Soccer
41 feliratkozó
3 hónapja
De megpattanhat a labda is, és az üres sarkon pont bepattanhat.Bal lábas támadó, baloldalról, előtte védő.. fel sem nézett… biztos kapura rúgja…A rövidet felesleges védeni??? Rúgja be oda nyugodtan? Most ezt nem gondolhatod komolyan...értem én, hogy bosszantó, de legyünk már egy picit realistábbak egy-egy ilyen szitunál.Annál a szitunál fölösleges volt a rovidet fogni… hulló falevél volt és 4 méterről… SOHA A BÜDÖS ÉLETBEN NEM JÖN KI.Mert a rövid a kapusénem vagyok egy Dibusz fan, de esélye se volt erre...ennyire üresen, ennyire egyedül egy csatárt se lehet hagyni...Dibusznak a rövidről kellett volna odaérni, ez szinte lehetetlenMiért volt a röviden?
Klaci79
Szokol
csebi
SOHA.
JC6 (Mr. Miele)
Klaci79
De mindegy is, 4 méterről fejeltek, ha 1 méterről fejelnének se jönne ki.. csak tudnám mi a szar tartja a kapuban? Kubaszov?
JC6 (Mr. Miele)
3 hónapja
Na jó, de a meccs 90 percig tart.Ha az írek vezettek volna 2-0-ra, és mi egyenlítünk, akkor világsiker.Ha minden meccs papírforma lesz (ami nem szokott), akkor tényleg így van.
Úgyis minden a hazai ír meccsen múlik, itt ki is kaphattunk volna eggyel, mert a portugál meg az örmeny meccs ugyanaz lesz nekik is, nekünk is.
Ha otthon nyerünk akkor sima liba második hely.
Őszentsége Sobri Jóska
Ezért nem katasztrofális ez a döntetlen.
Csak persze fájó az első 20 perc után.
Kampman
Globálisan nézve teljesen jó az iksz, ha otthon nyerünk, meg kétszer az örmények ellen.
Ha meg otthon nem nyerünk, vagy az örmények ellen nincs 6 pont, akkor úgyis csak harmadik hely a csoportban. 9 ponttal simán megvan a második hely, tízzel pláne.
3 hónapja
Varga Barni Sallai megmozdulasarol: ez benne van a fociban. Istenem
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
A meccs előtt kiegyeztem volna egy döntetlennel, de így ez kicsit zavaró
3 hónapja
Meccs előtt X-re tippeltem, 0-2 után sima magyar W-re, 1-2-nél ír győzelemre. Aztán mégis döntetlen lett. Ugye, megmondtam?!Ha valaki magyar győzelmet tippelt, akkor negyed óra után fizetett a tipszmiksz, hát ha valaki ezt visszaforgatta HD-re, akkor kivehetett egy nyolc-tízszeres pénzt
nagylaza, főpohárnok
3 hónapja
Bal lábas támadó, baloldalról, előtte védő.. fel sem nézett… biztos kapura rúgja…A rövidet felesleges védeni??? Rúgja be oda nyugodtan? Most ezt nem gondolhatod komolyan...értem én, hogy bosszantó, de legyünk már egy picit realistábbak egy-egy ilyen szitunál.Annál a szitunál fölösleges volt a rovidet fogni… hulló falevél volt és 4 méterről… SOHA A BÜDÖS ÉLETBEN NEM JÖN KI.Mert a rövid a kapusénem vagyok egy Dibusz fan, de esélye se volt erre...ennyire üresen, ennyire egyedül egy csatárt se lehet hagyni...Dibusznak a rövidről kellett volna odaérni, ez szinte lehetetlenMiért volt a röviden?
Klaci79
Szokol
csebi
SOHA.
JC6 (Mr. Miele)
Klaci79
De mindegy is, 4 méterről fejeltek, ha 1 méterről fejelnének se jönne ki.. csak tudnám mi a szar tartja a kapuban? Kubaszov?
3 hónapja
Mérsékelten érdekelt mindig is az Xg, jól játszottunk, vezettünk. Nekem, casual nézőnek ennyi elég.Az első 20 perc után, amikor kb 0,1 xG-re találtunk két góltHa az írek vezettek volna 2-0-ra, és mi egyenlítünk, akkor világsiker.Ha minden meccs papírforma lesz (ami nem szokott), akkor tényleg így van.
