Soccer

41 feliratkozó

4 hónapja
french Philadelphia Eagles 56
Ronika beadta a faszpirint😁😁
4 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 271 — beers & Packers
Szégyen lenne egy embert fogni 2025-ben? Minden labdával őt keresik…
JC6 (Mr. Miele)
Pont arra gondoltam, hogy bármennyire korszerűtlen is, jobb lenne ráállítani valakit. Aztán itt elakadtam. Kit?
4 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 637 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Na, ha azt írom hogy tejbetök, az jobb 😡😔
dande2
Legyen Nokedli Béla😁

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
4 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 27 196 — Cowboys fan
Orbánék állnak mint fasz a lagziban...
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Nem álltak, lescsapdáztak. Csak annak a védőnek nem szóltak, aki a lesreállítást vezényli.
4 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 597 — Lucas Scott
A védők nagy része lesre akarta állítani, ORbán azt mondta nem.
Sixo
Az a baj h más is beragadt, nemcsak Vilmos

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
4 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 636
Egyébként mik ezek a félig kék portugál zászlók?
Tele van velük a stadion.

4 hónapja
Kar érte, ez inkább ikszes félidő volt

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
4 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 037 — LIGHTS OUT!
A védők nagy része lesre akarta állítani, ORbán azt mondta nem.

4 hónapja
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 399 — Packers Suicide Squad
Homoszekszuááááál
warr_b
Nekik mutogatott ki Ronaldo?

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
4 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 636
Kb. a realitás sajnos.
Pedig volt néhány jó perc, nagy villanás az elején, szóval még csak nagyon nem is panaszkodhatok.

4 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 226 — Így remélem megfelelek nektek.....
Na, ha azt írom hogy tejbetök, az jobb 😡😔
4 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 869
Szégyen lenne egy embert fogni 2025-ben? Minden labdával őt keresik…
4 hónapja
warr_b Washington Commanders 28 909 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Homoszekszuááááál

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
4 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 637 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Orbánék állnak mint fasz a lagziban...

Draft

4 hónapja
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 790 — no es importante
Nekem Kerkezzel van a legnagyobb bajom, ott valami történt negatív irányban a liverpooli transzfer óta

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
4 hónapja
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 399 — Packers Suicide Squad
Varga nagyon jól lerakja ezeket a felíveléseket, üdítő ezt látni tizen x év ezzel ellentétes játékelem után

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
4 hónapja
Jól játszunk, jó a meccs is
JC6 (Mr. Miele)
Amúgy Ja sztem is
csebi
szokasos nagy csapatok elleni okos, szepen felepitett jatek.
Kenny
Nekünk ez fekszik...

Draft

4 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 226 — Így remélem megfelelek nektek.....
kapbemajom
dande2
Yamal is játszik, hol?
kapitnono
????? ennek semmi köze nem volt a Real Madridhoz (ha esetleg most emiatt hoztad ezt ide, ha nem, sorry) rinyáldót a kezdetektől rühelltem bármikor bárhol játszott amellett hogy a tudását elismerem....de ahogy èrzed 🤷
dande2
Nem a Real miatt, de akárhogy szereted vagy nem, lemajmozni nem illene egy játekost akinek a történelemben 2-3 játékos érhet a nyomába max. Én sem csíptem Messit sosem, de eszembe nem jutna csúnyát írni róla mert a tudását elismerem.
kapitnono
Ok mert te idegállapotban nem gondoltál ès nem írtál le olyat amit normál józan èszzel nem tennèl. Bocs mea culpa
4 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 490 — Omar's Coming Yo!
JC6 (Mr. Miele)
Amúgy Ja sztem is
csebi
szokasos nagy csapatok elleni okos, szepen felepitett jatek.

4 hónapja
JC6 (Mr. Miele)
Amúgy Ja sztem is

4 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 271 — beers & Packers
A portugálok (egyelőre) prolongálták az írek elleni formájukat.
4 hónapja
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 127 — WHO DAT!!!!
kapbemajom
dande2
Yamal is játszik, hol?
kapitnono
????? ennek semmi köze nem volt a Real Madridhoz (ha esetleg most emiatt hoztad ezt ide, ha nem, sorry) rinyáldót a kezdetektől rühelltem bármikor bárhol játszott amellett hogy a tudását elismerem....de ahogy èrzed 🤷
dande2
Nem a Real miatt, de akárhogy szereted vagy nem, lemajmozni nem illene egy játekost akinek a történelemben 2-3 játékos érhet a nyomába max. Én sem csíptem Messit sosem, de eszembe nem jutna csúnyát írni róla mert a tudását elismerem.

4 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 583 — Kinek mit intézett a kormánya
Ez hogy nem tizi????
JC6 (Mr. Miele)
A szünetben majd megtudjuk. Vagy nem.
nagylaza, főpohárnok
M4en szabályokkal tisztában lenni?
Magyarországon sem divat, nem hogy a Királyin

Poloska vagyok.
4 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 869
4 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 037 — LIGHTS OUT!
Azért vannak itt helyzeteink. Elég pariban vagyunk.