Soccer
41 feliratkozó
4 hónapja
2-2-t tippeltem csak mondom
4 hónapja
A bíróra egy szavunk nem lehet.
4 hónapja
Cseszett jó meccs, szerencsére visszavettek a poreszok
4 hónapja
Aztarohadt mekkora beadás volt
Poloska vagyok.
4 hónapja
Beszarooook
4 hónapja
Csak itt van, hogy 1 van belőle, nem tud egyszerre labdát felvenni, fölvinni, helyzetet kialakítani és befejezni is.en egyaltalan nem vagyok kibekulve Szoboszlai szerepevel, sokkal-sokkal tobbet kene vallalnia.Hát nem tudom, Szobiról ez az egyetlen jelző, ami leírhatatlan válogatott meccsen.Ez van amikor a padrol PL játékos jön be az ellenfélnél, míg nálunk Lukács….nekunk is van ket PL jatekosunk a palyan, igaz egyik se hasznos.
JC6 (Mr. Miele)
Kenny
zacknorb
Kenny
Poloska vagyok.
4 hónapja
en egyaltalan nem vagyok kibekulve Szoboszlai szerepevel, sokkal-sokkal tobbet kene vallalnia.Hát nem tudom, Szobiról ez az egyetlen jelző, ami leírhatatlan válogatott meccsen.Ez van amikor a padrol PL játékos jön be az ellenfélnél, míg nálunk Lukács….nekunk is van ket PL jatekosunk a palyan, igaz egyik se hasznos.
JC6 (Mr. Miele)
Kenny
zacknorb
4 hónapja
vezetnek az írek
4 hónapja
Lehet a 3v2 jobban jött volna
4 hónapja
Ez van amikor a padrol PL játékos jön be az ellenfélnél, míg nálunk Lukács….Pont egy srác Discordon írta, hogy mekkora fejlődés már az is, hogy Tóth Alex az első cserénk.
JC6 (Mr. Miele)
Poloska vagyok.
4 hónapja
Ez van amikor a padrol PL játékos jön be az ellenfélnél, míg nálunk Lukács….Az ilyen különbségekre annak idején Szalai is felhívta már a figyelmét a nyócegy utáni kifakadásában.
JC6 (Mr. Miele)
4 hónapja
Hát nem tudom, Szobiról ez az egyetlen jelző, ami leírhatatlan válogatott meccsen.Ez van amikor a padrol PL játékos jön be az ellenfélnél, míg nálunk Lukács….nekunk is van ket PL jatekosunk a palyan, igaz egyik se hasznos.
JC6 (Mr. Miele)
Kenny
Poloska vagyok.
4 hónapja
Ez van amikor a padrol PL játékos jön be az ellenfélnél, míg nálunk Lukács….nekunk is van ket PL jatekosunk a palyan, igaz egyik se hasznos.
JC6 (Mr. Miele)
4 hónapja
Ez van amikor a padrol PL játékos jön be az ellenfélnél, míg nálunk Lukács….
4 hónapja
Ezt meg odament ahova állt BazsiHelyezkedni tudni kell 😊
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
4 hónapja
jojo, ezt Dibusz is fogta volnaUgyanitt: eddig az volt a mantra, hogy legalább a bravúrokat hozza Dibusz, hát arra is van helyettesítő, úgy tűnik
Kenny
4 hónapja
örmények 10 emberrel
4 hónapja
Ezt meg odament ahova állt Bazsi
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
4 hónapja
jojo, ezt Dibusz is fogta volnaSőt kijon és lehúzza a beadást 😉
Kenny
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
4 hónapja
Fordítva de igenAz elsőt a kapus védte, a második lett volna védhetetlenDupla jujjjjjJujjj!Jujujjjj!!!
nagylaza, főpohárnok
nagylaza, főpohárnok
ozibozi
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
4 hónapja
Az elsőt a kapus védte, a második lett volna védhetetlenDupla jujjjjjJujjj!Jujujjjj!!!
nagylaza, főpohárnok
nagylaza, főpohárnok
4 hónapja
Majd a második generációs angliai fiatalok...Mindenki nyugodjon le, van utánpótlásunk csak éppen megbotlottak a csehek ellen egy hétre😁😁Ha elég tehetséget menekítünk ki még idejekorán a hazai mocsár elől (Szalai, Szoboszlai, stb.), illetve rámegyünk a magyar üknagypapás diaszpórára, simán meg lesz oldva a válogatott még évtizedekre.
french
Kampman