NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 379
43
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Soccer
41 feliratkozó
3 hónapja
Mi történt Máltán? 97. perces 11essel vesztettek pontot. Ráadásul durrant pár piros a 90. perc után. Csebi berohant a pályára és összeverekedett a játékosokkal?
3 hónapja
Hat ez a nemet válogatott nagyon ergya ma. Semmi ötlet és elképzelés. Nem is tudom volt e egyáltalán helyzetük.
„History is a set of lies agreed upon.”
3 hónapja
Már 2-0ra ègnek a fritzek mi vajon tudnánk ilyet a portugálok ellen? 🤔
3 hónapja
Jézusom mi gólt lőttek a szlovákok a németeknek. Rüdigert becsicskították rendesen
3 hónapja
Csapat es csapat egyebkent elkepesztoen mas. Csak egy pelda: Negalsmann a Bayernnel konkretan azert let tkisakkozva, mert az akkorai bayernes jatekosok konkretan nem ertettek, mit ker toluk taktikailag, meg Mullerek a legkisebb mertekig sem voltak hozzaszokva ahhoz, hogy Nagelsmann nem hagy nekik szabadsagot, meccs kozben fullos rendszert valt, sot, nem csak meccs kozben, hanem olyanokat kert, hogy vedekezesben alljanak vissza negyvedos rendszerre, tamadasnal pedig konkretan alakuljanak at harom vedore. Ugyanez a pali a Hoffenheimnel arany volt, sot, most a nemet valogatottnal is az. Megjegyzem, a nemet valogatottban tovabbra is ott van jo par ember a Bayernbol. Aztan megis, mekkora a kulonbseg.Már írtam: az eredivise nagyon más liga, kb az európai MLS. 0 védekezés, szinte taktika nélkül fel lehetett küldeni az abból az erőkből álló ajaxot - a nemzetközi sikerei az ami nagyobb rejtély, de az az elméletem hogy ott a játekosok egyéni alakításai+ a csapat összeszokottsága alapozta meg, nem az edzői kvalitások.A BILD közzétett egy teljes elemzést arról, hogy miért rúgták ki Erik ten Hagot! 😳Egy valamit nem értek, egy ilyen ember, hogy volt képes négy évig az Ajaxnál maradni? Manchester évek alatt vált ilyenné? Kétlem..
• SENKIVEL sem jött ki jól a klubnál, még a saját stábjával sem, akiket maga hozott Németországba.
• Beleavatkozott az átigazolásokba, és csak a saját ügynökségétől származó játékosokat javasolt.
• A játékosok NEM értették, miért ugyanolyan fontos a fekvőtámasz, mint a labdával való edzés.
• Rendkívül hideg volt a hangulat a klubban.
• A játékosoknak fogalmuk sem volt, mit kell tenniük a mérkőzések alatt.
• A klub sokkal korábban akarta kirúgni, és úgy vélik, túl sokáig vártak.
• Most a klub történetének legrosszabb edzőjének tartják.
ozibozi
Nomac
Én azt hittem hogy ez a mu-s időszaka után elég nyilvánvaló és ő már csak az eredivisie-ben fog állást kapni, ezért is volt meglepő a leverkusen lépése hogy kinevezték.
davemayer
Nem biztos, hogy maga Ten Hag egy fos, Nagelsmann sem volt az, csak tudni kell kommunikalni es banni a jatekosokkal, meg arra is szukseg van, hogy maganak az edzonek a felfogasa passzoljon a klub felfogasahoz (nem veletlen, hogy a Bayernnel peldaul Tuchel is megbukott, egyszeruen az az oltozo felzabalja azokat, akik nagyon meg akarjak szabni a szerepkoroket es nem engednek elegendo szabadsagot a kulcsembereknek). Ami Ten Hagot illeti, neki minden bizonnyal Hollandiaban most is jobban menne, az o latasmodja meg elvei oda illenek, europai topligakba viszont nem biztos.
