NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

3 hónapja
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 426 — Bla, bla, bla
Szalait miért nem lehet örökre elfelejteni a válogatottban!?

Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
3 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 648 — Csodabogár
ez nagy mák, hogy nem hagyta a gyerek a balösszekötőnek, hanem beleért

3 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 412 — LIGHTS OUT!
Szalai cinkes volt xD

3 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 359 — Omar's Coming Yo!
Szerencsére Barni ilyenben kurvajó....az ír védő teljesen vakon volt nem sejtette,hogy Barni mögötte van
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
illene nagyon az olasz ligaba Barni, de inkabb maradjon😃

3 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 932 — Lucas Scott
Szerencsére Barni ilyenben kurvajó....az ír védő teljesen vakon volt nem sejtette,hogy Barni mögötte van
Meg főleg h van mögötte még ír védő így nem lehet les

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 395 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
3 hónapja
sajtospingvin 119
Tizet nekik
3 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 972
"Repülőrajt!" Faszom.
nagylaza, főpohárnok
mar varom mikor mutatjak Vezerunket es az uzsorast.
Kenny

3 hónapja
Lehet csak azért, mert rég néztem válogatott meccset meg imádom ezt a stadiont, de jó előérzetem van, szerintem nyer a magyar válogatott
r.baggio
November végén majd egy hetet leszek Dublinban meló miatt és épp néztem h a Shamrock játszik majd konfetti meccset, sztem ha tudok ki is megyek. Érdekel milyen a hangulat

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
Sinisa New England Patriots 3 144 — Gràcies Pep!
Barni formája mint 2 éve 🙏💪

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
3 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 786 — Kinek mit intézett a kormánya
Hoppá....az ír védelem gatya
Doherty gatya, de amúgy elfogadnám nálunk is a többieket, Collinst főleg.

Poloska vagyok.
3 hónapja
"Repülőrajt!" Faszom.
nagylaza, főpohárnok
mar varom mikor mutatjak Vezerunket es az uzsorast.

3 hónapja
Repülő rajt 😊

3 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 651 — beers & Packers
"Repülőrajt!" Faszom.
3 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 395 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Hoppá....az ír védelem gatya

Draft

3 hónapja
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
ez gyors volt 😊
3 hónapja
Ott van baszki

3 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 786 — Kinek mit intézett a kormánya
Vadulj meg Barni

Poloska vagyok.
3 hónapja
SZEDD KI!!!

3 hónapja
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 279 — no es importante
Lehet csak azért, mert rég néztem válogatott meccset meg imádom ezt a stadiont, de jó előérzetem van, szerintem nyer a magyar válogatott

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
3 hónapja
Védelmen elég sok múlik, mert gólt szerintem nagyon max pontrúgásból ha szerzünk
kapitnono
vedelmunk szerintem nagyon gatya, kozeppalya extra, barni is boven-boven atlag feletti.

3 hónapja
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 008 — WHO DAT!!!!
Védelmen elég sok múlik, mert gólt szerintem nagyon max pontrúgásból ha szerzünk

3 hónapja
Na hajrá!

Draft

3 hónapja
lekontrazzuk oket es win.

3 hónapja
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 530 — Keep pounding
4
Két kört kell nyerni, pont ugyanúgy, mint amikor Bulgária és Izland volt az ellenfél.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.