NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 396
44
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Soccer
41 feliratkozó
3 hónapja
Szalait miért nem lehet örökre elfelejteni a válogatottban!?
Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
3 hónapja
ez nagy mák, hogy nem hagyta a gyerek a balösszekötőnek, hanem beleért
3 hónapja
Szerencsére Barni ilyenben kurvajó....az ír védő teljesen vakon volt nem sejtette,hogy Barni mögötte vanillene nagyon az olasz ligaba Barni, de inkabb maradjon😃
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
3 hónapja
Szerencsére Barni ilyenben kurvajó....az ír védő teljesen vakon volt nem sejtette,hogy Barni mögötte vanMeg főleg h van mögötte még ír védő így nem lehet les
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
Szerencsére Barni ilyenben kurvajó....az ír védő teljesen vakon volt nem sejtette,hogy Barni mögötte van
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
3 hónapja
sajtospingvin
119
Tizet nekik
3 hónapja
"Repülőrajt!" Faszom.mar varom mikor mutatjak Vezerunket es az uzsorast.
nagylaza, főpohárnok
Kenny
3 hónapja
Lehet csak azért, mert rég néztem válogatott meccset meg imádom ezt a stadiont, de jó előérzetem van, szerintem nyer a magyar válogatottNovember végén majd egy hetet leszek Dublinban meló miatt és épp néztem h a Shamrock játszik majd konfetti meccset, sztem ha tudok ki is megyek. Érdekel milyen a hangulat
r.baggio
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
Barni formája mint 2 éve 🙏💪
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
3 hónapja
Hoppá....az ír védelem gatyaDoherty gatya, de amúgy elfogadnám nálunk is a többieket, Collinst főleg.
Poloska vagyok.
3 hónapja
"Repülőrajt!" Faszom.mar varom mikor mutatjak Vezerunket es az uzsorast.
nagylaza, főpohárnok
3 hónapja
Repülő rajt 😊
3 hónapja
"Repülőrajt!" Faszom.
3 hónapja
Hoppá....az ír védelem gatya
Draft

3 hónapja
ez gyors volt 😊
3 hónapja
Ott van baszki
3 hónapja
Lehet csak azért, mert rég néztem válogatott meccset meg imádom ezt a stadiont, de jó előérzetem van, szerintem nyer a magyar válogatott

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
3 hónapja
Védelmen elég sok múlik, mert gólt szerintem nagyon max pontrúgásból ha szerzünkvedelmunk szerintem nagyon gatya, kozeppalya extra, barni is boven-boven atlag feletti.
kapitnono
3 hónapja
Védelmen elég sok múlik, mert gólt szerintem nagyon max pontrúgásból ha szerzünk

3 hónapja
Na hajrá!
Draft

3 hónapja
4Két kört kell nyerni, pont ugyanúgy, mint amikor Bulgária és Izland volt az ellenfél.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.