Soccer
41 feliratkozó
4 hónapja
Ha így játszottunk volna minden meccsen, nem lenne itt min izgulni.De csak az ilyen nyíltan játszó csapatok ellen tudunk játszani.... Aki beáll sündisznóra azzal megszenvedünk
shagi0206
Szerkesztette: ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
4 hónapja
Majd az öltözőben akkor 😉🏳️🌈Lukács faszra húzta a világ legjobb balhátvédjét. Megint.Őt már 20 perce lecserélték 😁
slowmotion
kapitnono
4 hónapja
Jatényleg. De őt is faszra húzta volna 😛Lukács faszra húzta a világ legjobb balhátvédjét. Megint.Őt már 20 perce lecserélték 😁
slowmotion
kapitnono
4 hónapja
Lukács faszra húzta a világ legjobb balhátvédjét. Megint.Őt már 20 perce lecserélték 😁
slowmotion

4 hónapja
Lukács faszra húzta a világ legjobb balhátvédjét. Megint.Már lecserélték....
slowmotion
Draft

4 hónapja
Löflinek szarni kell elmenni, warrbnekn gyerekért, lehet Dripé a TVBeszarok hogy megint gólra kapcsolók be egy meccset 😅Az Löfli dolga de te most gyorsan kapcsold ki 😄
Drip
dande2
Poloska vagyok.
4 hónapja
Ha így játszottunk volna minden meccsen, nem lenne itt min izgulni.
4 hónapja
Ez 3 kötény volt?Majdnem egy egész szakácstanfolyam
zacknorb
4 hónapja
Beszarok hogy megint gólra kapcsolók be egy meccset 😅Az Löfli dolga de te most gyorsan kapcsold ki 😄
Drip
4 hónapja
Lukács faszra húzta a világ legjobb balhátvédjét. Megint.Rafa Guerreiro újra kerettag?
slowmotion
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
4 hónapja
Igyekszik az ember 😂😂😂Lukács helyett Rajmival jobban jártunk volna 😢szep jinx, en is szidtam Szobot😃
Klaci79
Kenny
4 hónapja
Beszarok hogy megint gólra kapcsolók be egy meccset 😅
4 hónapja
Lukács helyett Rajmival jobban jártunk volna 😢szep jinx, en is szidtam Szobot😃
Klaci79
4 hónapja
Hoppá!
4 hónapja
Rohadtul megérdemeljük ezt
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
4 hónapja
Mondom én
Draft

4 hónapja
Nem lesz ebből egyenlítès....de legalább jó a kapusunkKhm 😄
dande2
4 hónapja
Epp akartam irni Lukacs mekkora.
4 hónapja
Lukács