Soccer
41 feliratkozó
4 hónapja
Groove House - Hajnal, feat Jucus 100 évet várnék rádA zenei ízlésem 2006-ban, a sportbeli naprakészségem pedig 2019-ben ragadt.Most tudtam meg, hogy Donnarumma már a Citynél van.Pocchettinot is kirúgták
Kampman
davemayer
Kampman
4 hónapja
telex.hu/sport/2025/10/22/la-liga-elmarad-barca-villarreal-miamiMondjuk érdekes, hogy nem ír a cikk a lemondás College Football Playoff összefüggéséről.
Szerkesztette: Dzsokijuing
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
4 hónapja
Tiszta college.Bazzeg, mennyi gól volt ma?43
zacknorb
Löfli
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
4 hónapja
Tebasz faszú meghátrált. Nem lesz Miamiban meccs. Cserébe majd jól leszopat mindenkit mert szembe mentek vele
4 hónapja
Bazzeg, mennyi gól volt ma?43
zacknorb

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
4 hónapja
Bazzeg, mennyi gól volt ma?
Poloska vagyok.
4 hónapja
Kimentem 1-1-nél egy cigire, amikor visszajöttem, éppen sikerült elcsípnem a 3. PSG-gólt.1-4... Azt hiszem, meccset váltok. Melyiket érdemes nézni?
nagylaza, főpohárnok
4 hónapja
Kimentem 1-1-nél egy cigire, amikor visszajöttem, éppen sikerült elcsípnem a 3. PSG-gólt.
4 hónapja
PSG meccsen minden is megtörtént már
Poloska vagyok.
4 hónapja
Egyébként ez a Pedro Fernandez ügyes gyereknek tűnik, így 17 évesen.
4 hónapja
A zenei ízlésem 2006-ban, a sportbeli naprakészségem pedig 2019-ben ragadt.Most tudtam meg, hogy Donnarumma már a Citynél van.Pocchettinot is kirúgták
Kampman
davemayer
4 hónapja
Most tudtam meg, hogy Donnarumma már a Citynél van.Pocchettinot is kirúgták
Kampman
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
4 hónapja
hát ráesett a kapusra ahelyett hogy gólt akart volna rúgni.Biztos ami biztos 2-1-nél meg kellett volna tolni a Barcát ilyen pirossal és műesés 11-essel 😀a piros az valóban vicces, de ez há' hogy volt műesés?
Heisman nádor
Klasszis csatármunka volt Rashfordtól.
Kenny
Biztos ami biztos 2-1-nél meg kellett volna tolni a Barcát ilyen pirossal és műesés 11-essel 😀Neked elhiszem ha így volt, bőven van benne tapasztalatod hogy csinálják a spanyol bírok a reálnál 😉😂
Heisman nádor
Klaci79
nem tudom mi köze van ehhez a Madridnak, de Vini is hasonló kamu esetekre harcolt ki pirosakat, meg lehet nyugodni 😊Biztos ami biztos 2-1-nél meg kellett volna tolni a Barcát ilyen pirossal és műesés 11-essel 😀Sok volt a Real meccs mostanában?
Heisman nádor
remontada
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
4 hónapja
Azèrt tartogassunk vmit hètvègère is 😏
4 hónapja
Biztos ami biztos 2-1-nél meg kellett volna tolni a Barcát ilyen pirossal és műesés 11-essel 😀Sok volt a Real meccs mostanában?
Heisman nádor
4 hónapja
Biztos ami biztos 2-1-nél meg kellett volna tolni a Barcát ilyen pirossal és műesés 11-essel 😀Neked elhiszem ha így volt, bőven van benne tapasztalatod hogy csinálják a spanyol bírok a reálnál 😉😂
Heisman nádor
4 hónapja
Biztos ami biztos 2-1-nél meg kellett volna tolni a Barcát ilyen pirossal és műesés 11-essel 😀a piros az valóban vicces, de ez há' hogy volt műesés?
Heisman nádor
Klasszis csatármunka volt Rashfordtól.
4 hónapja
Biztos ami biztos 2-1-nél meg kellett volna tolni a Barcát ilyen pirossal és műesés 11-essel 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
4 hónapja
Inkabb Brussel Warpigs illeneAmúgy már hallgatnak ránk Brüsszelben is.Pedig most akartam Brü... niKérem ebbe a topicba ne politizáljunk, megvan annak is a maga helyehat en beszarok ha tenyleg Kluivert lesz az ujpest edzoje😃Karácsonyra már nem lesz itt úgyse
Kenny
remontada
alatriste
remontada
Eddig a kosárlabda csapatukat Brussels Devils-nek hívták, de Orbán Viktor közbenjárása miatt már csak Brussels Baskets a nevük.
Willie Parker
4 hónapja
Amúgy már hallgatnak ránk Brüsszelben is.Pedig most akartam Brü... niKérem ebbe a topicba ne politizáljunk, megvan annak is a maga helyehat en beszarok ha tenyleg Kluivert lesz az ujpest edzoje😃Karácsonyra már nem lesz itt úgyse
Kenny
remontada
alatriste
remontada
Eddig a kosárlabda csapatukat Brussels Devils-nek hívták, de Orbán Viktor közbenjárása miatt már csak Brussels Baskets a nevük.
4 hónapja
Pedig most akartam Brü... niKérem ebbe a topicba ne politizáljunk, megvan annak is a maga helyehat en beszarok ha tenyleg Kluivert lesz az ujpest edzoje😃Karácsonyra már nem lesz itt úgyse
Kenny
remontada
alatriste
4 hónapja
Volt dolga mást csinálni az éveiben.Vini hülye de az éven sokkal visszafogottabb mint előtte.Es akkor Vini mar jo arc is hirtelen? 😀 az eg nem azert kek mert a fu zold.Latom Vinicius megint megmutatta sportemberi nagysagat.Off: én egy videót láttam tegnap egy másik undorító emberről, a neve: Suarez.
Blevi
Az ellenfél gyúrójával veszekedett a pálya közepén a lefújás után majd LEKÖPTE a kb 60 éves bácsit..
JC6 (Mr. Miele)
Blevi
Ancelotti hagyta ezt kiengedni, bár ő igazából sok minden mást csinált az utolsó éveiben.
KeyG
Spanyol bajnok (2): 2021–22, 2023–24
Spanyol kupa (2): 2013–14, 2022–23
Spanyol szuperkupa (2): 2021–22, 2023–24
UEFA-bajnokok ligája (3): 2013–14, 2021–22, 2023–24
UEFA-szuperkupa (2): 2014, 2022
FIFA-klubvilágbajnokság (2): 2014, 2022
Igaz, Nem is ért rá minden aprósággal bíbelődni.
Szerkesztette: ozibozi
4 hónapja
ahogy gondolod. az első félidőt ha újra kellene néznem akkor azt is bevallanám amit sosem követtem el.Majd vasárnap tervezem én is csekkolni hazai környezetben, bár tavaly az Illovszkyban kiállítatta magát, ha jól rémlik.Latom Vinicius megint megmutatta sportemberi nagysagat.kint voltam a szeged vs bvsc rangadón, de azon kívül, hogy 35+ évesen ránézésre 8-10 kg plusz súllyal is oktatta a mezőnyt nekem semmi extra tahóság nem tűnt fel amit csinált volna.
Blevi
peach
zacknorb
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...