NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 397
44
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Soccer
41 feliratkozó
3 hónapja
ÉS akkor ebből mennyi jut ki a VB-re?16 csapatos playoff lesz, 12 csoportmásodik és 4 nemzetek ligája csooortgyőztes aki nincs top2-ben a selejtezőcsoportjában.Csoport másodikok vagy a Nemzetek Ligájából jönnek az ellenfelek vagy mi van?Jelenleg úgy néz ki h a németek is nagy eséllyel. Tudom őket simán verjük oda-visszaDe oda kik kerülnek, kiket kell ott leverni.PótselejtezőMi van akkor ha 2.ok leszünk?Hát Portugália nem tette meg szívességet,hogy pontot veszítsenNem volt reális elvárás
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Kampman
Sixo
zacknorb
Sixo
csebi
Sixo
gabokocka
3 hónapja
16 csapatos playoff lesz, 12 csoportmásodik és 4 nemzetek ligája csooortgyőztes aki nincs top2-ben a selejtezőcsoportjában.Csoport másodikok vagy a Nemzetek Ligájából jönnek az ellenfelek vagy mi van?Jelenleg úgy néz ki h a németek is nagy eséllyel. Tudom őket simán verjük oda-visszaDe oda kik kerülnek, kiket kell ott leverni.PótselejtezőMi van akkor ha 2.ok leszünk?Hát Portugália nem tette meg szívességet,hogy pontot veszítsenNem volt reális elvárás
Kampman
Sixo
zacknorb
Sixo
csebi
Sixo
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
3 hónapja
Nekem is ez a bajom.Én megpróbáltam utánaolvasni, de feladtam.Csoport másodikok vagy a Nemzetek Ligájából jönnek az ellenfelek vagy mi van?Jelenleg úgy néz ki h a németek is nagy eséllyel. Tudom őket simán verjük oda-visszaDe oda kik kerülnek, kiket kell ott leverni.PótselejtezőMi van akkor ha 2.ok leszünk?Hát Portugália nem tette meg szívességet,hogy pontot veszítsenNem volt reális elvárás
Kampman
Sixo
zacknorb
Sixo
csebi
Sixo
Bonyolult a rendszer, de kb. mindkettő igaz.
Kampman
3 hónapja
Én megpróbáltam utánaolvasni, de feladtam.Csoport másodikok vagy a Nemzetek Ligájából jönnek az ellenfelek vagy mi van?Jelenleg úgy néz ki h a németek is nagy eséllyel. Tudom őket simán verjük oda-visszaDe oda kik kerülnek, kiket kell ott leverni.PótselejtezőMi van akkor ha 2.ok leszünk?Hát Portugália nem tette meg szívességet,hogy pontot veszítsenNem volt reális elvárás
Kampman
Sixo
zacknorb
Sixo
csebi
Sixo
Bonyolult a rendszer, de kb. mindkettő igaz.
3 hónapja
Csoport másodikok vagy a Nemzetek Ligájából jönnek az ellenfelek vagy mi van?Jelenleg úgy néz ki h a németek is nagy eséllyel. Tudom őket simán verjük oda-visszaDe oda kik kerülnek, kiket kell ott leverni.PótselejtezőMi van akkor ha 2.ok leszünk?Hát Portugália nem tette meg szívességet,hogy pontot veszítsenNem volt reális elvárás
Kampman
Sixo
zacknorb
Sixo
csebi
3 hónapja
Jelenleg úgy néz ki h a németek is nagy eséllyel. Tudom őket simán verjük oda-visszaDe oda kik kerülnek, kiket kell ott leverni.PótselejtezőMi van akkor ha 2.ok leszünk?Hát Portugália nem tette meg szívességet,hogy pontot veszítsenNem volt reális elvárás
Kampman
Sixo
zacknorb
Sixo
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
De oda kik kerülnek, kiket kell ott leverni.PótselejtezőMi van akkor ha 2.ok leszünk?Hát Portugália nem tette meg szívességet,hogy pontot veszítsenNem volt reális elvárás
Kampman
Sixo
zacknorb
3 hónapja
PótselejtezőMi van akkor ha 2.ok leszünk?Hát Portugália nem tette meg szívességet,hogy pontot veszítsenNem volt reális elvárás
Kampman
Sixo
Poloska vagyok.
