NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 431
44
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Soccer
41 feliratkozó
3 hónapja
Manning INT! Csak most ő szerzi
Poloska vagyok.
3 hónapja
tényleg 88-ban ezek kint voltak a 8 csapatos EB-n 😊
3 hónapja
Szobo lassan tényleg a kapuban köt ki. Sokszor tűnik itt fel cb poszton.Ezt már régen is csinálja, ő hozza fel, vagy íveli fel a labdákat.
shagi0206
3 hónapja
Szobo lassan tényleg a kapuban köt ki. Sokszor tűnik itt fel cb poszton.Kell egy labda biztos hátvéd
shagi0206
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
Szobo lassan tényleg a kapuban köt ki. Sokszor tűnik itt fel cb poszton.
3 hónapja
vazze Tóth a két ember között lehetett volna futtatni Milost!!!
3 hónapja
Ő nem lehet, még mindig a pályán van Austinbanez melyik Manning Eli vagy Peyton? 😊Arch
NB2
Sixo

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
3 hónapja
Szoboszlai vajon szerez ma még 1 sárgát?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
3 hónapja
Ez a Szalai baszki
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
szerintem semmi nem történt 😊Hát nem. Szemébe biztos nem kapott bele, azon kívül ott nem lehetett más, ami itt fájhatott volna.
NB2
3 hónapja
szerintem semmi nem történt 😊Mondjuk az ír kezmozdulata sem volt teljesen természetes
NB2
3 hónapja
szerintem semmi nem történt 😊
3 hónapja
Szoboszlaitól ez most butaság volt
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
3 hónapja
Ok ez jogos de előtte az írek meg kettőt megúsztak
3 hónapja
Erre kapjuk mi a sárgát...nem is lenne ezzel baj, mert jogos volt. Csak megint a következetesség...
bcsarli, Udvari Főkóstoló
3 hónapja
Erre kapjuk mi a sárgát...
3 hónapja
Nézzenek oda, egyből sárga.
3 hónapja
Egymás után 2 kötény...ezeket megalázzuk, aztán csodálkoznak, hogy szarrá rúgnak minket...Az egy dolog, de rettenetesen utálom ezt a játékvezetői felfogást, mikor az első félidőben az istenért sem akar semmire sárgát adni...
shagi0206

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
3 hónapja
otthonhagyta ez a kibaszott nemet a lapjait?Sztem ma Sallai nem tud sárgát kiharcolni …
Kenny
3 hónapja
ez melyik Manning Eli vagy Peyton? 😊
3 hónapja
Hajdúbé jinxelget...