Soccer
41 feliratkozó
3 hónapja
boooooooooooooooooA mi fórumunk a legkorrektebb😁4:2-re kikapunk
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
r.baggio
3 hónapja
Oszt jó nekünk, hogy Szobó hatost játszik, ennyire messze az ellenfél kapujától?
3 hónapja
A mi fórumunk a legkorrektebb😁4:2-re kikapunk

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
3 hónapja
Beleolvastam az NSO fórumába és végre senki sincs elszállva.....Ilyen jó félidőnk is...
Nem is tudom mikor volt ilyen utoljára
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
3 hónapja
portugálok ellen igazi playoff hangulat lesz 😊 💪A mi fórumunk a legkorrektebb😁Beleolvastam az NSO fórumába és végre senki sincs elszállva.....Olvasgatsz itt más fórumokat, miközben itt verhetetlen szakmázgatás és követés megy
Kampman
3 hónapja
A mi fórumunk a legkorrektebb😁Beleolvastam az NSO fórumába és végre senki sincs elszállva.....Olvasgatsz itt más fórumokat, miközben itt verhetetlen szakmázgatás és követés megy
Kampman
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
3 hónapja
Beleolvastam az NSO fórumába és végre senki sincs elszállva.....Olvasgatsz itt más fórumokat, miközben itt verhetetlen szakmázgatás és követés megy
3 hónapja
Beleolvastam az NSO fórumába és végre senki sincs elszállva.....Nem is tudom mikor volt ilyen utoljára
Draft

3 hónapja
Rúgjunk még egyet aztán a végén lőjjenek egyet és nagy kaszaInnen már csak elbaszhatjukKell még egy gól, mert Dibusz tuti beszed egyet.
bcsarli, Udvari Főkóstoló
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
3 hónapja
Ezek az 1 percek..Csalódott vagyok, hogy a holnapi kötcsei beszédet nem harangozták be. Amúgy OV röpködhet oda és vissza, sehol sincs hozzám képest. Én ma három fesztiválon + 1 kocsmában voltam.
Nomac
3 hónapja
Az mindig szerencsés, gondolom Kubatov sem vesz majd vissza.nyilvan a CB-ben is vannak normalis arcok meg teljesen "bolondok".Mondjuk kiváncsi lennék h egy ilyen diskurzustol mit var a CB? Milyen célt ernenek el?és ezzel valóban sokat tesznek a meg nem értett professzorok az ügynek.nem tudom, de azt igen, hogy a CB probalta kideriteni melyik szallodaban szallt meg Csanyi, hogy megkerdezzek tole, hogy ez megis mi volt😃Szarhazi mlsz 😊Mucsi kiment végül? 😊
Kenny
csebi
Kenny
petey
csebi
lesz uzenet a hazai meccsen, meg az nb1/nb2-ben is tutira. szerintem a vb selejtezok vegere vegkepp el fog mergesedni a viszony.
Kenny
Nembaj az örmény meccs lehet zárt kapus
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
Bazmeg Hajdú B. Védekezünk, tartjuk az előnyt..Azert vmit mutatni is kellene, mert ez a vedekezes nem tul acelos.
Nomac
Olyan hibak fordulnak elo h ihaj.
Es ezt kellene meg 45 percig birni, foleg ugy ha az irek elkezdenek nyomni.
Dohertyt meg Manninget bekuldik tanknak aztan jovan.
En amugy helyukben Doherty fejere dobalgatnam a labdat, hatha egyszer befejeli.
3 hónapja
Ezek az 1 percek..Sajna a csaj elég jó belőle
Nomac
Poloska vagyok.
3 hónapja
nyilvan a CB-ben is vannak normalis arcok meg teljesen "bolondok".Mondjuk kiváncsi lennék h egy ilyen diskurzustol mit var a CB? Milyen célt ernenek el?és ezzel valóban sokat tesznek a meg nem értett professzorok az ügynek.nem tudom, de azt igen, hogy a CB probalta kideriteni melyik szallodaban szallt meg Csanyi, hogy megkerdezzek tole, hogy ez megis mi volt😃Szarhazi mlsz 😊Mucsi kiment végül? 😊
Kenny
csebi
Kenny
petey
csebi
lesz uzenet a hazai meccsen, meg az nb1/nb2-ben is tutira. szerintem a vb selejtezok vegere vegkepp el fog mergesedni a viszony.
3 hónapja
Én Őt is el tudnám képzelni...Az egyik Dárdai vagy Balogh Boti az opciók.Szalait miért nem lehet örökre elfelejteni a válogatottban!?Gondolom a pazar utánpótlás által kínált alternatíva miatt.
nagir
Kampman
Sixo
www.transfermarkt.com/miljan-krpic/profil/spieler/1030952

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
3 hónapja
Eddig minden pipa, ami a prime Rossi csapat sajátja volt, amikor minden szipi-szuper volt:38 százalék szokott lenni a labdabirtoklás és 380 passz.
✅korai vezetés
✅jó helyzetkihasználás
✅pontrúgás gól
✅jó Orbán, Sallai
✅kapus teljesitmény
Kihagytam valamit?
Sinisa
Most 39 és 185 féltávnál.
Poloska vagyok.
3 hónapja
Ezek az 1 percek..
3 hónapja
Innen már csak elbaszhatjukKell még egy gól, mert Dibusz tuti beszed egyet.
3 hónapja
Eddig minden pipa, ami a prime Rossi csapat sajátja volt, amikor minden szipi-szuper volt:✅korai vezetés
✅jó helyzetkihasználás
✅pontrúgás gól
✅jó Orbán, Sallai
✅kapus teljesitmény
Kihagytam valamit?
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
3 hónapja
Innen már csak elbaszhatjuk
Draft

3 hónapja
Mondjuk kiváncsi lennék h egy ilyen diskurzustol mit var a CB? Milyen célt ernenek el?és ezzel valóban sokat tesznek a meg nem értett professzorok az ügynek.nem tudom, de azt igen, hogy a CB probalta kideriteni melyik szallodaban szallt meg Csanyi, hogy megkerdezzek tole, hogy ez megis mi volt😃Szarhazi mlsz 😊Mucsi kiment végül? 😊
Kenny
csebi
Kenny
petey
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
Ha nem vezetnénk nagyon zabos lennék a bíró miatt, nevetséges, ahogy asszisztál az állandó faragáshoz

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
3 hónapja
Nemet úgy beleszamitotta az idohuzasokat h előbb is fújta le mint kellett volna 😂
3 hónapja
Ők azért alapvetően megérdemlik egymást.és ezzel valóban sokat tesznek a meg nem értett professzorok az ügynek.nem tudom, de azt igen, hogy a CB probalta kideriteni melyik szallodaban szallt meg Csanyi, hogy megkerdezzek tole, hogy ez megis mi volt😃Szarhazi mlsz 😊Mucsi kiment végül? 😊
Kenny
csebi
Kenny
petey