Soccer
41 feliratkozó
4 hónapja
Mészöly Géza: "Az első félidőben az történt, amit elterveztünk, nagyon sok helyzetet dolgoztunk ki, melyek kimaradtak."Kavics ment a srácok cipőjébe.
Legközelebb, javaslom, tervezzétek úgy, hogy belövitek a helyzeteket.
nagylaza, főpohárnok
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
4 hónapja
jó az. amilyen biztosítása lehet, hülyére kereste volna magát a rehab alattegyszer kispályáztam ellene, azóta bánom, hogy basztam neki oda úgy rendesen 😀Nála aljasabb emberrel még nem találkoztam..szöllősi az egyik legnagyobb métely a mai magyar labdarúgásbanwww.nemzetisport.hu/angol-labdarugas/2025/10/a-nemzeti-sport-es-a-spiler-tv-kozos-allando-tudositot-kuld-liverpoolba"A Nemzeti Sport, Magyarország 122 éves, piacvezető sportnapilapja"
YoungZeeZee
Hát igen, egy monopol piacot könnyű vezetni.
"Köszönöm a közmédia és a TV2 Csoport vezetőinek is, hogy létrejöhet ez a különleges együttműködés."
Hát igen, kurva nagy tárgyalás lehetett xdd
zacknorb
Kenny
JC6 (Mr. Miele)
Kenny
4 hónapja
Mészöly Géza: "Az első félidőben az történt, amit elterveztünk, nagyon sok helyzetet dolgoztunk ki, melyek kimaradtak."ő eltervezte a mellépukkantott helyzeteket, nem csak úgy random szórták fölémellé. a fejlődés megkérdőjelezhetetlen
Legközelebb, javaslom, tervezzétek úgy, hogy belövitek a helyzeteket.
nagylaza, főpohárnok
4 hónapja
Mészöly Géza: "Az első félidőben az történt, amit elterveztünk, nagyon sok helyzetet dolgoztunk ki, melyek kimaradtak."Legközelebb, javaslom, tervezzétek úgy, hogy belövitek a helyzeteket.
4 hónapja
egyszer kispályáztam ellene, azóta bánom, hogy basztam neki oda úgy rendesen 😀Nála aljasabb emberrel még nem találkoztam..szöllősi az egyik legnagyobb métely a mai magyar labdarúgásbanwww.nemzetisport.hu/angol-labdarugas/2025/10/a-nemzeti-sport-es-a-spiler-tv-kozos-allando-tudositot-kuld-liverpoolba"A Nemzeti Sport, Magyarország 122 éves, piacvezető sportnapilapja"
YoungZeeZee
"Köszönöm a közmédia és a TV2 Csoport vezetőinek is, hogy létrejöhet ez a különleges együttműködés."
zacknorb
Kenny
JC6 (Mr. Miele)
4 hónapja
Nála aljasabb emberrel még nem találkoztam..szöllősi az egyik legnagyobb métely a mai magyar labdarúgásbanwww.nemzetisport.hu/angol-labdarugas/2025/10/a-nemzeti-sport-es-a-spiler-tv-kozos-allando-tudositot-kuld-liverpoolba"A Nemzeti Sport, Magyarország 122 éves, piacvezető sportnapilapja"
YoungZeeZee
zacknorb
Kenny
4 hónapja
szöllősi az egyik legnagyobb métely a mai magyar labdarúgásbanwww.nemzetisport.hu/angol-labdarugas/2025/10/a-nemzeti-sport-es-a-spiler-tv-kozos-allando-tudositot-kuld-liverpoolba"A Nemzeti Sport, Magyarország 122 éves, piacvezető sportnapilapja"
YoungZeeZee
zacknorb
Szerkesztette: Kenny
4 hónapja
⚽60 évvel ezelőtt írta meg Bene Ferenc a magyar futball egyik legnagyobb történetét!1964-ben, Tokióban a 19 éves Bene Ferenc vezette magyar válogatott 6:0-ra győzte le Marokkót az olimpiai játékokon. Bene hat gólt szerzett ezen a meccsen, amely máig emlékezetes pillanata a magyar futballnak.
4 hónapja
www.nemzetisport.hu/angol-labdarugas/2025/10/a-nemzeti-sport-es-a-spiler-tv-kozos-allando-tudositot-kuld-liverpoolba"A Nemzeti Sport, Magyarország 122 éves, piacvezető sportnapilapja"
YoungZeeZee
Szerkesztette: zacknorb
Poloska vagyok.
4 hónapja
a Bolton úgy nyert ma a Huddersfield ellen, hogy a 92. percben még 1-0-ra égtek, az komoly

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
4 hónapja
azert na, eleg fasza lett a lilak hetvegi meze.Mert ti inkább nyertek? 🤣
Ilyet mi vajon miert nem tudunk?
Kenny
Poloska vagyok.
4 hónapja
azert na, eleg fasza lett a lilak hetvegi meze. Ilyet mi vajon miert nem tudunk?
