Soccer
41 feliratkozó
4 hónapja
A tegnapi meccs margojara:Toth Balazs kva jo.
4 hónapja
Hajnalban Curacao-Trinidad, utána El Salvador-Guatemala ☺️1-1 lett a rangadó, Trinidad ráadásul közelebb állt a győzelemhez...
warr_b

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
4 hónapja
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
4 hónapja
1993-94 UC Sampdoria :Ruud Gullit, Marco Rossi, Daid Platt, Gianluca Pagliuca, Roberto Mancini Attiglio Lombardo, Moreno Mannini, Alberigo Evani, Pietro Vierchowod, Vladimir Jugovic, Stefano Sacchetti
4 hónapja
4 hónapja
YoungZeeZee
9 492
mikor az ormenyek ellen lattam h vki uj a csapatban na gondoltam van vmi fiatal..erre latom 29. o sem a jovo embere hanem a jeleneÉs kiszól a kaptafásoknak Luki miattTóth Balázs is tök szimpi nyilatkozat, jó hallgatni 😊Tuti megemlíti a 11-es szitut
Mindjárt jön a vén kopasz kontrasztnak 🤣
gabokocka
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
JC6 (Mr. Miele)
4 hónapja
Jaj srácok, ez életre szóló élmény volt a helyszínen. Remélem a hangom hamarabb visszajön 😂
4 hónapja
Norvégia, Olaszország, Szlovákia, Lengyelország, Skócia, Dánia, Ukrajna, Törökország, Ausztria, Bosznia, Albánia, Csehország, stb.
4 hónapja
Üssük az örményeketPortugália üsse az íreket
És akkor tuti a második hely csoportban.
Ennyi ennek sikerülnie kell!
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
4 hónapja
Semmi közöm hozzá....Ezt a faceról loptam:Lófaszt, ezt te írtad.
Minden bajunk okozója évek óta az elmozdíthatatlan szövetségi kapitány, akinek a szakértelme elfogadhatatlanul kevés, szerencsével viszont nem áll hadilábon. Rossival játékban soha nem lesz előrelépés.
Nem a gyenge játékunk ténye a fájó, hanem az, hogy még a finneknek is van támadójátékuk, nekünk viszont nincs. Nekünk Rossi beszari taktikája jutott. De meg is érdemeljük, ha a média szolgalelkű része ezt ünnepli.
Előbb, vagy utóbb, de egy napon ki fog fogyni a szerencséjéből a kopasz kókler…
Vagy JC.
zacknorb
Draft

4 hónapja
Nem nagyon látok olyan forgatókönyvet, hogy ne legyen elég az X itthon az írek ellen. De sokkal jobb volna tét nélküli meccssen fogadni az íreket.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
4 hónapja
Ez nem a Csank csapat.Csodálatos, megérdemeltük.ezt elteszem humorosba és reposztolom, amikor majd kiszopnak a jugóktól pótselejtezőn 80-0ra
Dzsokijuing
fake.id
Ettől még persze kikaphatunk, de nem lesz megalázó.
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
4 hónapja
ezt inkognítóablakból nyomatod?Áá, feleségem letiltott a kommentelésről, fél éve, nehogy elvigyen a fekete autó.Ezt a faceról loptam:Lófaszt, ezt te írtad.
Minden bajunk okozója évek óta az elmozdíthatatlan szövetségi kapitány, akinek a szakértelme elfogadhatatlanul kevés, szerencsével viszont nem áll hadilábon. Rossival játékban soha nem lesz előrelépés.
Nem a gyenge játékunk ténye a fájó, hanem az, hogy még a finneknek is van támadójátékuk, nekünk viszont nincs. Nekünk Rossi beszari taktikája jutott. De meg is érdemeljük, ha a média szolgalelkű része ezt ünnepli.
Vagy JC.
zacknorb
JC6 (Mr. Miele)
4 hónapja
Hajnalban Curacao-Trinidad, utána El Salvador-Guatemala ☺️

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
4 hónapja
Csodálatos, megérdemeltük.ezt elteszem humorosba és reposztolom, amikor majd kiszopnak a jugóktól pótselejtezőn 80-0ra
Dzsokijuing
4 hónapja
Áá, feleségem letiltott a kommentelésről, fél éve, nehogy elvigyen a fekete autó.Ezt a faceról loptam:Lófaszt, ezt te írtad.
Vagy JC.
zacknorb
4 hónapja
Csodálatos, megérdemeltük.
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
4 hónapja
Ezt a faceról loptam:Lófaszt, ezt te írtad.
Vagy JC.
Poloska vagyok.
4 hónapja
Ezt a faceról loptam:Minden bajunk okozója évek óta az elmozdíthatatlan szövetségi kapitány, akinek a szakértelme elfogadhatatlanul kevés, szerencsével viszont nem áll hadilábon. Rossival játékban soha nem lesz előrelépés.
Draft

4 hónapja
Nem tudom, volt-e már, de:🌍 African WC playoff semifinal pairs:
🇳🇬 Nigeria v Gabon 🇬🇦
🇨🇲 Cameroon v Congo DR 🇨🇩
▪️single leg semifinals
▪️SF winners play in a single leg final
▪️🏟️ all hosted in 🇲🇦
▪️13-16 Nov 2025
▪️winners of the final go to 🧩 Inter-confederation playoffs
Poloska vagyok.
4 hónapja
És kiszól a kaptafásoknak Luki miattTóth Balázs is tök szimpi nyilatkozat, jó hallgatni 😊Tuti megemlíti a 11-es szitut
gabokocka
4 hónapja
Varga Barbival ez a válogatott óriásit nyert. És ez a gyerek a másodosztályban játszott…Annyira jo overall tamado. Vilag barmelyik csapataba bemernem allitami 30 percre, nem logna ki. Change my mind.
JC6 (Mr. Miele)
4 hónapja
Tóth Balázs is tök szimpi nyilatkozat, jó hallgatni 😊Tuti megemlíti a 11-es szitut
gabokocka
Draft

4 hónapja
Tóth Balázs is tök szimpi nyilatkozat, jó hallgatni 😊Mindjárt jön a vén kopasz kontrasztnak 🤣
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
4 hónapja
"VB-n a helyünk!" (OV)Neki meg a halál faszán
nagylaza, főpohárnok
Draft