NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
NFL Draft 2026
642
35
Soccer
Most nincs Bobic úgyh ha bent tartja őket nem fúrják meg - talán...Dárdai megunta a pihit, edzősködik megint 2-3 hónapot....Biztos bennem van a hiba, amiért nem mennék oda vissza, ahonnan már kétszer elküldtek.
Tony Adams
Mikey
Mindenesetre nagy feladat lesz bent tartani őket, talán most a legnehezebb
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
Talán most lesz a legnehezebb dolga bent tartani őket.Én most a helyében nyílegyenesen vinném a másodosztályba a csapatot. Aztán mikor mondják neki hogy de hát Palkó nem erről volt szó majd mondhatja hogy tudom, ez van na csá.
dande2
Ted Lasso élőben 😀Quotes from Lampard after the game :
— Pys (@CFCPys) April 15, 2023
“All the basic parts of football - to fight, to run - we were short on”
“For me it’s all about the basics”
“Our fans will be watching a team on Wednesday that will be giving everything”
“Conor Gallagher was another one who gave every… pic.twitter.com/B5AkLdaL1N
Tony Adams
Hagyták volna Brunonak hogy maradjon még az is korrektebb lett volna. Komolyan ő meg Gerrard olyan kókler mint a Horváth Ferik itthon.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
amúgy meg így is úgy is euró százezre ütik a markát
Nagyon érdekesek Dárdai döntései az utóbbi pár évbenDárdai megunta a pihit, edzősködik megint 2-3 hónapot....Biztos bennem van a hiba, amiért nem mennék oda vissza, ahonnan már kétszer elküldtek.
Tony Adams
Mikey
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
Dárdai megunta a pihit, edzősködik megint 2-3 hónapot....Biztos bennem van a hiba, amiért nem mennék oda vissza, ahonnan már kétszer elküldtek.
Tony Adams
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
mint egy jó magyar feleségDárdai megunta a pihit, edzősködik megint 2-3 hónapot....Ez így Lamparddal együtt különösen vicces
Tony Adams
r.baggio
mind1 hányszor esik el a vak komondorban csak elpakolja a pörköltet az esküvő után
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Dárdai megunta a pihit, edzősködik megint 2-3 hónapot....Ez így Lamparddal együtt különösen vicces
Tony Adams

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
Quotes from Lampard after the game :
— Pys (@CFCPys) April 15, 2023
“All the basic parts of football - to fight, to run - we were short on”
“For me it’s all about the basics”
“Our fans will be watching a team on Wednesday that will be giving everything”
“Conor Gallagher was another one who gave every… pic.twitter.com/B5AkLdaL1N
En nem vagyok elfogult😀Hát nem tudom, lehet én szoktam hozzá a túl jóhoz az elmúlt években, de az egy szem Arsenal elleni meccs kivételével a hozzáállással is hatalmas gondok voltak, vannak.Nem olyan kilatastalan mint a cselzi.Cselzi brajtonMit látsz a Liverpoolnál? Komolyan érdekel, mert én rohadtul semmit!
Tabella alapjan sima liba, de ha a keretek osszeget nezzuk akkor itt a cselzinel vmi rohadtul felrement.hulladek volt ma is.elkepeszto.a poolnal legalabb latszik vmi h mennek stb..
YoungZeeZee
Mikey
Nem mondom h minden meccsuket lattam de amit az elmult hetekben elcsiptem pl arsenal ott volt tokuk.
Itt a cselzinek pl lompos nelkul mentek ki.
YoungZeeZee
Mikey
Hát nem tudom, lehet én szoktam hozzá a túl jóhoz az elmúlt években, de az egy szem Arsenal elleni meccs kivételével a hozzáállással is hatalmas gondok voltak, vannak.Nem olyan kilatastalan mint a cselzi.Cselzi brajtonMit látsz a Liverpoolnál? Komolyan érdekel, mert én rohadtul semmit!
Tabella alapjan sima liba, de ha a keretek osszeget nezzuk akkor itt a cselzinel vmi rohadtul felrement.hulladek volt ma is.elkepeszto.a poolnal legalabb latszik vmi h mennek stb..
YoungZeeZee
Mikey
Nem mondom h minden meccsuket lattam de amit az elmult hetekben elcsiptem pl arsenal ott volt tokuk.
YoungZeeZee
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
David Gil mekkorát játszik a Cadiz kapujábanAlmeria ellen is már nagyon jó volt
zacknorb
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
5(4.5) játékos aki az egészségesek közül nem kezdtek, de közülük 4en bejöttek a 2. félidőre. De itt nem a helyzet kidolgozásával volt gond és nem is azzal, hogy túl sokat engedtek volna a Monzának. Jó ideje hatalmas pehük van a bajnokságban. Mondjuk a BLben a 2 portugal ellen sokat visszakaptak.Ilyen nincs mint az Inter. 23 lövés a 7 ellen, 1.88as xG a 0.68 ellen és kiszoptak. De már hanyadszor 😀 Sorra kapnak ki domináns játékkal alsóházi csapatok ellen.B csapattal voltak azért tegyük hozzá
Sixo
zacknorb
Ilyen nincs mint az Inter. 23 lövés a 7 ellen, 1.88as xG a 0.68 ellen és kiszoptak. De már hanyadszor 😀 Sorra kapnak ki domináns játékkal alsóházi csapatok ellen.B csapattal voltak azért tegyük hozzá
Sixo
Poloska vagyok.
David Gil mekkorát játszik a Cadiz kapujábanÉs ha a kezdő GK nem lett volna agyatlan fasz, akkor ezt sosem éljük meg
zacknorb
Poloska vagyok.
Lesz ott Holding by defense #16iktriad plsHolding a gurulós fociban?Mint Pamela Anderson a Baywatchban. Megy a fejemben a theme song " I'll be ready ! I'll be ready !!!"Majd ha ráeresztik Holdingra 😀😀😀
Haaland taken off at halftime after a first-half brace.
— ESPN FC (@ESPNFC) April 15, 2023
Smooth day at the office 🤷♂️ pic.twitter.com/7bmqVyjzEk
Sixo
Heisman nádor
nagylaza, főpohárnok
Sixo
iktriad plsHolding a gurulós fociban?Mint Pamela Anderson a Baywatchban. Megy a fejemben a theme song " I'll be ready ! I'll be ready !!!"Majd ha ráeresztik Holdingra 😀😀😀
Sixo
Heisman nádor
nagylaza, főpohárnok
Holding a gurulós fociban?Mint Pamela Anderson a Baywatchban. Megy a fejemben a theme song " I'll be ready ! I'll be ready !!!"Majd ha ráeresztik Holdingra 😀😀😀
Sixo
Heisman nádor
Nem olyan kilatastalan mint a cselzi.Cselzi brajtonMit látsz a Liverpoolnál? Komolyan érdekel, mert én rohadtul semmit!
YoungZeeZee
Mikey