Soccer
41 feliratkozó
4 hónapja
Thunders hallod, ez a meccs meghosszabbította kedvenc kapitányunk ittlétét.Kár, bárcsak jönne helyette Horváth Feri, Kaszinós Gyuri vagy Gézafiam
Örülünk Vincent?
😆😆😆
JC6 (Mr. Miele)
4 hónapja
Könyörgöm ne basszuk el gyengébb csapatok ellen, akik majd védekeznek foggal-körömmel!!!Azok ellen még nem tudunk játszani nincs meg a minőségi emberfölény
Klaci79
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
4 hónapja
Thunders hallod, ez a meccs meghosszabbította kedvenc kapitányunk ittlétét.Örülünk Vincent?
😆😆😆
4 hónapja
Fortuna az első kapufánál fogta a kezünket, de után Tóth B hozott 2 bravúrt és a végén pedig totál megérdemelt volt a kiegyenlítés.... Mondjuk Portugália sem állt vissza hanem próbáltak menni előre....
Draft

4 hónapja
most nézem elvették az írek 2. gólját?Így az a jó, a portugáloknak tétmeccs lesz a dublini
egyébként azért jó lenne nyerni az örményeknél, az írek ne lepjék meg a portugálokat, mert akkor nem lesz egyszerű a pesti meccs
NB2
Poloska vagyok.
4 hónapja
Könyörgöm ne basszuk el gyengébb csapatok ellen, akik majd védekeznek foggal-körömmel!!!
4 hónapja
most nézem elvették az írek 2. gólját?egyébként azért jó lenne nyerni az örményeknél, az írek ne lepjék meg a portugálokat, mert akkor nem lesz egyszerű a pesti meccs
4 hónapja
Ez szép volt, azt hittem elalszok a második félidőn, mert 3 óra múlva kelnem kell, de megérdemeltük az egy pontot, jól játszottak a fiúk

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
4 hónapja
Gondolkoztam rajta 😀Beszarok hogy megint gólra kapcsolók be egy meccset 😅Az Löfli dolga de te most gyorsan kapcsold ki 😄
Drip
dande2
4 hónapja
Talán!!!! Rossi most nem játszik sèrtődött óvodást...Majd reklamálja a 11-est.....
dande2
Draft

4 hónapja
Talán!!!! Rossi most nem játszik sèrtődött óvodást...Kizárt, neki ez a default…
dande2
4 hónapja
Fúú, de megérdemeltük ezt most!!
4 hónapja
Ez a pont szerintem fantasztikus siker! Egy csomó győzelem nem ér ennyit, ezek a portugálok baromi jók de nem érdemtelenül hoztuk a pontot!
4 hónapja
Ellazázták simán, cseréltek már vagy ötöt, ezt meg kihasználták, szép munka
4 hónapja
Talán!!!! Rossi most nem játszik sèrtődött óvodást...
4 hónapja
Ha így játszottunk volna minden meccsen, nem lenne itt min izgulni.Most se kell nagyon, sima 2. hely.
shagi0206
Poloska vagyok.
4 hónapja
Ez fantasztikus volt, az utóbbi évek egyik legjobb teljesítménye, a körülményeket, az ellenfelet meg mindent figyelembe véve.Félreértés ne essék, Szaúd-Arábia Irak elleni 0-0-ás döntetlenjére gondoltam.
Kampman
4 hónapja
Kollégám délután meg akarta tenni a pontosan 2 magyar gólt.Nem sikerült neki
Poloska vagyok.
4 hónapja
Ez fantasztikus volt, az utóbbi évek egyik legjobb teljesítménye, a körülményeket, az ellenfelet meg mindent figyelembe véve.
4 hónapja
Meccs után bármi lehet 😁nem mondta, hogy a pályán you know.Lukács faszra húzta a világ legjobb balhátvédjét. Megint.Őt már 20 perce lecserélték 😁
slowmotion
kapitnono
petey

4 hónapja
Ez egy Rossi klasszik meccs volt
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
4 hónapja
nem mondta, hogy a pályán you know.Lukács faszra húzta a világ legjobb balhátvédjét. Megint.Őt már 20 perce lecserélték 😁
slowmotion
kapitnono