Úgyis minden a hazai ír meccsen múlik, itt ki is kaphattunk volna eggyel, mert a portugál meg az örmeny meccs ugyanaz lesz nekik is, nekünk is.
Őszentsége Sobri Jóska
Kampman
slowmotion
3 hónapja
Mocsi pipa, okés. Dibusznak melyik volt a 3 nagy bravúrja? Ugye nem a szabi, amikor mellé ment volna vagy a csokié, amit középre lőtt?Sztem ott Mocsi is hibás h kirontott miközben mögötte senki sem biztosított, csávó tényleg tok üresen volt, és aki jött fejezni azt se vette fel senki.Annál a szitunál fölösleges volt a rovidet fogni… hulló falevél volt és 4 méterről… SOHA A BÜDÖS ÉLETBEN NEM JÖN KI.Mert a rövid a kapusénem vagyok egy Dibusz fan, de esélye se volt erre...ennyire üresen, ennyire egyedül egy csatárt se lehet hagyni...Dibusznak a rövidről kellett volna odaérni, ez szinte lehetetlenMiért volt a röviden?
Klaci79
Szokol
csebi
SOHA.
JC6 (Mr. Miele)
Nyilván elő lehet venni Denest mindkét gólnál h mit csinálhatott volna jobban de azért csak fogott 3 nagy ziccert is.
csebi
3 hónapja
Ez egy rendkívül gyenge ír csapat.
3 hónapja
Az első 20 perc után, amikor kb 0,1 xG-re találtunk két góltHa az írek vezettek volna 2-0-ra, és mi egyenlítünk, akkor világsiker.Ha minden meccs papírforma lesz (ami nem szokott), akkor tényleg így van.
Őszentsége Sobri Jóska
Kampman
3 hónapja
Meccs előtt X-re tippeltem, 0-2 után sima magyar W-re, 1-2-nél ír győzelemre. Aztán mégis döntetlen lett. Ugye, megmondtam?!
3 hónapja
YoungZeeZee
9 405
nem lattam a golt de nem minden esetben kell vedeni a rovidet a kapusnak,attol fugg milyen messzirol es higyan jon be alabda.A rövidet felesleges védeni??? Rúgja be oda nyugodtan? Most ezt nem gondolhatod komolyan...értem én, hogy bosszantó, de legyünk már egy picit realistábbak egy-egy ilyen szitunál.Annál a szitunál fölösleges volt a rovidet fogni… hulló falevél volt és 4 méterről… SOHA A BÜDÖS ÉLETBEN NEM JÖN KI.Mert a rövid a kapusénem vagyok egy Dibusz fan, de esélye se volt erre...ennyire üresen, ennyire egyedül egy csatárt se lehet hagyni...Dibusznak a rövidről kellett volna odaérni, ez szinte lehetetlenMiért volt a röviden?
Klaci79
Szokol
csebi
SOHA.
JC6 (Mr. Miele)
Klaci79
3 hónapja
Ha az írek vezettek volna 2-0-ra, és mi egyenlítünk, akkor világsiker.Ezek az írek? Kizárt dolognak tartom hogy örményben és nálunk is pontot fogjanak. Ritka szarok.. a bíró nélkül ma esélyük sem lett volna.. Najo, Sallai meg Dibusz segített nekik..
Őszentsége Sobri Jóska
3 hónapja
Sztem ott Mocsi is hibás h kirontott miközben mögötte senki sem biztosított, csávó tényleg tok üresen volt, és aki jött fejezni azt se vette fel senki.Annál a szitunál fölösleges volt a rovidet fogni… hulló falevél volt és 4 méterről… SOHA A BÜDÖS ÉLETBEN NEM JÖN KI.Mert a rövid a kapusénem vagyok egy Dibusz fan, de esélye se volt erre...ennyire üresen, ennyire egyedül egy csatárt se lehet hagyni...Dibusznak a rövidről kellett volna odaérni, ez szinte lehetetlenMiért volt a röviden?
Klaci79
Szokol
csebi
SOHA.
JC6 (Mr. Miele)
Nyilván elő lehet venni Denest mindkét gólnál h mit csinálhatott volna jobban de azért csak fogott 3 nagy ziccert is.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
Ha az írek vezettek volna 2-0-ra, és mi egyenlítünk, akkor világsiker.Ha minden meccs papírforma lesz (ami nem szokott), akkor tényleg így van.
