Soccer
41 feliratkozó
4 hónapja
Kéne még egy jó Béluska, aki úgy lő mint a géppuska...GIRSIK ATIVAL NEM BIRTOKPont ma jutott eszembe a "Kis birtok, nagy birtok, Kiss Lacival nem bírtok".🙂 Hatalmas gól volt!
zacknorb
nagylaza, főpohárnok

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
4 hónapja
szedd ki digo!NagyB nagyon szeretné ledobni a kvóta-magyar bélyeget.
klasszis a csavo, de Nagy is.
Kenny
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
4 hónapja
GIRSIK ATIVAL NEM BIRTOKPont ma jutott eszembe a "Kis birtok, nagy birtok, Kiss Lacival nem bírtok".🙂 Hatalmas gól volt!
zacknorb
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
4 hónapja
Szopik a Kispest, most kéne nyerni
Poloska vagyok.
4 hónapja
No Wirtz no party
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
4 hónapja
Azt már amúgy megmagyarázta valaki, hogy az Újpestnek miért kell új stadion?keszulnek a bl-re.
nagylaza, főpohárnok
4 hónapja
Basszus Varga.... Ez nagyon veszélyes
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
4 hónapja
Konkrétan az első Fidesz-kormány idején.Azt már amúgy megmagyarázta valaki, hogy az Újpestnek miért kell új stadion?en sem ertem.kb 20 eve epult vagy 25.
nagylaza, főpohárnok
YoungZeeZee
4 hónapja
2002Azt már amúgy megmagyarázta valaki, hogy az Újpestnek miért kell új stadion?en sem ertem.kb 20 eve epult vagy 25.
nagylaza, főpohárnok
YoungZeeZee
De annyit még stadiont tatarozni nem láttam, amennyiszer náluk állandóan le volt zárva egy szektor.
4 hónapja
YoungZeeZee
9 492
Azt már amúgy megmagyarázta valaki, hogy az Újpestnek miért kell új stadion?en sem ertem.kb 20 eve epult vagy 25.
nagylaza, főpohárnok
4 hónapja
Azt már amúgy megmagyarázta valaki, hogy az Újpestnek miért kell új stadion?
4 hónapja
kivancsi vagyok mennyi premiumot dobott be a mol a lilaknak, ezek sose mentek igy 😀
4 hónapja
Teljesen hülye Oliver. Nyilván ebből szívtunk majdnem gólt.
4 hónapja
be kéne verni a ziccereket ...
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
4 hónapja
ket meccs 4 pont. ennyit kerek ettol a ket meccstol, teljesen mindegy milyen felosztasban.egesz sok a magyar a lilaknal.5 portugálos szabály 😂
Kenny
A többi majd jövőre…
Sinisa
4 hónapja
egesz sok a magyar a lilaknal.5 portugálos szabály 😂
Kenny
A többi majd jövőre…
Szerkesztette: Sinisa
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
4 hónapja
Örülhetünk, hogy nem vezet a Szentlőrinc. Eddig siralmas. Megkockáztatok egy nagyon durva kijelentést: mintha hullámvölgyben lenne a csapat.Maga a meccs siralmas, de simán lehetne belőle vezetés akár. Igaz, a másik oldalon is.
nagylaza, főpohárnok
Poloska vagyok.
4 hónapja
nah ezt most egy minőségi támadás volta kéz kicsit gyanús volt, de elfogadom hogy ezért nincs bünti
4 hónapja
Örülhetünk, hogy nem vezet a Szentlőrinc. Eddig siralmas. Megkockáztatok egy nagyon durva kijelentést: mintha hullámvölgyben lenne a csapat.
4 hónapja
látom, csak ugyanaz hogy ők se a védekezésükről ismertekha a Casemiro - Meggájver - Shaw fémjelezte védelmet nem tudjuk megoldani akkor tényleg kurvanagy baj vanElőtte a négyfős középpályán nem tudunk átjutni
Negritis, a vajda
slowmotion
4 hónapja
ha a Casemiro - Meggájver - Shaw fémjelezte védelmet nem tudjuk megoldani akkor tényleg kurvanagy baj vanElőtte a négyfős középpályán nem tudunk átjutni
Negritis, a vajda