Soccer
41 feliratkozó
4 hónapja
ha a Casemiro - Meggájver - Shaw fémjelezte védelmet nem tudjuk megoldani akkor tényleg kurvanagy baj van
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
4 hónapja
Érdekes meccs lesz ez...
4 hónapja
Kerkez micsoda bedobás

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
4 hónapja
Szivacs majdnem adott egy gólt.
Akkora baki volt, hogy Molnár Csabit is meglepte.
zacknorb
Szivacski majdnem gólpasszt adottTovábbra is katasztrófa a csávó.
ozibozi
4 hónapja
nem is baj, hogy nem égeti meg magát a red bull újpest ellen.Gróf kezd a derbynDibusz kamusérülés jeligére… 😒
zacknorb
Sinisa
4 hónapja
hát, itt a d# megint mi a faszt csinált?Hiányzott egy ember.
Negritis, a vajda
Ugyanitt fejsérülés gyanúja esetén le KELL állítani a meccset. Aztán persze Oliver éppen hülye volt, mint mindig.
Ettől függetlenül balfasz volt a védelem.
4 hónapja
Szivacski majdnem gólpasszt adott
4 hónapja
Szivacs majdnem adott egy gólt.Akkora baki volt, hogy Molnár Csabit is meglepte.
Poloska vagyok.
4 hónapja
0-1 és Mac Allister lent marad. Ennél szarabbul nehéz kezdeni.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
4 hónapja
hát, itt a d# megint mi a faszt csinált?
4 hónapja
Gróf kezd a derbynDibusz kamusérülés jeligére… 😒
zacknorb
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
4 hónapja
Basszus, pont ma nem mentem ki, OTT VAN SZIVACSFrancba, akkor esélyünk sincs.
zacknorb
| Elsőre amúgy a frászt hoztad rám, azt hittem, nálunk... |
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
4 hónapja
Basszus, pont ma nem mentem ki, OTT VAN SZIVACS
Poloska vagyok.
4 hónapja
Liverpool name an unchanged line-up for today's game.Arne Slot elects to go with the same starting XI he deployed against Chelsea in the last fixture before the international break.
Liverpool: Mamardashvili, Van Dijk, Konate, Kerkez, Szoboszlai, Isak, Mac Allister, Salah, Bradley, Gakpo, Gravenberch.
Subs: Woodman, Gomez, Wirtz, Chiesa, Jones, Ekitike, Robertson, Frimpong, Ngumoha.
Man Utd XI: Lammens, Dalot, De Ligt, Maguire, Mount, Fernandes, Cunha, Amad, Casemiro, Mbeumo, Shaw.
Subs: Bayindir, Dorgu, Heaven, Mazraoui, Yoro, Mainoo, Ugarte, Sesko, Zirkzee.
4 hónapja
EZ BIZONY REVESZ MASTERCLASS!!!Nálam a Halálfaló, vagy talán még inkább a Dementor jobban illik Révész magicre.
Remelem, ha Rossi egyszer elhagyja a valogatottat, az MLSZ bekopogtat a legnagyobb mesternel, Darth Attilanal.
Stez
Poloska vagyok.
4 hónapja
Yakobishvilinek kozben megint urmeccse volt a spanyol kettoben. megint a meccs legjobbja lett.
4 hónapja
azért ez a zete-felcsút-knézy hármas elég borzasztó.Az attol fugg. Ha veretlenul nyernek bajnoksagot, akkor talan maradhat, egyebkent cut.EZ BIZONY REVESZ MASTERCLASS!!!remelem mikor bajnok lesz a Varda magat nem kuldi el.
Remelem, ha Rossi egyszer elhagyja a valogatottat, az MLSZ bekopogtat a legnagyobb mesternel, Darth Attilanal.
Stez
Kenny
Stez
4 hónapja
a Dundee FC elpicsázta a Celticet (12-es odds volt rá), a Hearts 5 ponttal vezeti a bajnokságotNem tudom mikor volt utoljára egyszerre ilyen szar a két glasgow-i nagy...
Löfli

