NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 397
44
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Soccer
41 feliratkozó
3 hónapja
Ezaz, Szalai Attila forever
Poloska vagyok.
3 hónapja
azért az nagyon korrekt, hogy az örmények kiraktak egy Jotáról megemlékező drapit.gondolom nálunk a méltatlanul lejáratott CB is ki fog rakni egyet.
Roniról.
hogy homoszexuál.
3 hónapja
Most egy Kubatov semmivel sem másabb mint bármelyik Megafonos suttyó. Csak neki legalább van egy szemétdombja amin pöffeszkedhet. Az a közeg ami ezt hagyja és asszisztál hozzá az tökéletesen meg is érdemliÉn az elmúlt években szinte alig hagytam ki hazai válogatott meccset. Mindig a 122-ben ültem, álltam.Mindig más a hibás. Eddig UEFA, most meg már MLSZ. Tökéletesen beleillik az otthoni mentalitasba.
De a CB ne ugasson inkább.
Az összes portugál meccsen szólt a CR buzi, állandóan sörrel locsolták az ellenfelek játékosait, főleg a sarkokban, poharakkal dobálták őket, mutogattak, fújjoltak, köpködtek, fűt-fát szidtak.
Ja nem, a CB szent... hagyjuk ezt. Ők kikérik maguknak. Jaja 😀 Gyökerek
JC6 (Mr. Miele)
Ugye Kubatovnak sincs mar olyan videója amiben nem az MLSZt szidja, sztem a Fidesz kongresszuson is erről fog beszélni majd.
csebi
3 hónapja
Az uj spanyol edzo nem tul nagy fanja. Meg meg sem erkezett, de az olasz media mar arrol cikkezett, hogy lapatra kerulhet a faszinal, ok mar elore sejtettek valamit.Balogh Botond a Kocaelispor-ba kerül kölcsönbe.ez igy szar. majd vegigtolta a tavalyi szezont kezdokent most meg torok feljuto😂
Tony Adams
YoungZeeZee
3 hónapja
YoungZeeZee
9 404
Balogh Botond a Kocaelispor-ba kerül kölcsönbe.ez igy szar. majd vegigtolta a tavalyi szezont kezdokent most meg torok feljuto😂
Tony Adams
3 hónapja
Balogh Botond a Kocaelispor-ba kerül kölcsönbe.
3 hónapja
Én az elmúlt években szinte alig hagytam ki hazai válogatott meccset. Mindig a 122-ben ültem, álltam.Mindig más a hibás. Eddig UEFA, most meg már MLSZ. Tökéletesen beleillik az otthoni mentalitasba.
De a CB ne ugasson inkább.
Az összes portugál meccsen szólt a CR buzi, állandóan sörrel locsolták az ellenfelek játékosait, főleg a sarkokban, poharakkal dobálták őket, mutogattak, fújjoltak, köpködtek, fűt-fát szidtak.
JC6 (Mr. Miele)
Ugye Kubatovnak sincs mar olyan videója amiben nem az MLSZt szidja, sztem a Fidesz kongresszuson is erről fog beszélni majd.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
Luis Enrique biciklizés közben eltörte a kulcscsontját. Műteni kell.
3 hónapja
azt mondja már meg nekem valaki hogy azokat a pöcsöket akik ezt tolják mi a retekért nem tiltják el a meccsektől örökre a gecibe?Mert bármikor jól jön néhány alkesz, bármire rávehető, fanatizált látens náci, ha ütni, verni kell a kígyó vállú libsyket
jah, mer az egész csak színház
Negritis, a vajda
3 hónapja
ez a CB az a csapat, aki feketébe öltözve képviseli a nemzeti színeket?a CB az a csapat aki vezeti a sok fekete pólóst igen.
slowmotion
3 hónapja
ez a CB az a csapat, aki feketébe öltözve képviseli a nemzeti színeket?
3 hónapja
azt mondja már meg nekem valaki hogy azokat a pöcsöket akik ezt tolják mi a retekért nem tiltják el a meccsektől örökre a gecibe?jah, mer az egész csak színház
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
Én az elmúlt években szinte alig hagytam ki hazai válogatott meccset. Mindig a 122-ben ültem, álltam.De a CB ne ugasson inkább.
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
3 hónapja
Alakul ez:hát igen, a Christiano homoszexuál, illetve a Neuer-nek bekiabált: mi van te
A fiúk közleményt adtak ki:
Miközben számos társunk szabadságát, félretett pénzét nem kímélve már Dublinban tartózkodik vagy éppenséggel úton van az ír főváros felé, hogy büszkén képviselje a nemzeti színeinket, valamint az Európa-szerte irigyelt páratlan szurkolói egységünket, mindaddig itthon olyan megszégyenítő és hazugságra alapozott „kampányfilmek” látnak napvilágot, melyre egyszerűen nincs konkrétabb kifejezés, minthogy: gyalázat.
Nincs sem időnk, sem affinitásunk mélyebben elemezni az elvileg rólunk, „szurkolókról” szóló degradáló mozzanatokat, csupán arra volnánk kíváncsiak, hogy mégis mit várnak mindettől a készítők és leginkább a megrendelők? A szurkolók elleni peres gyűjtés még tovább zajlik, a szóban forgó társaink pedig nem járultak hozzá semmilyen videó támogatásához. Ez hazugság.
Csoportunk nevében ezúton kikérjük magunknak a méltatlan, lealacsonyító képsorokat és egyúttal tennénk egy egyszerű javaslatot az illetékeseknek:
A rém kellemetlen, megosztási kísérletek szándékával készülő „kampányfilmek”, a szurkolók vegzálása, az értelmetlen szektorbezárások és a kontraproduktív büntetések helyett végre foglalkozzanak azzal, amivel igazán kellene: A magyar futball minél magasabb szintre való eljutásának teljes körű, szakmai támogatásával!
