Soccer
41 feliratkozó
4 hónapja
Húú de kellett ez a classico előtt, nehèz szülès volt...
4 hónapja
es kiallitja a biro KET sargaval Flicket a Classico elott😂😂
4 hónapja
Ja, lassítás után jogos. Bár nem lenne rossz, ha nem csak percek után lehetne látni, h mi volt.Kiváncsi lennék, h itt mi a fasz volt szabálytalan…Batikot fellökte a gólszerző a fejes előtt.
rob3r7o
Nemes samu09
„History is a set of lies agreed upon.”
4 hónapja
Kiváncsi lennék, h itt mi a fasz volt szabálytalan…Batikot fellökte a gólszerző a fejes előtt.
rob3r7o
4 hónapja
Kiváncsi lennék, h itt mi a fasz volt szabálytalan…
4 hónapja
jó dolgot lehet másolniNem tudom, ki volt az a nyomorult, aki ezt a borzalom kánkánt kitalálta paksi gólok utáni zenének, de tuti bérelt helye van a pokolban... 😀Nekem bejön. 😀
Bálesz
Mondjuk ez, meg utána a hangosbemondós performansz full Bayern koppintas. 😀
rob3r7o
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
4 hónapja
Nem tudom, ki volt az a nyomorult, aki ezt a borzalom kánkánt kitalálta paksi gólok utáni zenének, de tuti bérelt helye van a pokolban... 😀Nekem bejön. 😀
Bálesz
Mondjuk ez, meg utána a hangosbemondós performansz full Bayern koppintas. 😀
4 hónapja
Nem tudom, ki volt az a nyomorult, aki ezt a borzalom kánkánt kitalálta paksi gólok utáni zenének, de tuti bérelt helye van a pokolban... 😀

4 hónapja
ki is rúgtákkar h Jose mar nem UFA...PochettinotPostecoglout, nagy karrier volt
Löfli
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
4 hónapja
Rendes kaját kéne enni 😄nyilván a Chelsea akkor fossa a gólokat, amikor WC-n vagyokKire mikor jön rá a fosas én Ne Zha 2t néztem 😊
Löfli
Negritis, a vajda

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
4 hónapja
nyilván a Chelsea akkor fossa a gólokat, amikor WC-n vagyokKire mikor jön rá a fosas én Ne Zha 2t néztem 😊
Löfli
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
4 hónapja
ki is rúgták 
https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
4 hónapja
sakkot kispályán?Van ilyen variáció, 4x4 sakk.
ervinator
kirill-kryukov.com/chess/4x4-chess/
4 hónapja
obligát piros lap is jött, gondolom erre már nem is volt nagy odds 😀

Don't blink!
4 hónapja
Varju az MTK-nal ot perc alatt osszehozott egy egesz adasnyi Shaqtin Foolt. XDVarjúnak legendás bénaságai vannak. Úgy nézett ki tavaly, hogy kinövi, nem tette. Az MTK-ban évtizede nincs MB1 szintű jobbhátvéd, így marad Varjú.
Meg Demjen is nagyot megy Kadarral.
Stez
4 hónapja
nyilván a Chelsea akkor fossa a gólokat, amikor WC-n vagyok

