Soccer
41 feliratkozó
3 hónapja
Amúgy nagy szerencsénk h az írek nem videoztak Denesrol. Egy beadásuk sem megy 5os környékére, mind 10 méterre ráadásul elcsavarodnak a kaputól is
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
Bazmeg Hajdú B. Védekezünk, tartjuk az előnyt..
3 hónapja
De jó ,hogy középre ment a lövés
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
3 hónapja
és ezzel valóban sokat tesznek a meg nem értett professzorok az ügynek.nem tudom, de azt igen, hogy a CB probalta kideriteni melyik szallodaban szallt meg Csanyi, hogy megkerdezzek tole, hogy ez megis mi volt😃Szarhazi mlsz 😊Mucsi kiment végül? 😊
Kenny
csebi
Kenny
3 hónapja
nem tudom, de azt igen, hogy a CB probalta kideriteni melyik szallodaban szallt meg Csanyi, hogy megkerdezzek tole, hogy ez megis mi volt😃Szarhazi mlsz 😊Mucsi kiment végül? 😊
Kenny
csebi
3 hónapja
Szarhazi mlsz 😊Mucsi kiment végül? 😊
Kenny
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
Megy a "szarházi MLSZ!" 😊
3 hónapja
Előtte ugye asszem közvetett járt volna azt meg nem mertek be fújniIdéntől szöglet járna ugye ezért, de én eddig csak a PLben láttam 3 forduló alatt 1et.VB selejtezőn is van 8 mp-s szabály a kapuson?Ez a szabály már évtizedek óta van, csak soha nem alkalmazták
Sixo
r.baggio
zacknorb
3 hónapja
ez amúgy miért sárga? 😊basszus ez rossz ütemű szerelés volt, de nem direkt volt, semmi szándékosság nem volt benne
3 hónapja
SÁRGAAAA!!!
3 hónapja
Szoboszlai megsértődött hogy nem jobbhátvéd? Sétál, felesleges szabálytalanságok, leszarom labda kezelés őt méterre a tizenhatostól. Mintha nem akarna pályán lenni.
3 hónapja
Idéntől szöglet járna ugye ezért, de én eddig csak a PLben láttam 3 forduló alatt 1et.VB selejtezőn is van 8 mp-s szabály a kapuson?Ez a szabály már évtizedek óta van, csak soha nem alkalmazták
Sixo
r.baggio
Poloska vagyok.
3 hónapja
PL-ben előző hónap óta van.VB selejtezőn is van 8 mp-s szabály a kapuson?Ez a szabály már évtizedek óta van, csak soha nem alkalmazták
Sixo
r.baggio
3 hónapja
VB selejtezőn is van 8 mp-s szabály a kapuson?Mindenhol van, csak általában basznak rá.
Sixo
Poloska vagyok.
3 hónapja
VB selejtezőn is van 8 mp-s szabály a kapuson?Ez a szabály már évtizedek óta van, csak soha nem alkalmazták
Sixo

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
3 hónapja
Akkor igazi IRA hadművelet volttényleg 88-ban ezek kint voltak a 8 csapatos EB-n 😊és legyőzték az angolokat
NB2
aztán együtt estek ki a csoportból
Kampman
3 hónapja
Szobo második labda vesztese, első sárga lett ez meg elég rossz helyen jött
3 hónapja
tényleg 88-ban ezek kint voltak a 8 csapatos EB-n 😊és legyőzték az angolokat
NB2
aztán együtt estek ki a csoportból
3 hónapja
Kellene még egy gól a szünetig!
3 hónapja
tényleg 88-ban ezek kint voltak a 8 csapatos EB-n 😊Szerintem az egy másik csapat lehetett.
NB2