Soccer

41 feliratkozó

3 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 911 — Cowboys fan
nem vagyok egy Dibusz fan, de esélye se volt erre...ennyire üresen, ennyire egyedül egy csatárt se lehet hagyni...Dibusznak a rövidről kellett volna odaérni, ez szinte lehetetlen
Klaci79
Miért volt a röviden?
Szokol
Mert a rövid a kapusé
csebi
Annál a szitunál fölösleges volt a rovidet fogni… hulló falevél volt és 4 méterről… SOHA A BÜDÖS ÉLETBEN NEM JÖN KI.
SOHA.
JC6 (Mr. Miele)
A rövidet felesleges védeni??? Rúgja be oda nyugodtan? Most ezt nem gondolhatod komolyan...értem én, hogy bosszantó, de legyünk már egy picit realistábbak egy-egy ilyen szitunál.
Klaci79
Bal lábas támadó, baloldalról, előtte védő.. fel sem nézett… biztos kapura rúgja…
De mindegy is, 4 méterről fejeltek, ha 1 méterről fejelnének se jönne ki.. csak tudnám mi a szar tartja a kapuban? Kubaszov?
JC6 (Mr. Miele)
De megpattanhat a labda is, és az üres sarkon pont bepattanhat.
3 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 146 — #NoStress
Ha az írek vezettek volna 2-0-ra, és mi egyenlítünk, akkor világsiker.
Úgyis minden a hazai ír meccsen múlik, itt ki is kaphattunk volna eggyel, mert a portugál meg az örmeny meccs ugyanaz lesz nekik is, nekünk is.
Ha otthon nyerünk akkor sima liba második hely.
Őszentsége Sobri Jóska
Ha minden meccs papírforma lesz (ami nem szokott), akkor tényleg így van.
Ezért nem katasztrofális ez a döntetlen.
Csak persze fájó az első 20 perc után.
Kampman
Na jó, de a meccs 90 percig tart.
Globálisan nézve teljesen jó az iksz, ha otthon nyerünk, meg kétszer az örmények ellen.
Ha meg otthon nem nyerünk, vagy az örmények ellen nincs 6 pont, akkor úgyis csak harmadik hely a csoportban. 9 ponttal simán megvan a második hely, tízzel pláne.

3 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 932 — Lucas Scott
Varga Barni Sallai megmozdulasarol: ez benne van a fociban. Istenem

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
ozibozi New York Giants 20 212
A meccs előtt kiegyeztem volna egy döntetlennel, de így ez kicsit zavaró
3 hónapja
Meccs előtt X-re tippeltem, 0-2 után sima magyar W-re, 1-2-nél ír győzelemre. Aztán mégis döntetlen lett. Ugye, megmondtam?!
nagylaza, főpohárnok
Ha valaki magyar győzelmet tippelt, akkor negyed óra után fizetett a tipszmiksz, hát ha valaki ezt visszaforgatta HD-re, akkor kivehetett egy nyolc-tízszeres pénzt
3 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 537
nem vagyok egy Dibusz fan, de esélye se volt erre...ennyire üresen, ennyire egyedül egy csatárt se lehet hagyni...Dibusznak a rövidről kellett volna odaérni, ez szinte lehetetlen
Klaci79
Miért volt a röviden?
Szokol
Mert a rövid a kapusé
csebi
Annál a szitunál fölösleges volt a rovidet fogni… hulló falevél volt és 4 méterről… SOHA A BÜDÖS ÉLETBEN NEM JÖN KI.
SOHA.
JC6 (Mr. Miele)
A rövidet felesleges védeni??? Rúgja be oda nyugodtan? Most ezt nem gondolhatod komolyan...értem én, hogy bosszantó, de legyünk már egy picit realistábbak egy-egy ilyen szitunál.
Klaci79
Bal lábas támadó, baloldalról, előtte védő.. fel sem nézett… biztos kapura rúgja…
De mindegy is, 4 méterről fejeltek, ha 1 méterről fejelnének se jönne ki.. csak tudnám mi a szar tartja a kapuban? Kubaszov?
3 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 973
Úgyis minden a hazai ír meccsen múlik, itt ki is kaphattunk volna eggyel, mert a portugál meg az örmeny meccs ugyanaz lesz nekik is, nekünk is.
Őszentsége Sobri Jóska
Kampman
Az első 20 perc után, amikor kb 0,1 xG-re találtunk két gólt
slowmotion
Mérsékelten érdekelt mindig is az Xg, jól játszottunk, vezettünk. Nekem, casual nézőnek ennyi elég.

3 hónapja
Szokol Pittsburgh Steelers 7 262 — Steelers fan
Klaci79
Miért volt a röviden?
Szokol
Mert a rövid a kapusé
csebi
SOHA.
JC6 (Mr. Miele)
Sztem ott Mocsi is hibás h kirontott miközben mögötte senki sem biztosított, csávó tényleg tok üresen volt, és aki jött fejezni azt se vette fel senki.
Nyilván elő lehet venni Denest mindkét gólnál h mit csinálhatott volna jobban de azért csak fogott 3 nagy ziccert is.
csebi
Mocsi pipa, okés. Dibusznak melyik volt a 3 nagy bravúrja? Ugye nem a szabi, amikor mellé ment volna vagy a csokié, amit középre lőtt?
3 hónapja
Ez egy rendkívül gyenge ír csapat.
3 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska
Kampman
Az első 20 perc után, amikor kb 0,1 xG-re találtunk két gólt
3 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 651 — beers & Packers
Meccs előtt X-re tippeltem, 0-2 után sima magyar W-re, 1-2-nél ír győzelemre. Aztán mégis döntetlen lett. Ugye, megmondtam?!
3 hónapja
YoungZeeZee 9 405
Klaci79
Miért volt a röviden?
Szokol
Mert a rövid a kapusé
csebi
SOHA.
JC6 (Mr. Miele)
Klaci79
nem lattam a golt de nem minden esetben kell vedeni a rovidet a kapusnak,attol fugg milyen messzirol es higyan jon be alabda.
3 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 537
Őszentsége Sobri Jóska
Ezek az írek? Kizárt dolognak tartom hogy örményben és nálunk is pontot fogjanak. Ritka szarok.. a bíró nélkül ma esélyük sem lett volna.. Najo, Sallai meg Dibusz segített nekik..
3 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 360 — Omar's Coming Yo!
nem tortent tragedia, itthon nyerni kell, ennyi.

3 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 932 — Lucas Scott
Klaci79
Miért volt a röviden?
Szokol
Mert a rövid a kapusé
csebi
SOHA.
JC6 (Mr. Miele)
Sztem ott Mocsi is hibás h kirontott miközben mögötte senki sem biztosított, csávó tényleg tok üresen volt, és aki jött fejezni azt se vette fel senki.
Nyilván elő lehet venni Denest mindkét gólnál h mit csinálhatott volna jobban de azért csak fogott 3 nagy ziccert is.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska

3 hónapja
Szép is amikor a stúdióban a bíró a hibás, Sallai szegénynek igaza volt, és a szemét írek egyfolytában ívelgettek.
Minden világos
3 hónapja
Hendrix Utah State Aggies 2 998
Rossit ki kell baszni.
Hendrix
Tudom, hogy te is Horváth Ferit látnád legszívesebben a kispadon, én is természetesen, de sajnos most igazolta le a Tatabánya 😕
Kampman
Detarit mondom evek ota. A legkomolyabb edzo.

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
3 hónapja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 660
Klaci79
eleve szarul helyezkedett
peach
jobb kapufánál volt, hiszen onnan jött a beadás...nem állhat máshol, mert akkor berúgja a rövidbe és akkor az tényleg kapushiba...Dibusz nem egy jó kapus az biztos, mert csak a vonal létezik neki, de ebben most inkább a védelem volt a ludas
Klaci79
Össze vissza lépett előre hátra, nézd majd meg a visszajátszást. Másrészt egyet se lőttek rá kintről, mindent íveltek hosszúra persze ez Dénesnek nem tűnt fel, mert...
Matthew99
16-on belülről jött a beadás is...nincs olyan kapus a világon, aki nem a röviden áll, mert a nagy számok miatt mindig beadás fog jönni. Ő nem statisztikus, a rövidet kell fognia, a hosszú a védőké.
3 hónapja
Nomac New England Patriots 4 115 — balazs.t85@gmail.com
Klaci79
Miért volt a röviden?
Szokol
Mert a rövid a kapusé
csebi
SOHA.
JC6 (Mr. Miele)
Aki ezt felismeri...
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Az kihasználja..nem véletlenül kellett volna Tóth Balázsnak kezdeni..
3 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 395 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Buktunk 2 pontot....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
3 hónapja
Rossit ki kell baszni.
Hendrix
Tudom, hogy te is Horváth Ferit látnád legszívesebben a kispadon, én is természetesen, de sajnos most igazolta le a Tatabánya 😕

3 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 146 — #NoStress

3 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 395 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Klaci79
Miért volt a röviden?
Szokol
Mert a rövid a kapusé
csebi
SOHA.
JC6 (Mr. Miele)
Aki ezt felismeri...

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
3 hónapja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 660
Klaci79
Miért volt a röviden?
Szokol
Mert a rövid a kapusé
csebi
SOHA.
JC6 (Mr. Miele)