Soccer

41 feliratkozó

4 hónapja
rob3r7o Denver Broncos 4 888
Összességében teljesen megérdemelt Bayern győzelem, ilyen elso félidővel nem lehet pontot szeretni. Nem is értem mi volt Kovac elképzelése.

A második már jobban nézett ki, és akar meg döntetlen is lehetett vna, de ez így kevés volt.

Ami viszont pozitív nekem az Fabio Silva, ma is jól szállt be, adhatna neki több időt lassan Kovac. Ő szerintem hosszútávon jó igazolás lesz, de Bellingham eddig hatalmas kapufa. Arról nem is beszélve h a hírek szerint ő meg az egész családja full toxikus. Kedvencem amikor fater bement meccs után az öltözőbe, mert nem tetszett neki, h fiacskajat 60 perc után lekaptak. Mindezt az első meccsen a szezonban.
rob3r7o
Igen az első félidőben ez nagyon rosszul nézett ki. Akartak presszingelni de a Bayern (nagyrészt köszönhetően Kane visszavontabb szerepének) röhögve játszotta ki a csapdákat, cserébe mikor a Bayer presszingelt annyira váratlanul érte a Dortmundot hogy állandóan eladtak a labdát mintha váratlanul érte volna őket. Szerencséjük volt h Diaz gyengébb volt illetve Olisenak nem volt szerencséje a befejezesekkel. A 0.00 xg nem is fejezte ki igazán az első félidőt, mínuszban kellett volna lenniük…

Második már jobb volt tény de őszintén a Bayern hibája volt h nem zárta le teljesen a mérkőzést korábban, simán elmehetett volna a csapat három góllal.

Az meg h Kovac sír a Kane gólja miatt, hat elég nevetséges. Teszi ezt úgy hogy pl Sule jóval nagyobbat lökött Kanen a fejesnel mint a Kane kontakt akkor az meg tizenegyes kellene h legyen???
csebi
Hat szerintem is szar volt a bíró, de mindkét oldalra voltak hülye fujasai, ez benne van. Szerintem döntő hibája nem volt.

Mondjuk en Kovac helyében a birok helyett azon agyalnek, h hogyan szülte meg ezt a kezdőt. Pl Groß, aki egész szezonban játszott vagy 10 percet és azt se jól, miért került be? És ha jól rémlik tegnap se volt egy jó megmozdulása se. Ha 3-0val mennek félidőre egy szava nem lehetett vna.

De egyébként ezzel együtt teljesen jo eddig a Dortmund szezonja, egyedül talán a Lipcse elleni döntetlen bosszantó, azt nyerni kellett vna.

„History is a set of lies agreed upon.”
4 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 597 — Lucas Scott
Összességében teljesen megérdemelt Bayern győzelem, ilyen elso félidővel nem lehet pontot szeretni. Nem is értem mi volt Kovac elképzelése.

A második már jobban nézett ki, és akar meg döntetlen is lehetett vna, de ez így kevés volt.

Ami viszont pozitív nekem az Fabio Silva, ma is jól szállt be, adhatna neki több időt lassan Kovac. Ő szerintem hosszútávon jó igazolás lesz, de Bellingham eddig hatalmas kapufa. Arról nem is beszélve h a hírek szerint ő meg az egész családja full toxikus. Kedvencem amikor fater bement meccs után az öltözőbe, mert nem tetszett neki, h fiacskajat 60 perc után lekaptak. Mindezt az első meccsen a szezonban.
rob3r7o
Igen az első félidőben ez nagyon rosszul nézett ki. Akartak presszingelni de a Bayern (nagyrészt köszönhetően Kane visszavontabb szerepének) röhögve játszotta ki a csapdákat, cserébe mikor a Bayer presszingelt annyira váratlanul érte a Dortmundot hogy állandóan eladtak a labdát mintha váratlanul érte volna őket. Szerencséjük volt h Diaz gyengébb volt illetve Olisenak nem volt szerencséje a befejezesekkel. A 0.00 xg nem is fejezte ki igazán az első félidőt, mínuszban kellett volna lenniük…

Második már jobb volt tény de őszintén a Bayern hibája volt h nem zárta le teljesen a mérkőzést korábban, simán elmehetett volna a csapat három góllal.

Az meg h Kovac sír a Kane gólja miatt, hat elég nevetséges. Teszi ezt úgy hogy pl Sule jóval nagyobbat lökött Kanen a fejesnel mint a Kane kontakt akkor az meg tizenegyes kellene h legyen???

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
4 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 030 — LIGHTS OUT!
Antony 2 gól a Villareal ellen, 0-2ról a 94. percben egyenlített ki a Betis. Komolyan érdemes a MU-ból játékost igazolni. Minden aki onnan eljön egy zseni lesz azonnal.

