NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

3 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 786 — Kinek mit intézett a kormánya
Ezaz, Szalai Attila forever

Poloska vagyok.
3 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 648 — Csodabogár
azért az nagyon korrekt, hogy az örmények kiraktak egy Jotáról megemlékező drapit.

gondolom nálunk a méltatlanul lejáratott CB is ki fog rakni egyet.
Roniról.
hogy homoszexuál.

3 hónapja
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Én az elmúlt években szinte alig hagytam ki hazai válogatott meccset. Mindig a 122-ben ültem, álltam.
De a CB ne ugasson inkább.
Az összes portugál meccsen szólt a CR buzi, állandóan sörrel locsolták az ellenfelek játékosait, főleg a sarkokban, poharakkal dobálták őket, mutogattak, fújjoltak, köpködtek, fűt-fát szidtak.
Ja nem, a CB szent... hagyjuk ezt. Ők kikérik maguknak. Jaja 😀 Gyökerek
JC6 (Mr. Miele)
Mindig más a hibás. Eddig UEFA, most meg már MLSZ. Tökéletesen beleillik az otthoni mentalitasba.

Ugye Kubatovnak sincs mar olyan videója amiben nem az MLSZt szidja, sztem a Fidesz kongresszuson is erről fog beszélni majd.
csebi
Most egy Kubatov semmivel sem másabb mint bármelyik Megafonos suttyó. Csak neki legalább van egy szemétdombja amin pöffeszkedhet. Az a közeg ami ezt hagyja és asszisztál hozzá az tökéletesen meg is érdemli

3 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 830 — Whoops, looks like something went wrong.
Balogh Botond a Kocaelispor-ba kerül kölcsönbe.
Tony Adams
ez igy szar. majd vegigtolta a tavalyi szezont kezdokent most meg torok feljuto😂
YoungZeeZee
Az uj spanyol edzo nem tul nagy fanja. Meg meg sem erkezett, de az olasz media mar arrol cikkezett, hogy lapatra kerulhet a faszinal, ok mar elore sejtettek valamit.

3 hónapja
YoungZeeZee 9 404
Tony Adams
ez igy szar. majd vegigtolta a tavalyi szezont kezdokent most meg torok feljuto😂
3 hónapja
Tony Adams Indianapolis Colts 5 840 — Colts Fan
3 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 932 — Lucas Scott
Én az elmúlt években szinte alig hagytam ki hazai válogatott meccset. Mindig a 122-ben ültem, álltam.
Az összes portugál meccsen szólt a CR buzi, állandóan sörrel locsolták az ellenfelek játékosait, főleg a sarkokban, poharakkal dobálták őket, mutogattak, fújjoltak, köpködtek, fűt-fát szidtak.
JC6 (Mr. Miele)
Mindig más a hibás. Eddig UEFA, most meg már MLSZ. Tökéletesen beleillik az otthoni mentalitasba.

Ugye Kubatovnak sincs mar olyan videója amiben nem az MLSZt szidja, sztem a Fidesz kongresszuson is erről fog beszélni majd.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 412 — LIGHTS OUT!
Luis Enrique biciklizés közben eltörte a kulcscsontját. Műteni kell.

3 hónapja
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com
azt mondja már meg nekem valaki hogy azokat a pöcsöket akik ezt tolják mi a retekért nem tiltják el a meccsektől örökre a gecibe?

jah, mer az egész csak színház
Negritis, a vajda
Mert bármikor jól jön néhány alkesz, bármire rávehető, fanatizált látens náci, ha ütni, verni kell a kígyó vállú libsyket

3 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 359 — Omar's Coming Yo!
ez a CB az a csapat, aki feketébe öltözve képviseli a nemzeti színeket?
slowmotion
a CB az a csapat aki vezeti a sok fekete pólóst igen.

3 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 908 — Cowboys fan
ez a CB az a csapat, aki feketébe öltözve képviseli a nemzeti színeket?
3 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 974 — The Mathematician
azt mondja már meg nekem valaki hogy azokat a pöcsöket akik ezt tolják mi a retekért nem tiltják el a meccsektől örökre a gecibe?

jah, mer az egész csak színház

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 536

Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
3 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 648 — Csodabogár
Alakul ez:

A fiúk közleményt adtak ki:

Miközben számos társunk szabadságát, félretett pénzét nem kímélve már Dublinban tartózkodik vagy éppenséggel úton van az ír főváros felé, hogy büszkén képviselje a nemzeti színeinket, valamint az Európa-szerte irigyelt páratlan szurkolói egységünket, mindaddig itthon olyan megszégyenítő és hazugságra alapozott „kampányfilmek” látnak napvilágot, melyre egyszerűen nincs konkrétabb kifejezés, minthogy: gyalázat.

Nincs sem időnk, sem affinitásunk mélyebben elemezni az elvileg rólunk, „szurkolókról” szóló degradáló mozzanatokat, csupán arra volnánk kíváncsiak, hogy mégis mit várnak mindettől a készítők és leginkább a megrendelők? A szurkolók elleni peres gyűjtés még tovább zajlik, a szóban forgó társaink pedig nem járultak hozzá semmilyen videó támogatásához. Ez hazugság.

Csoportunk nevében ezúton kikérjük magunknak a méltatlan, lealacsonyító képsorokat és egyúttal tennénk egy egyszerű javaslatot az illetékeseknek:

A rém kellemetlen, megosztási kísérletek szándékával készülő „kampányfilmek”, a szurkolók vegzálása, az értelmetlen szektorbezárások és a kontraproduktív büntetések helyett végre foglalkozzanak azzal, amivel igazán kellene: A magyar futball minél magasabb szintre való eljutásának teljes körű, szakmai támogatásával!

