Soccer
41 feliratkozó
3 hónapja
en is orulnek Lotharnak, hatha akkor kevesebb faszsagot hordana ossze a Bayernrol.ez most poén vagy komolyan gondolod?😊szerintem Lotharral vagy Erwin Koemannal előrébb lennénkEleve aki a balszerencsével jön, úgy, hogy az elmúlt 4 évben Fortuna 33x fogta a kezét, 1980 óta nem volt ennyi jó játékosa, nem volt ekkora politikai hátszele, ekkora stábja és minden a rendelkezésre áll, de tényleg minden, az elhúzhat.Bárki mással lenne feljebb, ilyen játékosokkal, utánpótlásneveléssel, bajnoksággal? Van ennél sikeresebb elérhető magasság folyamatosan, amit ő produkál kb. 10 éve nagyrészt?
Ez az én véleményem, ami ugyan senkit sem érdekel, de csak a vak nem látja hogy ettől nincs feljebb Rossival, pedig lehetne..
JC6 (Mr. Miele)
zavi27
slowmotion
zavi27
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
ez most poén vagy komolyan gondolod?😊szerintem Lotharral vagy Erwin Koemannal előrébb lennénkEleve aki a balszerencsével jön, úgy, hogy az elmúlt 4 évben Fortuna 33x fogta a kezét, 1980 óta nem volt ennyi jó játékosa, nem volt ekkora politikai hátszele, ekkora stábja és minden a rendelkezésre áll, de tényleg minden, az elhúzhat.Bárki mással lenne feljebb, ilyen játékosokkal, utánpótlásneveléssel, bajnoksággal? Van ennél sikeresebb elérhető magasság folyamatosan, amit ő produkál kb. 10 éve nagyrészt?
Ez az én véleményem, ami ugyan senkit sem érdekel, de csak a vak nem látja hogy ettől nincs feljebb Rossival, pedig lehetne..
JC6 (Mr. Miele)
zavi27
slowmotion
3 hónapja
Amit o produkalt, abban akkora felelmetes mazlik is voltak sorozatban, eveken at, ami azert falssa teszi a kialakult kepet. Sirankozik Rossi a pech miatt, mikozben anno eveken at, tizbol kilencszer jo fele pattant a labda, velunk volt a kapufa, stb stb. A valogatott kozel sem olyan jo, mint amit azok az evek mutattak. Viszont szerintem nem is annyira rossz, mint amit egy irek ellen lattunk, a birozast es a tobbi rinyat meg letojom, mert egyebkent maga a jatekunk sem volt jo hetven percig, amirol nem mas tehet. Hogy valojaban a valogatott mennyire jo, az valahol a kozeputon lehet szerintem, csak mostmar nem csak annyi van, hogy nem pattan be minden a kapufarol, hanem az is, hogy a valogatott eveken at meghatarozo emberei eltunnek. Mert Orban evekig meghatarozo volt a vedelemben, de o is mar lassul azert, erezheto a kor rajta, Szalai egy Fener-csoda utan a totalis erdektelensegig visszaesett, az ujak meg kevesbe tudjak felvenni a ritmust. Plusz Kerkez is, amilyen jol jatszott, tavaly ota annyira visszaesett, Szobo Rossi top eveiben minden masodik meccsen donto volt, most minden masodik meccsen ugy beleszurkul mezonybe, hogy a nevet is alig hallod. Nem tesz neki jot, hogy harom-negy poszton jatszik tok mas szerepkorokkel. Schafer a legjobb eveit hozta a valogatottban, ket eve viszont mar a Berlinben is folyamatosan serult, nincs rendesen jatekban, mellette meg Nagy evekig kapta a savat, o nincs, de Rossi azota sem tudott beepiteni senkit a helyere, a 12 millios Dardai perceket, felidoket kap. A tamadosorban is egyre tobbszor total hatastalan Szobo, Sallai minden meccsen kihagy ket helyzetet, amik eddig pl mazlival epp szinten befele pattantak, Nagy Zs. a semmibol jott, es ket-harom evig szinten teljesen meghatarozo volt, clucth player, de mar o sem az egy ideje.Eleve aki a balszerencsével jön, úgy, hogy az elmúlt 4 évben Fortuna 33x fogta a kezét, 1980 óta nem volt ennyi jó játékosa, nem volt ekkora politikai hátszele, ekkora stábja és minden a rendelkezésre áll, de tényleg minden, az elhúzhat.Bárki mással lenne feljebb, ilyen játékosokkal, utánpótlásneveléssel, bajnoksággal? Van ennél sikeresebb elérhető magasság folyamatosan, amit ő produkál kb. 10 éve nagyrészt?
JC6 (Mr. Miele)
zavi27
Arrol meg tovabbra is megfeledkezik mindenki, hogy akadnak mas orszagok es azok sem idiotak, eljutott Svajcba a videozas meg a scoutok, elemzok fogalma, nem csak hulyek vannak rajtunk kivul, es amig Rossi x evig teljesen ugyanazt a 3-5-2-t hasznalta, addig mas csapatok rugalmasabbak tudtak lenni, aminek az eredmenye, hogy mostansag rengeteg olyan ellenfel van, amin erezheto, hogy tokeletesen kielemezte a valogatottat, amire ra is ment az Eb peldaul, de a Nemezetek Ligaja A csoportja is. Az is erezheto, hogy Rossi ezt tudja, nem veletlen, hogy az Eb utan kozolte, muszaj lesz mas taktikakat is bemagolni, csak epp ez szemmel lathatoan a csapat felenek nem igazan sikerul. Azota sem. De igy nem is lehet, hogy a szuperzseni csapatkapitany egy ideny alatt harom-negy teljesen kulonbozo es mas szerepkort kap, Kerkez is fut, mint pok a falon, de meg a liverpooli szerepkorevel sincs tavolrol sem baratsagban, a valogatottban meg sokkal fegyelmezetlenebb es szabadabb a gondolkodasa. Mindemellett evekig ment a cirkusz, hogy a kapus szar, eluldoztek, hogy szerencsere jojjon a helyere egy olyan, aki pontosan ugyanolyan szar es akin elusszon mondjuk egybol ket pont egy olyan csoportban, ahol nagyon nem kene ilyeneket hibazni. A svedek elleni assziszt mas teszta, azon szerencsere nem mult semmi.
Ugyhogy sok tenyezo van, ami megvaltozott, amik osszeadodva odaig juttattak a valogatottat, hogy abszolut ne legyen sima meccs meg egy irek elleni sem, ami mondjuk negy eve tok sima 3-0 lett volna ide.
Perpillanat erzesre ez nem egy vb csapat, hanem meg mindig egy Eb-csapat inkabb, mert nehany fontos dologban leromlott, amiben eddig jobb volt, es nem a biro meg nem a szerencse miatt. Ez a szerencse egy elkepesztoen nevetseges indok. Barkit legyoztunk az elmult x evben, ugyanugy mutogathatna erre. Ilyen kozhelyet puffogtatni gaz.
3 hónapja
Na, Lothar aki még nagyobb faszságokat tol mostanság.szerintem Lotharral vagy Erwin Koemannal előrébb lennénkEleve aki a balszerencsével jön, úgy, hogy az elmúlt 4 évben Fortuna 33x fogta a kezét, 1980 óta nem volt ennyi jó játékosa, nem volt ekkora politikai hátszele, ekkora stábja és minden a rendelkezésre áll, de tényleg minden, az elhúzhat.Bárki mással lenne feljebb, ilyen játékosokkal, utánpótlásneveléssel, bajnoksággal? Van ennél sikeresebb elérhető magasság folyamatosan, amit ő produkál kb. 10 éve nagyrészt?
JC6 (Mr. Miele)
zavi27
slowmotion
Poloska vagyok.
3 hónapja
szerintem Lotharral vagy Erwin Koemannal előrébb lennénkEleve aki a balszerencsével jön, úgy, hogy az elmúlt 4 évben Fortuna 33x fogta a kezét, 1980 óta nem volt ennyi jó játékosa, nem volt ekkora politikai hátszele, ekkora stábja és minden a rendelkezésre áll, de tényleg minden, az elhúzhat.Bárki mással lenne feljebb, ilyen játékosokkal, utánpótlásneveléssel, bajnoksággal? Van ennél sikeresebb elérhető magasság folyamatosan, amit ő produkál kb. 10 éve nagyrészt?
JC6 (Mr. Miele)
zavi27
3 hónapja
Eleve aki a balszerencsével jön, úgy, hogy az elmúlt 4 évben Fortuna 33x fogta a kezét, 1980 óta nem volt ennyi jó játékosa, nem volt ekkora politikai hátszele, ekkora stábja és minden a rendelkezésre áll, de tényleg minden, az elhúzhat.Bárki mással lenne feljebb, ilyen játékosokkal, utánpótlásneveléssel, bajnoksággal? Van ennél sikeresebb elérhető magasság folyamatosan, amit ő produkál kb. 10 éve nagyrészt?
JC6 (Mr. Miele)
3 hónapja
egyeni dominancia volt a terv.egyéni dolgokból volt a dominancia az írek ellenÍrek az első félidőben el se jutottak a kapuig, kontrolláltuk a meccset.Ez nem igaz. Az első 20 perc volt a miénk, ahol egy korai talált gól és egy pontrúgás megalapozta a meccset. Aztán az első félidő második felében az írek összehoztak 7 lövést, 2 kaput eltaláló lövést és egy 0,73-as XG-t. Felénk billent a mérleg nyelve, de nem volt az olyan átütő, mint ahogy Rossi be akarja állítani.
ervinator
Szokol
ezért mondtam hogy nem láttam mi a "terv"
Negritis, a vajda
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
egyéni dolgokból volt a dominancia az írek ellenÍrek az első félidőben el se jutottak a kapuig, kontrolláltuk a meccset.Ez nem igaz. Az első 20 perc volt a miénk, ahol egy korai talált gól és egy pontrúgás megalapozta a meccset. Aztán az első félidő második felében az írek összehoztak 7 lövést, 2 kaput eltaláló lövést és egy 0,73-as XG-t. Felénk billent a mérleg nyelve, de nem volt az olyan átütő, mint ahogy Rossi be akarja állítani.
ervinator
Szokol
ezért mondtam hogy nem láttam mi a "terv"
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
Közben a PL hónap játékosa, eléggé megérdemelt módon:Jack Grealish
Poloska vagyok.
3 hónapja
Írek az első félidőben el se jutottak a kapuig, kontrolláltuk a meccset.Ez nem igaz. Az első 20 perc volt a miénk, ahol egy korai talált gól és egy pontrúgás megalapozta a meccset. Aztán az első félidő második felében az írek összehoztak 7 lövést, 2 kaput eltaláló lövést és egy 0,73-as XG-t. Felénk billent a mérleg nyelve, de nem volt az olyan átütő, mint ahogy Rossi be akarja állítani.
ervinator
3 hónapja
ja felesleges is errol beszelnie mikozben ott van elotte a 2 fo ok, ami miatt kikaptunk inkabb oket kellene szidni:Eleve aki a balszerencsével jön, úgy, hogy az elmúlt 4 évben Fortuna 33x fogta a kezét, 1980 óta nem volt ennyi jó játékosa, nem volt ekkora politikai hátszele, ekkora stábja és minden a rendelkezésre áll, de tényleg minden, az elhúzhat.szerencséről/balszerencséről akkor lehet beszélni ha alapvetően jól cisnálsz mindent és nem hibázol
JC6 (Mr. Miele)
amíg ez jelen van addig arra fogni az eredményt hát alsó hangon szánalmas
Negritis, a vajda
1: jatekvezeto, bar szidta, de eleg visszafogottan, van ebben meg tartalek.
2: nem meg a kommentelok. nem csak kerdest kell feltenni nekik hanem egyertelmuve tenni, hogy ha nem jol kommentelnek akkor a csapat pontokat fog hullajtani.
3 hónapja
Szerencséről/balszerencséről labdarúgásban mindig lehet beszélni, amíg ilyen kis pontmennyiség van és minimális dolgok tudmak elképesztő eredményeket befolyásolni.Eleve aki a balszerencsével jön, úgy, hogy az elmúlt 4 évben Fortuna 33x fogta a kezét, 1980 óta nem volt ennyi jó játékosa, nem volt ekkora politikai hátszele, ekkora stábja és minden a rendelkezésre áll, de tényleg minden, az elhúzhat.szerencséről/balszerencséről akkor lehet beszélni ha alapvetően jól cisnálsz mindent és nem hibázol
JC6 (Mr. Miele)
Negritis, a vajda
Poloska vagyok.
3 hónapja
Eleve aki a balszerencsével jön, úgy, hogy az elmúlt 4 évben Fortuna 33x fogta a kezét, 1980 óta nem volt ennyi jó játékosa, nem volt ekkora politikai hátszele, ekkora stábja és minden a rendelkezésre áll, de tényleg minden, az elhúzhat.szerencséről/balszerencséről akkor lehet beszélni ha alapvetően jól cisnálsz mindent és nem hibázol
JC6 (Mr. Miele)
3 hónapja
Eleve aki a balszerencsével jön, úgy, hogy az elmúlt 4 évben Fortuna 33x fogta a kezét, 1980 óta nem volt ennyi jó játékosa, nem volt ekkora politikai hátszele, ekkora stábja és minden a rendelkezésre áll, de tényleg minden, az elhúzhat.Ez az én véleményem, ami ugyan senkit sem érdekel, de csak a vak nem látja hogy ettől nincs feljebb Rossival, pedig lehetne..
3 hónapja
Írek az első félidőben el se jutottak a kapuig, kontrolláltuk a meccset.Csak a kiragadott részhez, mert amúgy nem működött a meccsterv, mindkét meccsen?az írek ellen mi volt a meccsterv?
De persze takarodjon mindenki, mert Portugálokat nem vertük meg és az írek elleni ki-ki meccsen az írek ellen 1 pont lett.
ervinator
mert szerintem ott az csődöt mondott, ha az volt a terv hogy oké valahogy vezessünk és hagyjuk hogy nyugodtan adogassanak be, elvégre a kapusunk abban gyenge ők meg csak annyit tudnak
a portugál meccsen sztem kb működött a dolog, de ott sok volt az egyéni baromság ami nem fér bele
Negritis, a vajda
Második félidő elején találtak egy gólt és jött Sallai kiállítása, utána már meg sem próbáltuk kontrollálni a meccset és teljesen magukra húztuk őket és záporoztak a beadások.
Első félidőben viszont a meccsterv nagyon ült.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
3 hónapja
Ott szerintem az elején látszódott mi volt az elgondolás, gyakorlatilag agyon lettek verve az írek, a meccsterv amúgy is az elején mutatkozik be igazán.Csak a kiragadott részhez, mert amúgy nem működött a meccsterv, mindkét meccsen?az írek ellen mi volt a meccsterv?
De persze takarodjon mindenki, mert Portugálokat nem vertük meg és az írek elleni ki-ki meccsen az írek ellen 1 pont lett.
ervinator
mert szerintem ott az csődöt mondott, ha az volt a terv hogy oké valahogy vezessünk és hagyjuk hogy nyugodtan adogassanak be, elvégre a kapusunk abban gyenge ők meg csak annyit tudnak
a portugál meccsen sztem kb működött a dolog, de ott sok volt az egyéni baromság ami nem fér bele
Negritis, a vajda
Csak a gamestate-hez való alkalmazkodás elég durva volt, hogy oké, ne kapjunk innen ki, aztán jött a buta piros és betoltuk a buszt, hogy csak húzzuk ki.
Az eredeti meccsterv mindkét meccs első félidejében látható volt.
Poloska vagyok.
3 hónapja
Csak a kiragadott részhez, mert amúgy nem működött a meccsterv, mindkét meccsen?az írek ellen mi volt a meccsterv?
ervinator
Szerkesztette: Negritis, a vajda
3 hónapja
úgyhogy most felkérem azokat, akik hiányolták a portugálok elleni meccsen a magyar dominanciát, meg az írek elleni támadójátékot a második félidőben, hogy adjanak tanácsot: ki legyen a középcsatárunk?”ez azert a 10 millio szovetsegi kapitany orszagaban tobb mint meresz kerdes, meg a vegen tenyleg lesz par ember, aki realis tanacsot ad
JC6 (Mr. Miele)
3 hónapja
„Úgy gondolom, a lehető legjobban felkészültünk mindkét mérkőzésre. Figyelembe véve az ellenfelek karakterisztikáját, játéktudását, erősségeit és gyengeségeit, semmit sem csinálnék máshogy, hiszen működött a tervünk mindkét mérkőzésen, és egy kapitány felelőssége idáig tart – idézi a molcsapat.hu Marco Rossi szövetségi kapitányt. – A balszerencse azonban továbbra sem engedi el a kezünket. Ahogy korábban is mondtam, az Eb óta hihetetlenül pechesen jövünk ki a döntő helyzetekből, és ebben benne maradt legalább három pontunk a vb-selejtezők első két fordulójában.”Csak a kiragadott részhez, mert amúgy nem működött a meccsterv, mindkét meccsen?
„De hogy mi lesz velünk Varga Barna nélkül, azt egyelőre nem tudom megmondani. Van karakterre hasonló játékosunk, de láthattuk, hogy ez önmagában még semmit sem jelent. Barna élete talán legjobb formájában játszik, úgyhogy most felkérem azokat, akik hiányolták a portugálok elleni meccsen a magyar dominanciát, meg az írek elleni támadójátékot a második félidőben, hogy adjanak tanácsot: ki legyen a középcsatárunk?”
„A válogatottat bírálók legnagyobb hibája mindig az, hogy nem veszik figyelembe az ellenfelek játékerejét a miénkhez viszonyítva”
Ebből is látszik, hogy ennek az embernek senki sem parancsol.
“Figyu Marco, elhiszem hogy frusztrált vagy, de a szurkolókat, kommentelőket, bírálókat hagyd már békén, mert ez lassan vállalhatatlan meg védhetetlen lesz”.
Kutya sem szól neki..
A kiragadott rész meg szánalom a köbön. Remélem a selejtezők után megy, leszarom mennyi lelépési pénzzel, ennek az országnak már mindegy, napi szinten dobáljuk ki az ablakon a száz milliókat, de takarodjon..
JC6 (Mr. Miele)
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
3 hónapja
„Úgy gondolom, a lehető legjobban felkészültünk mindkét mérkőzésre. Figyelembe véve az ellenfelek karakterisztikáját, játéktudását, erősségeit és gyengeségeit, semmit sem csinálnék máshogy, hiszen működött a tervünk mindkét mérkőzésen, és egy kapitány felelőssége idáig tart – idézi a molcsapat.hu Marco Rossi szövetségi kapitányt. – A balszerencse azonban továbbra sem engedi el a kezünket. Ahogy korábban is mondtam, az Eb óta hihetetlenül pechesen jövünk ki a döntő helyzetekből, és ebben benne maradt legalább három pontunk a vb-selejtezők első két fordulójában.”„De hogy mi lesz velünk Varga Barna nélkül, azt egyelőre nem tudom megmondani. Van karakterre hasonló játékosunk, de láthattuk, hogy ez önmagában még semmit sem jelent. Barna élete talán legjobb formájában játszik, úgyhogy most felkérem azokat, akik hiányolták a portugálok elleni meccsen a magyar dominanciát, meg az írek elleni támadójátékot a második félidőben, hogy adjanak tanácsot: ki legyen a középcsatárunk?”
„A válogatottat bírálók legnagyobb hibája mindig az, hogy nem veszik figyelembe az ellenfelek játékerejét a miénkhez viszonyítva”
Ebből is látszik, hogy ennek az embernek senki sem parancsol.
“Figyu Marco, elhiszem hogy frusztrált vagy, de a szurkolókat, kommentelőket, bírálókat hagyd már békén, mert ez lassan vállalhatatlan meg védhetetlen lesz”.
Kutya sem szól neki..
A kiragadott rész meg szánalom a köbön. Remélem a selejtezők után megy, leszarom mennyi lelépési pénzzel, ennek az országnak már mindegy, napi szinten dobáljuk ki az ablakon a száz milliókat, de takarodjon..
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
3 hónapja
A magyar Disney+-on élőben lesz megtekinthető a női bajnokok ligája 2025-26-os szezonjának minden meccse.
Poloska vagyok.
3 hónapja
plusz sztem a Bayern tier 3, vekony a keret, es nincs az angol csapatok szintjen sem. plusz meglatjuk, hogy Musiala es Davies visszateresevel hol all a csapat de jelenleg nem neveznem a csapatot tier 2-nek.Arsenalt meg a Madridot ki kéne cserélni ezen, és ez a világ jelenlegi legjobb négy csapata, az Inter Inzaghi nélkül kiesett akik ott voltak. Tavaly is a Poolon kívül a négy legjobb csapat volt elődöntőben.A tavalyi Real minden volt csak nem jó csapat. A PSG pedig ameddig nem győzik le őket simán top esélyes kéne legyen. Baromira nem a kapusukkal nyertek. Én értem a Pool hype-ot is, de nagyon nem tartanak ott ahova taksálják őket, és már a szezon elején trükközniük kell a védelemben meg a kp-n, hogy meglegyenek.Két meccsen bárki legyőzhető, egy meccsen meg pláne.theanalyst.com/articles/champions-league-predictions-2025-26-opta-supercomputerNehéz komolyan venni egy olyan listát ahol az Arsenal a második legesélyesebb csapat a győzelemre...
theanalyst.com/articles/europa-league-predictions-2025-26-opta-supercomputer
zacknorb
FLZOLI
Tavaly kettős győzelemmel kipattintották a Reált, szoros két meccset játszottak a későbbi győztessel, és a nyáron elég komolyan igazoltak. A PSG-ből meg elment Donnarumma, aki sokszor meccsben tartotta őket.
Szerintem megmagyarázható a második legesélyesebbség.
slowmotion
Ezt inkább mondanám reálisabbnak:
Tier1: PSG, Real, Pool, Barca
Tier2: Arsenal, Bayern, City, Chelsea
Tier3: Inter, Napoli, Atletico
Tier4: Tottenham, Juventus, Villarreal
Tier5: Resztli
FLZOLI
Xabi Alonso megoldja hogy vagy kirakja az egyiket Vini és Mbappé közül, vagy olyan elképesztő gépek lesznek mellettük hogy 2 embernek nem kell védekeznie (megoldhatatlan), akkor majd ott lesznek a top tierben. De egy olyan csapatot amelyikben a játékos elfordul és gyalogolva elindul a másik irányba BL-negyeddöntőn amikor MLS hozza fel mellette a labdát a kezdőkörben, az minden csak nem top tier. A madridi rettenthetetlen BL-mitológiát is kettétörte ez.
Valamint egy Conte által leszabályozott Napoli nem hiszem hogy könnyebb lesz mint a továbbra is középen átjáróház City.
Heisman nádor
3 hónapja
Arsenalt meg a Madridot ki kéne cserélni ezen, és ez a világ jelenlegi legjobb négy csapata, az Inter Inzaghi nélkül kiesett akik ott voltak. Tavaly is a Poolon kívül a négy legjobb csapat volt elődöntőben.A tavalyi Real minden volt csak nem jó csapat. A PSG pedig ameddig nem győzik le őket simán top esélyes kéne legyen. Baromira nem a kapusukkal nyertek. Én értem a Pool hype-ot is, de nagyon nem tartanak ott ahova taksálják őket, és már a szezon elején trükközniük kell a védelemben meg a kp-n, hogy meglegyenek.Két meccsen bárki legyőzhető, egy meccsen meg pláne.theanalyst.com/articles/champions-league-predictions-2025-26-opta-supercomputerNehéz komolyan venni egy olyan listát ahol az Arsenal a második legesélyesebb csapat a győzelemre...
zacknorb
FLZOLI
Tavaly kettős győzelemmel kipattintották a Reált, szoros két meccset játszottak a későbbi győztessel, és a nyáron elég komolyan igazoltak. A PSG-ből meg elment Donnarumma, aki sokszor meccsben tartotta őket.
slowmotion
FLZOLI
Xabi Alonso megoldja hogy vagy kirakja az egyiket Vini és Mbappé közül, vagy olyan elképesztő gépek lesznek mellettük hogy 2 embernek nem kell védekeznie (megoldhatatlan), akkor majd ott lesznek a top tierben. De egy olyan csapatot amelyikben a játékos elfordul és gyalogolva elindul a másik irányba BL-negyeddöntőn amikor MLS hozza fel mellette a labdát a kezdőkörben, az minden csak nem top tier. A madridi rettenthetetlen BL-mitológiát is kettétörte ez.
Valamint egy Conte által leszabályozott Napoli nem hiszem hogy könnyebb lesz mint a továbbra is középen átjáróház City.
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
3 hónapja
A tavalyi Real minden volt csak nem jó csapat. A PSG pedig ameddig nem győzik le őket simán top esélyes kéne legyen. Baromira nem a kapusukkal nyertek. Én értem a Pool hype-ot is, de nagyon nem tartanak ott ahova taksálják őket, és már a szezon elején trükközniük kell a védelemben meg a kp-n, hogy meglegyenek.Két meccsen bárki legyőzhető, egy meccsen meg pláne.theanalyst.com/articles/champions-league-predictions-2025-26-opta-supercomputerNehéz komolyan venni egy olyan listát ahol az Arsenal a második legesélyesebb csapat a győzelemre...
zacknorb
FLZOLI
slowmotion
3 hónapja
Két meccsen bárki legyőzhető, egy meccsen meg pláne.theanalyst.com/articles/champions-league-predictions-2025-26-opta-supercomputerNehéz komolyan venni egy olyan listát ahol az Arsenal a második legesélyesebb csapat a győzelemre...
zacknorb
FLZOLI