Soccer

41 feliratkozó

3 hónapja
Hendrix Utah State Aggies 2 998
Rossit ki kell baszni.

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
3 hónapja
Matthew99 New Orleans Saints 10 095 — Invisible man
nem vagyok egy Dibusz fan, de esélye se volt erre...ennyire üresen, ennyire egyedül egy csatárt se lehet hagyni...Dibusznak a rövidről kellett volna odaérni, ez szinte lehetetlen
Klaci79
eleve szarul helyezkedett
peach
jobb kapufánál volt, hiszen onnan jött a beadás...nem állhat máshol, mert akkor berúgja a rövidbe és akkor az tényleg kapushiba...Dibusz nem egy jó kapus az biztos, mert csak a vonal létezik neki, de ebben most inkább a védelem volt a ludas
Klaci79
Össze vissza lépett előre hátra, nézd majd meg a visszajátszást. Másrészt egyet se lőttek rá kintről, mindent íveltek hosszúra persze ez Dénesnek nem tűnt fel, mert...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
3 hónapja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 660
nem vagyok egy Dibusz fan, de esélye se volt erre...ennyire üresen, ennyire egyedül egy csatárt se lehet hagyni...Dibusznak a rövidről kellett volna odaérni, ez szinte lehetetlen
Klaci79
Miért volt a röviden?
Szokol
Mert a kapusnak azon az oldalon kell állnia, ahol a labda van
slowmotion
ez pontosan így van...ennyire üresen hagyni a beadást és a fejest is...sajnos sajnos itt komoly védekezési hiba volt 😕
3 hónapja
Nemes samu09 Houston Texans 4 445 — I like the Texans, I like who we are
Volt 4-5 játék még a kiállítás után is ami Bollára jött ki. Egyet illett volna belőnie.
3 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 537
Klaci79
Miért volt a röviden?
Szokol
Mert a rövid a kapusé
csebi
Annál a szitunál fölösleges volt a rovidet fogni… hulló falevél volt és 4 méterről… SOHA A BÜDÖS ÉLETBEN NEM JÖN KI.
SOHA.
3 hónapja
Szokol Pittsburgh Steelers 7 262 — Steelers fan
Klaci79
Miért volt a röviden?
Szokol
Mert a rövid a kapusé
csebi
Ebben a szituban? Lesd majd vissza..
3 hónapja
gamerkr Green Bay Packers 11 511 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Az első bekapott gól után volt két elfutásunk, két lövés. Elbasztuk. Ott ment el ez a mai, 3-1ről kihúztuk volna...

3 hónapja
ozibozi New York Giants 20 212
Na remélem megérte csak politikai alapon kezdő kapust kijelölni
r.baggio
Nem politikai alapon lett kijelölve.
Kampman
a jobb kapus lett olyan alapon elüldözve
Negritis, a vajda
Az apa fiú az anya lány a Dibusz meg. Csak dibusz…
3 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 911 — Cowboys fan
Klaci79
Miért volt a röviden?
Szokol
Mert a kapusnak azon az oldalon kell állnia, ahol a labda van
3 hónapja
Klaci79
peach
jobb kapufánál volt, hiszen onnan jött a beadás...nem állhat máshol, mert akkor berúgja a rövidbe és akkor az tényleg kapushiba...Dibusz nem egy jó kapus az biztos, mert csak a vonal létezik neki, de ebben most inkább a védelem volt a ludas
3 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 528 — Saturday Night Lights
IDIÓTA SALLAI.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
3 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 932 — Lucas Scott
Klaci79
Miért volt a röviden?
Szokol
Mert a rövid a kapusé

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 360 — Omar's Coming Yo!
megkoszonhetjuk Sallainak, szarra kontraztuk volna oket egyenlo letszamban.

3 hónapja
Lúdas Solymi New England Patriots 8 880
Amugy nem tudom mit akartunk ezzel a “jatekkal” az irek ellen.
Oruljunk h megvan a dontetlen.
3 hónapja
sajtospingvin 119
Tóth Barna beállt és egy darab fejpárbajt se nyert meg...
Szokol
Nem az a baj, hanem hogy meg se próbálta
3 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 932 — Lucas Scott
teljesen jo az x.
Kenny
Sztem is.
Otthon verni kell őket és nem lesz gond

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 026 — "Montoya por favor!"
Szépen leadtuk

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
3 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 911 — Cowboys fan
Ez a szerencsétlen Tóth nem akar felugrani egy tetves felívelésnél sem?
sajtospingvin
Ennyit Ádám Martin is tudott
3 hónapja
Klaci79
Miért volt a röviden?
3 hónapja
JéBé Green Bay Packers 7 723
teljesen jo az x.
Kenny
Igy nem
3 hónapja
fake.id 1 315 — tush push aficionado
szerintem erre a félidőre oroszi előadhatja majd az urbán flóri klasszikust

youtu.be/Elifbnp5W8g?si=zBxDo40wP_7MOGDq
3 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 360 — Omar's Coming Yo!
teljesen jo az x.

3 hónapja
Tóth Barna beállt és egy darab fejpárbajt se nyert meg...
3 hónapja
Mondjuk épp dicsérni akartam Mocsit erre úgy kirontott a gólnál és lett tiszta beadás mögötte h nem teszem inkább
csebi
ez szó szerint így volt...hatalmas hiba sajnos
3 hónapja
peach Atlanta Falcons 15 607 — a new hope (again)
Klaci79

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...