Don't blink!
4 hónapja
Varju az MTK-nal ot perc alatt osszehozott egy egesz adasnyi Shaqtin Foolt. XDMeg Demjen is nagyot megy Kadarral.
4 hónapja
és tényleg a magyarokat is megbüntették 😊))Mondtam már akkor is.
www.nemzetisport.hu/magyar-valogatott/2025/10/futsal-a-magyarokat-buntette-meg-az-uefa-a-romanok-miatt-felbeszakadt-meccsert
NB2
Annyiban azért meglepő a dolog, hogy nem mi kaptuk a súlyosabb büntetést, az UEFÁ-ból meg a híresen hatékony sportdiplomáciánkból kinéztem volna.
4 hónapja
sakkot kispályán?asszem boldog lehetek hogy én "csak" Lékóékkal játszottam kispályán 😊Ugyanígy vagyok Menczerrel.egyszer kispályáztam ellene, azóta bánom, hogy basztam neki oda úgy rendesen 😀Nála aljasabb emberrel még nem találkoztam..szöllősi az egyik legnagyobb métely a mai magyar labdarúgásbanwww.nemzetisport.hu/angol-labdarugas/2025/10/a-nemzeti-sport-es-a-spiler-tv-kozos-allando-tudositot-kuld-liverpoolba"A Nemzeti Sport, Magyarország 122 éves, piacvezető sportnapilapja"
YoungZeeZee
Hát igen, egy monopol piacot könnyű vezetni.
"Köszönöm a közmédia és a TV2 Csoport vezetőinek is, hogy létrejöhet ez a különleges együttműködés."
Hát igen, kurva nagy tárgyalás lehetett xdd
zacknorb
Kenny
JC6 (Mr. Miele)
Kenny
eaglesmcnabb
Negritis, a vajda
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
4 hónapja
és tényleg a magyarokat is megbüntették 😊))www.nemzetisport.hu/magyar-valogatott/2025/10/futsal-a-magyarokat-buntette-meg-az-uefa-a-romanok-miatt-felbeszakadt-meccsert
4 hónapja
asszem boldog lehetek hogy én "csak" Lékóékkal játszottam kispályán 😊Ugyanígy vagyok Menczerrel.egyszer kispályáztam ellene, azóta bánom, hogy basztam neki oda úgy rendesen 😀Nála aljasabb emberrel még nem találkoztam..szöllősi az egyik legnagyobb métely a mai magyar labdarúgásbanwww.nemzetisport.hu/angol-labdarugas/2025/10/a-nemzeti-sport-es-a-spiler-tv-kozos-allando-tudositot-kuld-liverpoolba"A Nemzeti Sport, Magyarország 122 éves, piacvezető sportnapilapja"
YoungZeeZee
"Köszönöm a közmédia és a TV2 Csoport vezetőinek is, hogy létrejöhet ez a különleges együttműködés."
zacknorb
Kenny
JC6 (Mr. Miele)
Kenny
eaglesmcnabb
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
4 hónapja
Ugyanígy vagyok Menczerrel.egyszer kispályáztam ellene, azóta bánom, hogy basztam neki oda úgy rendesen 😀Nála aljasabb emberrel még nem találkoztam..szöllősi az egyik legnagyobb métely a mai magyar labdarúgásbanwww.nemzetisport.hu/angol-labdarugas/2025/10/a-nemzeti-sport-es-a-spiler-tv-kozos-allando-tudositot-kuld-liverpoolba"A Nemzeti Sport, Magyarország 122 éves, piacvezető sportnapilapja"
YoungZeeZee
zacknorb
Kenny
JC6 (Mr. Miele)
Kenny
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
4 hónapja
Ha szemből ráugrasz mindkét térdére nincs az a biztosítás ami teljesen rendbe hozza.igazából ígyis-úgyis tele van pénzzel, szóval pár millát megért volna úgy felrúgni, hogy eltörje a karját és ne bírjon normálisan segget törölni pár hétigjó az. amilyen biztosítása lehet, hülyére kereste volna magát a rehab alattegyszer kispályáztam ellene, azóta bánom, hogy basztam neki oda úgy rendesen 😀Nála aljasabb emberrel még nem találkoztam..szöllősi az egyik legnagyobb métely a mai magyar labdarúgásbanwww.nemzetisport.hu/angol-labdarugas/2025/10/a-nemzeti-sport-es-a-spiler-tv-kozos-allando-tudositot-kuld-liverpoolba"A Nemzeti Sport, Magyarország 122 éves, piacvezető sportnapilapja"
YoungZeeZee
zacknorb
Kenny
JC6 (Mr. Miele)
Kenny
fake.id
peach
4 hónapja
igazából ígyis-úgyis tele van pénzzel, szóval pár millát megért volna úgy felrúgni, hogy eltörje a karját és ne bírjon normálisan segget törölni pár hétigjó az. amilyen biztosítása lehet, hülyére kereste volna magát a rehab alattegyszer kispályáztam ellene, azóta bánom, hogy basztam neki oda úgy rendesen 😀Nála aljasabb emberrel még nem találkoztam..szöllősi az egyik legnagyobb métely a mai magyar labdarúgásbanwww.nemzetisport.hu/angol-labdarugas/2025/10/a-nemzeti-sport-es-a-spiler-tv-kozos-allando-tudositot-kuld-liverpoolba"A Nemzeti Sport, Magyarország 122 éves, piacvezető sportnapilapja"
YoungZeeZee
zacknorb
Kenny
JC6 (Mr. Miele)
Kenny
fake.id
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...