4 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 637 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Ronaldo zsinórban a második tizijét hagyta ki, majd rúg egy elképesztőt oldalról 17-ről.
Dzsokijuing
Felbaszta magát

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
4 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 066 — Saturday Night Lights
Ronaldo zsinórban a második tizijét hagyta ki, majd rúg egy elképesztőt oldalról 17-ről.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
4 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 27 188 — Cowboys fan

rob3r7o
Nem muszáj beengedni olyanokat, akiknek semmi keresnivalója ott. Ennyire egyszerű.
4 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 866
Miért vannak ilyen baszott kevesen Győrben?
nagylaza, főpohárnok
Mert a Diósgyőr kutyát sem érdekli
4 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 030 — LIGHTS OUT!
Inter erősen bekezdett.

4 hónapja

4 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 265 — beers & Packers
Miért vannak ilyen baszott kevesen Győrben?
4 hónapja
35 milliós igazolás és nem tud felszabadítani. Fasznak kellett Bellinghamet megvenni. Csak a neve miatt megvenni úgy, h nincs is posztja igazán Kovac rendszerében. Zseniális.
rob3r7o
Mondjuk amit első félidőben művelt a komplett dortmundi csapat az alapján bőven elfér a keretben

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
4 hónapja
35 milliós igazolás és nem tud felszabadítani. Fasznak kellett Bellinghamet megvenni. Csak a neve miatt megvenni úgy, h nincs is posztja igazán Kovac rendszerében. Zseniális.

4 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 490 — Omar's Coming Yo!

ez még lesz egy pár meccs 😀
Kenny
De eleve a két sárga jogos volt?
csebi
a másodikat azért kapta, mert reklamált, hogy miért csak 4 perc a hosszabbítás, az elsőt nem tudom, gondolom sima meccs szitu lehetett az is.

4 hónapja
remontada San Francisco 49ers 822

Kenny
csebi
Spanyol honban nem kell jogosnak lennie semminek. Ha a két bites úgy gondolja random osztogatja
4 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 221 — Így remélem megfelelek nektek.....

Kenny
csebi
Ha a bíró úgy gondolta hogy igen, akkor igen....(Egyébként nem nagyon látszott mi történt, szerintem csak a szokásos reklamálás, gesztikuláció a parvonalról, aminek speciel volt is alapja, pl meg nem adott szabályos gól, de egy tizi is befigyelhetett volna...)
4 hónapja

Kenny

4 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 971 — #NoStress
ki is rúgták Pochettinot Postecoglout, nagy karrier volt
Löfli
Annyira szeretnék a Forestnek szívből drukkolni és no. 1. soccercsapatként követni a meccseiket, de nem könnyíti meg a tulajdonos a dolgomat...
r.baggio
Akkor ajánlom a Brightont. Ott mindenki jófej, és se a kiesés, se a kupaindulás nem fenyegeti.
Őszentsége Sobri Jóska
Ha ismered a Brighton tulaj sztorijat, meg hogy huzta ki a szarbol a klubot, akkor alapbol csak szeretni lehet. Raadasul meg sorra talaljak is a minosegi edzoket es ujra meg ujra jo csapatot epitenek. Kimagasloan az egyik legszerethetobb topligas klub, ami rendre odacsap a nagyoknak is.
Stez
Ezt mondom én is.
Peter James krimik játszódnak Brightonban, az egyikben érintett a stadion is, azokban olvastam először a Sirályokról, és megtetszettek.

4 hónapja

Kenny
Mocskos maffia ez a liga. Ha már eltiltják legyen jogos hát akkor gondolta nesztek tetvek
4 hónapja
Stez SMU Mustangs 47 529 — Whoops, looks like something went wrong.
Löfli
Annyira szeretnék a Forestnek szívből drukkolni és no. 1. soccercsapatként követni a meccseiket, de nem könnyíti meg a tulajdonos a dolgomat...
r.baggio
Akkor ajánlom a Brightont. Ott mindenki jófej, és se a kiesés, se a kupaindulás nem fenyegeti.
Őszentsége Sobri Jóska
Ha ismered a Brighton tulaj sztorijat, meg hogy huzta ki a szarbol a klubot, akkor alapbol csak szeretni lehet. Raadasul meg sorra talaljak is a minosegi edzoket es ujra meg ujra jo csapatot epitenek. Kimagasloan az egyik legszerethetobb topligas klub, ami rendre odacsap a nagyoknak is.

4 hónapja
warr_b Washington Commanders 28 879 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Ez a Leeds már megjnt siralom, ettől a nulla Burnleytől is sikerült kikapni 😫

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
4 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 971 — #NoStress
Löfli
r.baggio

4 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 490 — Omar's Coming Yo!

4 hónapja
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 790 — no es importante
Löfli

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
4 hónapja
Azért az az elvett gól nem volt semmi ott 70.perc környékén. Nem is értem hogy csak ezt a két f@szt lehet Barca meccsre küldeni, ezt meg a Hernandez*2-t?!
Klaci79
Madrid bérencek ezek
4 hónapja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 876
Azért az az elvett gól nem volt semmi ott 70.perc környékén. Nem is értem hogy csak ezt a két f@szt lehet Barca meccsre küldeni, ezt meg a Hernandez*2-t?!