Soccer
41 feliratkozó
4 hónapja
Ronika beadta a faszpirint😁😁
4 hónapja
Szégyen lenne egy embert fogni 2025-ben? Minden labdával őt keresik…Pont arra gondoltam, hogy bármennyire korszerűtlen is, jobb lenne ráállítani valakit. Aztán itt elakadtam. Kit?
JC6 (Mr. Miele)
4 hónapja
Na, ha azt írom hogy tejbetök, az jobb 😡😔Legyen Nokedli Béla😁
dande2
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
4 hónapja
Orbánék állnak mint fasz a lagziban...Nem álltak, lescsapdáztak. Csak annak a védőnek nem szóltak, aki a lesreállítást vezényli.
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
4 hónapja
A védők nagy része lesre akarta állítani, ORbán azt mondta nem.Az a baj h más is beragadt, nemcsak Vilmos
Sixo
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
4 hónapja
Kar érte, ez inkább ikszes félidő volt
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
4 hónapja
HomoszekszuááááálNekik mutogatott ki Ronaldo?
warr_b
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
4 hónapja
Kb. a realitás sajnos.Pedig volt néhány jó perc, nagy villanás az elején, szóval még csak nagyon nem is panaszkodhatok.
4 hónapja
Na, ha azt írom hogy tejbetök, az jobb 😡😔
4 hónapja
Szégyen lenne egy embert fogni 2025-ben? Minden labdával őt keresik…
4 hónapja
Homoszekszuááááál

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
4 hónapja
Orbánék állnak mint fasz a lagziban...
Draft

4 hónapja
Nekem Kerkezzel van a legnagyobb bajom, ott valami történt negatív irányban a liverpooli transzfer óta

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
4 hónapja
Varga nagyon jól lerakja ezeket a felíveléseket, üdítő ezt látni tizen x év ezzel ellentétes játékelem után
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
4 hónapja
Nekünk ez fekszik...szokasos nagy csapatok elleni okos, szepen felepitett jatek.Jól játszunk, jó a meccs isAmúgy Ja sztem is
JC6 (Mr. Miele)
csebi
Kenny
Draft

4 hónapja
Ok mert te idegállapotban nem gondoltál ès nem írtál le olyat amit normál józan èszzel nem tennèl. Bocs mea culpaNem a Real miatt, de akárhogy szereted vagy nem, lemajmozni nem illene egy játekost akinek a történelemben 2-3 játékos érhet a nyomába max. Én sem csíptem Messit sosem, de eszembe nem jutna csúnyát írni róla mert a tudását elismerem.????? ennek semmi köze nem volt a Real Madridhoz (ha esetleg most emiatt hoztad ezt ide, ha nem, sorry) rinyáldót a kezdetektől rühelltem bármikor bárhol játszott amellett hogy a tudását elismerem....de ahogy èrzed 🤷kapbemajomYamal is játszik, hol?
dande2
kapitnono
dande2
kapitnono
4 hónapja
szokasos nagy csapatok elleni okos, szepen felepitett jatek.Jól játszunk, jó a meccs isAmúgy Ja sztem is
JC6 (Mr. Miele)
csebi
4 hónapja
Jól játszunk, jó a meccs isAmúgy Ja sztem is
JC6 (Mr. Miele)
4 hónapja
A portugálok (egyelőre) prolongálták az írek elleni formájukat.
4 hónapja
Nem a Real miatt, de akárhogy szereted vagy nem, lemajmozni nem illene egy játekost akinek a történelemben 2-3 játékos érhet a nyomába max. Én sem csíptem Messit sosem, de eszembe nem jutna csúnyát írni róla mert a tudását elismerem.????? ennek semmi köze nem volt a Real Madridhoz (ha esetleg most emiatt hoztad ezt ide, ha nem, sorry) rinyáldót a kezdetektől rühelltem bármikor bárhol játszott amellett hogy a tudását elismerem....de ahogy èrzed 🤷kapbemajomYamal is játszik, hol?
dande2
kapitnono
dande2

4 hónapja
M4en szabályokkal tisztában lenni?Ez hogy nem tizi????A szünetben majd megtudjuk. Vagy nem.
JC6 (Mr. Miele)
nagylaza, főpohárnok
Magyarországon sem divat, nem hogy a Királyin
Poloska vagyok.
4 hónapja
Jól játszunk, jó a meccs is