NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 431
44
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Soccer
41 feliratkozó
3 hónapja
Egymás után 2 kötény...ezeket megalázzuk, aztán csodálkoznak, hogy szarrá rúgnak minket...
3 hónapja
micsoda fasszopok ezek az irek.simán ütköztek....
Kenny
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
3 hónapja
Most ha innen leikszelünk elmehetünk a fenébe ezt be kell húzni mint huzat!
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
3 hónapja
Azért ez a nemet elég érdekesen enged el párharcokat
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
Kicsit sok a fejrúgás, pedig ez nem is taekwondodo
Poloska vagyok.
3 hónapja
Az kemény, jól orrba rúgták Sallait.Azt a csávót kicsit még heccelni kellene, tuti kiállíttatná magát.
Sixo
3 hónapja
megtapossa, megrugja, ket kezzel loki es megrugja. Mit kell csinalnia ennek a voros otosnek egy sargaert vajon?
3 hónapja
Ez biztos nem esett jól
3 hónapja
Jut eszembe, van a kamrában még egy Guinness IPA, kicsit meghűtöm, aztán elintézem pár perc alatt, hátha ezzel is megvuduzom az íreket.
3 hónapja
mit tenne a nemzetközi sajtóban egy hasonló szabadrúgás gól (vagy egyszerű távoli akciógól) Domitól? 😊nem vagyok meg mindig nyugodt mert a vedelmunk is golveszelyes😃Kell még 2-3 apró, megnyugtató gól 😊
Kenny
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Mert azt tudjuk, hogy a magyar vélemény még úgyis megosztott lenne, ha 6-ot lőne a portugáloknak.
3 hónapja
nem vagyok meg mindig nyugodt mert a vedelmunk is golveszelyes😃Kell még 2-3 apró, megnyugtató gól 😊
Kenny
3 hónapja
nem vagyok meg mindig nyugodt mert a vedelmunk is golveszelyes😃
3 hónapja
Amúgy az. A soccer 28-3-a/27-0-a. 😀SZEDD KI!!!erre szoktad mondani, hogy a legveszélyesebb eredmény
iktriad
Sixo
3 hónapja
Most csak építjük a leverage-et Szalai várható n darab balfaszkodására
3 hónapja
Na most kezdtem el félni, hogy 4:2-re nyernek az írekolvasnak 😊
magyarvalogatott.hu/merkozesek/irorszag-magyarorszag-1993-05-29
r.baggio
3 hónapja
Dárdai Bencevel mi van h padon sincs?Ali >>> Legkisebb kisDárdai
csebi
(Kb. semennyit nem játszott még idén)
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
3 hónapja
Na most kezdtem el félni, hogy 4:2-re nyernek az írekCsak ha Vargát most azonnal lecseréljük
r.baggio
3 hónapja
SZEDD KI!!!erre szoktad mondani, hogy a legveszélyesebb eredmény
iktriad
3 hónapja
Na most kezdtem el félni, hogy 4:2-re nyernek az írekEzt már csak elbalfaszkodni lehet.
r.baggio
3 hónapja
2-0Ezt mondta valaki valaha? A legnagyobb király évek óta a válogatottban
Sallait ki a válogatottból 😀
NB2

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
3 hónapja
Repülőrajt 2.0
3 hónapja
ezt megrajzolta az olasz a magnestablan elore.Szerintem az külön rögzített szituációs edző rajzolja meg.
Kenny