Őszentsége Sobri Jóska
3 hónapja
Szép is amikor a stúdióban a bíró a hibás, Sallai szegénynek igaza volt, és a szemét írek egyfolytában ívelgettek. Minden világos
3 hónapja
Detarit mondom evek ota. A legkomolyabb edzo.Rossit ki kell baszni.Tudom, hogy te is Horváth Ferit látnád legszívesebben a kispadon, én is természetesen, de sajnos most igazolta le a Tatabánya 😕
Hendrix
Kampman
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
3 hónapja
16-on belülről jött a beadás is...nincs olyan kapus a világon, aki nem a röviden áll, mert a nagy számok miatt mindig beadás fog jönni. Ő nem statisztikus, a rövidet kell fognia, a hosszú a védőké.Össze vissza lépett előre hátra, nézd majd meg a visszajátszást. Másrészt egyet se lőttek rá kintről, mindent íveltek hosszúra persze ez Dénesnek nem tűnt fel, mert...jobb kapufánál volt, hiszen onnan jött a beadás...nem állhat máshol, mert akkor berúgja a rövidbe és akkor az tényleg kapushiba...Dibusz nem egy jó kapus az biztos, mert csak a vonal létezik neki, de ebben most inkább a védelem volt a ludasnem vagyok egy Dibusz fan, de esélye se volt erre...ennyire üresen, ennyire egyedül egy csatárt se lehet hagyni...Dibusznak a rövidről kellett volna odaérni, ez szinte lehetetleneleve szarul helyezkedett
Klaci79
peach
Klaci79
Matthew99
3 hónapja
Az kihasználja..nem véletlenül kellett volna Tóth Balázsnak kezdeni..Aki ezt felismeri...Annál a szitunál fölösleges volt a rovidet fogni… hulló falevél volt és 4 méterről… SOHA A BÜDÖS ÉLETBEN NEM JÖN KI.Mert a rövid a kapusénem vagyok egy Dibusz fan, de esélye se volt erre...ennyire üresen, ennyire egyedül egy csatárt se lehet hagyni...Dibusznak a rövidről kellett volna odaérni, ez szinte lehetetlenMiért volt a röviden?
Klaci79
Szokol
csebi
SOHA.
JC6 (Mr. Miele)
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
3 hónapja
Buktunk 2 pontot....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
3 hónapja
Rossit ki kell baszni.Tudom, hogy te is Horváth Ferit látnád legszívesebben a kispadon, én is természetesen, de sajnos most igazolta le a Tatabánya 😕
Hendrix
3 hónapja
Ha az írek vezettek volna 2-0-ra, és mi egyenlítünk, akkor világsiker.Úgyis minden a hazai ír meccsen múlik, itt ki is kaphattunk volna eggyel, mert a portugál meg az örmeny meccs ugyanaz lesz nekik is, nekünk is.
3 hónapja
Aki ezt felismeri...Annál a szitunál fölösleges volt a rovidet fogni… hulló falevél volt és 4 méterről… SOHA A BÜDÖS ÉLETBEN NEM JÖN KI.Mert a rövid a kapusénem vagyok egy Dibusz fan, de esélye se volt erre...ennyire üresen, ennyire egyedül egy csatárt se lehet hagyni...Dibusznak a rövidről kellett volna odaérni, ez szinte lehetetlenMiért volt a röviden?
Klaci79
Szokol
csebi
SOHA.
JC6 (Mr. Miele)
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
3 hónapja
A rövidet felesleges védeni??? Rúgja be oda nyugodtan? Most ezt nem gondolhatod komolyan...értem én, hogy bosszantó, de legyünk már egy picit realistábbak egy-egy ilyen szitunál.Annál a szitunál fölösleges volt a rovidet fogni… hulló falevél volt és 4 méterről… SOHA A BÜDÖS ÉLETBEN NEM JÖN KI.Mert a rövid a kapusénem vagyok egy Dibusz fan, de esélye se volt erre...ennyire üresen, ennyire egyedül egy csatárt se lehet hagyni...Dibusznak a rövidről kellett volna odaérni, ez szinte lehetetlenMiért volt a röviden?
Klaci79
Szokol
csebi
SOHA.
JC6 (Mr. Miele)