4 hónapja
Ő és CuJo isAzert kell a telen Guehi. Kotlezo. De amugy Szobo miatt azert lehet tapsikolni, mert igy szvsz joval tobbet lesz kozeppalyan hatosban, kezdeni fog stabilan, nem lesz sokat lehetoseg vedonek betolni ismet. ez az o szempontjabol azert jo dolog, fontos plusz perceket kap ismet.Sztem se, de ugye CB ahol vékonyak vagyunk és oda nem sikerült hozni senkitmost olvasom Gravenberch sérülését, hiányzott mint szar a zsebbőlmondjuk az idei nagybevasarlas utan nem lehet serulesekre sem hivatkozni ha esetleg nem jonnenek az eredmenyek.
Konatéval együtt
Negritis, a vajda
btw: felroppent egy lehetoseg, hogy a februari arsenal-pool meccsre kimehetnek, lehet meg is teszem.
csebi
Meccsről majd beszámolót😊
Negritis, a vajda
Stez
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
4 hónapja
Azert kell a telen Guehi. Kotlezo. De amugy Szobo miatt azert lehet tapsikolni, mert igy szvsz joval tobbet lesz kozeppalyan hatosban, kezdeni fog stabilan, nem lesz sokat lehetoseg vedonek betolni ismet. ez az o szempontjabol azert jo dolog, fontos plusz perceket kap ismet.Sztem se, de ugye CB ahol vékonyak vagyunk és oda nem sikerült hozni senkitmost olvasom Gravenberch sérülését, hiányzott mint szar a zsebbőlmondjuk az idei nagybevasarlas utan nem lehet serulesekre sem hivatkozni ha esetleg nem jonnenek az eredmenyek.
Konatéval együtt
Negritis, a vajda
btw: felroppent egy lehetoseg, hogy a februari arsenal-pool meccsre kimehetnek, lehet meg is teszem.
csebi
Negritis, a vajda
4 hónapja
Sztem se, de ugye CB ahol vékonyak vagyunk és oda nem sikerült hozni senkitmost olvasom Gravenberch sérülését, hiányzott mint szar a zsebbőlmondjuk az idei nagybevasarlas utan nem lehet serulesekre sem hivatkozni ha esetleg nem jonnenek az eredmenyek.
Konatéval együtt
Negritis, a vajda
csebi
4 hónapja
most olvasom Gravenberch sérülését, hiányzott mint szar a zsebbőlmondjuk az idei nagybevasarlas utan nem lehet serulesekre sem hivatkozni ha esetleg nem jonnenek az eredmenyek.
Konatéval együtt
Negritis, a vajda
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
4 hónapja
a lilak mar most vonyitanak a Red Bull erkezese ellen, es fosnak, hogy szatelit csapat lesznek.majd ha újra piaci alapon működnek a dolgok, azért majd nézzük meg a dolgokat...
mondjuk ahogy a MOL intezi az uzleti ugyeit meg az is lehet, hogy par ev mulva eladja.
Ugyanitt Isten eltesse a varos szelieket, 10 000 napja lettek bajnokok utoljara.
Kenny
4 hónapja
a lilak mar most vonyitanak a Red Bull erkezese ellen, es fosnak, hogy szatelit csapat lesznek. mondjuk ahogy a MOL intezi az uzleti ugyeit meg az is lehet, hogy par ev mulva eladja.
Ugyanitt Isten eltesse a varos szelieket, 10 000 napja lettek bajnokok utoljara.
4 hónapja
YoungZeeZee
9 492
respekt tothnak,mert jol teljesitett,de ez tul van tolva. szep uzenet,de 1honappal ezelott is jatszott mar c roni ellen illetve ugy tesznek az emberek mintha vmi 17 evesnek kellett volna beallnia hirtelen raadasul fellabu lenne.
petey
bakker egy felnott 28 eves sportolo. aki beallt es tette a dolgat,DE igen faszan. ha igy marad nem lesznek gondjaink gk poszton.
nalam jelenleg gula elott van bar o magasabb szinten jatszik,de ezek a bravurok ritkan jottek tole,nem nagyon tartott minket meccsben sosem.max a bolgarok ellen a 2020eb selejtezon.
gula sztem a lipcsei rendszer miatt top ott.
4 hónapja
www.plus.fifa.com/en/player/900d4ef5-d188-41cc-9790-81e1063f7e52?catalogId=ba6fbf78-3667-4345-87f7-5b065247e632&entryPoint=CTAMár az elődöntőknél tart az U20-as VB.Vhol lehet nèzni?
Most kezdődik a francia-marokkói meccs
A másik elődöntőben Argentína játszik Kolumbiával.
Kampman
dande2
4 hónapja
Már az elődöntőknél tart az U20-as VB.Most kezdődik a francia-marokkói meccs
A másik elődöntőben Argentína játszik Kolumbiával.
4 hónapja
most olvasom Gravenberch sérülését, hiányzott mint szar a zsebbőlKonatéval együtt
Szerkesztette: Negritis, a vajda