Soccer
41 feliratkozó
3 hónapja
Korai volt a "meglátásom"
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
3 hónapja
Azt kell mondanom, most már a Fradinak áll a meccs. Valaki Zombori képet pls
Gergőbácsi
3 hónapja
Akkor Puzsér hamarosan csinál egy három órás félrészeg rantet Löfli kapcsolatáról a 21. század metafizikai létsíkjaival.Ha elfogadjuk azt a férfi alaptézist, miszerint a világ egy WC, Löfli mindig ott van.Az nem számít hogy mi a valóság, elèg amit feltètelezünk 😉Szerintem Löflit valaki bezárt a WCre😛á, itt nincs szupererőm, ilyen minőségi csatákat én nem nézek. na de a Breidablik - KuPS meccs, az már valami!
dande2
Löfli
dande2
Azért történik a posztmodern is.
zacknorb
3 hónapja
Azt kell mondanom, most már a Fradinak áll a meccs. Valaki Zombori képet pls
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
3 hónapja
"Az egész világ egy hatalmas WC barátom, de amelyiket te keresed, azt ott lesz szemben."Ha elfogadjuk azt a férfi alaptézist, miszerint a világ egy WC, Löfli mindig ott van.Az nem számít hogy mi a valóság, elèg amit feltètelezünk 😉Szerintem Löflit valaki bezárt a WCre😛á, itt nincs szupererőm, ilyen minőségi csatákat én nem nézek. na de a Breidablik - KuPS meccs, az már valami!
dande2
Löfli
dande2
zacknorb
3 hónapja
ha így folytatódik Keane nem éli meg a tavaszt a Fradi padjánSzép jinx padawan.
Toto21
Látom a szünetben megtalálták a gólcsap kulcsát. Így már egyáltalán nem Keane-os az eredmény, szemben ezzel a "poén"-nal. 😀
3 hónapja
Ha elfogadjuk azt a férfi alaptézist, miszerint a világ egy WC, Löfli mindig ott van.Az nem számít hogy mi a valóság, elèg amit feltètelezünk 😉Szerintem Löflit valaki bezárt a WCre😛á, itt nincs szupererőm, ilyen minőségi csatákat én nem nézek. na de a Breidablik - KuPS meccs, az már valami!
dande2
Löfli
dande2
Poloska vagyok.
3 hónapja
Az nem számít hogy mi a valóság, elèg amit feltètelezünk 😉Szerintem Löflit valaki bezárt a WCre😛á, itt nincs szupererőm, ilyen minőségi csatákat én nem nézek. na de a Breidablik - KuPS meccs, az már valami!
dande2
Löfli
3 hónapja
És ez a negyedóra vegre az ő dicserete is, valoszinu elbeszélgetett velukha így folytatódik Keane nem éli meg a tavaszt a Fradi padjánSzép Jinx
Toto21
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
3 hónapja
Szerintem Löflit valaki bezárt a WCre😛á, itt nincs szupererőm, ilyen minőségi csatákat én nem nézek. na de a Breidablik - KuPS meccs, az már valami!
dande2

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
3 hónapja
ha így folytatódik Keane nem éli meg a tavaszt a Fradi padjánSzép Jinx
Toto21
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
3 hónapja
Jobb is ha vezet a Fradi és nem kell kapkodni.. Gróf a végén nyakon csap megint valakit ha rohanni kellene
3 hónapja
az igen
3 hónapja
Szerintem Löflit valaki bezárt a WCre😛
3 hónapja
Mentik Kín seggét 😁
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
3 hónapja
YoungZeeZee
9 492
bekapcsolta.... egybol 3-1😀
3 hónapja
A Fradi benyomta az Arsenal gombot?
Poloska vagyok.
3 hónapja
ha így folytatódik Keane nem éli meg a tavaszt a Fradi padjánAlakul ez..🤣
Toto21
3 hónapja
Ez a Fradi sima 9-24 csapat az EL-ben, a top8-hoz kevés, de a bottom8 az messze van, szóval az izgis rész az az egyenes kiesésben lesz majd.
3 hónapja
A faszt, tud ő lábbal isFel se néz, nem is megy sarokra, ez kurva szar volt megintCsak fejelni tud....
davemayer
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Poloska vagyok.