Soccer
41 feliratkozó
4 hónapja
Az első doink volt a javából.
4 hónapja
Dupla jujjjjjJujjj!Jujujjjj!!!
nagylaza, főpohárnok
nagylaza, főpohárnok
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
4 hónapja
Kapufa velünk van
4 hónapja
Jujjj!
4 hónapja
Azt csináljuk amit tudunk.... Gyors ellencsapások.... Csak a befejezés gatya
Draft

4 hónapja
Ezek még mindig marha jó támadó átmenetek.Nyilván a védekezővel vaj baj, de ez a sok szélsővédő perc ebben pont tud hasznos lenni, hogy visszafutnak és elvégzik a védőmunkát is.
Poloska vagyok.
4 hónapja
Bodicsekk szabad faszom?
Draft

4 hónapja
Jól van, megvan Kongói DK-nak a vezetés!

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
4 hónapja
Mindenki nyugodjon le, van utánpótlásunk csak éppen megbotlottak a csehek ellen egy hétre😁😁Ha elég tehetséget menekítünk ki még idejekorán a hazai mocsár elől (Szalai, Szoboszlai, stb.), illetve rámegyünk a magyar üknagypapás diaszpórára, simán meg lesz oldva a válogatott még évtizedekre.
french
4 hónapja
Mindenki nyugodjon le, van utánpótlásunk csak éppen megbotlottak a csehek ellen egy hétre😁😁
4 hónapja
Lehet, furcsa is volt, mert engem az old school UEFA zászlókra emlékeztettek, de akkor nem véletlenül.Egyébként mik ezek a félig kék portugál zászlók?Az nem a régi portugál zászló (a portugál királyságé), amit 1910-ben váltott le a jelenlegi bordó-zöld?
Tele van velük a stadion.
Kampman
warr_b
Mindnek van a közepén egy piros címer
4 hónapja
Szóba se került a kezezés?!
4 hónapja
Azt mutogatta ahogy néztem hogy nem veszi le a mezt, nem kaphat lapot.HomoszekszuááááálNekik mutogatott ki Ronaldo?
warr_b
Gergőbácsi
Poloska vagyok.
4 hónapja
Egyébként mik ezek a félig kék portugál zászlók?kék és fehér a luzitán historikus színek
Kampman
www.reddit.com/media?url=https%3A%2F%2Fpreview.redd.it%2Ftu0l63ft4uz71.jpg%3Fauto%3Dwebp%26s%3Df38d1f58c5978cdc2772e987520b64ec98f53648

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
4 hónapja
Egyébként mik ezek a félig kék portugál zászlók?Az nem a régi portugál zászló (a portugál királyságé), amit 1910-ben váltott le a jelenlegi bordó-zöld?
Kampman

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
4 hónapja
Tesóm jár jobban.... Még durmol Tokióban😁
Draft

4 hónapja
Megegyeztünk 😉Na, ha azt írom hogy tejbetök, az jobb 😡😔Legyen Nokedli Béla😁
dande2
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
4 hónapja
Hiába, a péniszirigység...HomoszekszuááááálBosszút is áll mindig azóta, amióta azok a ‘csodálatos szurkolók’ még a bemelegítésnél is ezt dalolták.
warr_b
ozibozi
4 hónapja
Szten ez egy kifejezetten jó félidő volt, nem rúgjuk picsán a labdát, olykor letámadunk, helyzeteink vannak, a félidő derekán volt 5 perc, amikor nem tudtuk megtartani a labdát, gólt is kaptunk, illetve a végén beszorultunk az is gól lett...Kár érte.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
4 hónapja
HomoszekszuááááálBosszút is áll mindig azóta, amióta azok a ‘csodálatos szurkolók’ még a bemelegítésnél is ezt dalolták.
warr_b
4 hónapja
Nekem Kerkezzel van a legnagyobb bajom, ott valami történt negatív irányban a liverpooli transzfer ótaVálogatottban teljes homály elég régóta valóban.
r.baggio
4 hónapja
A védők nagy része lesre akarta állítani, ORbán azt mondta nem.Szerintem ő vezényel, de ne legyen igazam
Sixo