot cserével?mintha az lenne, ha a kapust pirosozzák ki, akkor lehet 4 is
Mert a Fradinál 4 volt.
Sinisa
NB2
Poloska vagyok.
4 hónapja
Nem csak 3x lehet megszakítani a játékot cserével?mintha az lenne, ha a kapust pirosozzák ki, akkor lehet 4 is
Mert a Fradinál 4 volt.
Sinisa
4 hónapja
Nem csak 3x lehet megszakítani a játékot cserével?(Tudom fejsérülés, hosszabbítás stb.)
Mert a Fradinál 4 volt.
Szerkesztette: Sinisa
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern