Soccer
41 feliratkozó
4 hónapja
Egyelőre játékban és eredményben is ugyanaz a szar mint amit vartam, annyi hogy ezzel az 5 perc nézhető focival pont öttel többet játszottunk, mint gondoltam. 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
4 hónapja
Nyilván dobta magát látványosan, de minden héten van ilyen szitu sajnos amikor kihívják egy ilyenre a bírót és utána a videózás után befújja mert volt kontakt.
4 hónapja
Persze az az ő sara de akkor sincs semmilyen joga a kis takonynak elvenni ami nem az övé. Ha kap egy taslit teljesen joggal akkor megint állna a bálwww.nemzetisport.hu/foci-vb-2026/2026/04/kiviszik-a-vb-re-a-bosnyakok-a-zenicai-tolvajtEz az oldal jogos, amit irsz, de mondjuk azert megkerdeznem, miert volt annyira nehez alapbol megtanulni az, ami a papiron van. Leven az nehany nev es leirva az oldalak. Papiron a vilag egyik legjobb kapusarol beszelunk, ha ekkora agytroszt, hogy nem magolta be a lecket, az valahol az o hibaja is. Mint ahogy az is, hogy ekkora amator volt, hogy egy akkora, szinesen nyomtatott papirra kirakta az adatokat, amit a hulye is eszrevesz. Nem az, hogy okosan elrejtette, mint anno peldaul Martinez, hogy a kulacsara volt ragasztva megforditva, es igy igazabol belulrol lehetett latni a jegyzetet. Hat Donnarumma sem az eszerol marad majd hires...
Azért ez elég gusztustalan hogy még nagy dobra is verik. Meddig tart egy labdaszedő hatásköre? Ráförmed a kapus esetleg akkor meg a kapus lesz keresztre feszítve? Tudja már mindenki hol a helye
remontada
Stez
4 hónapja
Mondjuk Upa labdát nem talált baszki
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
4 hónapja
rég éreztem azt hogy a Liverpool kurva messze van az "élmezőny"től de a mai meccseket látva ez fáj
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
4 hónapja
Jó, az alapmű 😁utóbbi nekem nem jött be annyira, előbbi meg ezt még nem láttam így nem tudom 😀Azt még nem láttam, van olyan jó, mint a Zombi strippers vagy a Leszbikus vámpírok gyilkosai?Északír bajnoki pkayoff is megy ámén egy Scream Queen Hot Tub Party nézésen gondolkoztam
warr_b
de ha már van rtl+ előfizetésem, akkor nézem a focit 😀
Negritis, a vajda
warr_b
de a zsánerben a kedvencem: Nude Nuns with Big Guns
Negritis, a vajda

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
4 hónapja
Amúgy ez is sárga volt Stanisicen
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
4 hónapja
A Duisburg is erőlködik még a feljutással, lehet hogy a májusi Cottbus elleni ragadó az Ki-ki meccs lesz👀
4 hónapja
Najooooo baszki nyilván assist
4 hónapja
Remelem a Gnabry hendit elengedjuk a második félidőreDiaz azért csak betalált
csebi
4 hónapja
Remelem a Gnabry hendit elengedjuk a második félidőre
4 hónapja
utóbbi nekem nem jött be annyira, előbbi meg ezt még nem láttam így nem tudom 😀Azt még nem láttam, van olyan jó, mint a Zombi strippers vagy a Leszbikus vámpírok gyilkosai?Északír bajnoki pkayoff is megy ámén egy Scream Queen Hot Tub Party nézésen gondolkoztam
warr_b
Negritis, a vajda
warr_b
de a zsánerben a kedvencem: Nude Nuns with Big Guns
Szerkesztette: Negritis, a vajda
4 hónapja
en.wikipedia.org/wiki/Scream_Queen_Hot_Tub_PartyAkarjuk tudni, hogy ez mit takar vagy inkább várjuk meg a következő Texans wild card meccs követőjét?Északír bajnoki pkayoff is megy ámén egy Scream Queen Hot Tub Party nézésen gondolkoztam
warr_b
Negritis, a vajda
Kampman
1991 American black comedy horror film
de igazából egy sexploitation trash 😊
4 hónapja
Azt még nem láttam, van olyan jó, mint a Zombi strippers vagy a Leszbikus vámpírok gyilkosai?Északír bajnoki pkayoff is megy ámén egy Scream Queen Hot Tub Party nézésen gondolkoztam
warr_b
Negritis, a vajda

4 hónapja
Ez konkrétan egyszerre volt két sárga Tchounal
4 hónapja
Szélsegg szépített a velszieknél

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
4 hónapja
Akarjuk tudni, hogy ez mit takar vagy inkább várjuk meg a következő Texans wild card meccs követőjét?Északír bajnoki pkayoff is megy ámén egy Scream Queen Hot Tub Party nézésen gondolkoztam
warr_b
Negritis, a vajda
4 hónapja
Északír bajnoki pkayoff is megy ámén egy Scream Queen Hot Tub Party nézésen gondolkoztam
warr_b
4 hónapja
MI az isten csinál a Bayern, Hármasával hagyják ki a nagyobbnál nagyobb helyzeteket. Túl sok Juve meccset néztek mostanság.Nyugi a real majd eljön egy vágtaban előre vágott labdával …
Sixo
4 hónapja
Északír bajnoki pkayoff is megy ám

4 hónapja
mondjuk akkor WC papírt is készíts 😊ez nem is kérdés! de a Curacao meg Üzbegisztán meccseken aktív leszek, megrendeltem a gyrost előreSouthampton hamar eldönti a Wrexham elleni rangadótTe leszel az, aki a vb-döntő alatt kutatod majd a hondurasi harmadosztály streamjeit, ugye?
Löfli
Kampman
Löfli
4 hónapja
Ezt a pitács kb minden meccsen ad egy ilyen passzt az ellenfélnek.
4 hónapja
MI az isten csinál a Bayern, Hármasával hagyják ki a nagyobbnál nagyobb helyzeteket. Túl sok Juve meccset néztek mostanság.