Holnap találkozunk Dublinban, kedden pedig a Puskásban! A vélemény, a kritika pedig a lelátókon is szabad. Érdemes volna meghallani.

CB’09
ozibozi
hát igen, a Christiano homoszexuál, illetve a Neuer-nek bekiabált: mi van te faszszopó naplopó, ami utána trollfocin árultak pólóra nyomtatva az csak magyarosch csibészség volt.

3 hónapja
YoungZeeZee 9 404
mi alapkan visznek sajt talra jatekost. rossi mellett szalai atika a kepen akot inkabb elxigni kene meg nem szerepeltetni.

amugy az sem ertem h a serulteket miert viszik magukkal?!
3 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 359 — Omar's Coming Yo!
jo ez az MLSZ kampany, ugyes az uzsoras. zsarolt szurkolok, bohoc video.
remekul osszehoztad😃

3 hónapja
ozibozi New York Giants 20 212
Alakul ez:

A fiúk közleményt adtak ki:

Miközben számos társunk szabadságát, félretett pénzét nem kímélve már Dublinban tartózkodik vagy éppenséggel úton van az ír főváros felé, hogy büszkén képviselje a nemzeti színeinket, valamint az Európa-szerte irigyelt páratlan szurkolói egységünket, mindaddig itthon olyan megszégyenítő és hazugságra alapozott „kampányfilmek” látnak napvilágot, melyre egyszerűen nincs konkrétabb kifejezés, minthogy: gyalázat.

Nincs sem időnk, sem affinitásunk mélyebben elemezni az elvileg rólunk, „szurkolókról” szóló degradáló mozzanatokat, csupán arra volnánk kíváncsiak, hogy mégis mit várnak mindettől a készítők és leginkább a megrendelők? A szurkolók elleni peres gyűjtés még tovább zajlik, a szóban forgó társaink pedig nem járultak hozzá semmilyen videó támogatásához. Ez hazugság.

Csoportunk nevében ezúton kikérjük magunknak a méltatlan, lealacsonyító képsorokat és egyúttal tennénk egy egyszerű javaslatot az illetékeseknek:

A rém kellemetlen, megosztási kísérletek szándékával készülő „kampányfilmek”, a szurkolók vegzálása, az értelmetlen szektorbezárások és a kontraproduktív büntetések helyett végre foglalkozzanak azzal, amivel igazán kellene: A magyar futball minél magasabb szintre való eljutásának teljes körű, szakmai támogatásával!

Holnap találkozunk Dublinban, kedden pedig a Puskásban! A vélemény, a kritika pedig a lelátókon is szabad. Érdemes volna meghallani.

CB’09
3 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 905 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Dél-Amerikából akkor megvannak a fix kijutók:
Argentína, Brazília, Uruguay, Ecuador, Kolumbia, Paraguay.
A pótselejtezőre meg Venezuela és Bolívia hajt, előbbi Kolumbiával, utóbbi a brazilokkal játszik az utolsó körben.
warr_b
Venezuela az egyetlen CONMEBOL válogatott, amely sosem volt még VB-n. most itt a remek esély.
deyell
És a létszámemelés nélkül most se lett volna esélyük.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
3 hónapja
deyell Las Vegas Raiders 12 226
A pótselejtezőre meg Venezuela és Bolívia hajt, előbbi Kolumbiával, utóbbi a brazilokkal játszik az utolsó körben.
warr_b
Venezuela az egyetlen CONMEBOL válogatott, amely sosem volt még VB-n. most itt a remek esély.

buhloone mindstate

3 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 905 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
3 hónapja
Mi történt Máltán? 97. perces 11essel vesztettek pontot. Ráadásul durrant pár piros a 90. perc után. Csebi berohant a pályára és összeverekedett a játékosokkal?
Sixo
Litvaniaban volt a meccs. sajnos most nem tudtam elkiserni az idegenbeli meccsre a csapatot 😕
szerk.: de kocsog biro. a valogatottak Real Madridja lett Litvania.

Szerkesztette: csebi

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
Csak egy pelda: Negalsmann a Bayernnel konkretan azert let tkisakkozva, mert az akkorai bayernes jatekosok konkretan nem ertettek, mit ker toluk taktikailag, meg Mullerek a legkisebb mertekig sem voltak hozzaszokva ahhoz, hogy Nagelsmann nem hagy nekik szabadsagot, meccs kozben fullos rendszert valt, sot, nem csak meccs kozben, hanem olyanokat kert, hogy vedekezesben alljanak vissza negyvedos rendszerre, tamadasnal pedig konkretan alakuljanak at harom vedore.
Stez
emlekeim szerint Muller neutralis volt a kirugas kerdesben, o biztosan nem sakkozta ki.
ugye volt a pro Nagelsmann tabor pl Kimmich meg Goretzka es volt a kontra Nagelsmann tabor pl Neuer, Sane, Mane, de asszem Gnabry es Musiala is.

3 hónapja
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 008 — WHO DAT!!!!
Hat ez a nemet válogatott nagyon ergya ma. Semmi ötlet és elképzelés. Nem is tudom volt e egyáltalán helyzetük.
rob3r7o
Azért arra a kezdőre ránézve szerintem nagy reménye ne legyen senkinek velük szemben

3 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 146 — #NoStress
Mi történt Máltán? 97. perces 11essel vesztettek pontot. Ráadásul durrant pár piros a 90. perc után. Csebi berohant a pályára és összeverekedett a játékosokkal?
Sixo
Kaunasban volt a meccs. Litvániában.

3 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 412 — LIGHTS OUT!
Hollandok is pontot vesztettek otthon.