3 hónapja
Mi van akkor ha 2.ok leszünk?Hát Portugália nem tette meg szívességet,hogy pontot veszítsenNem volt reális elvárás
Kampman
3 hónapja
Hát Portugália nem tette meg szívességet,hogy pontot veszítsenNem volt reális elvárás
3 hónapja
Az m4 is 3-4-2-1et mutat, csak ők megcserélik Tóthot meg Szobit.Toth fog hatrebb jatszani szerintem, felszedni a labdakat Orbantol es eloretolni Dominikeknak.
Sixo
3 hónapja
Az m4 is 3-4-2-1et mutat, csak ők megcserélik Tóthot meg Szobit.
3 hónapja
remélem nem Dibuszon megy el...
3 hónapja
Fotmob szerint 4-2-3-1, Dibusz- Nego,Orban,Szalai,Kerkez - Szobi,Styles - Bolla,Tóth, Sallai - Varga
3 hónapja
Nekem 4-5-1-nek tűnikLajos,Bolla,Kerkez,Styles egyszerre a palyan, mi lesz ebbol Mister 3-6-1?Szerintem egy sima 3-4-2-1. Dibusz - Nego,Orban,Szalai - Bolla,Tóth,Styles,Kerkez - Sallai,Szobi - Varga
Gyerunk Alex!
Kenny
Sixo
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
3 hónapja
Portugálok úgy nyertek 5-0ra, hogy a várható góljaikat alul rúgták. Ilyent se láttam még.Volt olyan 3-2-es meccsünk a szlovákok ellen, ahol 7 felett volt a kidolgozott rész xG-jük.
Sixo
Igen, ez még mindig nem jó rövid távon, mert marha könnyen fluktuálhat.
Poloska vagyok.
3 hónapja
Lajos,Bolla,Kerkez,Styles egyszerre a palyan, mi lesz ebbol Mister 3-6-1?Szerintem egy sima 3-4-2-1. Dibusz - Nego,Orban,Szalai - Bolla,Tóth,Styles,Kerkez - Sallai,Szobi - Varga
Gyerunk Alex!
Kenny
3 hónapja
Portugálok úgy nyertek 5-0ra, hogy a várható góljaikat alul rúgták. Ilyent se láttam még.
3 hónapja
Hát Portugália nem tette meg szívességet,hogy pontot veszítsen
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
3 hónapja
Van 4 RB és 2 LB kezdőben 😂Vajon Sallai vagy Szoboszlai lesz a jobb hátvéd?Ezaz, Szalai Attila foreverÉrdekes kezdő
zacknorb
Sinisa
csebi
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
3 hónapja
Csak Rossi képes arra hogy olyan kezdot rak fel ahol 4 játékos is jobb hatvedet játszik a klubjábanA kezdőből a mezőnyből csak Varga aki nem tolta még hátvédben 😀Vajon Sallai vagy Szoboszlai lesz a jobb hátvéd?Ezaz, Szalai Attila foreverÉrdekes kezdő
zacknorb
Sinisa
csebi
zacknorb
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
A kezdőből a mezőnyből csak Varga aki nem tolta még hátvédben 😀Vajon Sallai vagy Szoboszlai lesz a jobb hátvéd?Ezaz, Szalai Attila foreverÉrdekes kezdő
zacknorb
Sinisa
csebi
Poloska vagyok.
3 hónapja
Vajon Sallai vagy Szoboszlai lesz a jobb hátvéd?Ezaz, Szalai Attila foreverÉrdekes kezdő
zacknorb
Sinisa
3 hónapja
Ezaz, Szalai Attila foreverÉrdekes kezdő
zacknorb
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.