Ezt csak azert mondom, mert azert egy klubnal emiatt is van oriasi hangsulyt azon, mennyire tudatos egy vezetoseg, hogy tudja, sejtse, hogy adott keretnek milyen stilusu edzore van szuksege. A Leverkusennel meg ezzel nagyon melle nyultak, es ez legalabb akkora blama nekik, mint ETH-e.
3 hónapja
A színvonalat már akkor is le lehetett mérni, amikor a Zsuzsi nyomott egy jó évet, majd amikor egy komolyabb bajnoKság komolyabb csapatába került tovább, képtelen volt kiemelkedni onnan—pár év múlva.Már írtam: az eredivise nagyon más liga, kb az európai MLS. 0 védekezés, szinte taktika nélkül fel lehetett küldeni az abból az erőkből álló ajaxot - a nemzetközi sikerei az ami nagyobb rejtély, de az az elméletem hogy ott a játekosok egyéni alakításai+ a csapat összeszokottsága alapozta meg, nem az edzői kvalitások.A BILD közzétett egy teljes elemzést arról, hogy miért rúgták ki Erik ten Hagot! 😳Egy valamit nem értek, egy ilyen ember, hogy volt képes négy évig az Ajaxnál maradni? Manchester évek alatt vált ilyenné? Kétlem..
• SENKIVEL sem jött ki jól a klubnál, még a saját stábjával sem, akiket maga hozott Németországba.
• Beleavatkozott az átigazolásokba, és csak a saját ügynökségétől származó játékosokat javasolt.
• A játékosok NEM értették, miért ugyanolyan fontos a fekvőtámasz, mint a labdával való edzés.
ozibozi
Nomac
Én azt hittem hogy ez a mu-s időszaka után elég nyilvánvaló és ő már csak az eredivisie-ben fog állást kapni, ezért is volt meglepő a leverkusen lépése hogy kinevezték.
davemayer
Az akkori Dinamo Moskva oda- vissza veregette a kupákban évekig a PSV-t, pedig otthon még a bronz is nagy szám volt nekik.
Szerkesztette: ozibozi
3 hónapja
Nah a Fradi szurkolók erre mit lépnek 😊))))Jászai Mari díjat neki. A hangsúlyozás mennybe repít, remek intonáció, a színészi játék odabasz!
www.youtube.com/watch?v=V4zBguPLoMk
NB2
Varga Barni mimikájával, gesztusaival már lexikonokat lehetne illusztrálni, miközben a legkisebb rezdülése is egyenesen a posztmodern identitásdrámák teraszára invitál bennünket egy presszókávé erejéig.
Visszavonulás után mehet a Katonába!
3 hónapja
Nomen est omenTottenham Hotspur announces departure of Executive Chairman Daniel Levy.Hat ez elegge a semmibol jott. Penzugyileg nagyon jol menedzselte a klubot, viszont a sikerek elmaradtak.
Beki
Nem volt kiemelkedoen jo vagy rossz CEO. Nem tudom mit gondoljak, jol es rosszul is elsulhet ez.
Duff
youtu.be/rTmVO9y_QP0?si=hpygsFiorN3-IUHF
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
3 hónapja
Már írtam: az eredivise nagyon más liga, kb az európai MLS. 0 védekezés, szinte taktika nélkül fel lehetett küldeni az abból az erőkből álló ajaxot - a nemzetközi sikerei az ami nagyobb rejtély, de az az elméletem hogy ott a játekosok egyéni alakításai+ a csapat összeszokottsága alapozta meg, nem az edzői kvalitások.A BILD közzétett egy teljes elemzést arról, hogy miért rúgták ki Erik ten Hagot! 😳Egy valamit nem értek, egy ilyen ember, hogy volt képes négy évig az Ajaxnál maradni? Manchester évek alatt vált ilyenné? Kétlem..
ozibozi
Nomac
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
3 hónapja
A BILD közzétett egy teljes elemzést arról, hogy miért rúgták ki Erik ten Hagot! 😳Szóval ugyanaz mint a unitednél.
ozibozi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
3 hónapja
Tottenham Hotspur announces departure of Executive Chairman Daniel Levy.Még mindig kisebbségi tulajdonos. Ráadásul a többségi tulajdonos meg csak a pénzt adja, leszarj a klubbot és ha jól tudom épp börtönben van vagy arra vár. Szóval szerintem nem megy ő messze a csapattól, csak ezt a feladat kört kidelegálja valakinek.