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
4 hónapja
Az attol fugg. Ha veretlenul nyernek bajnoksagot, akkor talan maradhat, egyebkent cut.EZ BIZONY REVESZ MASTERCLASS!!!remelem mikor bajnok lesz a Varda magat nem kuldi el.
Stez
Kenny
4 hónapja
EZ BIZONY REVESZ MASTERCLASS!!!remelem mikor bajnok lesz a Varda magat nem kuldi el.
Stez
4 hónapja
EZ BIZONY REVESZ MASTERCLASS!!!Remelem, ha Rossi egyszer elhagyja a valogatottat, az MLSZ bekopogtat a legnagyobb mesternel, Darth Attilanal.
4 hónapja
a Dundee FC elpicsázta a Celticet (12-es odds volt rá), a Hearts 5 ponttal vezeti a bajnokságot

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
4 hónapja
Fogalmazzunk h a nemet játékvezetés átlaga elérte a spanyol ligát átlagát. Elképesztően inkonzisztensen fújnak nem csak fordulóról fordulóra hanem meccsen belül is. Alig van jó bíró ez a tegnapi is össze-vissza fújt mezőnyben, pár sárga a Bayernnel is benne maradt plusz egyértelmű szabálytalanságokat nem fújt le mindkét oldalra.Hat szerintem is szar volt a bíró, de mindkét oldalra voltak hülye fujasai, ez benne van. Szerintem döntő hibája nem volt.Összességében teljesen megérdemelt Bayern győzelem, ilyen elso félidővel nem lehet pontot szeretni. Nem is értem mi volt Kovac elképzelése.Igen az első félidőben ez nagyon rosszul nézett ki. Akartak presszingelni de a Bayern (nagyrészt köszönhetően Kane visszavontabb szerepének) röhögve játszotta ki a csapdákat, cserébe mikor a Bayer presszingelt annyira váratlanul érte a Dortmundot hogy állandóan eladtak a labdát mintha váratlanul érte volna őket. Szerencséjük volt h Diaz gyengébb volt illetve Olisenak nem volt szerencséje a befejezesekkel. A 0.00 xg nem is fejezte ki igazán az első félidőt, mínuszban kellett volna lenniük…
A második már jobban nézett ki, és akar meg döntetlen is lehetett vna, de ez így kevés volt.
Ami viszont pozitív nekem az Fabio Silva, ma is jól szállt be, adhatna neki több időt lassan Kovac. Ő szerintem hosszútávon jó igazolás lesz, de Bellingham eddig hatalmas kapufa. Arról nem is beszélve h a hírek szerint ő meg az egész családja full toxikus. Kedvencem amikor fater bement meccs után az öltözőbe, mert nem tetszett neki, h fiacskajat 60 perc után lekaptak. Mindezt az első meccsen a szezonban.
rob3r7o
Második már jobb volt tény de őszintén a Bayern hibája volt h nem zárta le teljesen a mérkőzést korábban, simán elmehetett volna a csapat három góllal.
Az meg h Kovac sír a Kane gólja miatt, hat elég nevetséges. Teszi ezt úgy hogy pl Sule jóval nagyobbat lökött Kanen a fejesnel mint a Kane kontakt akkor az meg tizenegyes kellene h legyen???
csebi
Mondjuk en Kovac helyében a birok helyett azon agyalnek, h hogyan szülte meg ezt a kezdőt. Pl Groß, aki egész szezonban játszott vagy 10 percet és azt se jól, miért került be? És ha jól rémlik tegnap se volt egy jó megmozdulása se. Ha 3-0val mennek félidőre egy szava nem lehetett vna.
De egyébként ezzel együtt teljesen jo eddig a Dortmund szezonja, egyedül talán a Lipcse elleni döntetlen bosszantó, azt nyerni kellett vna.
rob3r7o
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.