Soccer
41 feliratkozó
4 hónapja
Akkor még nem volt NL.Mi is úgy jutottunk ki az EB-re Storckkal nem?Szurrealis, hogy valaki a vb-selejtezojeben csoportulsokent zar, es egy bohoc NL miatt meg mehet playoffozni.Ennek most utána kellet néznem, annyira bizarrul hangzik.Svedeket tavaly jol felkeszitettuk. Szivesen 😊Amugy mekkora, hogy a svedek mennek vb-re ugy, hogy a selejtezoben nem nyertek meccset. 😀
beltazor
Stez
És tényleg. Mondjuk azt már rég feladtam, hogy a nemzetek ligájás keresztbekalkulációkat valaha megértsem.
Kampman
Stez
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Harmadik helyen végeztünk a selejtezőcsoportban.
4 hónapja
Vezetnek a csehek

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
4 hónapja
Mi is úgy jutottunk ki az EB-re Storckkal nem?Szurrealis, hogy valaki a vb-selejtezojeben csoportulsokent zar, es egy bohoc NL miatt meg mehet playoffozni.Ennek most utána kellet néznem, annyira bizarrul hangzik.Svedeket tavaly jol felkeszitettuk. Szivesen 😊Amugy mekkora, hogy a svedek mennek vb-re ugy, hogy a selejtezoben nem nyertek meccset. 😀
beltazor
Stez
És tényleg. Mondjuk azt már rég feladtam, hogy a nemzetek ligájás keresztbekalkulációkat valaha megértsem.
Kampman
Stez
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
4 hónapja
A törökök a 2002-es vb bronz óta először jutnak ki.Korkmaz, Belözoglu, Hasan Sas, Ümit Davala, jó kis csapat volt.
Hakan Sükür, Ilhan Mansiz, Bastürk, Rüstü, sosem felejtem a neveket.
Kampman

4 hónapja
Két hosszabbítás, Sibri drukkol a tizipárbajnakÈs mindjárt kezd a Kongói DK-Jamaika is!

4 hónapja
A törökök a 2002-es vb bronz óta először jutnak ki.Sőt, ez csupán a harmadik vb-jük lesz, a 2002-esen kívül az 54-esen (!) voltak még kint, ezt se gondoltam volna
Hakan Sükür, Ilhan Mansiz, Bastürk, Rüstü, sosem felejtem a neveket.
Kampman

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
4 hónapja
www.footybite.do/Bosnia-and-Herzegovina-vs-Italy/65663Totál vicc ez az Olasz válogatott is. 😕Tud valaki linket hozzá? Megnézném a hosszabbítást, ha már az olaszok be vannak oltva a vb-k ellen
steelwolf
r.baggio
talán itt?
spíler 1re kapcsoltam először és a tiszás benzinárról volt szó, mondom fasza 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
4 hónapja
Koszovótól kikaptak oda-vissza és mégis ott vannak a vb-n, ez azért teljesítmény

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
4 hónapja
A törökök a 2002-es vb bronz óta először jutnak ki.Hakan Sükür, Ilhan Mansiz, Bastürk, Rüstü, sosem felejtem a neveket.
4 hónapja
Szurrealis, hogy valaki a vb-selejtezojeben csoportulsokent zar, es egy bohoc NL miatt meg mehet playoffozni.Ennek most utána kellet néznem, annyira bizarrul hangzik.Svedeket tavaly jol felkeszitettuk. Szivesen 😊Amugy mekkora, hogy a svedek mennek vb-re ugy, hogy a selejtezoben nem nyertek meccset. 😀
beltazor
Stez
Kampman
4 hónapja
Ennek most utána kellet néznem, annyira bizarrul hangzik.Svedeket tavaly jol felkeszitettuk. Szivesen 😊Amugy mekkora, hogy a svedek mennek vb-re ugy, hogy a selejtezoben nem nyertek meccset. 😀
beltazor
Stez
4 hónapja
Totál vicc ez az Olasz válogatott is. 😕Tud valaki linket hozzá? Megnézném a hosszabbítást, ha már az olaszok be vannak oltva a vb-k ellen
steelwolf

---
4 hónapja
Svedeket tavaly jol felkeszitettuk. Szivesen 😊Amugy mekkora, hogy a svedek mennek vb-re ugy, hogy a selejtezoben nem nyertek meccset. 😀
beltazor
4 hónapja
Lesz itt izgi ahogy elnèzem, de remélem a svèdek legalább most már behúzzák...
4 hónapja
Amúgy mi ez a megyei pálya?Pár éve az argentínai U20-as VB-n a döntőt játszották ennél két kategóriával rosszabb gyepen.
Azèrt ilyen pályán játszani egy VB kvalit egészen nevetséges!
steelwolf
4 hónapja
Amúgy mi ez a megyei pálya? Azèrt ilyen pályán játszani egy VB kvalit egészen nevetséges!
4 hónapja
Totál vicc ez az Olasz válogatott is. 😕
4 hónapja
Gyerünk Bosznia
4 hónapja
Nem nagyon kell ő másnak Igazán.Nincs.ő már "le van kötve" nálunk?Rossi egy fasz, hát nem állitja be időben Csingert! Ez milyen fasza pedagóia már...Hat az nagyon trogerul jott ki amugy. De en kapust is csereltem volna siman, hadd kapja meg Yaakobishvili is a lehetoseget egy picit.
nagir
Stez
Negritis, a vajda
Stez
De rémlik hogy barátságos meccs az nem is számít talán lekötésnek.
4 hónapja
Nincs.ő már "le van kötve" nálunk?Rossi egy fasz, hát nem állitja be időben Csingert! Ez milyen fasza pedagóia már...Hat az nagyon trogerul jott ki amugy. De en kapust is csereltem volna siman, hadd kapja meg Yaakobishvili is a lehetoseget egy picit.
nagir
Stez
Negritis, a vajda