Holnap találkozunk Dublinban, kedden pedig a Puskásban! A vélemény, a kritika pedig a lelátókon is szabad. Érdemes volna meghallani.
CB’09
ozibozi
3 hónapja
YoungZeeZee
9 404
mi alapkan visznek sajt talra jatekost. rossi mellett szalai atika a kepen akot inkabb elxigni kene meg nem szerepeltetni.amugy az sem ertem h a serulteket miert viszik magukkal?!
3 hónapja
jo ez az MLSZ kampany, ugyes az uzsoras. zsarolt szurkolok, bohoc video.remekul osszehoztad😃
3 hónapja
Alakul ez:A fiúk közleményt adtak ki:
Miközben számos társunk szabadságát, félretett pénzét nem kímélve már Dublinban tartózkodik vagy éppenséggel úton van az ír főváros felé, hogy büszkén képviselje a nemzeti színeinket, valamint az Európa-szerte irigyelt páratlan szurkolói egységünket, mindaddig itthon olyan megszégyenítő és hazugságra alapozott „kampányfilmek” látnak napvilágot, melyre egyszerűen nincs konkrétabb kifejezés, minthogy: gyalázat.
Nincs sem időnk, sem affinitásunk mélyebben elemezni az elvileg rólunk, „szurkolókról” szóló degradáló mozzanatokat, csupán arra volnánk kíváncsiak, hogy mégis mit várnak mindettől a készítők és leginkább a megrendelők? A szurkolók elleni peres gyűjtés még tovább zajlik, a szóban forgó társaink pedig nem járultak hozzá semmilyen videó támogatásához. Ez hazugság.
Csoportunk nevében ezúton kikérjük magunknak a méltatlan, lealacsonyító képsorokat és egyúttal tennénk egy egyszerű javaslatot az illetékeseknek:
A rém kellemetlen, megosztási kísérletek szándékával készülő „kampányfilmek”, a szurkolók vegzálása, az értelmetlen szektorbezárások és a kontraproduktív büntetések helyett végre foglalkozzanak azzal, amivel igazán kellene: A magyar futball minél magasabb szintre való eljutásának teljes körű, szakmai támogatásával!
Holnap találkozunk Dublinban, kedden pedig a Puskásban! A vélemény, a kritika pedig a lelátókon is szabad. Érdemes volna meghallani.
CB’09
3 hónapja
És a létszámemelés nélkül most se lett volna esélyük.Dél-Amerikából akkor megvannak a fix kijutók:Venezuela az egyetlen CONMEBOL válogatott, amely sosem volt még VB-n. most itt a remek esély.
Argentína, Brazília, Uruguay, Ecuador, Kolumbia, Paraguay.
A pótselejtezőre meg Venezuela és Bolívia hajt, előbbi Kolumbiával, utóbbi a brazilokkal játszik az utolsó körben.
warr_b
deyell

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
3 hónapja
Dél-Amerikából akkor megvannak a fix kijutók:Venezuela az egyetlen CONMEBOL válogatott, amely sosem volt még VB-n. most itt a remek esély.
Argentína, Brazília, Uruguay, Ecuador, Kolumbia, Paraguay.
A pótselejtezőre meg Venezuela és Bolívia hajt, előbbi Kolumbiával, utóbbi a brazilokkal játszik az utolsó körben.
warr_b
buhloone mindstate
3 hónapja
Dél-Amerikából akkor megvannak a fix kijutók:Argentína, Brazília, Uruguay, Ecuador, Kolumbia, Paraguay.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
3 hónapja
Mi történt Máltán? 97. perces 11essel vesztettek pontot. Ráadásul durrant pár piros a 90. perc után. Csebi berohant a pályára és összeverekedett a játékosokkal?Litvaniaban volt a meccs. sajnos most nem tudtam elkiserni az idegenbeli meccsre a csapatot 😕
Sixo
szerk.: de kocsog biro. a valogatottak Real Madridja lett Litvania.
Szerkesztette: csebi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
Csak egy pelda: Negalsmann a Bayernnel konkretan azert let tkisakkozva, mert az akkorai bayernes jatekosok konkretan nem ertettek, mit ker toluk taktikailag, meg Mullerek a legkisebb mertekig sem voltak hozzaszokva ahhoz, hogy Nagelsmann nem hagy nekik szabadsagot, meccs kozben fullos rendszert valt, sot, nem csak meccs kozben, hanem olyanokat kert, hogy vedekezesben alljanak vissza negyvedos rendszerre, tamadasnal pedig konkretan alakuljanak at harom vedore.emlekeim szerint Muller neutralis volt a kirugas kerdesben, o biztosan nem sakkozta ki.
Stez
ugye volt a pro Nagelsmann tabor pl Kimmich meg Goretzka es volt a kontra Nagelsmann tabor pl Neuer, Sane, Mane, de asszem Gnabry es Musiala is.
3 hónapja
Hat ez a nemet válogatott nagyon ergya ma. Semmi ötlet és elképzelés. Nem is tudom volt e egyáltalán helyzetük.Azért arra a kezdőre ránézve szerintem nagy reménye ne legyen senkinek velük szemben
rob3r7o

3 hónapja
Mi történt Máltán? 97. perces 11essel vesztettek pontot. Ráadásul durrant pár piros a 90. perc után. Csebi berohant a pályára és összeverekedett a játékosokkal?Kaunasban volt a meccs. Litvániában.
Sixo