Beki
3 hónapja
Amelyik játékos húzná nekem a száját a fekvotamasz miatt el is adnám.Nekem szimplan baromsagnak tunik ez az "elemzes".A BILD közzétett egy teljes elemzést arról, hogy miért rúgták ki Erik ten Hagot! 😳Egy valamit nem értek, egy ilyen ember, hogy volt képes négy évig az Ajaxnál maradni? Manchester évek alatt vált ilyenné? Kétlem..
ozibozi
Nomac
Duff
3 hónapja
A Bild pont nem, ha nemet focirol van szo, a Bundes klubok felenel kb. pacsiznak a vezetoseggel es minden infot ok kapnak eloszor. A Leverkusennel is asszem, ugyhogy altalaban az ilyen infoik tenyleg validak. Ezeken kivul troger szennyek, de ebben kivetelesen megbizhatoak.A Bild már csak ilyen, az eredményekkel mondjuk nehéz cáfol ni őket.Nekem szimplan baromsagnak tunik ez az "elemzes".A BILD közzétett egy teljes elemzést arról, hogy miért rúgták ki Erik ten Hagot! 😳Egy valamit nem értek, egy ilyen ember, hogy volt képes négy évig az Ajaxnál maradni? Manchester évek alatt vált ilyenné? Kétlem..
ozibozi
Nomac
Duff
ozibozi
3 hónapja
Mi a jó ég ez a madagaszkári összeállítás... de legalább félidőben vezetnek a KAK ellen.örök rangadó
warr_b
3 hónapja
A Bild már csak ilyen, az eredményekkel mondjuk nehéz cáfol ni őket.Nekem szimplan baromsagnak tunik ez az "elemzes".A BILD közzétett egy teljes elemzést arról, hogy miért rúgták ki Erik ten Hagot! 😳Egy valamit nem értek, egy ilyen ember, hogy volt képes négy évig az Ajaxnál maradni? Manchester évek alatt vált ilyenné? Kétlem..
ozibozi
Nomac
Duff
3 hónapja
Igen, erre mondják hogy soha rosszabbat 🤷Tottenham Hotspur announces departure of Executive Chairman Daniel Levy.Giga wow
Beki
zacknorb
3 hónapja
Nekem szimplan baromsagnak tunik ez az "elemzes".A BILD közzétett egy teljes elemzést arról, hogy miért rúgták ki Erik ten Hagot! 😳Egy valamit nem értek, egy ilyen ember, hogy volt képes négy évig az Ajaxnál maradni? Manchester évek alatt vált ilyenné? Kétlem..
ozibozi
Nomac
3 hónapja
Tottenham Hotspur announces departure of Executive Chairman Daniel Levy.Giga wow
Beki
Poloska vagyok.
3 hónapja
Tottenham Hotspur announces departure of Executive Chairman Daniel Levy.Hat ez elegge a semmibol jott. Penzugyileg nagyon jol menedzselte a klubot, viszont a sikerek elmaradtak.
Beki
Nem volt kiemelkedoen jo vagy rossz CEO. Nem tudom mit gondoljak, jol es rosszul is elsulhet ez.
3 hónapja
A BILD közzétett egy teljes elemzést arról, hogy miért rúgták ki Erik ten Hagot! 😳Egy valamit nem értek, egy ilyen ember, hogy volt képes négy évig az Ajaxnál maradni? Manchester évek alatt vált ilyenné? Kétlem..
ozibozi
3 hónapja
Tottenham Hotspur announces departure of Executive Chairman Daniel Levy.
3 hónapja
A BILD közzétett egy teljes elemzést arról, hogy miért rúgták ki Erik ten Hagot! 😳• SENKIVEL sem jött ki jól a klubnál, még a saját stábjával sem, akiket maga hozott Németországba.
3 hónapja
Mi a jó ég ez a madagaszkári összeállítás... de legalább félidőben vezetnek a KAK ellen.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta