Soccer
41 feliratkozó
4 hónapja
Ajax kiállítás, fél perc múlva Chelsea gól.Szépített Weghorst 11esével az Ajax közben.
Dzsokijuing
4 hónapja
Londonban potyognak a gólok, már 2-1.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
4 hónapja
Csak ne Vini vagy Güller rúgja a gólokat. Vannak ott szimpatikus focisták, mint Valderde vagy Jude tőlük elfogadom.
4 hónapja
Mondjuk miutan Frimpong 19 perc utan leserult, igy azt hiszem lassan el kell gondolkozni azon a poszton is, mert egyelore Bradley sem valtja meg a vilagot. Bar neki ido kell, csak hat o is eleg serulekeny.Hatranyban a Pool.Gól vagy ember?
Stez
zacknorb
4 hónapja
Megnézte Csebi a Barca meccsét. Azt mondta nekik is van 17 éves játékosuk, be is küldte, gólt is rúgott. Kane meg vagy a 400. gólját rúgta idén.
4 hónapja
De csúnyán nézünk ki a Reál ellen.Csoda lesz ha 3-l megússzuk.....
Sixo
4 hónapja
Gól.Hatranyban a Pool.Gól vagy ember?
Stez
zacknorb
4 hónapja
Hatranyban a Pool.Gól vagy ember?
Stez
Poloska vagyok.
4 hónapja
YoungZeeZee
9 492
tudtok mobil appot meccshez?
4 hónapja
Ajax kiállítás, fél perc múlva Chelsea gól.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
4 hónapja
ez mai Liverpool kezdő egészen szimpatikus, azt leszámítva hogy Chiesa nem kezd.én most látom espn-n
deyell
Liverpool team:
Starting XI: Giorgi Mamardashvili, Dominik Szoboszlai, Ibrahima Konaté, Virgil van Dijk, Andy Robertson, Jeremie Frimpong, Florian Wirtz, Curtis Jones, Cody Gakpo, Hugo Ekitike, Alexander Isak
Substitutes: Freddie Woodman, Kornel Misciur, Rio Ngumoha, Alexis Mac Allister, Milos Kerkez, Joe Gomez, Wataru Endo, Federico Chiesa, Conor Bradley, Mohamed Salah
kiváncsi vagyok mi lesz
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
4 hónapja
A Bilbao jól megizzad a Karabah ellen.Ahogy beírtam: 2-1.
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
4 hónapja
ez mai Liverpool kezdő egészen szimpatikus, azt leszámítva hogy Chiesa nem kezd.
chemicals keep me under control
4 hónapja
Cserébe a Tóth Ali sérülés az tényleg RIP
Poloska vagyok.
4 hónapja
Grófról az M4:Ennyi volt várható.
A Magyar Labdarúgó Szövetség Fegyelmi Bizottsága szerdán döntést hozott a történtekkel kapcsolatban: a szervezet úgy határozott, hogy négymeccses eltiltással sújtja a futballistát, akinek emellett pénzbüntetést kell megfizetnie.
zacknorb
4 hónapja
Grófról az M4:A Magyar Labdarúgó Szövetség Fegyelmi Bizottsága szerdán döntést hozott a történtekkel kapcsolatban: a szervezet úgy határozott, hogy négymeccses eltiltással sújtja a futballistát, akinek emellett pénzbüntetést kell megfizetnie.
Poloska vagyok.
4 hónapja
svédeknél egy Felcsút nagyságú csapat lett a bajnok telex.hu/sport/2025/10/21/mjallby-1500-fos-falu-sved-futballbajnok

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
4 hónapja
Sean Dyche a Nottingham Forestnél. Régen tetszett ennyire vezetőedzői kinevezés.gyön a Dycheball a Forestnél, mennyire fasza
Mikey
4 hónapja
Sean Dyche a Nottingham Forestnél. Régen tetszett ennyire vezetőedzői kinevezés.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
4 hónapja
DJ Szatmárit nem szabad lehagyniGroove House - Hajnal, feat Jucus 100 évet várnék rádA zenei ízlésem 2006-ban, a sportbeli naprakészségem pedig 2019-ben ragadt.Most tudtam meg, hogy Donnarumma már a Citynél van.Pocchettinot is kirúgták
Kampman
davemayer
Kampman
Sixo
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!